Sisu......

SISU..V8

Sisun myynti ilmoitus
https://www.nettikone.com/sisu/sm372/1722791
Semmonen maailmanlopun vehje tarjolla. Tai ainakin tuntuu maailmanlopulta ajaa sillä. Syksyllä ajelin kahen kuukauden rypistyksen 12-15 tuntiin 5 päivää viikossa. Ja vielä olin yötäkin tosa yhen jalan petillä. Kokemus joka ei unohu vaikka dementia iskis. Vieläkin huomaa yöllä heräävänsä täristen, kylmä hiki ottanahkassa sängyn alta. Jotain pelkotiloja siis jäi. Ja Cumminssin laulu soi vieläkin korvissa, vaikka Matti Esko pauhas Pioneerista. Ratio ja auto kuulemma aikansa huippuluokkaa. Siitä voi olla montaa mieltä. Makuasia sano Musti kun...no kyllä te tiedätte.


Mutta, asiaan. Hyväähän kyseisessä laitteessa on se että leimaa on lokakuulle. Konekkin suht vääntävä, edellisen omistajan toimesta oli jotain remppaakin tehty. Joku huoltokirjanpitokin sielä on, mutta en tullut sitä ny tänne konttoriin hakeneeksi. Laatikkoakaan ei kukaan märkäkorvainen rekkamiehen alku ei ole pilalle sorvannut. Renkaatkin kohtalaiset.


Vikojahan siinä on hiukan, mielestäni ne on hinnassa huomioitu. Jos ei tarpeeksi niin näkemyksiä kuunnellaan.


Eli: Piirturi jökäilee välillä, nopeusmittarin viisarilla jotain omaa hauskaa, tuskin iso homma semmoselle joka niistä ymmärtää. Rungossa pore perus paikassa, kerran aikasemmin hitsattu siitä, ei näköjään tarpeeks hyvin. takojousen etukorvakin ratkennu, sille näyttää samalla Kemppiä niin hyvä tulee. Ja samalla kun se Kempin kolvi on kourassa, voi könytä lavalle ja hitsata pari paikkaa sinnekin. Tilkkutäkki se on jo ennestäänkin, mutta kyllä sielä 0-16 kyytillä pysy. Laidat hiukan turvonneet, ei vielä kuitnkaan ylileveen valoja tartte laittaa, sopiipahan enempi kuormaa. Ja on sielä kuormaa välillä ollukkin tarpeeks, älkää kertoko nimismiehelle ettei sakota jälkikäteen. Nyt ei ookkaan huolta aiheesta ku Takaveto-Saabilla ajelee kun ne vanhantien kulkijat kerto paikallisen Esson paarissa että ei niissä puikot kestä. Liekkö mulla hyvät suhteet yläkertaan kun ei oo viä yhtään menny.

Rippelistäki kajahti jousipalje, kolme viikkoo olin poterossa pirtin kulmalla ku luulin että Talebanit valtaa mun tontin tukikohdakseen, naapurin äijä si jo tuli kyseleen että mikä on ku Sisu käydä rotkottaa ja pihisee jostain ilmaa niin perkuleesti. Sittehän vasta hokasin että tais olla hätävarjelun liiottelua.


Akutkaan ei ole kaksiset, vaihteen siirtäjäkin tarttee huomiota. Siitä kannesta joka laatikon päällä on väljä. Ei löydy ku eteenpäin työnnettävät pykälät tällä erää. Eli itse loota on kyllä ehjä.


Tarjouksia kuunnellaan. Vaihtaa voin johonkin sytkyttimeen, välirahaa en maksa kun tapauskohtasesti. Jos siitä ei mitään saa ni teen paikalliselle urakoitsijalle kärryt kerrostalon kokosen Valmetin perään. Siinä oikein kaks Suomalaisen insinöörityön aivopierua kohtaisivat toisensa.


Soittamalla saa tosiaan lisätietoja, tarjouksia kuunnellaan ja tekstistä ilmi käyvät mielipiteet ovat vain omiani, eivät edustamani yhtiön. Eikä naapurin.

1

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OlaviOstaja

      On hyvin selventävä kertomus autosta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe