Varokaa GoGift / Presentcard.fi

Nevereveragain

Laittavat omat mokansa asiakkaan syyksi. Tilasin lahjaksi lahjakortin, joka piti tietysti maksaa etukäteen. Lahjakortti ei mennyt koskaan perille, syystä että osoitteessa oli muutamaan kertaan sama sana. HALOO! Osoite oli täysin oikein, vain vähän liikaa samoja sanoja ja tämän takia minulle intettiin, että osoite on VÄÄRÄ.

Kyllä se on niin, että väärä osoite on osoite, joka on väärin kirjoitettu. Saman sanan toistaminen ei tee osoitteesta VÄÄRÄÄ.

Tarjosivat sitten mahdollisuutta valita uusi lahjakortti, mutta mitä vielä? Siitä olisi pitänyt maksaa uudestaan. Siis yritys ei saa ensimmäistäkään korttia perille, mutta asiakkaan pitää maksaa uudestakin lahjakortista erikseen.

Lopulta sitten peruin koko p*skan ja nyt odottelen rahoja tilille. Eksyvätköhän nekin matkalla, vaikka heillä on tiedossa maksukorttini numero?

Älkää tehkö samaa virhettä ja ostako tuosta puljusta mitään. Vedätystä koko p*ska.

6

1456

Vastaukset

 • Joo samoja kokemuksia! Nyt 2 viikkoa odotettu Linnanmäen ranneketta joka luvataan toimittaa 2-5 arkipäivän kuluessa. Soitettu useasti "asiakaspalveluun" josta ei saa minkäänlaista vastausta. Kuulemma lahjakortit loppu?! Miten voi olla? Raha kyllä kelpasi! Tämä selvisi 3 soiton jälkeen kun ei ranneketta näy. Selitä se nyt teinille joka sopinut menevänsä kaverinsa kanssa. Välttäkää kuin kuppaa!! Ja mikä ihan parasta eivät korvaa mitenkään...

 • Moro,

  tilasin Cityconilta lahjakortin lahjaksi siskolleni. Näkyi tulevan yllättäen Gogiftiltä tilausvahvistus... Kortti meni perille ajoissa mutta kortti ei yllättäen tunnu olevan voimassa... Oletteko aikaisemmat ilmoittajat saaneet rahanne takaisin vai miten on ratkennut??

  • Oon ite saanu sieltä 5€ ikean lahjakrtin ainakin tuli s-postiin en oo viel kokeillut voimassa näkyy olevan


 • Vuosien saatossa olen kymmeniä lahjakortteja saanut palkkioksi eräistä kyselyistä, ainoastaan kerran tuli väärä lahjakortti ja kun soitin niin lähettivät uuden oikean ja sen vääränkin sain käyttää kun summa oli vain 20€. Viimeisin tilaamani lahjakortti tuli viikko sitten ja kohta on pisteet täynnä taas yhteen ja sitten koittaakin taas ilmainen hotelliviikonloppu :)

 • Sain just 500e lahjakortin TNS Kantar kyselyihin osallistumisesta ja kortti tuli ruotsin malmöstä Post Nord Registered Mail kirjattuna lähetyksenä postiin. Kävin tsekkaamassa kaupassa onko kortti voimassa ja on. Ei valittamista. Sitä en tiedä mitä tapahtuu jos ei käytä korttia määräaikaan mennessä joka on 12kk päiväyksestä tai viimeisestä latauksesta. Kortin saldon voi kuitenkin tarkistaa myymälässä jossa se on käytössä.

  • Sinun on käytettävä se määräaikaan mennessä, sen jälkeen on hyödytön


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  578
  4179
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  60
  1823
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  Kotimaiset julkkisjuorut
  21
  593
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  Kotimaiset julkkisjuorut
  16
  553
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  Kotimaiset julkkisjuorut
  18
  440