Hyundai I 30 N Tuulilasi-lehdessä

hbgyu55

Kun muuta moitittavaa ei keksitty, niin sanottiin, että imagossa häviää luokkansa ikonille, Golfille. Minulle Golfin imago merkitsee tylsyyttä.

15

820

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnsaittuArvostus

      Tavalliselle auton ostajalle asialla ei ole paljon merkitystä, tosin asia saattaa mielessä käydä, kun "ikonin" historia vilahtaa filminauhan tavoin silmien edessä. Jokaisella on joku mielikuva tai muisto Gofin taipaleen varrelta MK1:stä alkaen, vaikka itse tai lähisukulaiset eivät Golfia olisi koskaan omistaneet. 90 % autoilijoista tietää mistä puhutaan kun puhutaan Golfin kokoluokasta, jos puhuttaisiin i30 kokoluokasta, olisi 90 % autoilijoista pudonnut kärryiltä. "ostin BMW 120i:n, se on samaa kokoluokkaa i30:n kanssa"....siis mitä? Teksti muuttuu ymmärrettäväksi kun i30 tilalle vaihtaa sanan Golf.
      Ikoneista tulee jonain päivänä haluttuja keräilykappaleita, kun taas monet i30 mallien vuosikerrat tulevat päätymään paaliin kokonaisuudessaan, eikä kukaan jää kaipaamaan.
      Toki korealaisetkin saattavat jotain keräilijäryhmää kiinnostaa, mutta tilanne on pitkälti sama kuin japanilaisten kohdalla, Euroopassa eurooppalaisille kasatut mallit päätyvät paaliin. Japanilaisilla sentään on monta maailmanlaajuisesti tunnettua ja arvostettua automallia jotka ovat saavuttaneet ikonisen aseman ympäri maailman.

    • HynyTapaaToyotan

      Hienoa jos pääsee lähelle Golfia, mutta imagossa ja arvostuksessa jää aina jälkeen, näin se vaan on.
      No oikeasti jos noita verrattaisiin keskenään, niin kyllä niitä eroja löytyisi ja tiedät kyllä kumman eduksi.

    • vbcyfu

      Hyundai- ja Kia-merkkisiä ei seiso satojatuhansia autiomaassa. ;)

      Edellä mainitut merkit tekee nykyään tyylikkäimmät ja laadukkaimmat autot.

    • i20-

      Kyllä sen jo kaikki tietää.Hyundai on ehdottomasti paras auto.
      Kyllä ihan sääliksi käy kun joku ajaa Vw-Golfilla.
      Ymmärtäisi nyt jo ostaa kunnon auton eikä mitään Vag-romua.

    • NäitäMielensäpahottajia

      Golf on erittäin onnistunut kokonaisuus. Tasapainoinen ajettava, mukava, oikeastaan autosta ei löydy juurikaan mitään huonoa. Hynykkä on myös kohtuullisen hyvä, mutta jos vastassa on luokkansa mittari ja vuosikymmenien ikoni, niin väkisin sitä jää imagossa jälkeen, mutta mitä siitä?
      Jos tuo lause autolehdessä häiritsee, niin onko se sen arvoista, että pitää yrittää dissata ikoniksi muodostunutta autoa?

    • AnsaittuArvostus

      Kia-Hyundainismista on tullut jo pienimuotoinen uskonlahko. Ja uskonlahkon pojat ovat kovia närkästymään jos muista automerkeistä löytyy jotain sellaista positiivista, jota ei omasta merkistä löydy. Tässä tapauksessa historia.

      • aasialainenKusetus

        Se on sitä itsetunnon puutetta ja selittelyä aasialaisen auton valinnasta. Alkaa olemaan samaa hajua kuin Toyotasetien selityksissä.


      • AnsaittuArvostus

        Toyotaa en välttämättä sotkisi tähän asiaan millään tavalla. Enkä trollikansan toista suosikkia, eli Skodaa. Näillä molemmilla sentään on sekä pitkä, että värikäs historia.


    • Exmersumies

      Karu totuus on, että nykyään parhaat ja tyylikkäimmät autot tehdään Etelä-Koreassa.

      • AnsaittuArvostus

        Tuosta asiasta voi olla montaa mieltä, mutta ainakin se on karu totuus, että aloituksessa mainittua i30 autoa EI TEHDÄ Etelä-Koreassa. Merkin alkuperää aivan turhaa häpeillen, autoa mainostetaan Euroopassa eurooppalaisille suunniteltuna ja tehtynä.
        Tosin tietyt asiat auton rakenteessa, kertovat että suunnittelu on hieman korealaisempaa, kuin markkinoinnissa annetaan ymmärtää.


    • jjpasaa
    • realisminSananen

      Noissa yksittäisissä ensitesteissä ei kauheasti vikoja ja ongelmia haeta tai mainita. Ne tuodaan vasta esiin kun autoja vertaillaan keskenään muuten loppusi kutsut noihin hyvin sponsoroituihin tilaisuuksiin ja matkoihin.

    • Kalle121
      • ei_niin_korea

        Laatua, hyvää sellaista on myös alhainen sisämelu. Huihaista ja kiasta ei välttämättä sitä löydä. Alapallot saattaa kyllä kestää 5tkm pidempää kuin jollain toisella merkillä, saattaa siis. Peräluukkujen ja kattojen ruosteesta ei liene kannata edes jutella


      • Kalle1234

        Hyundai tekee linja-autoja, kuorma-autoja, laivoja ,kaivinkoneita. Osaamista löytyy paljon muustakin.Tässä Hyundai kuvia malleista mitä Suomessa ei ole ikinä nähty:
        http://platesmania.com/catalog/hyundai


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe