Tukikonsertit hyvä idea

KokDemLiveAid

Talousvaikeuksiin ajautuneelle osittain kaupunginyhtiö Sunny Car Centerille puuhaillaan nyt omaa tukikonserttia. Idea on loistava. Voidaanko ideaa laajentaa. Herrojen bisnekset kun ovat kaatuneet silkkaan mahdottomuuteen myös muissa kaupunginyhtiöissä. Tukea tarvitsisivat kipeästi myös ainakin Eteläranta, parkkitalot, Kehitysyhtiö, HPK, joiden taloudet on olleet kuralla jo pidempään. Matkat huipulle omilleen tai edes alkuun eivät näytä koskaan onnistuvan. Ja tarvitseehan kaupungin joukkoliikenteeksi ostama ja tituleeraama Hopealinjakin kenties ainakin yksipäiväisen konserttitapahtuman Kantolaan. Tuen tarvitsijoita lienee sellainen määrä, että kylläpä siinä samalla pelastetaan Tapahtumapuistokin kuin itsestään. Tukikonsertteja riittää vaikka joka päivälle.

11

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oliskoideaa

      Tukisukkakonsertti Sarille. Myydyillä sukilla uusi auton Kiemungille.

    • KokSdP-Ankeuttaja

      Pitää muistaa että tuo Tapahtumapusikon yksi ja samalla ainoa sopimuksenmukainen keikka/konserttijärjestäjä on Live Nation eikä Hämeenlinnan kaupungin kehitysyhtiöt!

      Tämä on tärkeää muistaa koska sopimus määrittää vain alueen vuoraoikeuden tapahtumasta kaupungin kassaan ja lippu-sekä muut tuotot valuu sopimuksen mukaisesti Live Nationin kassavirtaan!

      Live Nation on Amerikkalainen, globaalisti toimiva yritys ja sitä ei varmasti kiinnosta joku yksittäisen pikkupoliitikon kuiviiinveto vaan sitä kiinnostaa vain raha ja tuotto jossa Hämeenlinnan kaupunki kokonaisuudessaankin on osoittautunut turhaksi paikaksi koska tapahtumapusikkoon ei ole tulossa tapahtumia toisin kuin on Hyvinkään lentokentän ja lahden kisapuiston tilanne.
      Tämä on kylmä tosiasia että Tapahtumattomuuspusikossa ei konserttia Kiemungille tulla pitämään.

      https://www.livenation.fi/

      Miksei muuten Kiemunki käytä säästöjään pikkusumman maksamiseen?

    • Kigerhft

      Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC maksut. Onnea matkaan.

      • Kigerhft

        Kiitos Kiitos kun vastasit vaikkei kukaan uskonutkaan että juuri sinä mitään mistään tietäisit etkä tietäisi siltikään vaikka voisit vastata toisen puolesta kun yhtään kaveria sulla ei ole ketä voisit auttaa.
        Soittele wanhalle äidilles vankilaan se löytää SCC - maksut. Onnea matkaan.


    • PäättäjätLinnaan

      Onko toi ääliömäinen Tapahtumapuiston soppari syynä siis sille että kaikki konsertit järjestetään edelleen Linnan puistossa? Esim joku Mellakka rokki, kaikenlaisia hippihoppeja ja punkkareita tulee taas asuintalojen keskelle vetämään trippejään ja pasgomaan nurkat. Kun niillä just olis hyvää tilaa toikkaroida Kantolassa ilman että ketään häiritsis.

      • Asuitfx

        Konsertti tapahtuu siellä missä järjestäjä haluaa ja saa luvan diootti. Lääkkeet pitää sut elossa muista ne.


      • Sopimusehto
        Asuitfx kirjoitti:

        Konsertti tapahtuu siellä missä järjestäjä haluaa ja saa luvan diootti. Lääkkeet pitää sut elossa muista ne.

        Vaikkakin tuo ylläkirjoittava kokDem-Tollo taaskin käyttää asialliselle kysyjälle sopimatonta ja rumaa, asiaankuulumatonta kieltä niin haluaisin joiltain osin lisätä konserttipaikkojen osalta sen, että aiemmin mainittu *Live Nation* on Amerikkalainen, globaalisti toimiva ohjelmanjärjestäjäketju ja sen Suomen toimintaan kuuluu se, että sopimuksen tehneisiin tapahtumapaikkoihin se järjestää yksinoikeudellisesti tietyt konsertit....se siis itse päättää itsenäisesti mitä konsertteja missäkin on tarjolla.

        Nämä tapahtumat muotoutuu siis sopijapuolen, eli tässä tapauksessa Hämeenlinnan kaupungin ja mainitun Live Nation:in välisestä sopimuksesta jossa Hämeenlinnan kaupunki on konserttialueen vuokraaja tapahtumaan ja järjestäjä on Live Nation.

        Kaupungin saama vuokra maa-alueesta on konserttiajan aikainen ja sopimuksen mukaan Live Nation saa lipputulot sekä alueen myyntituotot omaan tilitykseensä.

        Ne myyjät tai myyntipisteet joita on konserttialueen sisäpuolella, on suoraan Live Nationin omia myyntipisteitä joiden tuotto ohjautuu sopimuksen mukaan heille!
        Kaupungin osuus on siis vai n konserttiaikainen maa-alueen vuokratuotto johon kulunkina on tietenkin laskettava alueen siivous tapahtuman jälkeen sekä alueen muu hoitokustannukset, esimerkiksi ruohonleikkuu ym.

        Kuten huomaatte, tehty sopimus on huono kaupungin kannalta joka suhteessa, tuottoa ei tule edes maa-alueen kautta kun konserttitapahtumia ei ole yhtään tiedossa ja tapahtumapuiston rakennuskustannuksien kattamiseen kuluu tällä menolla ainakin tuhat vuotta josko sekään riittää?

        Koko alueen rakentaminen oli tehdyn sopimuksen kautta katsoen virhe/hukkainvestointi johon poltettiin verorahoja yli 4milj.Euroa saamatta mitään vastinetta. Alueen käyttö/hoitokulut rullaa kuitenkin joka vuosi jollakin tietyllä summalla lisäten hankkeen kuoletusaikaa.

        Järjetön ajatus koko tapahtumapuistohanke oli alusta alkaen mutta saihan KokDem jättää oman huonon peukalonjälkensä historiaan tässäkin diilissä!


      • pikkulisäyksiä

        Unohdit toistaa edellisen kuinka Helsingin kaupunki saa stadikalta kaikki lopputulot kun sitä vuokraa kun ne osaa bissneksen. olet myös kertonut kuinka hämeenlinnalla on tuloja 500 e. yhteen konserttiin liittyen ja verorahoja poltettiin 4miljard.e. kuten senkin olet ennen todennut.


    • Tapahtumapuisto

      Oliko muuten totakin sopimusta juonimassa toi idiootti kolmikko Vekka, Rautio ja Kiemunki voisko joku kertoo?

      • wtynpuqsw

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC juonet. Onnea matkaan.


    • NiinSopiiAiheeseen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      2
      1183
    Aihe