Sateenkaarilippu liehuu Kokkolassa?

järjen-vastaista

Ketkä yrittivät varastaa sateenkaarilipun Vartiolinnan lippusalosta torstaita vasten yöllä oliko asialla miehiä vai naisia?


Jk. Kiitos kunnostautuneelle vartijalle, joka otti varkaat rysän päältä kiinni.

84

2787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KurjaJuttu

      Nyt oli sattunut tuota noin vuorokautta myöhemmin uusi varkaus, nimittäin molemmat sekä Kokkolan kaupunginteatterin, että kaupunginkirjaston sateenkaariliput varastettiin saloista ja varkaat ovat karkuteillä.

      • vuodenvarkaat

        Mitä varten varastaa sateenkaarilippu, koska niitä saa ostaa kaupunginteatterin tiloissa toimivasta Rainbow-kahvilasta ilman sanktioita?


    • Työtön

      Loistavaa itsensä aktivointia.

      • raudohuttaja

        Juu vartija teki yön hyvän työn ja poliisipartio hoiti loput.


    • kiitosaktivisteille

      Kukin tehköön mitä lystää keskenään, mutta sen verran pitäisi kunnioitusta löytyä ettei moisia sodomiittirättejä vartiolinnan salkoon hinata. Jos Suomen lippu ei riitä, niin antaa salon olla tyhjänä.

      • pilluillu

        Juuri näin, mitään aatteellisia lippuja ei tarvitse myöskään kirjaston salkoon nostaa. Kirjaston pitäisi pysyä erilliin tällaisista.


      • cittarin.liputus

        Lippusalossa voi liehuttaa mitä vaan kahtokaa vaikka kauppojenki liputusta.


      • ei_pervesioita--
        pilluillu kirjoitti:

        Juuri näin, mitään aatteellisia lippuja ei tarvitse myöskään kirjaston salkoon nostaa. Kirjaston pitäisi pysyä erilliin tällaisista.

        Kirjaston tehtävä ei ole edistää perversioita


    • kimeeriä-valkoiset-vihaa

      Varmaan mustat miehet ne vihaavat homoja.
      Mutta ihme kyllä tykkäävät kimeeristä.

    • näinsemeneee

      Salkoon kuuluu vai ja ainoastaan Suomen lippu ei mikään pride lippu

      • Wertyw

        👍
        sateenkaari lippu, priden statuksella on itse Jlaa vastaan.
        Koska sateenkaari on hänen merkkinsä,
        Sitä Ei Saisi varastaa kuvaamaan syntiä
        , jonka vuoksi Sodoman ja Gomorran tuhottiin.
        Nooalle Jla antoi OMAN liiton merkiksi sateenkaaren,
        ja hän ei ole antanut sitä homo/lesbo statukseksi.


    • TosirealistinKokkola

      Hyvä hyvä. Kaikki paska pitää poistaa. Mitä minä ennustinkaan noin kuukausi sitten. Kokkola-Pridessa alkaa tihutyöt, varastamiset jne. Pride on vasta aluillaan, joten mitä siitä vielä seuraa. Lukekaa tarkkaan ennusteeni tuosta toisesta palstasta, hah hah haaa!!!...

      • Helistimenihailijatar

        Tosihelistin on nero.


      • munkki_suussa

        Olinko näkeväni sinut siellä Rainbow-kahvilassa, hmm taisin olla......


    • JesusIsTheBest

      Taivaallinen Isä, Herra Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki

      Sinä näet Suomen kansan, maamme ja tunnet jokaisen meistä meidän elämämme jokaisen hetken. Ei ole sanaa kielellään, ei ajatusta mielessämme eikä tapahtumia elämässämme, jota et Sinä täydellisesti tuntisi.
      Rakas Taivaallinen Isä rakkaan Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen nimessä

      Rukoilen ja anon ja pyydän, Herra tämä maa on kova maa. Tämä maa on luopunut sinusta monin tavoin. Sinä olet maassamme vain väittelijän aihe monin tavoin, mutta emme ole sinua Jumalana Taivaallisen Isänä kunnioittaa eettisesti ja palvelleet.
      Herra me sinun omastakin olemme monin tavoin sallineet sen seurakunnissa, kirkoissa, yhteydessä sinuun kun emme ole kunnioittaa eettisesti sinun Sanaa sitten ja olemme murtanut niitä ihmiskäskyjen , ihmismielipiteiden ja ihmisten edessä. Olemme palvelleet enemmän, luotua kuin Luojaa sinua.
      Herra sinä vastasit sodan aikana kun kansa oli sodan kourissa ja sinä annoit maallemme vapauden ja itsenäisyyden. Sinä vastasit rukouksiin ja olemme saaneet nauttia rauhan ajan hedelmistä, mutta meidän maastamme ja katsastamassa on tullut syntinen lähes kohta pakanamaaksi, sillä vieraille uskonnoille annetaan sijaa sinun sijasta. Voi rakas Herra, olen niin pahoillani, Nimesi, Sanasi ja kunniaksi tähden Herra niittenkin asioiden tähden, joita sinun nimissä tehdään mutta ei ole sinusta syntynyt.
      Taivaallinen Isä tämä maa ja kansa ei usko, et homous ja lesbous on syntiä sinun edessä, josta heidän tulee tehdä täys käännös poispäin.
      Sateenkaari on sinun merkkisi ja sinä näet tämän suunnitellun pridekulkueen.
      Isä, osoita tälle maalle ja kansalle mitä mieltä sinä olet asiasta, jotta ihmiset käänyisivät eivätkä leikittelisi synnin tulella.
      Isä osoita se noissa lipputangoissa, joissa sateenkaari liput on liehuneet tai liehuu.
      Ja joko antamalla pridekulkueeseen osallistuvien ja jokaisen siihen aikovan sairastua gentaali ja anaalialueeilla olevaan vaikeaan ihottumaan,
      Herra näytti näyn joitakin aikoja sitten ihottumista, ja jos Herra katsoo että teidän on mahdollista pelastua vielä, kääntyä pois, niin tuo ihottuma on armoa osoittamaan teille itsellenne et kyseessä on synti hänen edessään.
      Ja heille jotka pyrkivät suorittamaan, sallimaan käytöksen kädet sekä jalat tulkoon ihottumaan.jotta näette että se on syntiä. Herra anna sen olla allergia, jota emme tunne, mutta jos tämä kansartikkeli tekee parannusta koko sydämestäsi ja kohottaa rakkaan Vapahtajamme Nimeä ja ristin työtä, niin sinä olet voimallinen parantamaan jokaisen totisen parannusta tehneen joka kääntyy sinun puoleesi 1.7.2018 ja ottaa kasteen Jeesuksen Kristuksen nimessä. Niinkuin käärme ylennettiin erämaassa, joka katsoi siihen parantui, niin pitää Ihmisen Pojan ylennettämän. Isä tätä anon ja pyydän Jeesuksen Krisuksen nimessä. Jotta maamme ja kansamme parantuisi synnin unesta, ja kanssamme syntyisi Herran pelko, joka on viisauden alku. Jotta kansamme pitäisi sinua toisena Jlana.
      Herra sinun käsiisi jätän tän tapahtukoon sinun tahtosi, osoitat sen vain Kokkolassa vai koko kansan keskuudessa.
      Anna omilleen voima, rohkeus, viisaus sekä Rakkaus Sinua ja lähimmäisen, äitiä kohtaan puhua raamatun sanaa niinkuin se julistaa tulee täynnä armoa ja totuutta,
      Jotta synti nähdään syntinä ja armon tulevan rakkaan Vapahtajamme haavojen kautta. Tätä pyydän, mutta tapahtukoon sinun tahtosi Isä Jeesuksen nimessä.
      Mutta Herra älä kulje noiden lipputankojen ohi, puhdista Isä sateenkaaresi Amen

      • JesusIsTheBest

        Nämä sananpaikat sain kirjoitukseni lopuksi
        Jes63:19, 64:1-4


      • JesusIsTheBest

        Isä vielä pyydän, että jos ihmiset kääntyy sinun sanasi puoleen lukee 4 evankeliumia, kuuntelee Jeesus keskeisiä saarnoja ja opetusta, tai kuuntelevat hengellisiä,lauluja tai keskustelevat ja kyselevät asioista, jotka kertoo sananmukaisesti Jeesuksesta tai rististä, niin anna vaivoihin helpotusta siksi aikaa jotta ymmärtäisivät että sinun sanassa sitten on Voima,
        Ja että tämä allergia on lähtöisin sinusta, jotta heidän sielunsa pelastuisi Herran tulemuksen päivänä.


      • JeesusOliSekopää
        JesusIsTheBest kirjoitti:

        Isä vielä pyydän, että jos ihmiset kääntyy sinun sanasi puoleen lukee 4 evankeliumia, kuuntelee Jeesus keskeisiä saarnoja ja opetusta, tai kuuntelevat hengellisiä,lauluja tai keskustelevat ja kyselevät asioista, jotka kertoo sananmukaisesti Jeesuksesta tai rististä, niin anna vaivoihin helpotusta siksi aikaa jotta ymmärtäisivät että sinun sanassa sitten on Voima,
        Ja että tämä allergia on lähtöisin sinusta, jotta heidän sielunsa pelastuisi Herran tulemuksen päivänä.

        "Kun rukoilette, älkää tehkö sitä tekopyhien tavoin. He asettuvat mielellään synagogiin ja kadunkulmiin rukoilemaan, jotta olisivat ihmisten näkyvissä. Totisesti: he ovat jo palkkansa saaneet. [Matt. 23:5; Luuk. 18:13]
        Kun sinä rukoilet, mene sisälle huoneeseesi, sulje ovi ja rukoile sitten Isääsi, joka on salassa. Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut. [2. Kun. 4:33; Dan. 6:11]
        "Rukoillessanne älkää hokeko tyhjää niin kuin pakanat, jotka kuvittelevat tulevansa kuulluiksi, kun vain latelevat sanoja. [Saarn. 5:1,2; Sir. 7:14]


    • juristen

      Kun teitä on taas täällä paljon viisaita , niin kertokaa ne Raamatun jakeet,

      jossa Jeesus tuomitsee Homouden . Eikö olekin helppoa

    • keskipohjanmaa_siis

      Voi hemmetti mikä takapajula

    • kunniavartioon

      Ei hätää uudet sateenkaariliput liehuvat jälleen lukekaa tämä uutinen. Olisiko ketään vapaaehtoisia vartioimaan lippuja yöksi?
      https://yle.fi/uutiset/3-10256478

      • varkaan-varalta

        Autot kiertelivät vähän väliä vesitorninmäellä kytiksellä pitkin yötä kertoi eräs kaverini, joka oli passissa Katariinan kalmiston siimeksessä.


    • Varmalta.Taholta

      Kuulin, että varkaat ovat olleet sellaisia henkilöitä, jotka ovat kyvyttömiä käsittelemään ja hyväksymään omia homoseksuaalisia tuntemuksiaan ja halujaan.

      Ymmärtäkää heitä, meitä on moneksi.

    • piilevääHomoutta

      Latentista homoseksuaalisuudesta eli oman piilevän sukupuolisen suuntauksensa kieltävät rikolliset varastivat liput.

    • Aamurukous

      Voimme kaikki rukoilla näitten ihmisten puolesta ja toivoa eheytystä heidän elämäänsä.

    • jotainrajjaa

      Onhan tuo nyt täydellistä lipputangon häpäisyä laittaa tuommonen rätti sinne roikkumaan, hirveän näköistä.

    • TosiTosiRealisti

      Jos tankoon nostettaisiin lippu, jossa lukisi hetero,niin varmana prideläiset repisivät lipun alas. Että se prideläiset suvaitsevaisuudesta.

      • hyper.maratooni

      • oskoevertti

        Naapurin lihava emäntäkin siellä näytti lyllertävän. Sillä on ukko ja pari mukulaa edellisestä ukosta ja tuolla homomarssilla työttömänä pyörii.


    • peloista-pahin

      Yökerhot täyttyvät kuulemma parhaillaan pride-tapahtuman väestä ja uutisissa kehuttiin, että kaikki on sujunut ilman järjestyshäiriöitä, mutta entä, kun ilta vanhenee onko odotettavissa väkivaltaisuuksia ennen valomerkkiä?

    • asiajärestetetään

      Tämä asia voidaan vielä pelastaa,kun unohdetaan se pridemarssi ja hiljennetään kaikki tästä asiasta käytävä keskustelu.Sekä ne kokkolan kaupunginvaltuuston virkailijat jotka pridemarssiin antoivat käyttöön verovaroja erotetaan viroistaan.

      • vuoden_tapaus

        Kokkolassa on tänään historiallinen tapahtuma ja sinä haluat hiljentää keskustelun? Haloo hiljene vaan itsenäsi nythän tämä porina vasta alkaa. =)


      • kauheahäpeä
        vuoden_tapaus kirjoitti:

        Kokkolassa on tänään historiallinen tapahtuma ja sinä haluat hiljentää keskustelun? Haloo hiljene vaan itsenäsi nythän tämä porina vasta alkaa. =)

        Et taida ymmärtää,kuinka vakavasta asiasta on kyse? kyse on kokkolan kaupungin maineesta maailmanlaajuisesti.Me emme voi emmekä tule sallimaan että kokkolassa marssitaan jatkossa mitään homomarsseja ja jokaikistä kokkolan kaupungin viranhaltijaa joka on sallinut ja antanut yhteistä rahoitusta marssille odottaa virasta erottaminen.Kokkolan tulee olla puhdas kaupunki me emme suvaitse täällä mitään pridemarsseja jatkossa.Vahinko ehti tapahtua jo siinä kun ensimmäinen kaupungin viranhaltija ehti sanomaan pridemarssille kyllä.


      • ihanata

        Kokkola on niin mitätön paikka ettei sillä mitään mainettakaan ole.
        Lisää vaan Pride-juttuja ym, niin saadaan Kokkola vihdoin maailmankartalle Suomen virallisena homopääkaupunkina.


      • kultaa_ja_kunniaa
        kauheahäpeä kirjoitti:

        Et taida ymmärtää,kuinka vakavasta asiasta on kyse? kyse on kokkolan kaupungin maineesta maailmanlaajuisesti.Me emme voi emmekä tule sallimaan että kokkolassa marssitaan jatkossa mitään homomarsseja ja jokaikistä kokkolan kaupungin viranhaltijaa joka on sallinut ja antanut yhteistä rahoitusta marssille odottaa virasta erottaminen.Kokkolan tulee olla puhdas kaupunki me emme suvaitse täällä mitään pridemarsseja jatkossa.Vahinko ehti tapahtua jo siinä kun ensimmäinen kaupungin viranhaltija ehti sanomaan pridemarssille kyllä.

        Nythän Kokkolan maine ystävällisenä kaupunkina vasta kasvaakin, koska koko maailma näki, ettei täällä syrjitä sateenkaariväkeä.


      • Mainemeni
        kauheahäpeä kirjoitti:

        Et taida ymmärtää,kuinka vakavasta asiasta on kyse? kyse on kokkolan kaupungin maineesta maailmanlaajuisesti.Me emme voi emmekä tule sallimaan että kokkolassa marssitaan jatkossa mitään homomarsseja ja jokaikistä kokkolan kaupungin viranhaltijaa joka on sallinut ja antanut yhteistä rahoitusta marssille odottaa virasta erottaminen.Kokkolan tulee olla puhdas kaupunki me emme suvaitse täällä mitään pridemarsseja jatkossa.Vahinko ehti tapahtua jo siinä kun ensimmäinen kaupungin viranhaltija ehti sanomaan pridemarssille kyllä.

        Maailmanlaajuisesti Kokkolan maine meni jo silloin, kun paikka päätettiin nimetä Kokkolaksi.
        Nimi on kirvoittanut monet naurut ulkomaalaisista ystävistäni, sillä Kokkola kuulostaa aivan kuin sanoisi COCK-COLA englanniksi (kyrpä-kola siis englantia tuntemattomille)


      • Ajatus_3467

        Niin tai laitetaan sinut pakkaamaan tavarasi ja pistetään junaan, suuntana siperian arot, eikä päästetä sua takaisin suomeen koko loppuelämäsi aikana, kuulostaa paremmalta ajatukselta.


    • HalvariTakapiru

      Mikä siellä kaupungin yön sykkeessä on tilanne nyt onko lippu korkealla?

    • Shawed

      Lesbous on ihan ok, jos mimmit on isotissisiä, ja hyvillä pyllyillä varustettuja blondeja. On hienoo kattoo kun ne nuolee kuusysissä toistensa tussuja.

    • rannikko

      Kyllä minä olen tiennyt että Kokkolassa on näitä poikkeavia Mutta enois uskonut että melkein puolikaupunkia Huh Huh

    • selvästisanottu

      Joku kysyi mistä Raamatusta muka löytyy että homous on väärin, monestakin paikasta, tässä yksi,
      Room 1 : 26-27.
      Naispuoliset heistä ovat vahtaneet LUONNOLLISEN yhteyden LUONNONVASTAISEEN ja samoin
      miespuoliset ovat LUOPUNEET LUONNOLLISESTA yhteydestä naiseen ja kiihkossaan syttyneet toisiinsa.Miehet ovat HARJOITTANEET riettautta miesten kanssa ja ovat villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan mikä pitikin saada, koska heille EI KELVANNUT pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, Jumala jätti heidät kelvottoman mielen valtaan tekemään SOPIMATTOMIA.

      Selvitykseksi sanottakoon vielä, että eihän tätä ymmärrä sellaiset ihmiset jotka eivät muutenkaan pidä Raamattua Jumalan Sanaa ylimpänä auktoriteettina, mitäs he tällaisesta varoituksesta välittävät kun eivät muutenkaan Raamatusta välitä eivätkä ole uskossa, eli uudestisyntyneet ja taivaaseen matkalla. Hehän elävät muutenkin pois uskon tieltä kun eivät ole antaneet itseään Jeesukselle ja antaneet pestä pois syntejään, tottakai he hyväksyvät homouden kun ei missään muussakaan Sanaa yritä noudattaa, sitten on niitä jotka sanovat olevansa kristittyjä mutta eivät
      halua kuitenkaan noudattaa tätä varoitusta ja onhan tuollaisen harjoittaminen luonnonvastaista
      muutenkin ja lisäksi syntiä jonka Jumala tuomitsee.
      Mitä enempi suomalaiset hyväksyvät tällaisen elämän muodon sitä varmemmin Jumalan tuomiot tulevat niin Suomen kuin Kokkolankin ylle tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin.

      • gallipolus

        Luonnotonta on pitää vihapuheita ihmisistä sellaiset ihmisvihaajat eivät pääse koskaan taivaaseen vaan uppoavat manalan syviin syövereihin.


      • soiro
        gallipolus kirjoitti:

        Luonnotonta on pitää vihapuheita ihmisistä sellaiset ihmisvihaajat eivät pääse koskaan taivaaseen vaan uppoavat manalan syviin syövereihin.

        Näin on.
        Jätetään se tuomitseminen sitten Jumalalle, jos semmoista edes on.


    • rauhanmiäs

      Positiivinen tapahtuma kaikesta huolimatta esimerkiksi mitään mielenosoituksiin viittaavaa ei ollut havaittavissa. Hyvää päivänjatkoa.

      • kokkolahäpeässä

        Ei siinä ollut mitään positiivista eikä hyvää,koko pridemarssi antoi kokkolasta sekä kokkolan kaupungin pridemarssin sallivista virkailijoista sellaisen kuvan.Että saamme elää nyt elää häpeässä voi ainoastaan toivoa,että tämä asia unohtuisi pian ja keskustelu loppuisi


      • Typeräolet
        kokkolahäpeässä kirjoitti:

        Ei siinä ollut mitään positiivista eikä hyvää,koko pridemarssi antoi kokkolasta sekä kokkolan kaupungin pridemarssin sallivista virkailijoista sellaisen kuvan.Että saamme elää nyt elää häpeässä voi ainoastaan toivoa,että tämä asia unohtuisi pian ja keskustelu loppuisi

        Silti jatkat keskustelua?
        Luuletko kokkolaa ainoaksi kaupungiksi missä homoja?


      • mietihän
        kokkolahäpeässä kirjoitti:

        Ei siinä ollut mitään positiivista eikä hyvää,koko pridemarssi antoi kokkolasta sekä kokkolan kaupungin pridemarssin sallivista virkailijoista sellaisen kuvan.Että saamme elää nyt elää häpeässä voi ainoastaan toivoa,että tämä asia unohtuisi pian ja keskustelu loppuisi

        Kannattaisiko varoa, ettei vaan tukehdu tuohon kauheaan häpeäänsä.


      • shameshame
        Typeräolet kirjoitti:

        Silti jatkat keskustelua?
        Luuletko kokkolaa ainoaksi kaupungiksi missä homoja?

        Vaikkapa kokkolassa niitä homoja sekä lesboja ja "muita" on niin ei heiän olisi tarvinnut siltikään mitään marssia järjestää,he olisivat voineet olla omissa piireissään niin kuin koko suomessa tässä sinulle vastaus kerran kysyit.Suomen hallitus ikävä päätti sallia samaa sukupuolta olevien liitot meillä on surkea hallitus sekä presientti häpeän heidän puolestaan hei eivät kykene hallitsemaan tätä valtakuntaa.


      • uliuli

        Onhan se tosiaan häpeällistä, että annetaan kaikkien elää ja olla sellaisina kuin ovat. On se niin väärin, että näytetään, että on erilaisia ihmisiä ja paljon sellaisia, jotka hyväksyvät heidät juuri omanlaisinaan.


      • kauheahäpeää
        uliuli kirjoitti:

        Onhan se tosiaan häpeällistä, että annetaan kaikkien elää ja olla sellaisina kuin ovat. On se niin väärin, että näytetään, että on erilaisia ihmisiä ja paljon sellaisia, jotka hyväksyvät heidät juuri omanlaisinaan.

        Kyllä tämä on kauhea häpeä että pitikin kokkolan kaupunginvaltuusto johtajineen saattoikin meidät tähän kauheaa häpeään! voi tätä kauheaa häpeää ei enää kehtaa sanoa olevansa kokkolasta


      • Terve_menoa
        kauheahäpeää kirjoitti:

        Kyllä tämä on kauhea häpeä että pitikin kokkolan kaupunginvaltuusto johtajineen saattoikin meidät tähän kauheaa häpeään! voi tätä kauheaa häpeää ei enää kehtaa sanoa olevansa kokkolasta

        Voi voi, kaikkien tämän jälkeen kovasti kokkolalaisuuttaan häpeilevien kannattaa pakata kamansa ja muuttaa jonnekin muualle, missä on pelkkiä pesunkestäviä aitoja luotettavasti tukittuja heteroseksuaaleja, eikä varmastikaan mitään muita, niin voivat elää "vapaasti".


    • arkipäivää

      Suunnittelevat jo nyt uutta pride-tapahtumaa Kokkolaan. Hyvähän sitä on pysyä näytillä, ettei pääse totuus unohtumaan.

      • vastustusnro1

        Kokkolaan ei enää tule ikinä uutta pridetapahtumaa se on ihan varmaa


      • JeePridelle

        Ensi vuonna uudelleen, nii pääset sinäkin mukaan <3
        Toisaalta, jos Prideen haluaa osallistua uudelleen tässä hetikohta niin Helsingissä on kulkue Senaatintorilla la 30.6. klo 12.


      • kauheahäpeä

        Pridekulkueeseen liittyvät asiat vaietaan,pridekulkueen järjestämiseen liittyvät kaupungin viranhaltijat erotetaan viroistaan,


      • kiertueella

      • uskovoittaa

      • LueLue
        uskovoittaa kirjoitti:

        Tuskin alkaa kiertää keski-pohjanmaata tuo Jumalaton herjaava kulkue

        Kylläpäs kiertävät tuossa uutisessahan se lukee painettuna.


    • Siksi.varastivat

      Sateenkaariliput ovat haluttua tavaraa. Hienoa omistaa sellainen.

    • Aattelen

      "Uudet luomukset" eivät tarvitse eheytymistä, vaan tervettä ravintoa kasvaakseen. Mitä ravintoa? Samaa mistä ovat syntyneetkin 1.Piet. 23: 23.".. te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta..." 1.Piet.2:2.".. ja halatkaa niinkuin vastasyntyneet lapset sanan väärentämätöntä maitoa, että te sen kautta kasvaisitte pelastukseen,.."

      Suomen kansan uskonnollisten ihmisten selitykset ihmisen "uudesti syntymisessä" lapsikasteessa on uskonnollinen harha eikä Raamatun ilmoitus.

      "Vanhan Aatun" eheytykset ja muut sen sisäiset parantumis retriitit eivät kuulu terveeseen kristisuskoon.

      Miten ihmisestä tulee "uusi luomus" ( Kristuksessa) ?

      Kuulemalla ja uskomalla evankeliumi 1.Piet. 23: 23.".. te, jotka olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta..." 2.Kor.5:17.".. Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut..." Mitä uutta on ihmiseen tullut? Häneen on tullut kivisydämen tilalle lihasydän. Se on Jumalan teko ,ihminen ei sitä voi tehdä. Hes.36: 26.".. Ja minä annan teille uuden sydämen, ja uuden hengen minä annan teidän sisimpäänne. Minä poistan teidän ruumiistanne kivisydämen ja annan teille lihasydämen. 27. Henkeni minä annan teidän sisimpäänne ja vaikutan sen, että te vaellatte minun käskyjeni mukaan, noudatatte minun oikeuksiani ja pidätte ne..."

      Hän on "uusi ihminen Kristuksessa" ( Uusi luomus Kristuksessa) Uusi ihminen haluaa elää uuden luontonsa mukaisesti.

      Apostoli Paavali kirjoitti Efeson kristityille. Ef.4:17.".. Sen minä siis sanon ja varoitan Herrassa: älkää enää vaeltako, niinkuin pakanat vaeltavat mielensä turhuudessa, 18. nuo, jotka, pimentyneinä ymmärrykseltään ja vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden ja sydämensä paatumuksen tähden, 19. ovat päästäneet tuntonsa turtumaan ja heittäytyneet irstauden valtaan, harjoittamaan kaikkinaista saastaisuutta, ahneudessa. 20. Mutta näin te ette ole oppineet Kristusta tuntemaan, 21. jos muutoin olette hänestä kuulleet ja hänessä opetusta saaneet, niinkuin totuus on Jeesuksessa: 22. että teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, 23. ja uudistua mielenne hengeltä 24. ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen..."

    • Kadotukseenmenevöt

      Kaikki usko hihhuli jotka täällä muita herjaavat ja tuomitsevat menevät kovaa vauhtia kadotukseen!!

      • kuona-ainesta

        Ei ne mitään uskovaisia oo vaan provoilijoita, jotka lietsovat epäjärjestystä ja yrittävät päteä ilman muuta tekemistä.


      • apuaasaaaina
        kuona-ainesta kirjoitti:

        Ei ne mitään uskovaisia oo vaan provoilijoita, jotka lietsovat epäjärjestystä ja yrittävät päteä ilman muuta tekemistä.

        Minun tyttäreni kertoi olevansa lesbo,asia oli minulle tottakai kauhea järkytys sanoin hänelle ettei hänen missään nimessä tulisi kertoa asiasta kenellekään ja että häenen ja hänen ystävättärensa välinen suhde tulisi lopettaa.Menimme yhdessä kirkkoon ja pyysimme apua seurakuntamme pastorilta rukous auttoi ja tyttärestämme tuli normaali hetero,


      • Lue_lisää
        apuaasaaaina kirjoitti:

        Minun tyttäreni kertoi olevansa lesbo,asia oli minulle tottakai kauhea järkytys sanoin hänelle ettei hänen missään nimessä tulisi kertoa asiasta kenellekään ja että häenen ja hänen ystävättärensa välinen suhde tulisi lopettaa.Menimme yhdessä kirkkoon ja pyysimme apua seurakuntamme pastorilta rukous auttoi ja tyttärestämme tuli normaali hetero,

        Eipä tainnut tyttärestäsi tulla heteroa, jos tyttäresi niin väittää, hän tekee sen koska pelkää seksuaalisuuttaan ja tahtoo tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi. Minäkin olen uskossa, mutta seksuaalisuuden muuttumiseen en usko. Vastaavista "parantumisyrityksistä" ovat kertoneet lukuisat uskossa olevat homoseksuaalit miehet ja naiset, jotka ovat saaneet rukousapua ja "eheytysterapiaa", eivätkä ole silti onnistuneet muuttumaan heteroiksi, sitkeistäkään yrityksistä huolimatta. Toiset ovat jopa joutuneet entistä pahempiin mielenterveysongelmiin jopa psykooseihin. Asiasta uutisoi myös iltalehti juhannuksen viikonvaihde-liitteessä otsikolla: "Nyt puhuvat eheytyksen uhrit."


    • pusuhuulet

      Pride-tapahtuma luullakseni opetti Kokkolalaisille ainakin sen, että on hyväksyttävää olla erilainen ja saada rakastaa kumpaa sukupuolta vaan ja pussailla julkisesti.

      • pusumixx

        Myös erillainen voi olla mutta ei sitä tarvitse näyttää kaikille,eikä etenkään pridemarssei nMitä samaa sukupuolta olevien pussailuun tulee niin hehän voivat suukotella jossin sivussa ei siis yleisillä paikoilla nyt tämä asia on siis loppuun käsitelty,


      • juupajuu

        Ai että heterot saavat suukotella julkisesti mutta homoseksuaalit joutuvat menemään jonnekin pois katseilta osoittamaan hellyyttä toisilleen? Onpa hieno näkemys taas kerran. Sitä paitsi erilaisuus on rikkaus.


    • kuulumisia

      Ne täysikäiset nuoret, jotka jäi kiinni ensimmäisestä lippuvarkauden yrityksestä niin ovatko leveilleet teollaan Facebookissa jälkeenpäin?

      • tuuulipoks

        Eivät ne täysi-ikäiset nuoret mitään lippua varastaneet eiväthän nuoret mitään varasta,kyllä sen lipun vei tuuli silloin


      • veljeksiäkö

        Minkä nimisiä ovat? Näin pienellä paikkakunnalla pitäisi jo tietää.


      • tuuuliks
        veljeksiäkö kirjoitti:

        Minkä nimisiä ovat? Näin pienellä paikkakunnalla pitäisi jo tietää.

        Eelleenkään mitään pride lippua ei ole kukaan vieny eli vaietaan nyt tästä asiasta


      • pölvänteri
        tuuuliks kirjoitti:

        Eelleenkään mitään pride lippua ei ole kukaan vieny eli vaietaan nyt tästä asiasta

        Sinä olet kirjoittanut yksinäsi yli sata kommenttia toisella saitilla eri nimimerkeilläsi täysin turhaa plörinää etkä ymmärrä vieläkään vaieta. Miksi siis oikeiden keskustelijoiden tulisi vaieta ja totella sinua häh?


      • jokujuttu
        pölvänteri kirjoitti:

        Sinä olet kirjoittanut yksinäsi yli sata kommenttia toisella saitilla eri nimimerkeilläsi täysin turhaa plörinää etkä ymmärrä vieläkään vaieta. Miksi siis oikeiden keskustelijoiden tulisi vaieta ja totella sinua häh?

        Ei kokkolassa ole edes ollut mitään pridemarssia se oli vain joku marssi


      • JeePridelle
        jokujuttu kirjoitti:

        Ei kokkolassa ole edes ollut mitään pridemarssia se oli vain joku marssi

        Ei tarvitse olla katkera, ettet päässyt tänä vuonna mukaan. Pian se järjestetään taas uudelleen.


    • jussin-häpäisyä

      Huomasin tuolta toiselta palstalta, että uskovaisten jättimäinen moottoripyöräjengi kokoontuu Kokkolassa tulevana sunnuntaina ja tiistaina, niin onko se harkittu veto pride-tapahtuman jälkimainingeissa?

    • paljonviinaa

      Ei ole . Paska puhetta .Homovihaajien juttuja Ruotsalaisen johdolla.

      Viime vuonna Keuruulta lähti 46 motoristia kiertää Suomea , jakaantuen 6 - 7 ryhmään .

      Yhden ryhmän muutama jäsen oli Kokkolassa , niin kuin nytkin . Ja yleensä mitä nämä karvakasat

      Kokkolassa Purjeella tekee . Öljyiset mopot keskellä kaupunkia , saavat lapsetkin huonoa

      esimerkkiä jne .

      • korttelit_kaikuu

        Melusaaste on pahinta custom moottoripyöristä lähtee kauhia pauke ja prutkutus, joka karkottaa rauhaa rakastavat ihmiset muihin maisemiin.


    • ajankohtainen-ykkönen

      Pride-tapahtuman vastustajajille oli varmaan karvas pettymys huomata miten sateenkaarilippu liehui Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan-palstan luetuimpien top-listan kärjessä koko viikon loppuun saakka, mutta hei, sitä tää elämä on.

      • kunnonnmies

        Ainakaan toista kertaa kokkolaan ei tuota homojen marssia tule,ae on ihan varma asia,ei ole niitä mitään vastaan ne vallaan hyvin voi olla omissa piireissään kunhan eivät minun lähelle tule olen 100% hetero ja kihloissa


      • Taatusti
        kunnonnmies kirjoitti:

        Ainakaan toista kertaa kokkolaan ei tuota homojen marssia tule,ae on ihan varma asia,ei ole niitä mitään vastaan ne vallaan hyvin voi olla omissa piireissään kunhan eivät minun lähelle tule olen 100% hetero ja kihloissa

        Tottahan toki olet..ja kaikki varmasti uskovat kun noin vankasti sen kerrot;-))


    • Haluttuja.Lippuja

      Sateenkaari-aatteen kannattajat yrittivät liput viedä.

    • sateenkaariSanna

      Hienoa . Ensi kesänä Pride Live Kokkolassa . Suukkoja kaikille .

    • boopson

      Isorintaisten, ja hyväkroppaisten lesboilu on ihanaa. Ois makeeta hanskata messissä...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3451
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1508
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1277
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1151
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      815
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      779
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      47
      772
    Aihe