Tähtenä taivaalla radiossa?

ikuonrock

Onko Dingon uutta biisiä soitettu radiossa kertaakaan? Jos ei niin onpa melkoinen valta isoilla levy yhtiöillä siitä mitä radiossa soitetaan. YÖn uusin sinkku ei juurikaan ole parempi tekele kuin Dingon uusin, mutta radiossa YÖn tekele soi yhtenään.

Iku Tukiaisen uusi biisi Kaupungin konnuilla on parempi kuin mitä kasarirokkarit ovat saaneet aikaan vuosiin, sitäkään ei soiteta missään!!!!

On tää kummallista bisnestä.

19

859

Vastaukset

 • Joko on biisiä kuultu aalloilla? Ikävästi tais mennä ohi koko kappale.:(

  Ei muuta kuin kynä käteen ja parempaa biisiä tekemään. Reino Nordin sanoi hienosti Nyberg showssa että jos biisi on hyvä niin se kyllä luovii tiensä tähtiin vaikka takana ei olisikaan isoa levy-yhtiötä valtavine markkinakoneistoineen.

 • Adios Rosario sai kyllä radiosoittoa vaikka ei ollut isoa levy-yhtiötä ja ei mielestäni tätä uusinta parempi biisi ole. Ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon voi hyvin olla että vielä tämäkin biisi radiossa soi se saattaa vain ottaa hetken.

 • Iskelmä soitti kappaleen hetki sitten :)

  • 30.5 biisi on soinut iskelmällä klo 18.36 ja 20.31


  • Hyvä biisi


 • Hieno homma että iskelmä huomioi Dingoa. Nyt vain pikkuisen lisää koukkua kertsiin ja tekstiin omaperäisyyttä niin seuraava ralli voi soida jo useallakin kanavalla. Nipa kyllä tekee edelleen hyvää melodiaa mutta sanoituksiin kannattaisi käyttää ainakin apuja. Sanoja kuunnellaan nykyään eri korvalla kuin aiemmin, tarjontaa ja samalla kilpailua on niin valtavasti. Livenähän Dingolla on hyvä olla, sieltä löytyy kasaribiisejä joilla voi heittää vaikka kolmen tunnin setin ja kaikki on hittejä.

 • Jäi vähän piippuun tämä biisi. Ihan hyvä ralli mutta ei vain vedä. Nyt isolla moukarilla kohti tulevaa. Parempia biisejä, syntikat esiin kunnolla ja Dingo soundia kehiin. Ja keikkoja, keikkoja ja taas keikkoja. Mikä on että Suomipop festareilla ei ole Dingo soittamassa? Viime kesänä oli aivan mahtava tunnelma Dingon keikalla Jyväskylässä.

 • Mikähän oli syynä että Nuotio ja Seittonen lähtivät bändistä melko nopeasti. Seittosella oli viimeisellä keikalla uusi kioskikin, tuskin olisi sellaista muutamaa keikkaa varten viitsinyt hommata. Tarkoitus oli varmasti jatkaa bändissä mutta jostain syytä toisin kävi. Tuli mieleeni että olisiko tällä uudellä sinkulla ollut joku vaikutus asiaan, olisiko sitä ehkä treeneissa tapailtu ja se ei ollut miesten mieleen? Ikävä juttu koska Nuotiolla nyt ainakin olisi ollut käsitys siitä miltä Dingon tulee kuulostaa. Uusi sinkku ei minun korvaan kuulosta Dingolta. Siitä puuttuu syntikkavallit isosti soitettuna, lisäksi teksti on melkoisen mitäänsanomaton. Sävellyksenä ihan kelpo mutta ei klassikon aineksia. Uutta matoa vain koukkuun. Bändi on varmasti livenä edelleen hyvällä tasolla, joskin joutuvat soittamaan melkoisen aikaisin illasta festareilla tänä kesänä.
  Viime kesänä iskelmäfestareilla Dingo oli viimeinen esiintyjä ja jälki oli huikeaa, porukka bailasi kuin 80-luvulla.

  • Olisikohan Quupan kohdalla osaksi lähdön syytä ollut hänen kädet jotka ei ilmeisesti kestä soittoa... Alkuun ainakin Pete sanoi haastattelussa että lähti mukaan että uutta musiikkia tehtäisiin en sitten tiedä mitä tapahtui... tosi harmi että niin vähän aikaa keikkailivat.


 • Toivottavasti bändi jatkaa vielä vuosia. Jos Pepe tai Jonttu päättäisi lähteä nyt Dingosta niin sitten se olisi jäähyväiskiertueen paikka, minun mielestäni.
  Dingon alku oli huikea, toivottavasti Dingo myös osataan lopettaa tyylillä kun sen aika on. Ei enään miehistön vaihdoksia!!! Cheek osaa lopettaa tyylillä, toivottavasti myös Dingo.
  Jäähyväiskeikka Porin karhuhalliin sitten kun sen aika on!
  Sinne sitten mukaan myös Eve, Quu, Pete.
  Mutta ei vielä, nyt hyvää uutta musaa ja hyviä keikkoja niin bändillä on vielä vuosia matkaa jäljellä.

 • Hämeessä vaikuttava Radio Sun on alkanut kappaletta soittaa ja on se myös ehdolle ko radiokanavan Top20 -listalle. Joten eikun äänestämään. Näyttää siltä että nuo isojen levy-yhtiöiden valtaamat valtakunnalliset Nova, Iskelmä, Suomipop ei tälle biisille lämpene.

 • En kuuntele radioita, mutta nyt youtubesta löysin taas yhden nuoruuteni idolin.
  Ääniala edelleen erittäin kapea, mutta biisit ehkä paremmin miksattuja?
  Hän pelasti henkeni kauan sitten....
  Ihan hyvä biisi.

 • Radio SUN on aina ollut varsin lojaali Dingoa kohtaan. Viime syksynä tehdystä haastattelusta oikein huokuu toimittajan syvä kunnioitus Dingoa kohtaan. Myös toiset artistit osaavat todella antaa arvoa bändille, sitäkin asiaa sivutaan SUNin haastettelussa

  Uskon että Dingo saa ansaitsemansa arvostuksen vasta postuumisti sen jälkeen kun bändiä ei enään ole. Dingo muutti Suomalaista musiikkikulttuuria enemmän kuin ehkä kukaan muu on tässä maassa on koskaan tehnyt. Iskelmän ja rockin raja oli ennen Dingoa selkeä, nyt se on aivan veteen piirretty viiva. Ei tälläisiä iskelmäfestareita joissa soittaa iskelmä/rock/punk/heavy bändit samalla lavalla järjestettäisi ellei Dingoa olisi koskaan ollut.

  On erittäin harmillista että bändiä ei ole muistettu millään erikois emmalla tai vastaavalla kunnianosoituksella tekemästään työstä Suomalaisen musiikin hyväksi.
  Nythän Dingo on siinä tilanteessa että he voivat nauttia musiikin ja keikkojen tekemisestä täysin siemauksin, ei tarvitse enään tulla sitä ykköshittiä, pääasia että he eivät ala miksikään kiertäväksi jukeboxiksi. Ei ole väliä soiko uudet biisit NOVAlla, pääasia että ne soi keikoilla.
  Hyvää kesää koko orkesterille, nauttikaa keikoista:) Niin ja se haastis alla:)

  http://radiosun.fi/2017/09/29/dingo-ja-eini-tampere-talossa-tanaan-neumann-haastattelussa/

 • Radio SUN ottanut kappaleen tosissaan listalle ja soi kanavalla joka päivä

 • Muut kanavat ei soita, mutta biisi on tuoreella Radio Sun suosikit -listalla nro 1!

 • HIENOA!!! Biisi saanut joltain kanavalta ansaitsemaansa arvostusta, loistava biisi, joka kuuntelu kerralla kuulostaa paremmalta, tästä hyvä jatkaa jätkät ja leidi;)

 • Tosiaan SUNin listalla sijalla 1. Loistavaa. Käsittämätöntä ettei biisiä kuulla muilla kanavilla. Radio SUNin lista näyttäisi vastaavan aika hyvin myös muiden kanavien listoja, muilla kanavilla ei vain soi Dingon uusin.

 • Keväällä sinkku, kesällä kourallinen keikkoja ja syksyllä yksi keikka. Samaan aikaan paljon soolokeikkoja. Toivottavasti huominen keikka Even kanssa poikisi lopulta jotain uutta rytinää ensi vuodelle.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  110
  4584
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  115
  593
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  533
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  34
  458
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  420