Formula F1-rata

F1-sirkusJykylään

Jyväskylä kun on Neste-rallien keskipiste niin Jyväskylään pitäisi saada Formula F1-rata, ehdotuksia mihin F1-rata katsomoineen sopisi, puretaanko Killerin ravirata ja paikalle F1-rata?

Tämä pitäisi polkaista käyntiin äkkiä ennen kuin joku muu kaupunki sen tekee.

23

411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Savuahanurista

      Kyllä siinä on ideaa. Sen voisi sijoittaa Köyhälammen ympärille osana Hippoksen turhuuden aukkoa. Siihenhän saisi melkein puolen kilometrin baanan! Polkuautoilla siinä tulee jo hiki!

    • F1-sirkusJykylään

      Aivan varmasti... asiasta täytyy keskustella sivistyneesti ja miettiä mitä se voisi tuoda Jyväskylään, ajatelkaapa vaikka pelkästään majoituspuolta, onhan siinä myös ongelmansa, ei edes majoituspaikat riittäisi majoittamaan Jyväskylässä F1-sirkusta ja lisähotellit olisi muulloin liki tyhjillään mutta ei varmaan tuo olisi ratkaisematon ongelma.
      Rahaa liikkuisi paljon ja iso osa siitä jäisi myös Jyväskylään.
      Kyllä Köyhälammen ympärillä tilaa riittää ja jos sattuu olemaan muutama ok-talo edessä niin äkkiäkös ne pakkolunastetaan alta pois niin on tehty myös moottoriteiden yms vuoksi.

    • Nopeatmyyvät

      Ei puutu. Useat tätä palstaa lukevat maahantuojat ovat jo ottaneet yhteyttä ja alustavasti kyselleet sortsien ja tikkareiden myyntipaikkoja radan liepeillä.

    • purkamistajarakentamista

      Muutenkin kun nyt on Jyväskylän kaupunki kunnostautunut kunnostelemaan kevyen liikenteenkin väyliä, kaikki pyöräilevät ja isännätkin kaivavat polkupyörät varastoistaan koska on nopeampaa liikkua kuin autolla.

      Ja tytöt ajelevat niillä pitkäsarvisilla hauskannäköisillä pyörillään.

      Siinähän voisi silloin purkaa ne turhat tyhjät yliopiston kerrostalotkin formula-radan tieltä samalla.

    • mahdollisuuksienrata

      Toki on nopeampaa Jykylässä fillarilla liikkua paikasta paikkaan mutta Formulakisoissa ei enää fillarilla pärjää vaikka olisi sähköinen ylämäki-avustin.
      Epäilen kyllä että tämänkin viestiketjun mollaajat olisivat kieli pitkänä seuraamassa forkuloita jos vaan ilmaisen lipun saisivat, köyhien persaukisten on helppo olla kiinnostumatta formuloista kun tietävät etteivät koskaan pääsisi paikan päälle seuraamaan kun ei ole varaa ostaa lippua, persaukisten harrastus on vain keräillä röökin tumpeja kaduilta ja kämpässään kävellä ikkunasta ikkunaan sukkien kantapäät puhki kuluneina.
      Luusereillekin voisi avautua joku pesti formularadalta niin hetken ainakin saisivat maistaa miltä maistuu duunarin arki, se on rankkaa mutta tienatuilla rahoilla voi nauttia ja rentoutua oikein kunnolla.

      • osui.ja.upposi

        Katos vaan, heti kolahti yhteen luuseriin edellinen viesti, kyllähän nämä joutilaat luuserit aktivoituu kun vähän sohaisee heeheeeee.


    • saastuttaminen.loputtava

      Ei mitään formularatoja Jyväskylään, aivan turhaa saastuttamista, myös tractorpuling-kisat kiellettävä, aivan tajuttomasti suoltavat mustaa savua ilmaan, tuo jos mikä on aivan käsittämätöntä saastuttamista huvin vuoksi, työmatka-autoilijoita kyllä kuritetaan ja nyt esillä myös omakotitalojen puulämmityksen harkinta laitetaanko verolle vai mitä. Ehdottomasti aloitettava juuri noista tractorpulling-kisoista, ne kiellettävä tai sitten sa vetokisoja pitää mutta pitää käyttää sähkötraktoreita!

    • heikkiKola

      Rata voisi kiertää Päijänteen ympäri . Siinä olis loisto reitti .

    • heoheohee

      Jyväskylän Ämpäriajot alkaa Prisman juntti-parkista päättyen ABC yrjö-ateriaan

    • x-paronoidi

      Laajavuoren ympäri kiertävä rata ja mäen päälle pyörivä katsomo.

    • KYMI-Ring

      Finlandia-GP.F1-kisa Suomessa.KYMI_RING.

    • FormulaE

      FormulaE-kisa Jyväskylän keskustan kaduilla voisi olla jopa mahdollinen.

    • näin.ne.hommat.sujuu

      Joo ja myös tractorpulling-kisat olisi hienoa saada Jyväskylään, kyllä jostain löytyisi sen verran hiekkakenttää ja jos ei löydy niin rakennetaan sellainen, kustannukset paikataan nostamalla kunnallisveroa hetkeksi, se ei tee paljoakaan per nuppi.

    • Jestraktor

      Ei siinä mitään hiekkakenttää tarvita. Lähtöpaikka Kolmikulman nurkalle ja Yliopistonkatu Vaasankadulle saakka ja sama takaisin toista puolta. Jäähallin käyttömaksuja voisi nostaa hieman jotta kulut peittyisivät.

    • pierpers

      Jos Kirrin ja Vaajakosken väliltä saisi tietä lainaksi , niin jo vain meillä olisi F1 rata täällä.Keskikaiteetkin valmiina koko matkalle. Sopivat kurvit sun muut.Kimi kun ajaa niin kovaa että pian itsesä kanssa keulakolarin jos ei kaiteita. Bottsksesta puhumattakaan. Se se vasta lujaa ajaa.
      Minä en,

      • perspier

        Keljonkankaan ABC.n liittymän kautta voisi myös pyöräyttää. Hyvä lenkki V-koski -Kirri -Kejonkangas jne..


      • eityhmäkuintommi

        Melkoinen mahti-idea.... joo formula F1-rata jyväskylään myös, Tommi Mäkinen jo hävetköön ralleillaan:D

        Ei olla tyhmiä kuin tommi mäkinen, voisi suunnitella todella erilaisiin turhiin paikkoihin sellaisia F1-ajoreitteijä radalle _:D


    • Doris-takas

      Moottorihrheilun keskeisenä paikkana Jyväskylä olisi oiva paikka F1 radalle, mutta se ei tule toteutumaan, koska täällä on aivan liian vähän laadukita majoitustiloja. Tractorpulling taas mahtuisi hienosti kaupunkiimme. Onhan meillä myös menestynyt pulling kuski ravintoloitsijana. Hän osaisi neuvoa kuinka menestynyt tapahtuma saataisi järjestyttyä.

      • Doris-takas

        Ideanihan on loistava, ja onhan suurajojen yhteydessä ennenkin ollit pulling näytös. En muuten ole täältä peräkylästä lähdössä yhtään minnekään, joten ole huoleti.


    • IgorStrawinsky

      Ei teilla Suomessa rahat riita kunnolla edes ruokaan. Me taalla naureskelemme leipajonoillenne. Me voimme milloin vain ja nopeasti laittaa F1- radan Pietarin lahelle jolloin varakkaimmilla suomalaisillakin olisi mahdollisuus kerran nahda kisa livena. Voimme myontaa pikaviisumin kisan ajaksi ja lupaamme palauttaa kaikki sammuneet rajan yli takaisin.

      • Otahanopiksesi

        Jeesus kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, mutta jeesustelija pienellä!


    • formiodelitalio

      Formio-rata hah pitää olla, sitten kun formula-1 auto lähtee käsissä kaupungin kaduilla, lentää kerrostaloihin, tulisi hyvä romuralli :D

      • lisäätörmäyksiä

        Autourheilussa kaikista jännittävintä ovat aina ne romurallit ja törmäykset kuin toimintaelokuvista, kuten ferrarin renkaanvaihtajakin jäi kauhuelokuvamaisesti pyörän alle.


    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1957
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1685
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1616
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      125
      1432
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe