Sydämmen lisälyönnit

Rythm

Tähän alkuun, notta olen aivan tosissani, vaikka tämä saattaa vaikuttaa trollilta tai kehuskelulta.

Eli olen kärsinyt todella runsaista lisälyönneistä muutaman vuoden. 2 kertaa tehty Holter ja lisälyöntejä 5000-10000 vrk eikä noiden otosten aikana tilanne ollut edes pahin mahdollinen. Lääkkeeksi kokeiltiin ensin paria eri beetasalpaajaa ja viimeisen vuoden olen popsinut kalkkisalpaajia ilman mitään apua. Tambocoria tai muita vastaavia ei ole voitu aloittaa , koska minulla on muita lääkityksiä, joiden kanssa sitä ei voi ottaa. Magneetissa ja ultrassa on todettu, että sydän on terve.

Mutta, mutta... toukokuussa lisälyönnit hävisivät kuin salamaniskusta niin, että nyt niitä on ehkä kerran pari päivässä ja alle puolen minuutin kestoisina ja tämähän on hienoa ! Mikään ei kuitenkaan ole elämässäni muuttunut ja kokoajan olen tiennyt, että syy ei ole psyykkinen, koska stressi tai hermostuminen ei ole vaikuttanut oireisiin ja olen oikeastaan ollut viimeisen puoli vuotta aika sinut ongelman kanssa, koska häiriö on ollut käytännössä jatkuvasti päällä, eli siihen on väkisinkin tottunut.

Ja nyt itse asiaan: eli koska on hyvin mahdollista, että oireet palaavat, niin haluaisin kokemuksia sellaisilta "kanssapotilailta", joilla jokin vitamiini, ruoka tai joku muu on saanut oireet katoamaan. Mulla ei ole hajuakaan, mikä mulla on auttanut, eli olisi hyvä keksiä, mistä on kyse, jos oireet taas palaavat. Voihan toki oilla, että aiheuttaja on ollut joku pitkäaikainen pinnetila - hitostako näitä tietää :) Niin ja alkoholin ja tupakin ole jättänyt aikoja sitten jo ennen ongelman alkua ja kahvia ryystän 2-3 kuppia päivässä. Oireiden alkaessa olin jonkin aikaa kokonaan ilman kofeiinia, mutta sillä ei ollut mitään vaikutusta.

4

404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nytonhyvä

      Itse sairastin sydänsarkoidoosin 10 vuotta sitten,ja jäljelle jäänyt arpi aiheutti kammiotakykardia kohtauksia,ja pienenkin rasituksen jälkeen rytmihäiriöitä,Vuosi sitten aloin käyttää FitLine-tuotteita,eli jauhemaisessa muodossa olevia vitamiinijuomia,jotka otetaan aamuin illoin.Rytmihäiriöt katosivat,ei ole enää tietoakaan,sydän käy todella tasaisesti,ja jaksan vaikka mitä nykyään.Eli vitamiineilla on merkitystä.Itselläni myös beetasalpaajaa menee illoin aamuin,mutta se pelkästään ei auttanut.Nämä tuotteet ovat hyvin tutkittuja,patentoituja,saksalaisia tuotteita,jotka imeytyvät solutasolle asti,ovat vesiliukoisia,eli kaikki menee hyötykäyttöön.

    • välilyönnit

      ..kohtaus tai rytmihäiriöt alkoivat muutaman kuukauden pahalla ololla. Väsymystä ja rintatuntemuksia. Lopulta verenpaine nousu, oli 198/100/32. Terveyskeskuksessa oloa muutama päivä ja siellä pulssi nousi 60 asti ja verenpaine normalisoitui. EKG:ssä ja holterissa havaittiin joka toinen lisälyönniksi. Tehtiin varjoainekuvaus ja siellä ei mitään. Nyt vointi ihan hyvä, mutta levossa, illalla jatkuu lisälyönti tuntemukset. Verenpainen hyvä, mutta syke 52 -55 pysyvästi. Ennen oli 70-80 pysyvästi.
      Forxika lääkettä käytin vuoden verran alensi verenpainetta ja sykettä selvästi.
      Nyt tutkitaan holter-kokeella toistamiseen sydäntä. Onko olemassa jokin lääke jonka voisi ottaa, jos matalalyöntisyys uusiutuu, olo oli hirveä. Onko kenelläkään vastaavaa? Onko Forxika lääkkeellä huonoja vaikutusia sydämmelle, tuttavalla myös alensi sykettä ja verenpainetta.

      • Rythm

        Mulla tuo kalkkisalpaaja (Verpamil) laskee jonkin verran sykettä, mutta ei niin paljon, että olisin kärsinyt pahasta olosta. Normaali syke n. 70 ja nyt 55-60. Verenpainetta tuo myös laskee ja sen vuoksi taidan jatkaa lääkitystä, vaikka itse "pääoire" on edelleen ok. nyt siis n. 2kk ja vain muutamat lyhyet oireet silloin tällöin.


    • Sairastunut

      Sykkeeni 40 hujakoilla, joskus alhaisempikin. Verenpaineeseen tarkoitetut lääkkeet yleensä laskevat myös pulssia, joten aika alhaisilla sykkeillä mennään. Rytmihäiriöön tarkoitettua lääkettä piti puolittaa, alkoi olla olo kuin zombilla. Verenpaineet lääkkeestä huolimatta joskus todella korkealla. Korkeimmat lukemat 180/156/40.
      Nyt seurataan lukemia.
      Eteisvärinä johti aivoinfarktiin.
      Elämä muuttui kertaheitolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      415
      1730
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1358
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      175
      1355
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1285
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1036
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      946
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      900
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      110
      845
    Aihe