Suomi putoaa vauhdilla sananvapaudessa!

veroparasiitit

Lähetin tämän viestin useaan kertaan Länsi-Suomi lehteen. Lehti ei koskaan suostunut julkaisemaan tätä viestiä. Suurin osa toimittajista kokoomuslaisia ja vihreitä. Siksi viestiä ei voida tuoda julki, vaikka maamme muka on sanavapaa. No ei todellakaan ole. Viestini oli siis seuraava:

Attendo, Mehiläinen jne. ovat yksityisiä lähinnä vanhusten hoitoon erikoistuneita hoivakotien pyörittäjiä. He maksavat 300-400e pienempää kuukausi palkkaa (palkka ilman lisiä) lähi- ja sairaanhoitajille kuin kunnat ja kaupungit.

Mikseivät liitot Tehy ja Super puutu epäkohtiin. Tätä on ollut jo pari vuotta. Eli yksityiset maksavat huonoa palkkaa. Yksityisellä puolella työt tehdään pienemmillä henkilöresursseilla ja työntekijöille todella paljon sairaslomia. Hoitoalan liitot ovat voimattomia!

Yksityisten kuuluisi maksaa samaa palkkaa kuin kunnalliset. On väärin, että he saavat kilpailuetua ja omistaja miljoonien bonukset joka vuosi. Hoitoalan palkat tulisi tuplata. Ne ovat todella huonot kunnallisella puolellakin. Palkat ovat 2100-2200e kuussalähihoitajille kunnallisella puolella ilman lisiä.

Yksityisten terveysfirmojen omistajat tienaavat miljoonia vuodessa. Miksi heidän annetaan tehdä bisnestä ja he saavat luvan maksaa hoitajille huonompaa palkkaa sen takia, että he itse tienaavat miljoonansa. Lisäksi nämä veronkiertofirmat siirtävät satoja miljoonia jopa miljardeja euroja veroparatiiseihin.

8

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinmeilläsu

      Tota se SOTE just on. Hoitajien palkkoja leikataan ja kaikki yksityistetään. Terveysfirmojen johtajat tienaavat miljardeja ja rahat piilotetaan veroparatiiseihin. Tavallinen duunari maksaa kaiken tämän huvin kalliine tasaveroineen jne. Herrat nauravat, kun suurin osa kansasta ei ymmärrä tätä suurta kusetusta. Tiedän tästä kusetuksesta, kun kerran menin kuokkavieraaksi puku päällä yksille kokkarijuhlille, jossa oli näitä porhoja ja he puhuivat keskenänsä kansan sumutuksesta ja siitä miten helposti he saavat itselleen rahaa kansan kustannuksella

    • liikaliksa

      Lääkäreillä ja terveydenhoitoalan henkilöillä on liian korkea palkkataso. Pitäisi leikata ainakin 30 prosenttia hoitajilta ja lääkäreiltä 60 prosenttia, että päästäisi oikeudenmukaisuuteen.
      Valkotakkiset puhtaissa lämpimissä olosuhteissa työssäkäyvär, työssä joka ei todella ole raskasta, ei siitä pidä maksaa mitään huippupalkkoja.
      Toista on duunareilla, jotka tekee raskasta ruumiillista työtä ulko-olosuhteissa ympäri vuoden, saaden vain osan siitä mitä nämä saavat.

      • duunarihaisee

        Haista duunari paska! Teidän hommiin pääsee kaikki puupäät ilman koulutustakin. Lääkärit ovat sentään käyneet kouluja monta vuotta. On ihan oikein, että esim. Porissa kaupungin lääkärien palkat tuplattiin v2010. He saavat ihan oikeutetusti 10000e kuussa ilman vuoro yms. lisiä. Mieti pöljä vähän mitä oikein puhut. Yksityisellä puolella lääkärit tienaavat yleensä 200-500te vuodessa. Duunari ei ole palkkaansa ansainnut, lääkäri puolestaan on.


      • Anonyymi
        duunarihaisee kirjoitti:

        Haista duunari paska! Teidän hommiin pääsee kaikki puupäät ilman koulutustakin. Lääkärit ovat sentään käyneet kouluja monta vuotta. On ihan oikein, että esim. Porissa kaupungin lääkärien palkat tuplattiin v2010. He saavat ihan oikeutetusti 10000e kuussa ilman vuoro yms. lisiä. Mieti pöljä vähän mitä oikein puhut. Yksityisellä puolella lääkärit tienaavat yleensä 200-500te vuodessa. Duunari ei ole palkkaansa ansainnut, lääkäri puolestaan on.

        Tuosta unohtui se, että nykyään hoitajatkin ovat varsin koulutettuja. Hoitoala on teknistynyt melkoisesti, eikä siellä enää pärjää ihan normijannut. Monessa paikassa kiire on myös melkoinen, ja stressitaso sen mukainen.


    • dunarhee

      Duunarit valittavat, koska ovat kateellisia siitä, kun lääkärit ovat paljon heitä älykkäämpiä. Duunari ei ikinä pystyisi omaksumaan lääkärin oppeja. Osa lääkäreistä puolestaan remppaa jotain vaikka kesämökkiä vapaa-ajalla ja omaa paljon paremmat kädentaidot kuin duunari.

    • kuseejahaisee

      Duunareilla kovat luulot itsestään. Siksi Suomeen tuodaan koko ajan halpatyövoimaa, jotka tekevät vähintäin yhtä hyvää jälkeä kuin suomalainen duunari, mutta paljon halvemmalla. Muutenkin kaikki mennyt kohtuuttomaksi, koska suomalainen duunari on ahne. Kattoremontti pelteineen maksaa esim. 12000e, vaikka pellit maksaa vain 2000e. Aikamoinen tuntiliksa, kun sen saman voi tehdä vaikka itse jonkun kaverin kanssa tai jonkun tutun duunarin, jolle maksaa pimeänä 2000e. Aikaa menee päivä tai kaksi. Sama joku ikkuna remppa. Maksaa helposti 10000e, vaikka se hoituu päivässä.

    • ahneetfirmat

      Ei ahne ole duunari vaan firman omistajat. He haluavat maksimoida voitot ja ajella lamborghineilla yms. kalleilla autoilla, joiden kaarrenopeudet ovat paljon heikoimpia kuin kaikkien aikojen parhaalla autolla citroen xantia activa 3.0, joka pitää edellään hallussa hirvenväistökokeen nopeusennätysta, joka on vuodelta 1999. Lukekaa netistä ellette usko!!

    • Anonyymi

      Osakeyhtiön ainut tarkoitus on tuottaa voittoa omistajille.

      Eivät julkaiseet kirjoitustasi Länsi-Suomessa koska tekstissä ei ole mitään järkeä. Oletko tehnyt tutkimukset Länsi-Suomen toimittajien puoluekannoista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6620
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3948
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1538
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1515
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe