Lämpimät seurat Heikinsuolla!

Ystävänne

Kuuntelin juuri äsken iltaseurat Heikinsuolta. Rakas veljemme Raimo Haimilahti saarnasi Pyhän Hengen voimassa elävän ja kalliin Jumalan Sanan! Sydän lauloi kiitosta Jumalalle. Rakkaat ystävät, jotka olette menneet Esikoisiin; tulkaa takaisin! Tulkaa elävän veden lähteelle! Teidät otetaan avosylin vastaan!

22

1336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhdistyksen_lähteet

      Et sitten tiennyt elävän veden lähteestä mitään.

      Noilla "lämpö" häpinöillä petät vain itseäsi.
      Osta Raamattu ja etsi sieltä oikea Elämän lähde.

      Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut.

    • UskoRaamattua

      Sinun viittaamasi elämän veden lähde on pahasti päässyt omavanhurkauden hapatuksesta seisahtumaan ja pilaantumaan.

      Oikea Kristuksen siunaaman elämän veden lähde ei kuivetu eikä seisahdu se pulppuaa raikkaana evankeliumin sanomaa kaikille kristityille. Ei siis kannata lähteä ihmisten omissa viisauksissaan rakentamien lähteiden äärelle.

    • PanettelijatEiLämmitä

      Avaaja todisteli yhdistyksensä olevan elämän lähde. Kahoitti
      Jeesukseen uskovia tulemaan sen yhdistyksen pariin "lämmittelemään."

      Henkilö ei selvästikään tulnne sitä peliä, jolla liikkeen maamme laeista kirkkolaista ja kirkkojärjestyksestä piittaamaton johto Ruotsissa ja Suomessa, hajoitti liikkeen.

      • VääristelysiHuvittaa

        Vain mielikuvitus on rajana, kun laitat toisille sanoja suuhun.


      • UusiYhdistysEsikoiseRy

        Olet kuolleessa uskossasi ymmärtänyt väärin Avaaja todisti elävästä Jeesuksen perustamasta maailman laajuisesta seurakunnasta. Siko paimenet perustivat uuden Yhdistyksenn esikoiset RY Eriseuran 2016.


    • KiitosJaYlistys

      Jumalalle kiitos Ilkasta ja Raimosta!

    • SisäänLämpåiäväLiike

      Sisäänlämpiävyys, itsekeskeisyys, omahyväisyys ja maailmanlaajuisen Kristukseen uskovien halveksiva panettelu vei liikkeen pois Kristuksesta. Joka tuosta ruoasta ravintonsa ja lämmikkeensä saa, hän elää säälittävässä hengellisen sokeuden tilassa.

      • KerskausHänestä

        Ja nämä kaikki voi uskoa anteeksi. Ollaan hyvässä turvassa.


    • MiksiPetätteItseänne

      Evankeliumin ja lähetyskäskyn sisältö näyttää muutamille olevan muhimista ja lämmittelyä itsensä kaltaisten seurassa. Tuollainen lämmittelykäyttäytyminen ei ole kristinuskoa.

      Mark. 16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.

      Samanmielisten kanssa muhinointi, poru, pelot, häpeä, syyllisyys, eristäytyminen, kieltäytyminen maailmanlaajuisesta lähetystyöstä muiden kristittyjen kanssa, tämä kaikki kertoo juuri sen minkä me jo esikoislestadiolaisista hyvin tiedämme. Liike on ruotsalaisten eksyttäjien perässä metsään juossut lauma. Niin leuhkaa porukkaa, että hirvittää meitä Jeesukseen uskovia Jeesuksen seuraajia.

      • Ainiinkö

        Sehän on hyvin tuttua esikoisten ry:n saavutusten ylimainostus palstalla. Mutta pitäisi kerskata muusta kuin teoistaan. Room.3:27-28


    • Haimarihaloo

      Hyvä että Haimarikin tuntee piston sydämessään. Oli meinaan eka pääerottaja ja viikatteenkantaja. Kevyitä oli jyvät ja akanat silloin

      • Ei ole, ihmisen asia tuomita keveitä jyviä eikä akanoita.!
        Se on Jumalan asia tuomita niistä …
        -


    • aikansa.kutakin

      Mark.16:15. Onko lapinvanhimmat noudattaneet tätä ja käyneet esim. Venäjällä lähetystyössä?

      Vai sanoivatko:1) sinne ei mene sitten kukaan 2) nyt ei ole vielä jumalan aika?

      • 336007

        Luuletko että väkisin jos ei oteta vastaan. Jos ensin kerran tulee tieto että ei tarvii sitten tulla.


      • ÄläVahdiksiAla

        Luottamusta kehiin, Jumala johtaa ja johdattaa .


    • Kerran pyysin jumalalta jotain ja se tapahtui. Nykyisin kyselen mitä voisin tehdä elämälläni. Jos näinkin pieni ihminen saa sen mitä pyytää , niin rohkaisen teitä. Koputtakaa , niin teille avataan. Pyytäkää , niin teille annetaan.

    • Herran_kansalle

      Pieni ihminen saa mitä pyytää. Tuo lause ensinnäkin salaa sen mitä pieni ihminen pyysi. Ja toinen vakava juttu siinä on itseen, siihen pieneen ihmiseen keskittyminen. Jumalan tahto on että me keskittyisimme HÄNEEN. Ottaisimme vaarin hänen sanastaan, turvautuisimme Jumalaan, kiittäisimme kunnioittaisimme ja ylistäisimme häntä hänen lahjoistaan.

      Ihminen tarpeineen kaiken keskiössä ja Jumala tämän ihmisen tarpeiden täyttäjäksi käsitettynä, on itsekeskeisyyttä, omahyväisyyttä itseriittoisuutta ja ylpeyttä.

      Kun ihminen ja yhdistys on kaiken keskiössä Jumalan tahdon sijasta, on tulos sellainen jonka voimme nähdä ja kuulla esimerkiksi Esikoislestadiolaiset ry;n toiminnassa. Homms pyörii piene konklaavin johtamana, konklaavin tarpeita ja tahtoa noudattaen. "Taas porattiin, kaduttiin, anteeksi pyydeltiin ja muut kristityt tuomittiin hiirinä rottina ja eriseurana helvettiin.

      Te raukat ette näe eteenne, koska te luotatte ihmisoppeihin kaikkivaltiaan Jumalan sanan ja tahdon sijasta. Samanmieliset kokoontuvat "lämmittelemään" keskenään, itseänsä ja yhdistystään ylistelemään. Jeesus toimi juuri päinvastoin, hän kulki kaduilla ja kujilla kaikenlaisten ihmisten parissa julistaen Jumalan valtakuntaa kaikelle kansalle. Tämän saman käskyn hän jätti seuraajilleen MAAILMAN LOPPUUN SAAKKA.

      Menkää kaikkeen maailmaan, julistamaan evankeliumia KRISTUKSESTA. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu.

      Omassa liemessään muhiva joukko, eristäytyneenä sääntöviidakon avulla muista ihmisistä, muka muita parempina, on juuri sitä farisealaista hapatusta josta Jeesus meitä varoittaa.

      Muhiva lämmittely samanmielisten parissa muista ihmisistä piittaamatta on väärää "vanhurskautta", josta pitäisi rukoilla parannusta, eikä pyrkiä vahvistamaan sitä lisää ihmisopilla.

    • jollomollo

      Raimo Haimilahti on ollut aina hyvä puhuja. Ikävä kyllä hän on paljastanut myös kylmän ja armottoman puolensa ja oli pääarkkitehti erotettaessa Raamatun mukaan saarnaavia uskonveljiä tehtävistään. Tätä on hyvä muistaa myös, että totuus ei unohdu.

      • Herran_kansalle

        Kummallinen kuvio tosiaan alkoi esikoislestadiolaisuudessa, heti johdon vaihduttua Jellivaarassa 1990 luvulla. Itse asiassa hajaannukseen johtanut valtapeli käynnistyi jo 1980 luvun puolella Jellivaarassa.

        Ihan ensimmäisessäkin hajaannuksessa, 1800/1900 lukujen taitteen tienoilla, oli jo Jellivaaran patruunoilla merkittävä rooli. Vallan ja kunnian himo on ollut aivan käsittämätön tuon paikkakunnan miespuolisilla henkilöillä.

        Siellä on kehitetty tällainen tuhoava Jerusalem syndrooma. Elikkä toisinto Roomasta, erehtymättömän paavin valtaistuimena.

        Jellivaaran mieltämisessä valtaistuimeksi ei ole minkäänlaisia raamatullisia tai kristillisiä perusteita, se on jo ajatuksena kuolleena syntynyt.

        Jumala hajoittaa tällaiset ihmisten keksimät linnakkeet ja valtaistuimet. Jeesus on Herra, ainut sellainen. Hänen seurakuntaansa ei kukaan ihminen eikä mikään yhdistys voi omistaa, eikä hallita, se on maailmanlaajuinen. Kutsu uskoa evankeliumi Kristuksesta, kuuluu kaikkeen maailmaan.

        Lapin peräkylissä, saamelaiskulttuurissa on ollut ahtaat raamit. Liike on alkanut muhimaan omassa liemessään, henkilö ja tunnekeskeisenä, valtataistelujen riepottelemana. Jeesus, Jumalan eläväksitekevä sana on saanut väistyä vallastaan ja kunniastaan taistelevien kukkojen tieltä.

        Kun perinne on tällainen, Esikoiset ry:ssä on syytä valvoa juuri sitä, ettei kenestäkään pääse kasvamaan yliarvostettua perintöprinssiä Jeesus on Herra! Hallelujaa!


      • 445544

        Perinne tosiaan esikoisiin siirtyneiden osalta on ollut ihmispalvontaa.


    • haloojärjenköyhyys

      Kuinkahan se on Raamatun opiskelu siellä lapin peräkylissä mahtanut sujua porojen kanssa värkätessä, onko mennyt savua silmään lukuhetkillä miten paljon!

      paljon on täytynyt mennä että on yleeensäkin päässyt moinen varajeesusjärjestelmä syntymään siihen määrään että etelästäkin käydään jellissä kumartamassa!

      • 668856

        Kirjoituksistanne tulee tosiaan esiin tuo ihmispoloinen mitä kuvottava malla tavalla ei ole mikään ihme että esikoiset ry on teidän uskonkehtonne voitte siellä toteuttaa joutavuuttanne ynnä matonalle lakaisijoiden kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      251
      2330
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      84
      1911
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      76
      1569
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      134
      1343
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1200
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1155
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      990
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe