Itsepuolustuskeinot tietyissä tilanteissa..

Heikko

Jos sua raiskataan niin saako siihen suihkuttaa jotain.. itsetehtyä pippurijuttua? Tai jos joku ottaa puukon esiin niin onko se hyvä perustelu itsepuolustukseen?! Tai jos sut kidnapataan auton takakonttiin mutta ei muuten tehdä mitään.. ja kun matkan päätteeksi HÄN avaa takakontin niin saatko hyökätä SEN kimppuun pippurisuihkeella? Varmaan.. entä pippurisuihke reseptejä?
(Katsos kun olen tällänen heikko pelokas..)

9

888

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tfsdjswucndfi

   Psykologin vastaanotto saattaisi olla sinulle parasta ikinä. Joskus Kelakin korvaa näitä pitkiä terapioita. Kannattaa kysellä esim. Kelasta. Kaikkea hyvää toivottaen, parempaa huomista!!!

  • HuomennaMukavaHerätä

   Kysytkö lupaa selviytyä? Haetko tekijän toimista oikeutusta omalle puollustaumiselle - ja päädyt sillä hiekkamonttuun tai puolukkamättään alle? Ei ole olemassa mitään lakia "saatko". Et saa. Piste. Jos silti tuosta monimutkaisesta ajatusmutkittelusta selviät todelliseen toimintaan ja onnistut pelastamaan itsesi niin tekosi suhteutetaan uhkaan ja uhkaajan toimintaan. Itse opetan läheiset suoraan hyökkäämään ja tappamaan jos kyseessä vakava rikos kuten raiskaus/kidnappaus/tappo.

  • lakionpaska

   Lähtökohta on, että jos et juokse karkuun...tai sanotaanko, että jos teet jotain muuta kuin juokset karkuun niin syytteet saat pahoinpitelystä/törkeästä pahoinpitelystä tai vähintään hätävarjelun liioittelusta. Suomessa ei saa itseään uskottavasti puolustaa tai ainakaan ei millään apuvälineillä....saat syytteet ja jos vähänkin työvaatteet päällä olet niin potkut tulee työnantajalta, kun someen leviää firman vaatteissa tappeluvideo.

  • ihmisetkärsii

   Mahtaa olla Orpot, Mykkäset ja muut Sipilät Stubbeineen, sdp:läisineen, kommunistineen onnellisia tällaisista kansalaisten huolista ja kysymyksistä.
   Ovat varmaan onnistuneita politiikassaan, kun ihmisten tarvii pelätä.
   Onkos se tavja mennyt takasin setalle töihin?

   • no-hätä

    Milloin olet viimeksi tarvinut turvautua hätävarjeluun? Et luultavasti koskaan, kuten en minäkään.

    Jos täällä olisi todellinen tarve hätävarjelulle, meillä jokaisellla olisi aseet kupeella ja laki sallisi sen ja sen käyttämisen milloin vain. Ehkä emme kuitenkaan mene siihen?


  • Siitä-vain-grillaamaan

   Pippuria saat suihkuttaa grillattavaan tai liedellä olevaan pihvilihaan. Ja uskon, että se maistuu herkulliselta, jos vain osaat paistamisen ja maustamisen. Kaikissa muissa, esimerkiksi ihmisiin kohdistuvissa tapauksissa joudut telkien taakse,

  • Anonyymi

   Kyllä hätävarjelu on lain mukaan sallittu. Mitään kovin selkeitä esimerkkejä ei tähän Suomen laista löydy, koska lainsäätäjät ovat niin munattomia eivätkä halua joutua minkäänlaiseen vastuuseen kirjoittamistaan, mutta terveen järjen mukaan se menee.

  • Anonyymi

   Lähtökohta Suomen sivistys-, hyvinvointi- ja oikeusvaltiossa on se, että sinut raiskataan, ryöstetään tai joudut muutoin rikoksen uhriksi. Älä laita vastaan. Toimi hyvänä todistajana. Raportoi havainnot poliisille jos jäät eloon. Jos tekijä ja kiinni hän saa pari kuukautta ehdollista. Tämän jälkeen voit todeta, että tekijä on maksanut velkansa yhteiskunnalle. Jos valitat asiasta olet itse rikollinen ja joudut vainotuksi.

  • Anonyymi

   Suomen paskalaki velvoittaa sinut joko juoksemaan karkuun, soittamaan poliisille tai alistumaan hyökkäykselle. Mikään muu teko tekee sinusta syyllisen ja vangin. Jos joku väittää muuta se on valhetta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   571
   4526
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   560
   4018
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   3665
  4. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1827
  5. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1592
  6. 65
   1499
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1131
  8. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   592
   1038
  9. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   94
   1009
  10. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   913
  Aihe