hahahahahaha

hahahahahhahahahahaha

Ketä OIKEASTI kiinnostaa joku kuppainen "veikkausliiga"...oikeasti.? Ei Suomessa edes osata pelata jalkapalloa, tällä pelataan räkäistä POTKUPALLOA mistä ei siitäkään näytä tulevan ei sitten yhtään mitään. Ja "HUUHKAJAT"....Suomen "jalkapallo"...korjaan potkupallomaajoukkueen saavutukset ovat yhtä mittavat kuin Italian armeijan voitot ja menestys 1 ja 2 maailmansodassa.

6

189

Vastaukset

  • Veikkausliiga on FIFAn toimesta rankattu tasoltaan Euroopan 3. parhaaksi sarjaksi...joten ihmettelen jos ei kiinnosta. No, juntit ei ymmärrä.

    • Mitkä ne kaksi parempaa on? Joo tiedän. Ihan mitkä vaan.


    • Niin siis taisit nyt unohtaa että ilmeisesti kysessä oli KOLMANNEKSI PARAS POTKUPALLO SARJA!!!!...Jalkapalloahan täällä ei ole koskaan eikä ikinä ole pelattukaan...


  • Färsaaret ja Naurusaaret.. niin ja Grölantikin kamppailee kolmos sijasta.

  • Veikkausliigan kiinnostavuus nousisi huimasti, jos ottelut osattaisiin televisioida. tai oikeastaan, jos televisiointiin panostettaisiin. Nyt on muutama kamera lähes kentän tasossa ja sitten ihmetellään, että näyttää potkupallolta.

    Voitais kokeeksi palkata ohjaaja jostakin isommasta liigasta, antaa riittävät resurssit kokeilla ja katsottais, millaista jälkeä syntyy.

  • Suomessa futis on vasta nousussa. 1920 luvulla valkoiset sisällissodan jälleen päättivät että täällä ei pelata työväenluokan urheilua., eli futista. Siksi jalkapallo ei saanut yhteiskunnallista asemaa kuten muualla. Ja futis kyllä kiinnostaa, eilenkin yli 10 000 derbyssä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.