Onko koirapuistossa pitbulleja?

enz

3

141

  Vastaukset

  • Kauheita videoita. Eikä kauheinta ole pitbullien hirviöys, vaan se miten surkeita ihmiset ovat. Ensinnä hankkivat noita, mutta toiseksi ovat täysin kyvyttömiä pysäyttämään niitä. Yksi mies sentään kohtuureippaasti hakkasi hirviökoiraa kepillä selkään, niin eikö joku saatanan hyysäriakka estä. Ja sitten vaan taas porukalla halitaan ja annetaan kevyitä ämmäpotkuja.

   Yrittäkää nyt ymmärtää, ettei se hirviö hellitä ennen kuin se tekee kuolemaa. Eli sitä on lyötävä niin, että selkäranka tai kallo halkeaa. Kuristettava täysillä vyön kanssa, kaivettava silmät ulos, tai viillettävä suolet ulos. Tuollainen vitun taputtelu ei muuta kuin innosta hirviötä.

  • Jokaisen pitinomistajan mielestä se oma pitti on kiltti, sen ulosteet maatuvat jalkakäytävälle jne

  • Oon kuulllu, et niit tuodaan pennusta asti.Ja aikuistuessaan siihen asti, et vaistot herää ja käy jonkun lemmikin kimppuun.Sitten vasta, omistaja tajuaa et kyseesdä on taistelurotu kun huomaa miten se tositilanteessa toimii.Noita on 19-30 vuotiailla, joilla itsetunto tai ulkonäköongelmia.
   Kun tatska, ja bemmi ei riitä....

  SEISKA.FI

  • Kohusonni Simo pelastui täpärästi teurastukselta – ”Meillä on nyt astetta järeämpi vahtikoira!”
  • Povipommi Marianne Kallio paljastaa synkän totuuden arjestaan - on saanut uhkauksia jo vuosien ajan: Jos mulle tapahtuu jotain, niin tiedätte miksi!
  • Miss Plus Size -voittaja Siiri Lipiäinen: Tajusin 10-vuotiaana olevani biseksuaali!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   149
   9418
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   3803
  3. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   40
   1967