Ajanvietettä

Tupajumi

Onko Kotka -Karhula alueella enään yhtään divaria?olisi kiva saada levyjä ja kirjoja vaihdettua

9

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minnemennään

      Ei ole. Kirpputorit on tuhonnut vanhan tavaran kaupan ja divarit, antiikkikaupat ja muut. Ei ole enää alalla kannattavuutta kun epäpätevät kirpputorit on polkenut ammattitaidon ja hinnat kannattamattomaksi ja porukka opetettu siihen että 50 centtiä levystäkin on liikaa hintaa joten ei kukaan pysty sellaista liikettä pitämään. Se ala on tuhottu harkiten ja tahallaan. Samaten koko vanha tavara kauppa tuhottu. Saarellakin oli kai 7 liikettä parhaillaan ja nyt ei ole kuin huonot kirpputorit missä ei ole ammattitaitoa tavaran tuntemiseen. Ammattilaiset on kadonneet jonnekin mikä on Suomelle iso vahinko kun suuri osa kulttuuria on tuhottu. Hangon kärjestä viimeiseen rajapyykkiin Lappiin ja siltä väliltä kaikki on pois tuhottu. Kierrätyskeskukset ja kirpputorit on syyllisiä siihen missä ei ole ammattilaisia ja systeemi päin helvettiä ja ammattitaito nolla, tuholaiset pelaa ny, tuhoavat Suomen ja on tehneet sen jo. Työllistävät muka, mikä on taydellinen valhe, hyödyntävät vielä yhteiskuntaa törkeästi mistä ei ole puheen vertaa apua Suomen kansalle. Rahan metsästäjiä ja kerääjiä yhteikunnalta ne on ja mitään ne ei anna, ottavat yhteikunnalta vain epärehellisillä konsteilla. Osto ja myyntiliikkeitä saa etsiä, niitä kunnollisia paikkoja kun niitä on vain tuhottu kirpputoreilla missä ei ole tulevaisuutta, ei kunnollista tavaraakaan mitä osto ja myyntiliikkeissä oli, ne on loppu melkein kaikki tuholaisten tekemänä. Karhulan Osto ja myyntiliikekin lopetti juuri mikä oli kyseinen kauppa mitä etsit. Jokasortti on toistaiseksi vielä. Kotkan saarella ei ole ollut vuosiin ketään alan liikettä Osto ja Myyntikeskuksen jälkeen ja oli vuodesta 1928 samassa paikassa ja isäntä vain vaihtui, mutta lopetti ja siihen ei saatu jatkajaa enää kun kirpputorit valtasi Suomen. Kaikki katsoi että valmiiseen liikkeeseenkään ei kannata lähteä ja ei muuta kuin kiinni vain. Oli hyvä ja menestyvä liike aikoinaan. Onko näin hyvä kun sekin lopetti?

      • 1asiakas

        Anteeksi, mutta en millään jaksanut lukea noin pitkää vuodatusta :))))


      • Halvempaakirppareilla

        Kyllä Kale heitit taas pitkän jutun jonka olet monta kertaa aikaisemminkin kirjoittanut. Haukut aina kaikki kirpparit ja niitä ylläpitävät yrittäjät hyvin ala-arvoisella tavalla. Muutenkin tuo ylipitkä vuodatus ja kaikkien syyttäminen on enemmän kuin outoa kun oma yritys ei tarpeeksi menesty. Kotkassa on useita hyviä kirpputoreja ja sinun pitää vaan hyväksyä se.


      • Eläisioikein

        Ei ollut Kalen kirjoitus. Kuka mollaaja sinä olet? Aihe kertoo narsun kirjoituksesta. Narsulla on huono ja suppea elämän olotila ja ei pysty suuresti katsella ymärilleen eikä oikealla tavalla ottaa elämää. Siksi nainenkin lähti vapaampaa elämää katsellen ja löysi paremman miehen.


    • Kaisesiittentoimii

      Kirjoitus on paikkansa pitävä ja on juuri niin kuin on kirjoitettu. On asian ymmärtävä kirjoittanut ja todennut niin kuin asia on. Osto ja myyntiliike ala on tuhottu, mikä on Suomen kulttuurille paha asia. Suurin osa historiasta on tuhottu, perinteitä hajoitettu pahasti ja kulttuuria tuhottu. Nykypolvi ei tiedä menneestämme mitään joka on kansallemme kuitenkin tärkeä asia, haetaan vain Ikeasta kulutusrojua ja hävitetään vanha joka kuuluu Suomelle ja kansallemme. Mustanaamathan täällä kohta asuukin, että ei ne välitä meidän menneestä ja tennarit eurolla kirpputorilta niin kaupatkin loppuu Suomesta. Maitokauppa on ainoa mitä tarvitaan. Lihatkin kavatetaan suoraan pahvilaatikkoon ja myydään kaupoissa. Silloin jää kuluja tekeviä juttuja pois välistä ja saadaan rahaa nopeammin.

      • Laatukysymystä

        Tämä on totta. Kirputorit ovat vähentäneet antiikkikauppojen suosiota, kun ihmiset ostavat aitojen koivu, mänty, tammi taikka muiden jalopuukalustojen sijasta valkoisia pahvihyllystöjä ja muuta käsiin murenevia huonekaluja.


    • Jakauppakäy

      Se on tosi. Ei kunnollisia vanhoja kunnon puusta tehtykä arvosteta. Huenompaa on hajoava kevy paska ja pahvista tehdyt halparojut joilla ei tee mitään. Ikeasta niitä saa, Sieltä kuorna ja rupaab tuliaiset päälle ja sittten ne on rikki ja ei kun uusia hankkimaan, ja huonot tilalle taas, Ei tajuta ostaa kunnollisia käytettyjä kun se kokopuu painaakin liikaa. Huonekaluliikkeet on onnessaan kun paskalla saadaan rahaa kun porukka on tyhmää. Kiva kuskata ne kaatopaikallekin kun eivät paina mitään. Taas ostaa uudet tilalle ja hulluus jatkuu. Ikea paisuu ja on jo lähes jokaisessa maailman maassa paskaa myymässä tyhmälle porukalle siksi kun se on halpaa, mutta huonekalujen tarve ei helpota kuitenkaan.

    • Päättäjätmukanatuhossa

      Ei ole. Kirpputorit on tuhonnut ne pois. Kiitos kuuluu kansalle kun eivät tajua asioita. Myös päättäjät on syyllisiä siihen kun tekivät huonon tempun laissa. Päättäjät on suurin syyllinen tähän asiaan lyömällä viimeisen niitin asiaan. Poistivat Risto Rydin laatiman lain vanhan tavaran kauppa lain jolloin kirpputorit sai vallan ja tuhosivat Suomen vanhan tavaran kaupan lain ja varkaatkin sai sijan muutenkin alalle kun laki poistettiin, tuho tuli ja monelta meni leipä.

    • Senähdääntaiei

      Ala on nyt tuhottu kannattamattomaksi. Ehkä kun muutama polvi menee eteenpäin ajassa niin sitten näkee tuleeko yhtään liikettä takaisin, mutta sen näkeminen kestää arviolta pari sukupolvea ainakin tulevaisuuteen. Tuleeko sittenkään?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe