Maalaatko muotokuvia

lavastus322

Etsitään harrastajataiteilijan maalaamia muotokuvia Donald Trumpista ja Vladimir Putinista elokuvalavastuksen osaksi. Teosten käytöstä kyseiseen tarkoitukseen ei makseta palkkiota, koska ne ovat vain pieni osa lavastusta, mutta taiteilijan nimi mainitaan lopputeksteissä.
Lähetä korkealuokkainen kuva teoksestasi (kehyksineen) liitteeksi sähköpostiin: holotniekka(at)gmail.com
Kirjoita otsakkeeksi: lavastus
Muista että kaikki maalauksen tyylisuunnat tulevat kyseeseen, mutta kohteen tunnistettavuus on tärkeää. Myös teoksen ilmeikkyys ratkaisee.

10

540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eerrereeere

      ei oo ilmaiseksi

    • rasputinbalalaika

      mitä sulla on tarjota vaihdoksi
      hyvä esine käy
      värit myös sinä tuot, siveltimet

    • Naurettava

      ....yritys! :D Ei taiteilijaa kiinnosta pelkkä nimen julkaisu siellä kymmenien, ellei jopa satojen nimien joukossa jotka vilahtavat ohi ennenkuin silmä ehtii rekisteröidä edes alkukirjaimen. Kyllä sun tarttee tarjota jotain konkreettisempaa! Minulla sattuu olemaan Trumpista yksi valmis öljyvärityö kehystettävänä ja jos sovitaan, teen myös Putinista samanlaisen yhdessä päivässä öljyväreillä.
      Päätä pian, sillä"Trump" lähtee tilaajalleen maanantaina 4.6- kun tulee kehystäjältä. Ehdin sen sitten kuvata ja lähettää kuvat sulle. Tuskin sentään maksat alkuperäisestä siitä samaa mitä saan tilaajalta.
      Taitaa olla kovin pieni elokuvabudjetti teillä. :D

      • barona

        lähetä se ilmaiseksi postille


    • Miselanselo

      Noi pärstät ei lähe ilmaseks, ku se joka niitä laappii värillä alustalle, on varmaa. vähän kilahtanu ahneudesta kun panee aikansa pöpeihin.

    • Neropaint

      Noita maalilla laapittuja ääliönpäitä on usean pensselisedän kassakaapissa odottamassa arvonnousua, eikä kaappi aukea ennen tyhjän potkasua ja perikunnan dynamiittia. Loppusijoitus on kaatis.

    • Dimbubah

      Uuh, Aah, Hisbollah!

    • lavastus322

      Suuri osa saamistamme viesteistä oli rahavaatimuksia, mutta lähetetyt kuvat huvittivat työryhmäämme suuresti. Päätimme tilata samankaltaiset töherrykset järjelliseen hintaan Suomen ulkopuolelta. Hyvää kesää kaikille pensseliä heiluttaville hupiukoille.

      • KöyhätKyykkyyn

        Oma tyylilajini saa piirteitä 3 eri suuuntauksesta. Sitä voisi kutsua surrealistiseksi impressionismiksi, jossa on naivistinen ote kyr... köh... pensselistä. Käytän freudilaista analyysia teosteni ideoinnissa.

        Ihmetyttää tuollainen persaukisten elokuvaprojekti, kun ei ole varaa palkata edes lavastajaa. Henk koht en teoksiani alle miljoonan euron myy. Yhtään en tosin ole vielä myynytkään, enkä myy.


      • hupiukko3
        KöyhätKyykkyyn kirjoitti:

        Oma tyylilajini saa piirteitä 3 eri suuuntauksesta. Sitä voisi kutsua surrealistiseksi impressionismiksi, jossa on naivistinen ote kyr... köh... pensselistä. Käytän freudilaista analyysia teosteni ideoinnissa.

        Ihmetyttää tuollainen persaukisten elokuvaprojekti, kun ei ole varaa palkata edes lavastajaa. Henk koht en teoksiani alle miljoonan euron myy. Yhtään en tosin ole vielä myynytkään, enkä myy.

        Samaa aprikoin minäkin. Kaikenlaisia elokuvan tekijöitä! Kyseinen "työryhmä" lähinnä huvittaa. Ei näytä olevan edes omaa luottamusta elokuvan menestymiseen. Hahaha


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe