Ei ole totta

ootkokauppias

Pyhäjärven Sanomat julkaisee alaikäisen nuuskaa puolustavan kirjoitelman. Kirjoitapa poika ja muutkin nettiin sanat; suu nuuska kuva. Kuka haluaa tuollaisen suun , nuoret pyhäkkäätkö.Nuuskassa on nikotiinia monta kertaa enemmän vielä kuin tupakasta ja siihen jää helpommin koukkuun. Ja kivasti ottaa myös sydämeen lisälyöntejä ym.ym.

15

730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järkyttyneenä

      Olin myös todella järkyttynyt lukemastani. Lehti julkaisee lapsen kirjoituksen. Joko on nuuskakoukussa tämä lapsonen?. Syöpä sinnekin suuhun ehtii- jo ennen aikojaan.
      Opettajan pitää ottaa asia vakavasti, vaikka ei oppilasta esilleottaen. Asia on senlaatuinen ja vakava, että voi Hyvää Päivää nyky-yhteiskunta j a koulut.

      "Parempi olla onnellinen kuin oikeassa" Vai kuinka on johtajat? Ovatko omat penskat kasvaneet ohi nuuska-ajan ja vaarojen vai eikö Teidänkin v auva-ikäiset ole vaarassa (muutoin kuin nuorten lapsivanhempienne käytöstä johtuen)

      • laktastyyll

        No voi hellan lettas opettajan pitäs ottaa vakavasti,,, kuinka moni yrittäjän kersa tekee kotonaan töitä puoli ilmaseksi ,, maaatalous ynnä muita töitä . Tapaturma altiissa työ ympäristössä. oikkeestaan jo alkoulu ikäsestä.


      • Ihmeellistä

        Mitähän töiden teko nuuskan käyttöön kuuluu ??? Parempi oppia tekemään töitä, kyn vötkälehtimään kylillä nuuska huulessa. Vai mitä ?


    • koukkuunjäähelposti

      Iltasanomat terveys ei herkille ,nämä sanat kun kirjottaa nettiin niin on kivat näkymät, katsokaas nuoret ennenkuin tungette suuhunne kaikkea ruotsalaisten moskaa.

    • VituixOyj

      Pyhäjärvi ei ota mitään vastuuta työpaikka tupakoinnista ! Kertoohan se paljon paikkakunnan imagosta ja siitä minkälaisia tyyppejä tätä pitäjää johtaa...

    • vuoronumero

      Poika on vissiin jääkiekkoilijalupaus?

      • isikömyy

        Se lupaus jää lyhkäseks, suussa tollanen pesäke ja vahvan nuuskan aiheuttamat sydämen rytmihäiriöt. Saiskos mustalla suulla missiä muijaks, ehkä sit nhl rahoilla, jos on hengissä. Tai jää käteen vaan syöpä, no tyhmyydestä sakotetaan, muttei sentään lehden pitäs julkaista tuommoista tuubaa.


    • nuuska.muikkunen

      Tupakkalain 53 §:
      "Tupakkatuotteita ja nikotiininesteitä ei saa myydä tai muutoin luovuttaa eikä välittää alle 18-vuotiaalle."

      Jos näitä on alaikäisellä, on jonkun täytynyt rikkoa lakia.

    • Kessukallet

      Juttu ei ehkä fiksuimmasta päästä. Lasten ei kuulu kirjoitella ja lähes suositella mainittua asiaa. Hieman outoa lehdeltä julkaista mainittua tapaa.

      • kannettuvesi

        Päätoimittaja voi valita. mitkä kirjoitukset julkaistaan ja missä laajuudessa. Niinhän se on muissakin jutuissa, joko nimimerkillä tai nimellä.


    • Ristuskooisrouninki

      Ym. ym??????

    • hitaasti.herätään

      Paikallislehti teki erinomaisen palveluksen lapsistaan välittäville vanhemmille, joko tietämättään tahi tietoisesti. Nimellä kirjoitettuna pojan lähipiiri ja kaveriperheet tietävät seuraamukset nyt, ei ole nuuskan käyttäminenkään kovin kaukana, ellei jo ole valikoimissa, kun asenne on jo puolusteleva kirjoituksen mukaan.
      Mikäli vanhemmat eivät puutu lapsiensa toimintaan, se on jheidän heikkoutensa ja laittaa epäilemään muutakin kykyä välittää tulevaisuudesta, sen enempää omasta, saati muiden.

      Pyhäjärvellä liikkuu päihteitä, jos vaikka tupakka ja alkoholi ovat vähenemään päin, niin muut tabletti ja tupakkimuotoiset piristeet liikkuvat salaseurueissa. En voi asiaa valokuvin todentaa, mutta kun katselee kokoontuneita eri-ikäisten ja harrasteporukoita ja heidän "lasisilmiään", niin mistähän he ovat sumupilveilyynsä vauhdin ottaneet?

    • Mainosmiesmaailmalta

      Hirveän paljon on lehessä porukkaa, luulis tuolla väellä enemmän jälkeä syntyvän. Olen eri toimissa ympäri maata ollut tekemisissä, niin tämän kokoisissa lipareissa on kaksi tai jos paksu lehti niin korkeintaan kolme työntekijää. Korpilahden Sanomia tekee tasan yksi henkilö, aivan kaiken. Ja on parempi lehti.

    • klkh

      Nuuskan, oikealta nimeltään mällitupakan käyttö on äärimmäisen junttimaista. Ehkäpä se sopii Pyhäjärven imagoon.

      • osaamistapuuttuu

        Poikaparka joka nuuskan käyttöä perusteli ymmärtämättömyyttään. Opettajan olisi pitänyt ymmärtää neuvoa. Ennen kaikkea vastuu on päätoimitrajalla joka päättää yksin lehden sisällöstä lain mukaan. Olisi pitänyt noudattaa journalistin sääntöjä joka koskee alaikäisiä tai muuten "avuttomassa tilassa" olevia joita päätoimittajan pitää suojella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe