Kuolema uusi mahdollisuus?

Masentunut

Kenellä muulla jolla lääkäri on todennut useita erilaisia autismin kirjoon sisältyviä piirteitä on jatkuva tuntemus ettei kukaan ymmärrä asioita oikein ja erilaiset sinun elämääsi koskevat päätökset päättäviltä tahoilta ovat suuressa ristiriidassa sen kanssa miten itse haluaisit asioitasi hoidettavan?

Itsellä on pidempää ollut tälläisiä ajatuksia ettei taida olla muuta mahdollisuutta kuin tavalla tai toisella lopettaa elämänsä kun ei tässä maailmassa asiat vaan onnistu. Viime aikoina masentanut kun erilaiset tahot eivät tunnu ottavan asioihin kantaa ja asiat ikäänkuin jää pöydälle. Ne ei tajua
miten tärkeitä asioita ne on minulle jotka jäävät pöydälle ja kantaaottamatta. Tuskin tälläisen nobadyn nevahööd tyypin kuolema tämän maailman menoon vaikuttaa suuntaan tai toiseen kun tarkoitus ei ole järjestää mitään suurta spektaakkelia joka jäisi historian kirjoihin. Tarkoitan jotain sellaista pois lähtöä mikä veisi sivullisia mukanaan. Silti pääsis itse pois tästä ahdistavasta oravanpyörästä.

Nähnyt useampia sellaisia unia että, sitä voi tehdä mitä vain millään ei ole mitään väliä koska tavoite onkin päästä pois tästä elämästä, elämästä jossa kaikki on minua vastaan.

6

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ZandraViit

      Nimimerkki Masentunut on selvästi pahasti masentunut. Masennuksen iskiessä noin pahasti pitää mennä kertomaan tilanteestaan lääkärille. Pahaan masennukseen kuuluu se, että ei usko minkään lääkärin ja minkään hoidon voivan auttaa. Sellainen uskomus on totuudenvastainen. Totuus on se, että tuhansia pahasti masentuneita ihmisiä on tässäkin maassa päässyt lääkäriin menon ja hoidon kautta paranemisen tielle. Paranemisen edetessä uskomukset ovat muuttuneet vähitellen totuudenmukaisemmiksi ja elämä on alkanut kantaa.

    • A__

      Lääkäri kyllä tietää tilanteen. Mutta erilaisiin oheispalveluihin kaikenlaisiin asioihin liittyy henkilöitä jotka käsittelevät hakemuksia jne. Nämä nyt eivät vaikuta hoitavan hommiaan. Kiva siellä säännöllisellä palkalla vaan istua vaikkei asiat etene joiden asioita heidän pitäisi olla siellä hoitamassa. Elämän lopettaminen auttaa ja helpottaa, kun ei kerran mikään onnistu.

    • Karminenautisti

      Elämä kannattaa vaikka olisi vaikeuksiakin. Ei ne ole kuitenkaan ikuisia, ne on tarkoitettu vain luonteen ja kestävyyden kehittämiseksi. Kuoleman jälkeen seuraa uusi elämä ja se riippuu tästä elämästä miten se menee, joten kannattaa yrittää parhaansa, ei sen enempää. Kenellekään ei anneta liikaa kestettäväksi, joten pystyt elämään vaikkakin hammasta purren.

      Elämäntarkoituksesi jos voisit löytää, alkaisit harrastaa jotain henkistä, se voin muuttaa elämän täysin. Auta muita silloin kun itsellä on vaikeaa. Ihmiset ovat kiitollisia ja saat myös karmallisesti apua itsekin.

      Positiivinen ajattelu auttaa, ja päättäväisyys. Karmallisesti sanoisin vielä, että jos lähdet ennenaikaisesti pois vaikka oli tarkoitus että eräänä päivänä autat itsemurhaa hautovia ihmisiä, mutta ennenaikaisen poislähtösi vuoksi sitä päivää ei tulekaan, niin jää itsemurhapotilaat hoitamatta ja ehkäpä lopulta kuolevat oman käden kautta. Itsemurha vaikuttaa aina moniin ihmisiin.

      Sanotaan että monet autistisista ihmisistä ovat jälleensyntynyt tänne maanpallolle muilta planeetoilta, joten heidän on vaikea sopeutua maapallon ihmisten tapaan toimia.

    • Assimies

      Itsari on itselläkin vaikeina aikoina käynyt mielessä, mutta sanoisin, että ei kannata, koska sitä voisi sitten katua jälkikäteen kun ajat paranevat.

    • omasukukinmuahylkii

      Tiesin olevani kouluikäisestä asti erilainen, mutta vasta keski-ikäni jälkeen tiesin olevani autismikirjoon kuuluva mies.
      Minua on eriarvoistettu siitä lähtien kun menin vapailleille työmarkkinoille tekemään töitä joita toiset väheksyvät. Rimpuilu elämänsyrjässä jatkuu yhä.

      Sitkeys ja periksiantamattomuus puolihulluuteen asti on auttanut paljon. Itsemurha-ajatukset olen jättänyt mukavuuksiin tottuneille.
      Itse rakentamani majan rakennusvirasto katsoi asuinkelvottomaksi. Siinä saumassa kunta järjesti vuokra-asunnon. Saan siihen asuntotukea.
      Tietokoneen minulle lahjoitti opettajanaapurini. Hän opetti myös koneen käyttöä. Hänelle varmaan riesaksi asti.

    • ElämäOnPaha

      Itsari on hyvä mahdollisuus sillä pääsee kerta laakista tästä elämästä pois. Tuskimpa sitä jälkikäteen katuu kun on kuollut eikä olemassa. Ei ihmistä ei ongelmaa. Eipä tarvi kenenkään enää selvitellä pyrokratiaa joka liittyy päivittäiseen elämääni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe