Kymiring miten kannattaa

dsadasdasd

Yksityisestä rahoituksesta ei ole tietoakaan, vaikka muuta annetaan ymmärtää. Koko rata on täysi mysteeri miten sitä muka ylläpidetään jatkossa. Jotenkin täysin sutena suntynyt ajatus.

7

448

Vastaukset

 • Hyvin kannattaa, tukirahat jo jätkillä liiveissä ja taskut täys. Rataa ei kyllä saada valmiiksi, mutta rahanpaskaa tulee ikkunoista ja ovista

  • Tämä projekti kun kaatuu niin sitten onkin selittämistä mihin rahat ovat menneet.


 • Tämä rata täysi PUHALLUS.

 • Tuleviin testiajoihin on vasta puolet lipuista myyty, kun hypetyksestä ja hehkutuksesta olisi voinut luulla, että liput menisivät kuin kuumille kiville. Kun elää omassa pikku rallikuplassaan, sitä kuvittelee kaikkien olevan yhtä innostuneita pärinästä ja savukaasuista. No kun emme ole.
  Radan yksityisen rahoituksen tarjosi rakennusfirma, joka lupasi luksushuviloita hulppeaan miltsin kappalehintaan rata-alueelta. Niistä yhtäkään ei ole tietojen mukaan myyty. Mistäs firma nyt ne ratamiljoonat aikoo kääriä, kun vastaperustetulla yrityksellä ei sitä liikevaihtoa nyt niin tolkuttomasti ole? Kun tämä rahoitus takkuaa, jää loppuosa valtiontuesta saamatta.
  Ikävintä koko sopassa on myydä tällainen bisnesidea pikkukunnalle ja vaatia sieltä vielä verorahoja hankkeen tueksi, kun maailma ja Suomi ovat nopeassa tahdissa kiristämässä ympäristölainsäädäntöä. Maailma muuttuu. Tällainen täydellinen hupiajelu tullaan vielä lailla kieltämään, sanokaa minun sanoneen. Jättää silloin tällaiset konkurssikypsät hankkeet vielä oudompaan valoon, kun jo 2017 tiesitte, ettei hanke kestä millään kriteereillä päivänvaloa, niin miksi päättäjät annoitte tällaiseen luvan - ja rahat??

 • Mitään kieltoa ei kyllä moottoriurheilulle tule. Mutta sen sijaan tämä ringi on kyllä selkeä konkurssi.

  https://www.is.fi/yritys/kymiring-oy/iitti/2541237-8/

  Tuosta sen jokainen näkee. Vaikka ilmeisesti testi ajot motogp luokalle ajetaan niin kisat kyllä jää toteutumatta. Se on ihan varma. Ellei tuo rakennusfirma ota järjetöntä taloudellista riskiä ja maksa dornalle 7 miljoonaa euroa per vuosi. Nämä motogp testit ovat vain ja ainoastaan pohjolan ja dornan kaverikutsut jolla yritetään kusettaa sijoittajia ostamaan noita hemmetin kalliita asuntoja radan vierestä.

  • Niinkö luulet? Rata-ajossa on tarkoitus ajaa ympyrää pääsemättä minnekään. Tällainen ei tule onnistumaan, kun maailma on ajautumassa ekologiseen katastrofiin. Silloin polttoaineet ja energia käytetään vain hyödylliseen tarkoitukseen. Ei, emme ole vielä tässä pisteessä, mutta hyvää vauhtia luisumassa sinne. Kun tästä mennään 20 vuotta eteenpäin, ei tule kerta kaikkiaan kuuloonkaan toimia näin vastuuttomalla tavalla, kuin meidän sukupolvemme on toiminut. Radan rakentajille tämä on valtava poliittinen riski: rakentaa liiketoimintaa, jonka lainsäätäjä kansainvälisten sopimusten perusteella pian kieltää. Kuka rahoittaja on niin typerä, että sitoo rahansa auringonlaskun teknologiaan? Esimerkiksi hiilivoimaloista ja -teknologioista pyritään aktiivisesti eroon sijoitussalkuissa, kun investointipankit eivät näe niille minkäänlaista tulevaisuutta.


 • Rakennusvarma oy on hakeutunut konkurssiin. Siinä meni se Kymiringin huikea ja varma yksityisrahoitus. Minnes ne nyt majoittavat kaikki vormulatähdet?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.