Sedän vaimoa

jöåööäää

Tämä tapahtui ollessani 18 vuotias. Olin saanut kesätöitä setänimökin kunnostamisesta. Setä oli saannut vuosi sitten aivohalvauksen ja hänen liikkumisensa oli erittäin vaikeaa, joten minut palkattiin timpuroimaan heidän kesämökkiä kuntoon.

Setäni ja hänen vaimo Ritu olivat jo mökillä saapuessani. Ritu oli noin viisikymmentä vuotias hieman ylipainoinen, mutta sitäkin uhkeampi. Ritu oli muutenkin todella eloisa ja hauska ihminen. Mökillä hän kuljeskeli päivät mekossa, joka ei jättänyt paljoa mielikuvituksen varaan. Toisen päivän ilta koitti ja alkoi saunanlämmitys. Ritu oli taas oma itsensä ja kittasi siideriä ja hihitteli setäni oli taas harvinaisen vakava. Istuimme terassilla setäni kanssa kun Ritu saunoi. Puhelimme niitä näitä ja ilmapiiri oli todella jäykkä. Yhtäkkiä Ritu keskeytti meidät kävellen välistämme alasti järveen. Hän ei sanonnut mitään, mutta pelkkä kävelytyyli kertoi enemmän kuin tuhatsanaa. Ridun palattua saunaan setäni katsoi minua. Kai poika ymmärrät että minä en pysty enään tuohon... Kysyin epäröiden mihin. Setäni vaikeni hetkeksi ja sanoi sitten Rituun. En voi muuta kuin kosketella...
Seurasi kiusallinen hiljaisuus. Keskusteltiin aikaisemmin Ritun kanssa että sillä on tarpeensa. Mutta ei halua pettää... Ymmärrätkö poika? En sanoin käheällä äänellä.... Setäni sanoi nyt saat mennä luvallani tuonne saunaan ja se mitä tapahtuu siellä jää sinne. Vastasin enhän mä nyt... Setäni karjasi nyt menet tämä on muutenkin niin vaikeaa..

En tienyt mitä tehdä joten lähdin kävelemään saunalle, Ajattelin että puhun vaan Ritun kanssa. Menin pukuhuoneeseen epäröiden. Ritu istuikin yllätyksekseni vastasta. Hän oli pukenut päälle Korsetin josta hänen suuret rinnat suorastaan pursusivat ylitse. Tunsin kuinka jäykistyin. En osanut sanoa mitään. Ritu kuitenkin sanoi rauhoitu ja istu alas. Setäsi kertoi varmaan sopimuksesta. Eli me voidaan pitää toisiamme tässä saunassa hyvänä, mutta vain täällä ei meidän sängyssä. Nyökkäsin.. Tunsin samalla kuinka olin jäykistynyt ihan täysiin mittoihin

Ritu laittoi samalla kätensä reidelleni... Sä et taida kestää pitkään poikaseni? Ei hätää en mäkään sanoi Ritu ja hihitteli ja otti ison siemauksen siideri. Sitten hän riisui housuni hitaasti pois ja lipaisi kyrpääni. Heh ei nuolla enempää että mäkin saan.. Ritu painoi minut istumaan ja istui hitaasti päälleni... Tunsin kuinka upposin hitaasti hänen kosteaan pimppaan. Ritu äännähti voi jumalauta tuntuu hyvältä. Käteni olivat Ritun ympärillä ja hänen suuret rinnat minua vasten. Ritu alkoi ratsastaa heti todelle rajusti tunsin kuinka itsekkin olin aivan uskomattoman kiiman vallassa.. Ritu huohotti ja puristui ympärilleni ja hoki nai mua nai mua... tunsin kuinka hän sai orgasmin ja minä heti hänen jälkeensä.

Ritu nousi heti pois päältäni ja hihitti nyt syömään ja sitten saunaan... Hän antoi vielä pusun... Jaksat pitempään maha täynnä jatkuuko?

3

9211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jooooohhhh

      jatka naikaa pidempään ensi kerran... Ja ota isäsi mukaan

    • Saitko palkkaa työstäsi?
      Itse päädyin ennen amista remppaamaan Tätini ja sen miehen kesämökkiä. Tai näin oli suunnitelma. Mutta helteinen kesä sai pariskunnan homman luisumaan auringon ja viinin nauttimiseksi. Miehen suosituksesta päädyin naimaan Tätiäni. Tuntui tosi hyvältä. Mies katseli kännissä vieressä. Minulle eivät tarjonneet. Lopulta Täti pyysi miestään mukaan kolmanneksi. Makasin naisen reisien välissä ja mies nai minua anukseen.
      Aloitus Tädin kanssa oli vain houkutus. Pääjuttu oli miehen halu nuoreen lihaan. Näin päättelin.
      -
      Koska kyseessä oli remppa juttu sain palkkaa. Ainoa tosiallinen työ mitä tein oli reisien levittäminen Tädin miehelle. Minulla on ne setelit vieläkin TALLELLA.

    • Anonyymi

      Olin jo 22v kun sedän vaomoa yritin. Setä oli kuten normaalisti humalassa nuokkui mökin terassilla Sinikka sanoi sillä ei taas seiso kuin järki ja papatti koko ajan nostettiin apuna Manu sisälle heti kysyi minulta kun Sinikka ei kuullut onko vielä vähän, annoin melkein koko lasin laimentamatonta kossua siemasi sen heti että eukko ei näe. Kantelin vettä saunaan Sinikka tuli kossupullon ja siiderien kanssa saunalle otin mukaan niin ei juo näitä enää. Sinikka on kaunis naamaltaan isot rinnat ja sopivan pyöreä pylly aika paksut reidet mutta seksikäs. Sinikan haiessa vettä laitoin kossua vähän aina siiderin sekaan. Sinikka nauroi jo vapautuneesti, olen ollut kuskina kun kumpainenkin oli humalassa tansesissa kerran tanssiessa hyväilin pyllyä kuiskasi ihanan tuntuista ja puristi isot rinnat kiinni, oli tungosta lattialla hyväilin vähän rinnansivulta puristi vaan lisää tanssiessa.
      Houkuttelin uimaan, sanoi että on bikinit mökissä ja en mene jos herää. Sanoin laita pyyhe ja laskeudu tulen sitten. Sinikka käveli laituria pitkin pakarat vilahteli ja laskeutu veteen, Menin pyyhe päällä kun laskeuduin veteen Huomasin että katsoo suoraan kalua joka oli aika paksuna, uitiin vain vähän aikaa vesi oli kylmää.
      Kävin kurkkaamassa setää nukkui kunnolla kuorsaten menin saunaan Sinikka istui lauteilla alasti istuin viereen Nännit oli pitkänä suipoissa rinnoissa kehuin rintoja Sinikka nauroi vai komiat rinnat, koskin kädellä tunsin pehmeät rinnat ja kovat nännit Sinikka sanoi ei me voida, sanoin Manu nukkuu sikeästi. suutelin kysymättä rintoja Sinikka huokaili menin eteen suukotin kumpaakin työnsin sormea pilluun levitti haaroja kuiskas muistatko silloin, suukotin vatsaa muistan ja painoin pään väkisin pilluun Sinikka oli ihan märkä sanoi Menu ei monestikkaa voi ulvoen sanoi naiiiida Olin onnessani kun sain nuolla himoitsemaani naista Sinikka antoi nuolla hyväili rintojaan ja sai melkein heti orgasmin runkkasin voimalla kiljahteli ja laski pissaa pitkinä ruiskauksina vedin Sinikan lauteen reunalle ja panin sisään oli kuin hukkuva piti kiinni ja kuiski ihanaa kunnon kovaa kyrpää saanhan sisään saanhan suutelin tätä ruskeasilmäistä naista himokkaasti Sinikka kuiski tuntuu ihan pohjassa asti pidin jalkoja käsivarsilla ja pääsin syvälle pillu laski kiimaa ja lauteet liukastu Sinikka pyöritteli päätään ja kuiski pane ihanaa pane kun tunsin että tulen painoin syvään Sinikka huusi korvaan laske ihanaa ruiskin sisään pitkiä annoksia.
      Kun vetäydyin pois Suudeltiin ja halattiin pestiin ja mentiin mökille. Istuttiin siellä jonkin aikaa katsoin Sinikkaa, juomat jäi sinne näin silmistä kun vilahtelivat siten että haluaa munaa. Seurasin jäljessä kun ovi sulkeutui suudeltiin ja riisuttiin ne vähät vaatteet Sinikka laskeutui ja otti kalun suuhun nauroi ja imi kalua ihanaa saada näin virkeää kalua kädellä hieroi pilluaan meni selin ja panin takaa Sain naida miten halusin Pillu laski kiimaa voitelin pyllyä ja panin sormen sisään siitä vaan innostu lisää pyörittelin kahta sormea pyllyss vedin kalun pois ja laitoin pyllylle kuiski tätä olen joskus haaveillut ja sinä hurjaaah voi että tuntuu panin jonkin aikaa Sinikan lantio vispasi miten sattuu laukesin sisään Sinikka painoi päätään pöytään. Käytiin pesulla. Syötiin ilta palaa Manu heräili Sinikka sano nyt alkaa ärisemään otin lasin kummallekkin ja kilisteltiin ja sen päälle toinen. Nukahti kohta. Sinikka tuli saunalta laitoin pedin sinulle olin takana kuiskasin käydäänkö katsomassa ja hyväilin rintoja. Olin sängyssä kun Sinikka tuli vedin peiton päältäni kalu seisoi kovana Sinikka tuli päälle ohjasi kalun sisään paksut pohkeet keinui päällä kuiskasi saat minut kiimaan annoin panna pyllyynkin rinnat roikkui edessä näykin nännejä Sinikka nai kiivaana kun sai orgasmin laskeutu alas maksi rinnan päällä sanoi olen kuin nuori kiimapillu et usko miten tuntuu hyvältä jännittelin kalua nauroi sinä vaan haluat kiimaista narttua ja alkoi naimaan ja niin pitkään että tulin sisään.
      Aamu päivällä setä sanoi pitää päästä kauppaan ja soitteli tutuille ja sai kyydin. Heti kun lähti sain imeä taas kiimasta pillua Sinikka valitti ihanan kipeä mutta haluan lisää kerittiin naida kahdesti ennen kuin nähtiin auton tulevan.
      Siitä lähtien Sinikka on antanut pillua ja välillä pyytänyt että tavataan naidaan kuin nuoret joskus koko pyhäaika alasti. Tätä on kestänyt toista vuotta.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe