vanha v70 automaattina riskiostos?

völvöläinen

hyväkuntoisia ja peltisiä 2002-2006 ikäisiä d5 koneellisia automaattivolvoja on hyvin tarjolla. hintaluokka 3-5 tuhatta. ajettu on yleensä yli 400tkm. ajattelin että pitäisin maksimina tuota 400tkm ostaessa.

nyt volvoguruillle kysymyksiä

-onko johonkin vuosimalliin korjattu se starttikehän ongelma ja mitä starttikehä on kestänyt parhaimmillaan?

- voiko odottaa, että automaatti johon on vaihdeltu öljyjä edes joskus,olisi 400tkm ajettunakin luotettava ja ei tulisi remonttia heti. tai kysytään niin, etä onko se ihan idoottimainen ostos?

- mitä muuta pitäisi miettiä kun tuollaista ostaa?

-

6

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 32543543

      Yksi tapa tutkia asiaa on katsoa montako 500tkm ajettuja myynnissä. Koko Suomessa Nettiautossa 28kpl tuon ikäisiä V70 diesel-automaatteja joilla ajettu yli 500tkm. Yli 400tkm ajettuja 68 ja yli 300tkm ajettuja 111kpl.

      Eli kyllä se määrä jyrkästi pienenee kun lähestytään 500tkm. Itse en maksaisi 2000€ enempää jos 400tkm ajettu. 3-5 tonnia liikaa kun puhutaan autosta jossa periaatteessa kone/vaihteisto voi hajota milloin tahansa kilometrien takia. Enkä varsinkaan ostaisi automaattia johon ei vaihdettu öljyjä, vähintään 100tkm välein olisi hyvä vaihtaa vaikkei kuuluisikaan huolto-ohjelmaan.

      • onsetääkinteoria

        oli analyyttinen vastaus. tosin pitää muistaa että vaikka tilastollisesti asia on kuten kuvaat, on ne yli 500tkm ajetut joko laatikoltaan korjattuja tahi sitten hyvin huollettuja, jolloin tilanne hieman tasoittuu tilastosynkkyydessä. yksi tapa lähestyä asiaa on ostaa hyväkorinen ja hyvämoottorinen vaihteistovialllinen volsu ja asentaa suoriksi kunnostettu laatikko siihen. niitä myydään alkarn 2500 euroa. asennus ei ole kuin 500 tutulla korjaamolla. vaihteistoviallisen voi saada hyvänkin 800 eurolla. kokonaishinta on sitten edullinen ja on luottovarama biili ainakin vaihteiston suhteen. uutta vastaava laatikko.


      • En tiedä onko tilanne muuttunut, mutta aikaisemmin Volvon perinteiset tomaatit tuppasivat alkamaan oireilemaan 250tkm kohdalla (normaali turbiinifixaus). Jos tuolloin korjattu niin seuraavaksi menee 500tkm tienoilla.


    • 1.6bensafarmari

      Käyttövoimavero joka on älytön dieseleille nostaa kuluja todella paljon d5 volvoissa. Eikä kulutus todellakaan ole pientä. Veroissa maksaa muutamassa vuodessa hyvänkin auton hinnan.

      Henkilöautojen käyttävoimaverotus dieseliin ei perustu mihinkään, jos pitäisi päästä pois koska elämiseen tarvitsee sen rahan. Lisäksi hyviä autoja ei tarvitse sen takia romuttaa.

      • 1.6bensafarmari

        Moni ei ota edes ilmaiseksi, juuri veron takia ja kilometrit toinen.


    • Vanhassa.vara

      Kannattaa katsoa että on vaihdettu moottoriöljyt tarpeeksi tiuhaan ja kuunnella ettei kuulu pikkukierroksilla venttiilikoneistosta lopotusta. Silloin yläkerta entinen eikä ehyitä kansia saa käytettynä mistään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe