Aihe

Käynnistysvaikeuksia lämpimänä Laguna 2003 1.6

frfrfrfrfrfrfr

uusi startti on jo ja akkukin pyörittää hyvin mutta aina ei lähde käyntiin heti.
Missä vika? Muuten hyvä auto ja jo kaksi vuotta toiminut kohtuullisesti.

3

137

  Vastaukset

  • Lainaan yhtä viestiketjua josta itse sain avun samanlaiseen vaivaan:

   "Vika vauhtipyörän asentoanturin liittimessä.

   Ei saa kosketusta, niinpä ei tunnista yläkuolokohtaa eikä lähde käyntiin. Eli löytyy kytkinkopan päältä, vauhtipyörän yläpuolella. Rautakaari jossa on anturi keskellä. Näkee paremmin kun ottaa ilmanputsarin ensimmäisen kotelon pois. Avuksi on peili.

   Moottorin päältä oikealta ohi, sille puolelle kun jää vaihdelaatikko, niin anturi on siinä päällä moottorin kyljessä kiinni. Siinä on kaareva rauta, joka on kahdella pultilla muistaakseni kiinni. Anturi sojottaa alas reiästä läpi josta se "haistelee" vauhtipyörän kehältä moottorin eli kampiakselin pyörintänopeuden. Pultit irti ja liitin, ja harjaat anturipään ja CRC:tä liittimelle."

   Kannattaa ainakin kokeilla.

   • Kiitos vinkistä. Olen itsekin tehnyt näitä helppokorjauksia ilmaläppäkotelon kanssa ja on toiminut senjälkeen. Toinen vaihoehto on korjaamoystävällinen ja maksaa noin 700 euroa ja korjaamo kiittää.
    '
    Käynnistysvaikeuksissa testaan vielä akun ja kaapelit.


  • nyt taasen lähtee kun olen putsannut ilmaläppäkotelon kiinnitykset ja vaihtanut uuteen erittäin likaisen ilmanputsarin. katsotaan kuinka kauan toimii.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   27
   1422