Porvoossa eivät pyöräilijät tunne liikennesääntöjä

SakkojaÄkkiä

15

608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Robinson

      Törkeän lujaa aikuiset ajavat esim Piispankadulla keskustassa jalkakäytävällä.

      • SakotNoille

        Kyllä! Miksi poliisi ei puutu tuollaiseen lainrikkomiseen?
        Sakot tuollaisille. Pyörätie menee siellä Rauhakadun puolella eli sinne vain ajamaan ja jos haluaa ajaa Piispankatua pitkin, niin sitten on ajettava ajoradan vieressä eikä jalkakäytävällä.


    • ylivaan

      Ja aika monet pöljät autoilijat pysähtyvät ennen suojatietä ja viittilöivät pyöräilijöitä, joiden pitäisi väistää, menemään. Ja sitten toiset autoilijat olettavat tietenkin, että pyöräiljät väistävät, kuten kuuluukin. Joka päivä lukuisia läheltäpiti tapauksia. Joskus se vielä "onnistuu"

      • NäinSeMeneeNyt

        Älä mene, jos sinulla ei ole etuajo-oikeus. Kääntyvä auto väistää aina pyöräilijää, jos on kyseessä pyörätie. Suojatiellä, jos se ei ole pyörätien jatkeena, pyöräilijä väistää autoa, jos ajaa fillarilla. Jos taas taluttaa suojatiellä pyörää, niin silloin hän on jalankulkija ja autojen on väistettävä.


    • Jalankulkia

      Eipä meitä jalankulkioitakaan väitetä! Punainen kulahtanut farmari pyörii keskusta-kevari alueella pillurallia eikä väistele ketään. Vitun pelle, myös turha kaahailu alkaa ärsyttää! pitää vissiin alkaa viljelee nitoja teille.?

      • Perse

        Persettä polttelee pelkkä ajatus!


    • PoliisejaKaduilleKiitos

      Eipä Porvoossa tarvitse paljon välittää kevyenliikenteen porukasta, kun poliisia ei ikinä näy keskustassa edes autolla ajelemassa saati kävellen liikkeellä. Jos olisi joku poliisi aina vähän kävelyllä keskustassa, niin varmasti autoilijatkin antaisivat tietä suojatiellä ja pyöräilijät eivät ajaisi jalkakäytävillä. Nyt meno on ihan villin lännen meininkiä ja henkensä kaupalla saa koittaa ylittää tien suojatietä pitkin. Myös punaisia päin ajo autolla on todella tavallista eli jalankulkijan ei kannata luottaa siihen, että kun on vihreä valo, niin pääsisi aina turvallisesti tien yli.

      • Autonvihaaja

        Mä tein nykyään nii että odotan että autot menevät ja vaikka pysähtyisivät niin näyttäisin että menkää nyt saatana ! Kyllä mulla on aikaa hitto odotella!


    • IhanaPorvoo

      Kyllä niin ihanalta paikalta kuulostaa Porvoo, tuonne haluan muuttaa! Muuta valittamista ei ole kuin jotkut kahvilan hinnat ja pyöräilijät...

      • Jookoko

        Ollos tervetullut. Täällä on ihmisen hyvä olla. Mielipuoli pysyy virkeänä, kun saa olla eriävää mieltä. Täällä on vielä sekin hyvää, että voi olla eri mieltä kahdella kotimaisella kielellä.
        Täällä on kaikkea , jos ei tarvitse mitään mitä täällä ei ole. Sillähän pärjää jo pitkälle tulevaan.
        Ei muuta kuin hymyä huuleen, otsakurtut suoriksi ja tuloksi.


      • HävetkääKaaharit

        On kyllä ihan paska paikka asua! Kaikki on ihan yli hinnoiteltua jopa baarissa kalja Hyi saatana! Eikä ole töitä tai jos on niin vaaditaan ihan liikaa 3-5v kokemusta ja sitä rataa, tyhjiä liiketiloja, liika autoilua. Voisivat nostaa Parkki maksuja ja litätä hidastuksia varsinkin Runebergin, Kaivo ja Lundin myös Piispankadulle! Tai enemmän poliiseja näkyville iltaisin kiitos!


    • pyöräileväautoilija

      Olisi varmaan yhtä ja toista sanottavaa, mutta tässä ketjussa on asiana pyöräilijät, jotka eivät osaa, tai eivät välitä noudattaa sääntöjä. Aikuiset ihmiset ajelevat jalkakäytävillä, ja ovat vihaisen näköisiä, kun joutuvat väistelemään jalankulkijoita- Ylittävät kadun suojatietä ajaen, vaikka pitäisi kävellä, eivät väistä pyörätien jatkeella, vaikka pitäisi väistää. Olettavat, että autoilija on väistämisvelvollinen, ja tulevat eteen (vaarallisin tilanne)

      • PoliisitEsiin

        Juuri näin! Itse välillä kommentoin, kun joku ajaa jalkakäytävällä, aikuinen siis, että tämä ei ole pyörätie...jotkut siirtyvät ajoradalle ajamaan mutta suurin osa jatkaa vain matkaa jalkakäytävällä. Eräs juippi alkoi kiljua jotain takaisin, sanoin, että painu vain sinne pyörätielle ajelemaan täältä jalkakäytävältä.
        Tosiaan tähän tarvitaan kuria ja poliisi tarkkailemaan ja sakottamaan niitä, jotka eivät noudata sääntöjä ennen kuin alkaa kunnolla rytistä ja sitten taas menee siihen selvittelyyn viranomaisten aikaa joko poliisilaitoksella tai käräjillä, jotka nekin kohta varmaan istutaan Vantaalla, jos Porvoon käräjäoikeus sinne oikeasti siirtyy - typerää, jos näin käy, koska onhan se hyvä, että omassa kaupungissa voi käydä oikeutta eikä jossain takapajula Vantaalla.


    • Usein

      Mikä siinä äänimerkin antamisessa on niin vaikeaa? Pyöräilijät suhahtavat tuhatta ja sataa senttimetrin päästä jalankulkijasta esim kävelysillalla.

    • pyöräileväautoilija

      Asiaan liittyen: Moniko autoilija on olevinaan kohtelias, ja viittilöi vasemmalta tulevalle väistämisvelvolliselle autoilijalle että mene-mene? Ei kukaan koskaan. Kuitenkin on paljon autoilijoita, jotka viittilöivät väistämisvelvollisille pyöräilijöille että mene-mene. Monetkin ovat jo pysähtyneet, ja odottelevat että se auto menisi, mutta se auto on jo pysähtynyt ja kuski viittilöi. Sitten se pyöräilijä lähtee ja on jäädä toisen auton alle. Edellä kerrottu ei ole kuvitelmaa, vaan jokapäiväistä todellisuutta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe