YT alkakoon

mennäänmetsään

Tässä lainaus judoliiton uutisoinnista.

Hallitus valtuutti toiminnanjohtajan tekemään tarvittavat sopimukset valmennuspäällikön perhevapaan ajalle. Sijaistaminen hoidetaan sisäisin järjestelyin ja osa-aikaisella sijaisella, joka ottaa vastuuta leirien ja kisamatkojen vetämisestä ja järjestelyistä sekä syksyn Olympiakomitean tukien haun prosessiin liittyvistä tehtävistä. Osa-aikaiseksi sijaiseksi tulee liiton entinen päävalmentaja Mika Mukkula.

Tämä järjestely kertoo siitä että sinne on palkattu nykyinen valmennuspäälikkö turhaan ainakin kokapäiväiseksi.Ja eipä tuo saanut mitään aikaiseksikaan.

Eihän nykyinen valmennuspäälikkö hoitanut noita matka järjestelyjä nytkään . Miten ne nyt kuuluu sijaisen toimenkuvaan. Tuula taitaa olla ainut jonka työsuhdetta olisi syytä jatkaa ja muut pihalle. Myös hallitus uusittava koska kaikki päätökset on keskitetty palvelemaan Nummelaa ja Kirkkonummea. Ei koko judo kenttää. Nyt kysytään selvää asiaa Ruotsista J.Saari teki toimempiteitä siihen suuntaan mutta se ei kelvannut katkeroituneille akoille, vaan päätettiin rakentaa entisetään organisaatio joka on toimimaton.

Mitä tulee näihin niin hyväksyttyihin niin tässä näkyy edellä mainittu Nummelan ja Kirkkonummen lelliminen toiminnassa pojat sivussa toiminnasta vuosia loukkaantumisten takia tuskin kilpailupisteet kasassa muut eikun vyökokeeseen vaan. kyllähän tämä syö arvon kaikilta daneilta.

Vyökoekomissio on 3.5.2018 hyväksynyt seuraavat henkilöt suorittamaan vyökoetta:

3. dan

Ralf Ahlskog

Jarmo Haapoja

Voitto Lausmaa

2. dan

Ville Kiljander

Katri Malinen

Matias Tikkanen

1.dan

Juuso Hannula

Hannu Immonen

Noora Nykänen

Matias Sala

Jarmo Suihko

Teemu Tirri

29

5637

  Vastaukset

  • Hyvä että kysytään ruotsista neuvoa ,jossa tehdään tulosta kilpa judossa, viisivuotta myöhässä, johtuen juuri näistä akoista.

  • Älä sekoita nuorten graduointeja muuten jopa osuvaan juttuusi. Loukkaantumisen aikana juuri voikin hiipiä katakuvioita ja kanibasamia.

   • Kyllä se on kaikkien tiedossa missä tulee vyöt nopeiten.


  • Onnea vaan valmennuspäällikölle perheen lisäyksestä , mutta eipä hän paljoa judokoita ajatellut , kun tiesi jo ennen pestin alkua , että jää perhevapaalle vajaan vuoden päästä. Todella ikävästi tehty , niin lajia kuin urheilijoita kohtaan.

   • Suurimman ja rumimman järjestelyn tässä teki judoliiton hallitus koska tämä onnelinen perhetapahtuma täytyi olla jo tiedossa ennen työ suhteen alkua. Niin räikeää hyväsisko toimintaa. Jolla pelattiin Saari ulos.


  • Seuraavaksi onnellinen perhetapahtuma tiedossa koulutuspäällikölle, jotta saamme palkata hallituksesta jonkun tuuraamaan.

   • ...ja tietysti unohdamme kertoa sen suurelle yleisölle, jotta ei tarvitse taaskaan ottaa hallitukseen "väärää" henkilöä sijaistamaan...


  • Haistakaa sedät pitkät, katkeroituneet ja säälittävät .....
   Tähän porukkaan en todellakaan halua kuulua.
   Jaana on pitkästä aikaa henkilö joka laitto hommia eteenpäin, mutta te kun ette ymmärrä, että valmennuksessa ei ole oikotietä!
   Tsemppiä Jaana, vaikka sedät vähän kiukuttelee kun astuit niiden varpaille:)

   • No mitä se on saanut aikaan. kerron yhden, huonon yhteishengen.


  • Hyvä Judo! Näillä se lähtee. Sen voi kertoa että tämä huono yhteishenki ei ole ihan viimeaikojen juttu. Yksi negatiivisimmista lajikuvioista jossa minä olen ollut.

   Koirat räksyttää ja karavaani kulkee. Onneksi poika saa harrastaa ja kilpailla eikä tarvitse näiden judoniilojen kanssa olla missään tekemisissä.

  • Kun ottaa epäkohtia esille on se räksyttämistä, mutta kun on samaa mieltä kaikesta, niin se on hyvä juttu???

  • Yhtään konkreettista epäkohtaa ei ole tässä surkeassa louskutuksessa ole mainittu. Aloittaja ei selvästi tiedä, mitä valmennuspäällikkö on tehnyt ja yhtä vähän siitä, mitä toimistosihteeri tekee ja ei tee. Ja jos edellisellä päävalmentajalla oli jotain nykyisistä valmennusjohtoa parempia linjauksia niin antaa tulla, mitä ne olivat, jotta mekin tiedämme arvostaa, emmekä epäile tätäkin vain setämiesten pelokkaaksi valitusvirreksi . Ps. Jokainen isäksi asti päässyt mies tietää, että raskaus kestää 9 kuukautta eikä siitä ensimmäisillä viikoilla pidetä meteliä. Jokainen missään esimiestehtävissä ikinä ollut tietää myös ettei raskaudesta eikä sen suunnittelusta saa kysyä työhaastattelussa. Teidän mielestänne ilmeisesti vaimojanne ei hedelmällisessä iässä olisi pitänyt palkata mihinkään. Mukavia miehiä olette, onneksi olkoon kaikille läheisille.

   • Taidat kuulua siihen hyvä veli/sisko porukkaan kun olet noin hölmö


  • Kyllä näyttää joillekin olevan vaikeaa, että naisia on hallituksessa ja työntekijöissä muissakin hommissa kuin sihteereinä. Koittakaa kestää, dementia armahtaa pian. : D

   • Ihan sama ketä siellä on kunhan tulee tulosta. Nyt tulosta ei tule ja se v.tuttaa. Suomalaisessa urheilussa ihan liikaa homma pyörii liittojen ympärillä. Urheiluun käytettävä raha pitäisi käyttää siihen, että urheiliat voisivat keskittyä urheiluun. Nyt rahat menevät liittojen ylläpitämiseen. Kun vielä säännöt ovat sellaiset, että liiton sponsorit ovat etusijalla, niin vaikea on urheilijan elää.


  • Jos tulosta ei tule, voi joskus ihan vaan katsoa peiliin, eikä ekaksi syyttää liittoa kun ei kylvä rahaa!

  • Se ei tosiaan ole peilin vika jos naama on vino.

   Liitto sitä ja liitto tätä. Seuroissa ne hommat tehdään ja siellä se túlos tehdään tai ollaan tekemättä. Näin se on aina ollut ja näin se tulee aina olemaankin. Liitto on vain kokoava SEUROJEN muodostama elin. Koordinoiva ja KOKOAVA (paitsi näköjään judoilmapiirissä).

   Sinne on helpoin aina syytä pistää näköjään jos seuratoiminassa ei tuloksia saada ja pentele nappulat karkaa brassijutsuun.

   Ja vielä NAISIA hallitukseen . Jo on mennyt homma mallilleen!

  • Yleensä nämä räksyttäjät ja kaikentietäjät on juuri niitä joilla ei itsellä ole munaa ottaa aitoa vastuuta. Puskista huudellaan ja ollaan niin saamarin kovia ja tietoviisaita, mutta kun pistetään asemaan jossa on vastuuta ja pitäisi osata ja uskaltaa tehdä kauaskantoisia päätöksiä ja ottaa vastaan seuraukset, niin niillä tulee vellit housuun. Tai sitten ei vain järki riitä.

   Mukavahan se on aina katsoa asiaa vain sen oman takahikiän judoporukan näkökulmasta. Ilman vastuuta, ilman esitystä miten asiat pitäisi hoitaa, ja varsinkaan ilman aikomustakaan ITSE mitään ikinä hoitaa.

   Liitto koostuu seuroista. Ei se ole mikään valtion virasto niin kuin joskus näyttää asenne olevan niiloilla. Menkää tekemään, tuskin pistävät vastaan jos apua tarjoat.

   Ai niin, mutta kun se nettihuutelu on vaan niin paljon helpompaa.

   • onko siellä nyt sitten joku joka ottaa vastuuta tai tekee kauaskantoisia päätöksiä?


  • Tämä taitaa olla ala arvoisin keskustelun aloitus koskaan. Aloittajalla tai muilla aloitusta puoltavilla kommentoijilla ei ole mistään mitään ymmärrystä. Ei biologiasta, ei työsuhteista, ei liittojen toiminnasta eikä edes valmennuksesta. Hävettää puolestanne ja tämän keskustelun avaus huvittaa syvästi. Tällaisiako ihmisiä meillä todella on toimimasta lajin parissa. Huh heijjaa..

   • Yhtään ala-arvoista kommenttia en ole löytänyt? Tämä viestiketju on pitkästä aikaa faktapohjalla oleva asiaketju. Osa vain on kirjoittanut vähän "terävästi" mutta faktassa on pysytty. Ei se judokoiden tai seurojen asia ole jos joku on paksuna ja poikii nyt vaan se vaikuttaa negatiivisesti heihin. Parempihan se olisi ollut jos valmennuspäällikkö olisi ollut sama koko olympiaadin? Itse en näe hyvänä sitä että otetaan joku rooli ja sitten "sori palataan asiaan sitten joskus" vaan laitetaan homma rullaamaan ja sovitetaan omat asiat siihen eli lapset olympiaadin jälkeen vai pakotettiinko ko. henkilö ottamaan tämä työ???


  • Ihan helvetin naurettavaa hommaa. Jaana on tehtyt paljon hyvää duuni ja aloitti ihan uudessa virassa jossa oli alkuun tehtävä paljon ns. Ei näkyvää duunia jotta hommat saatiin rullaamaan. Se että voi mahdollisesti saada lapsen ei ole syytä jättää palkkaamatta ketään. Ei kuitenkaan enää kauhean monta vuotta olisi voinutkaan lykätä perheen perustamista iän puolesta niin tuskin odotaa olympiadin päättymisiä. Jaanaa pätevämpää ei olisi tuohon virkaan tästä maasta löytynyt, ollaan kiitollisia että Jaana jaksanut vuodesta toiseen sietää aloittajan kaltaisia uunoja ensin kilpailijana ja nyt liiton työntekijänä. Jokisen pariskunta on kuitenki vieneet tämän maan judoa enemmän eteenpäin kuin kaikki nämä ruikuttajat yhteensä. Kaikki tuki sinne!

  • Miksi otsikko YT? Jos vähänkään osaatte Judoliiton julkaistua tilinpäätöstä lukea, ei liitolla ole taloudellisesti mitään hätää. Muutenhan tää on ihan perusshittiä tällä kanavalla. Kourallinen ihmisiä purkaa omaa henkistä pahoinvointiansa. Voimia ja tervehtymistä heille.

  • Piiri pieni pyörii. Liiton kesätöihin pääsee vain pienen piirin tutut. Ei taida olla avoimessa haussa?

   • Jossain on ehtymätön negatiivisuuden lähde ja puppugeneraattori, josta tätä soopaa suolletaan. Miten joku jaksaa nähdä näin paljon vaivaa ilmapiiriin myrkyttämiseksi? Aihe kuin aihe, niin valitusta valituksen perään. Ihan kuin olisi yksi ja sama tyyppi, joka toimii kuin trollitehdas.


  • Viime vuonna Tea järkäs suojatilleen duunit ja nyt Katri hontain lellikille. Olisko aiheelista kysyä kaikilta judo nuorilta ketkä on halukkaita ja vaikka arpoa niistä hakijoista. Se olisi reilua.

   • Oli siellä viime kesänä muitakin kesätyöntekijöitä!


  • Olettehan huomioineet, että PL on kehittänyt judoliittoa jo 21-vuotta :)

   • Ansaitsee mitalin. :)
    .....ai nii. Sehän. sai sen jo kun ehdotti itselleen.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut