Vetoomus Alanyan suomalaisille massaturisteille.

Kunnollinensuomalainen

Lähivuosina Alanyaan on valitettavasti lanseerattu ikävä ja vastenmielinen ilmiö. Suomalaisbaarit joilla ei ole mitään tekemistä suomalaisuuden kanssa. Eikä myöskään turkkilaisuudenkaan kanssa, koska sellainen sodoma ja gomorra ei kuulu aitoon oikeaan turkkilaisuuteen. On ilmennyt jopa esiaviollisia ja avioliiton ulkopuolisia sukupuolisuhteita näiden baarien seurauksina. Tavoitteena näillä baareilla ei ole ystävyys kanssanne vaan se että massaturisti jämähtää ja unohtuu sinne koko viikon ajaksi pämppäämään viinaa. Liikaa pontikkaa juomalla saattavat epähuomiossaan hyväksyä virheellisä laskujakin. Varsinainen ikävä puoli ja pahin ongelma kuitenkin on se näiden epämääräisten suomibaarien ohjelmatarjonta. Sinne otetaan esiintyjiksi ihan mitä vain laskevia tähtiä saadaan ja useinmiten saadaan vain kännikaloja tai muutoin huonomaineisia käytökseltään. On otettu jopa sellaisia jotka ovat muka raitistuneita alkoholismistaan. Kännikalana ne pysyy vaikka olisivatkin hetken selvänä. Seuraamukset näistä esiintymisistä ovat kammottavat. Jotkut tanssivat pöydillä tai tanssilattialla lähekkäin tahi muutoin ollaan niin hilpeällä mielellä. Erityisen paheksuttaavaa pelleilevää hauskanpitoa varsinkin nyt ramazanin aikana. Muutamat nousuhumalaiset käyvät siellä vielä rääkymässä karaokea juopottelun tiimellyksessä. Jos ei se asiakaskunta ole entuudestaan känniääliöitä niin kohta ovat. Se vetoomusosa sitten onkin sellainen että älkää hyvät massaturistit käyttäkö näitä palveluita. Vain siten se paha Alanyan lieveilmiö saadaan loppumaan tai ainakin vähenemään. Tällaisten tekosuomalaisbaarien asiakaskuntaa ja heidän käyttäytymistään täällä saatetaan ja on jopa rinnastettukin ekspaktehin ja muihin pidempiaikaisesti täällä viihtyviin kanssasuomalaisiin sekä loma-asunnon omistajiin. Hyvää ja lämmintä kesää kaikille Alanyassa ja kotona Suomessakin. Näin me yhdessä toimien saadaan Alanyasta selvästi viihtyisämpi paikka meille kaikille.

37

1894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hähähähähääääääääää

      Hyvin ansiokas kirjoitus. Juuri näin.

      Näissä suomalaisbaareissa kännituristeja saalistavat paikallisten rosvojen lisäksi myös suomalaiset paikalla asuvat yrittäjät. Varokaa erityisesti näitä; he ovat säälimättömiä saalistajia esim. asuntokaupoissa.

      • Asiastahuolestunut

        Tällainen suomalaisuuden varjolla ja turkkilaisten sekä Alanyassa paossa olevien suomalaisten toimesta tapahtuva järjestäytynyt kataluus on rinnastettavissa mummojen pieksämiseen ja jo maassa olevan joukolla potkimiseen. Sama reppana asiakaskunta siellä parveilee jota omasta mielestään Kela on kohdellut kaltoin tai muutenkin ovat jo valmiiksi epäonnistuneita. Facebookin profiilissa useimmiten ilmoittavat koulukseen elämän koulun tai osa jopa vieläkin paremmaksi pistäen elämän kovan koulun. Altson pitäisi myös ryhdistäytyä ja ryhtyä suojelemaan turismipetoksilta näitä luusereita.


      • Joppeee

        Pääasia ,että on hauskaa mitä se kellekään kuuluu miten juhlii ja aikaansa vietŧää,taitaa olla kateutta vai onko oma pelko ja arkuus se mikä häiritse mielenrauhaa.


      • Asiastaaidostihuolissaan
        Joppeee kirjoitti:

        Pääasia ,että on hauskaa mitä se kellekään kuuluu miten juhlii ja aikaansa vietŧää,taitaa olla kateutta vai onko oma pelko ja arkuus se mikä häiritse mielenrauhaa.

        Ajattelepa itse omalle kohdallesi jos sinut rinnastettaisiin suomibaarien känniääliöihin vain suomalaisuutesi perusteella. Taitaisi olla sinulle vain ylpeilyn aihe. Joillakin ihmisillä sentään vielä on itsekunnioitusta ja arvostusta itseään kohtaan niin että tuollainen tekohauska ei nyt niin nappaa.


      • Izmirin.ismo
        Asiastaaidostihuolissaan kirjoitti:

        Ajattelepa itse omalle kohdallesi jos sinut rinnastettaisiin suomibaarien känniääliöihin vain suomalaisuutesi perusteella. Taitaisi olla sinulle vain ylpeilyn aihe. Joillakin ihmisillä sentään vielä on itsekunnioitusta ja arvostusta itseään kohtaan niin että tuollainen tekohauska ei nyt niin nappaa.

        Alanyanmatkaajat luokitellaan automaattisesti roskaväkeen kuuluviksi.


    • Esimerkkisuomalainen

      Vasta saatiin asiasta esimerkkiä kun suomibaarissa oli pääesiintyjänä Palbo ja yleisönä Tiuski. Vaikeaa oli päättää kummat oli säälittävämpiä, esiintyjät vaiko yleisö. Aika tasaväkiset puolet oli valittu.

      • Mikomika

        Esimerkkisuomalaisen on helppo sieltä kotisohvalta asioita kommentoida ,voi tietysti olla jo niinkin että matkailu ahdistaa ja silloin kotona onkin kivampi olla,mutta toisaalta Pablo taas on ihan hyvä artisti ja mainio persoona.


    • Suomalainenäiti

      Tiuski, jaa en tunne. Jätä muutama olut ottamatta ja anna huomiota vaimolle vaikka auttaen kotitöissä. Turkissa ja eritoten Alanyassa on kiva olla. Suomibaarissa 1-2 krt/kk.

      • Tunnettutapaus

        Eikä ole epäilystäkään mitä sieltä olet hakemassa. Sitä huomiota mitä et väljänä äitinä enää mieheltäsi saa kun olet niin surkea naisena.


      • Pettyneena
        Tunnettutapaus kirjoitti:

        Eikä ole epäilystäkään mitä sieltä olet hakemassa. Sitä huomiota mitä et väljänä äitinä enää mieheltäsi saa kun olet niin surkea naisena.

        Sina ja mina olla silloi napalanko. Minaki nussinu tata mummoa mutta vain kerran. Aivan totta oli huonot vitutmei koska enaan. Ei ihme etta ei kelpa enaa edes oma mies. Joutu kayma suomipaari ostamasa nuoren kurdi kayra.


      • Suomalainenäiti

        Minä käyn siellä päivällä lounaalla. Mitä siis haen? Mies on ihan tervetullut kun ja jos joskus sellaisen enää haluan. Eipä ole ollut tarvetta moniin vuosiin vaikka siellä Suomi-baarissa välillä käynkin. Voi pyhä Sylvi teidän kanssa!!!


    • Pussikaljasakkia

      Eilen artisti eniten kännissä. Yleisökin yritti parhaansa, mutta ei päässyt itsensä häpäisyssä lähellekään. Pääosa asiakkaista nautti näkemästään. On tämä Alanya todellakin alempien kansanosien lomapaikka.

      • Feikiheiki

        Heiki baarissa parasta viihdettä ovat asiakkaat


      • voivoi

        Heikin baarissa parasta viihdettä on tarjoilijat jotka lirkuttelee jokaiselle turistille, yrittää saada tyttöjä/naisia jatkoille heidän kanssaan ja kuitenkin ovat muka niin onnellisesti kihloissa/parisuhteessa kolmannen osapuolen kanssa


    • kyrvähdyskös

      Niin mutku aurinko paistaa kesällä ja meressä voi uida ja mummut voi sitten snorklailla vaikkei meressä mitään elämää olekaan koska viemärit laskevat paskat mereen puhdistamattomana ei siellä mitään vedenpuhdistamoja ole vai onks joku niitä nähny Kale- kukkula on ihan paska paikka kalja maksaa enemmän kuin suomessa mutku ei siellä muutakaan nähtävää ole se pääkatu on tooooosi ankea mesta kuka helvetti siellä viitsii tarpoa muuta ole kuin baareja ja saatanan kuuma. Kesällä siis.

      • Tiitoo

        Halpaanhan se kalja ja kylmää ,kiva on istuskella ja juoda olutta ja on melkein ilmaista näin ainakin normaalille suomalaiselle ja vielä pöytään tarjoiltuna.


      • kiljukaula

        Joo, Kallion kuppiloissa kalja on halpaa mutta Alanyassa kallista.


      • Rauunoo

        Halpaahan se olut Alanyassa on 0,5 litran tuoppi vaan noin 3€ ja tosiaankin vielä pöytään tarjoiltuna ,siis tosi edullista ei voi muuta sanoa.


      • Sillälailla

        No sinä sitten dallailit sitä pääkatua edestakas etkä tajunnut että Alanya on enemmän kuin yks pääkatu?


    • kaljaveikko

      Muistakaamme että Alanyan hanakaljat ovat karmeaa litkua jolla ei ole mitään tekemistä oluen kanssa.

      Vaatikaa oluenne pullossa. Tietenkin hinta on aivan toinen.

      • Rauunop

        Näyttää se 0,5 litran maksavan sen noin 3€ pullossakin ja kylmänä,juurikin baarissa join.


      • luohukious

        Älä jauha paskaa.
        Sanoit ensin että joit hanakaljaa ja nyt pullokaljaa?


      • Raauuuno

        Välillä juon hanakaljaa mutta useimmiten kuitenkin pullokaljaa ja saman 12 liiraa se näyttää baareissa maksavaan eli vajaat 3€ annos eli halpaa on ,kannatta tulla katsomaan sieltä kotisohvalta ja samaa luokkaa hinnat on muissakin Välimeren kohteissa.


    • Aisasta_irti_päästänyt

      Naurattaa näissä etunimibaareissa kun nämä huoraantuneet suomalaisvaimot joutuvat välillä käymään siellä myös miestensä kanssa. Siis sellaisten aisankannattajamiestensä kanssa. Yhdessä ilveilevät tarjoilijapojujen kanssa miehilleen. Erikoinen on suomalainen mies kun tahallaan menee pilkattavaksi ja naurettavaksi sinne missä vaimo on harjoittanut haureutta henkilökunnan kanssa.

      • AisassaRakkoja

        No, sinä teit oman valintasi ja jäit yksin himaan.


    • Pepejäpä

      Mikähän on sellainen massaturisti ja mikä sitten on tavallinen turisti.
      Riippukohan se matkakumppaneiden määrästä ja onkohan sitten yksin matkustava tavallinen turisti.

    • Retu11

      Mitenköhän meillä Suomessa nämä isokorvaisten ja isohampaisten englantilaisten baarit ovat niin suosittuja vaikka olemme niin rasisteja, että joskus oikein ihmetyttää.
      Puhamattakoon siitä, että suomalaiset naiset ovat täysin tummien miesten vietävissä.
      Miehet taas thaimaalaisten lyhytjalkaisten naisten kanssa, jotka kaikki ovat myyneet itseään turisteille.

    • kurnelius

      Eivät suomalaiset ole rasisteja mutta vihaavat näitä matuja jotka tulevat tänne lorvimaan, tekemään rikoksia ja aiheuttavat valtavia kustannuksia maallemme.

    • Rapakaljoja

      Jos oluen takia pitää mennä ulkomaille niin miksi? Saahan sitä Suomestakin?

      • Mikkolaa

        On ainakin syy miksi matkustella ,kyllähän sitä kotimaassa aina saa olla,
        Matkustelu on mukavaa vaihtelua tähän arkeen ,keksii sille sitten minkä syyn haluaa..
        Ja jotenkin se olutkin maistuu reissuilla paremmalta ,kun kotisohvalla istuessa juotuna .


    • HyväKäyntipaikka

      Ei Alanyassa ole muita varsinaisia nähtävyyksiä , kuin suomi-baarit.
      Alanyaan ei tulla kulttuuri elämyksiä hakemaan , koska niitä ei ole .
      Suomi-baari on hyvä asia !

      • Jokupoikaa

        Se on vaan näin ,sama tilanne turkissa ja myöskin kreikassa eli pienemmissä kaupunkiensa ei noita kulttuuri elämyksiä juuri löydä .
        Baarit ja terassit ovat kyllä molemmissa maissa ihan viihtyisiä ja niitä on yleensä pienemmissä paikossakin riittävästi ja hyvä niin koska kulttuuri matkat voi jättää eri kertaan.


      • Höhhuh

        Jassoo. Pitääkö oikein mennä Alanyaan katsomaan pöhöttyneitä suomijuoppoja ja legginssiakkoja. Huvinsa kullakin. )))))


    • LikaisetMassaturistitHyi

      Ketjun aloittaja katsoo, että hän itse ei kuulu "MASSATURISMIIN".
      Uusi termi !

      • TurkkilaisetNauraa

        Niin , hän on hieman parempi turisti , joka seurustelee , vain turkkilaisten kanssa .
        Hän tuntee itsekkin olevansa paikallinen , eikä mikään tyhmä suomalais-massaturisti.
        Hän syö lounaansa aina alkuperäiskansan pitämissä ravintoloissa.
        Hänen fiksuutensa kruunaa se , että hän viettää lomansa joka kerta Alanyassa
        -jo 20 kertaa - paria Marmariksen reissua lukuun ottamatta.
        Massaturisti, minä voin kyllä opettaa !


      • TimpanNappi

        Hyvin ansiokas analyysi massaturismin ulkopuolisesta turistista.
        Hän tietää olevansa ryhmämatkalaisten yläpuolella ja menee kadun toiselle puolelle tai ei ole maanmiehiään tuntevinankaan.
        Me massaturistit lankeamme kunnioituksesta kaksinkerroin tällaisen ylimaallisen suorituskykyyn yltävän yksilön kohdatessamme.

        He tietävät parhaat ruokapaikat ja halvimmat kurpitsalamppujen myyntipaikat.
        Ylimielinen virne kohoaa huulillensa jos kerrot ostaneesi jostain jotakin. He sanovat heti että tietävät paikan mistä tuon olisi saanut puoleen hintaan.


    • TahdonTullaHuijatuksi

      "Asuntokauppoihin"
      Ei kai nyt Herra jumala kukaan täyspäinen enää mitään asuntokauppaa mene sinne tekemään.
      Loma lomana ja kotiin !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe