Tuksun tuparit kesällä 2018

Åursdj

Gary, Ulrika, Magnus, Sven, Rolle ja Chrisse on tietysti kai kutsuttu, MYÖS näihin tupareihin.

Sillä kuten hyvin muistamme, Tuksuhan vietti jo keväällä Ruotsissa yhdet tuparit joissa nämä samat henkilöt olivat Tuksun sanojen ja todistuksen mukaan juhlimassa. Sillä ei kai syvästi uskovainen, aikuiskastettu, born again christian valehtelisi julkisesti ja lausuisi väärää todistusta?

Ehkä tällä kertaa näemme jopa kuvia näistä mystisistä henkilöistä? Erityisesti kiinnostaa Chrisse, joka niin uutterasti sisusti Tuksulle asuntoa Ruotsiin. Tauluja naputeltiin ja mattoja leviteltiin. Tutulamppukin raahattiin Tuksun käskystä odottamaan. Ja kaikki ihan turhaan.... :(

51

4839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Synttäripanostus

      Eikös Tunkio täytä tänä kesänä 40?

      • Nibsu

        Jep. Yhdistetyt tuparit ja synttärit Facebookin mukaan luvassa. Ja lahjatoiveina flamingokrääsää.


      • näinnesujuu
        Nibsu kirjoitti:

        Jep. Yhdistetyt tuparit ja synttärit Facebookin mukaan luvassa. Ja lahjatoiveina flamingokrääsää.

        Niin ja juhlat pidetään nyyttäreinä eli vieraat tuo omat juomansa sekä tietenkin myös emännälle/ synttärisankarille jano juomat . Tuksu hankkii itselleen rekvisiitaksi yhden alcofreejuoman jota kuvataan illanmittaan ahkerasti.
        Lahjoja pitää tuoda paljon koska harras uskova ei ole omien puheidensa mukaan materian perään..... kuten olemme viimeaikoina nähneet.


    • Bigberttil

      Just. Nämäkin tupari-synttärit toteutetaan tuksumaiseen tyyliin, jälleen kerran, nyyttäriperiaatteella.
      Eli juhlakalun ei tarvitse käytännössä järjestää yhtään mitään. Vieraat tuo muassaan ruoat ja juomat sekä itselleen että Tuksulle. Lisäksi myös messevät lahjat.

      Ketä lie juhlissa? Ex-kihlattu, vanhemmat, Emelie, pari naapuria? Ehkä tosiaan ne Ruotsin tupareihin (kröhöm) osallistuneet mielikuvituskaverit? Ulrika, Chrisse, Gary, mitä niitä nyt taas olikaan.
      Taitaa olla odotettavissa sama juttu näissä tupareissa kuin niissä aiemmissa grillibileissä, joista ei postattu someen yhtään kuvaa omien vaahtokarkkimussutus selfieiden lisäksi...

      • hjkijk

        Ehkä juhliin saapuu myös motalan panoPetteri jonka kanssa tuksu otti niitä yhteiskuvia naamat naimahiestä märkinä pääsiäisen aikaan ollessaan sollentunassa papanvahtina muorin matkan ajan.


    • Orvelo

      Lapsellista on jauhaa Tuhnun mielikuvitusvieraista jatkuvasti.

      • kasvunaika

        Eihän lapset ja lapsenmieliset ole kiinnostuneita muusta kuin lapsellisista asioista.


      • hiljaajo

        Pienenä vinkkinä artistille. Lopeta se Suomalaisten miesten haukkuminen jota taas olet nettiin kirjoitellut, ja yleensä Suomalaisten!
        Ihan naisena neuvon. Muut touhunsa ihan sama, itseppä kärsii sanomisistaan, teoistaan.


      • nationalistiko
        hiljaajo kirjoitti:

        Pienenä vinkkinä artistille. Lopeta se Suomalaisten miesten haukkuminen jota taas olet nettiin kirjoitellut, ja yleensä Suomalaisten!
        Ihan naisena neuvon. Muut touhunsa ihan sama, itseppä kärsii sanomisistaan, teoistaan.

        Mikä niissä sua noin ketuttaa?


      • hiljaajo
        nationalistiko kirjoitti:

        Mikä niissä sua noin ketuttaa?

        Oma mies hyvä, poikania hyviä aikuisia kunnon ammateissa..vaikkei olisikaan..Ikinäen haukkuisi oman maamme kansalaisia verrrattuna joihoinkin nuorudessa mitä varmaan meillä joka naisella ollut silloin..kaikenlaisia oii oot kaunis ymym..tietty joku sitten uskonut juttuihin ja hmm.No, en voi muutakun ihmetellä..joku elää vieläkin niissä nuoruusmuistoissa joita itselleen valitsi!
        Meillä suuremmalla osalla menee hyvin...meillä naisilla..ei mitään ihme utopiaa eletä..Arkea rakkaan perheen kanssa!


      • Ootko.ihan.okei
        hiljaajo kirjoitti:

        Oma mies hyvä, poikania hyviä aikuisia kunnon ammateissa..vaikkei olisikaan..Ikinäen haukkuisi oman maamme kansalaisia verrrattuna joihoinkin nuorudessa mitä varmaan meillä joka naisella ollut silloin..kaikenlaisia oii oot kaunis ymym..tietty joku sitten uskonut juttuihin ja hmm.No, en voi muutakun ihmetellä..joku elää vieläkin niissä nuoruusmuistoissa joita itselleen valitsi!
        Meillä suuremmalla osalla menee hyvin...meillä naisilla..ei mitään ihme utopiaa eletä..Arkea rakkaan perheen kanssa!

        No olipas sekavaa tekstiä, kertakaikkiaan.


    • Veikkanen

      Eikö Tunkero vangita juhannukseksi Varkauden mökille? Taitaa tulla vellimunalle pari vapaapäivää.

      • juhliimukana

        Se kun ei ole ennenkään vellin elämään vaikuttanut millään lailla.


    • Harkimov

      Enpä usko, että vanhukset ovat oleskelleet koko ajan Tunkkilassa. Lapinjärven saslikki syötiin, kun Tunkerolta puuttuu välineet "kokkaamiseen".

      Edelliselle: lällyvellihän on Tunkin orja.

      • Tyhjä.luukku

        Eivät ole olleet, koskapa kuvia olisi enemmän. Lisäksi heillä oli kaksi koiraa mukana. Nyt vain omaa naamaa kuvataan. (Tästä on poistettu asiallinen lause, joten en toista sitä). Kämpässä ei ole mitään asumisen ja elämisen jälkiä. - Joko pian on lähtö Varkauteen juhannuksen viettoon?


    • Bingo.bango.bongo

      Tuparien ja Varkauden loman jälkeen alkaa vinkuminen pois Liljendalista. En viihdy maalla, haluan kaupunkiin, mieluiten ts. parhaiten minulle sopi(s)i Helsnki, koska olen syntynyt siellä ja viihdyn siellä eniten.

    • Lelllulainen

      Kunhan Jollas on myyty (voipi muuten mennä aikaa tovi jos toinenkin.....) eikä Tuksulle maksetakaan koko summaa lyhentämättömänä pinkkiin meikkipussiin, alkaa tuttu someraivo.

      Siihen asti haaveillaan tupareista, synttäreistä, prinsessahepenistä, flamingoista, uudesta citykodista Hgin keskustassa, Kenistä, juhannuksesta Varkauden mökillä, kehutaan uskovaista mammaa jne.

      Selviskö muuten koskaan, mistä hatusta se Tuksu repi nuo aiempien mielikuvitustupareidensa mielikuvitusystävien nimet? Lukiko jotakin vanhempiensa paikallista puhelinluetteloa?

      • Soopelsson

        Kappas, joku tykkää copypeistata suoraan mun juttuja....


    • Kasper_Hana

      Nythän on mamma "kokannut" Tunkkilassa kälyisen salaatin, joka on pitänyt tietysti kuvata. Marja on ikäisekseen simpsakan näköinen lady, mitä ei voi sanoa hänen lihavasta, tyylitajuttomasta, haisevasta esikoisestaan.

    • Avokaato

      Salaatissa on Tunksin mukaan avokadoja....se tuli mieleeni, että ei kai Tuksu vaan typeryyttään sekoita kiivejä avokadoihin?
      Samanlaisia ruskeapintaisia pallukoitahan ne on molemmat, kiivit ja avokadot, ja vihreä sisusta molemmissa.

      Aikamoinen puute yleissivistyksessä jos tosiaan näin on. Ehkei Liljendahlin Salessa ollut avokadoja valikoimissa?

    • SaleLilljis

      Jippii! Kohta kai ne tupari-synttärit jo järjestetään? Nyt kun on juhannus vietetty ja Nissisilläkin käyty lutakkoon upottautumassa, voidaan siirtyä seuraavaan chapteriin: Flamingo-tuparit Lilljendahlin residenssissä!

      • nyyttäriTupariSynttärit

        jep.... ja Nissisten ruoka-avusta saatiin sopivasti tupariruoatkin lähtiessä takakontti tuliaisina , vaikka nyyttikestituparit järjestetäänkin. muistakaa vieraat tuoda kosteaa ja kilisevää tuliaista nyyttäritupareihin.


    • Olen.sanaton

      Onko tuo totta, että pankin hyväpalkkainen eläkeläinen, joka reissailee pitkin Karibiaa, noutaa hädän alaisille tarkoitettua ruokaa hyväntekeväisyystapahtumasta? Tuksuhan on tunnetusti "varaton", mutta häntä avustavanevat vanhemmat ja Vellikin. Kukaan heistä ei ole nälkää kärsinyt.
      Eikö näillä uskovaisilla ole omaatuntoa ollenkaan?

    • Hilshsll

      Lauantai 14.7. on nyt vahvistettu onnenpäiväksi!
      Silloin vaan nyyttärituomiset ja erityisesti -juomiset mukaan ja flamingokakkua maistelemaan.

      Nuoleskellaankohan sitä kakkua samalla tavalla kuin barbie-kakkuja Jollaksen candylandbileissä aikoinaan?

    • Dipilä

      Käsittääkseni tuparit pidetään muualla kuin Liljendaalisessa. Ei kuitenkaan toistamiseen Lidingössä vaan ehkä Vellilässä tai Emälien luona. Oikeita vieraita tuparisynttäreihin tuskin tulee.

    • Tupareita.ja.vähän.muuta

      Grillaillaanko tupareissa pihalla, jossa ei ole grilliä? Kaunis Ruukki ja Ruotsinpyhtää ovat lähellä. Niistä tosin on yhtä pitkä matka Loviisaan, kuin Loviisasta Liljendaliin ja Ruotsinpyhtäälle vielä jopa hieman pidempi ja eri suunnassa.

      Tulipa kylmät väreet tuosta Tunkin mustasta asusta keskellä kesää, vaikka kerrankin se on sopivaa kokoa. Mitähän se "tiesi"? No, onhan siinä toki flamingokoristeetkin helmaosassa. Musta yleensä hoikentaa, mutta tässä tapauksessa siitä ei ole mitään hyötyä. Kuvaa on kyllä muokkailtu ja varpaillaan seistään.

    • Herneskos

      Oliskohan Tuksu maksattanut jonkun mökin tai muun juhlatilan ex-kihlatullaan? Eli juhlat järkättäisiin sittenkin jossakin maksullisessa majapaikassa, lähellä Ruukkia ja Ruotsinpyhtäätä? Kieltämättä varsin erikoiset ”tuparit”, jos niitä ei edes pidettäisi tuparipaikassa...
      Toisaalta, Tuksun maantietotaidot on sen verran lapsenkengissä, ettei noista facen teksteistä voi kauheasti ainakaan sijaintia päätellä.

      Toivottavasti myös Motalan Peter, Ulrika, Rolle ja Magnus on Chrissen lisäksi muistettu kutsua!

    • kklljui

      Eikö se osasto odottele? Hoitoon nainen.

    • psgkg

      Tuksuhan kertoi flamingotyynyjen odottelevan sohvalla heinäkuisia juhlia. Eli jos juhlia ei vietetä Lilljendahlissa, matkaavatko flamingotyynyt mukana juhlapaikalle? On tää sekavaa, kiitos juhlakalun epäselvästä itseilmaisusta.

    • Joopa.joo

      Kyllä ne tuparit minusta ovat ihan Liljendalissa. Se vain kuvasi, kuinka "lähistöllä" on kaikkea kaunista maaseutua, vaikka ovat kuitenkin hiukan kauempana. Lisäsi, että grillaillaan pihalla ja hänen luokseen mahtuu 5 henkeä yöpymään.

    • Liljen

      No hei.

      Älkää antako Tunkesterin maantieteellisen suurpiirteisyyden sekoittaa ajatteluanne. Kyllä ne kemut pidetään siellä kirkon kupeessa, Tunkesterin emännöimässä vuokrakaksiossa. Onhan se toki tuksuaanisen mittariston mukaisesti lähellä sekä Helsingin keskustaa, Ruukkia ja Ruotsinpyhtäätä.

      Eikös se Kemikin ole lähellä Norjan rajaa? Ja aikoinaan kun vielä olivat väleissä Emmy Richin kanssa, he Julian kanssa viettivät aikaa Emmyn perheen linnassa Skånessa joka sekin oli Tunkesterin raportin mukaan ihan eri paikassa kuin se oikeasti on.

    • Paronetti

      Hei! Kuulin aivan muualta tällaista asiaa, että laulaja Johanna Rusanen-Kartano ja Johanna Tukiainen ovat sukua toisilleen. Kieltämättä yhdennäköisyyttä löytyy.

      • Eivätole

        Ainoa asia joka heitä yhdistää on ylipaino.


    • Jormane

      Olkoot!

    • leivonmäk

      Pari viikkoa enää....
      jänskättää onko uskonveljiä ja -sisaria kutsuttu zembaloihin? Nissiset nyt ainakin. Varsinkin kun Tuksu ite on ollut heillä kestittävänä juhannus toisensa jälkeen.

    • pyrjähtämätön

      Kyllä se niin on että Tunkero ja Velli ovat parisuhteessa; tosin hyvin oudossa. Onhan niillä yhteinen talouskin.

    • Jonottaja

      Joko Vellin rahat alkavat olla lopussa, kun Tunkki nähty Loviisan Kelassa? Onhan sentään mamma.

    • Ellerhur

      Eihän Vellukalta fyrkka kokonaan lopu kun on palkkatöissä. Tunkki ottaa nyt sekä Velliltä että Kelasta. Se ei ole oikein.

      • Kaikenjonähnyt

        Sanoit asiaa, ei ole oikein kun Tunkki saa rahaa Velliltä ja Kelasta. Lukisipa nyt "kelatäti" tämän tai jos joku olisi jo ilmiantanut. Juorut kulkee nopeaan tahtiin pienellä paikkakunnalla.!?


      • ihmekateuttarahasta
        Kaikenjonähnyt kirjoitti:

        Sanoit asiaa, ei ole oikein kun Tunkki saa rahaa Velliltä ja Kelasta. Lukisipa nyt "kelatäti" tämän tai jos joku olisi jo ilmiantanut. Juorut kulkee nopeaan tahtiin pienellä paikkakunnalla.!?

        Hehän elävät eri talouksissa. Kummallakin huushollistaan perusmenot. Se ei kuulu Kelalle, eikä varsinkaan sivullisille, jos Velli avustaa Tuksua.


      • KuuluuTuksulle
        Kaikenjonähnyt kirjoitti:

        Sanoit asiaa, ei ole oikein kun Tunkki saa rahaa Velliltä ja Kelasta. Lukisipa nyt "kelatäti" tämän tai jos joku olisi jo ilmiantanut. Juorut kulkee nopeaan tahtiin pienellä paikkakunnalla.!?

        Tuksu valitettavasti saa ihan juurikin ne rahat, mitkä kaikille muillekin kuuluu. Työttömyyskorvauksen, asumistuen ja sossusta pätäkkää jos osaa oikein hakea....
        Siihen et sinä eikä kukaan muukaan ilmiantaja voi mitään.


      • Kaikenjonähnyt

        Kas kas, Koeta nyt päättää, oletko Tuksun puolella vai vastaan, kun sanot "Tuksu valitettavasti saa ihan juurikin ne rahat" jne? Sitten syytät minua ilmiantajaksi, kun sanot:"Siihen et sinä eikä kukaan muukaan ilmiantaja voi mitään"! Jumalauta, luuletko, että edes viitsisin moiseen ja toiseksi oli eka kerta, kun Tuksusta kommentoin! Mun puolesta antaa olla. En olisi uskonut saavani heti lokaa niskaan. Kuhan nyt kirjoitin, miten voisi käydä pikkukylällä! Olkaa sen tunkkinne kanssa vaikka sylitanssi ystäviä, Perkele, ei en halua enää mitään vastauksia. Tämä loppui tähän. Alan toimenpiteisiin tavalla tai toisella jos jokaisen kirjoitus lytätään. Nyt syytit väärää puuta. Ei hyvää päivää!!!


    • Turbvelo

      Vai kuuluu Tunkerolle Vellimunankin fyrkat Kela-rahojen lisäksi. Väitä, että T ja V muodostavat yhteistalouden. Kuinka monta yötä Tunkki on viettänyt uudessa feikkikämpässään?

    • Tuppari

      Nyt kuuluu kummia!
      Hurjien huhujen mukaan shamppanjakorkki on poksahtanut ja tulevia synttäri-tupareita on etkoiltu ihan perinteiseen tyyliin non-alcofree-tuotteiden avustuksella.

      Haetaanko tällä manooverilla nyt sopivaa fiilistä vuoden ainoalle työkeikalle jonka kai pitäisi olla ensi viikonloppuna? Vai sopivaa tekosyytä vuoden ainoan työkeikan perumiselle?

      • okijlko

        Ne on kihlajaiset nyt... tuxuaanisessa kalenterissa on kihlajaiskausi taas menossa, kohta tilataan hääkolttuja ja varataan häähuoneita, sormustakin jo esiteltiin. ryyppyputken katkettua muuttuu velli demoniseksi ja kaik häähömpötys perutaan.
        Näin se tuxuaaninen kalenteri pyörii.


    • warkauss

      Niin kauan kun sulholla riittää massia ja ymmärrystä morsion hömpötysten maksamiseen, ollaan kihloissa ja ”rakastetaan”.

      Kun rahahanat jossakin vaiheessa sulkeutuu eikä jokaista ostosta halutakaan enää mukisematta maksaa, muuttuu sulho hetkessä demoniseksi Jumalan pilkkaajaksi, josta jopa Jumala, Jeesus ja taivaassa oleva Julia varoittivat unissa ja unien ulkopuolisissa ilmestyksissä.
      Viimeistään tupareiden aikaan palataan tuttuun järjestykseen, kunhan sulho on ensiksi kustantanut tarjoilut ja lahjat. Epäilemättä tuleva keikkaviikonloppukaan ei tule menemään oppikirjan mukaan.

    • Pertsakka

      Kyllä nyt on tapahtumia. Huh!

      Ekaksi kihlajaiset joita jo huhlittiin Möetin voimalla tanssahdellen, 7.7. kesän (ja mahdollisesti koko vuoden) ainoa työtilaisuus Kokkolan perukoilla, 14.7. yhdistetyt tupari-synttäri-nyyttärit, heinäkuun lopussa oikeat synttärit ja samoihin aikoihin myös Nissisten mahdollinen todistustilaisuus.

      Taisi se AA-lätinä olla vain mamman hämäämisyritys? Nyt alkaa taas tuttu merilaulu raikaamaan ja kierroksia on jo kerätty Seiskan tekemästä jutusta. Ehkä tulevan viikonlopun keikka jo ahdistaa? Kukakohan Suvi sinne on tulossa Tuksun tanssitytöksi?

    • sffgh

      Tunnelma tiivistyy Liljiksessä. Satavarmasti Tuksua stressaa Kokkolan huispaisreissu. Miettikää nyt: joutuu esittelemään tanssitaitojaan ja muuttunutta kehoaan kaikelle kansalla. Siksi kai sitä alcoakin nyt kiskotaan ja ollaan muka kihloissa.

      Pelottaa sen kihlatun puolesta. Johonkin se Tuksu sen sisäisen tuskansa kuitenkin purkaa. Seiskan toimittaja sai jo osansa.

    • tuup.pa.ri

      Onkohan tupareita harjoiteltu yhtä tehokkaasti kuin synttäreitä?

    • Pijgfjj

      No nyt on Kokkolan shoe vedetty ja tuparit viikon päästä, 14.7.
      Nyt jännittää ketä mahtaa olla kutsuvieraiden joukossa? Vanhemmat, uusvanha tanssityttö Suvi, kihlattu? Chrisseä tuskin näemme tälläkään kertaa.

      • Tuhma-Peter

        Luulenpa, että pääsiäisheila Peter Lind saapuu Motalasta paikalle.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1792
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      123
      1240
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      245
      907
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      867
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe