Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko tämä lista syytetyistä aito ja oikea?

400000euroa

https://ylis.fi/84636106

Pitääkö tämä paikkansa? Onko tässä kaikki syytetyt?

Minä en tuota listaa ole löytänyt tai julkistanut. Sen vuoksi kyselenkin onko tuon sivuston syytettyjen lista aito?

63

10574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JulkistaTietoa

      Julkisuusperiaate oikeudenkäynnissä

      Julkisuusperiaate oikeudenkäynnissä merkitsee sitä, että oikeudenkäynti ja oikeudenkäyntiasiakirjat ovat julkisia. Jokaisella on siten oikeus olla läsnä asian julkisessa käsittelyssä ja saada tieto julkisista oikeudenkäyntiasiakirjoista.

      Julkisuudesta voidaan kuitenkin tärkeiden syiden niin vaatiessa poiketa. Laissa on suoraan määrätty eräät oikeudenkäynnissä esiintyvät tiedot salassa pidettäviksi. Tuomioistuin voi lisäksi laissa säädettyjen edellytysten vallitessa määrätä asian käsiteltäväksi yleisön läsnä olematta ja määrätä myös oikeudenkäyntiasiakirjat tarpeellisin osin salassa pidettäviksi. Myös tuomioistuimen ratkaisun julkisuutta voidaan rajoittaa. Vastaajan nimi, hänen syykseen luettu rikos sekä tuomittu rangaistus ovat kuitenkin aina julkisia tietoja.

      oikeus.fi/tuomioistuimet/karajaoikeudet/text/fi/index/julkisuus.html

      ps. Törkeästä huumausainerikoksesta minimituomio on sitten se 2 vuotta vankeutta

      • Jadetski

        Hei älä, ootko iha tosissas...


      • mitäsilmäteinää

        Toisin sanoen, suomen rahalla maksetut oikeuden tuomarin laittomasti tekemät päätökset voidaan saman rikollisen tuomarin määräyksestä myös julistaa salaiseksi ettei kukaan saa tietää että hän on rikollinen ja ottaa lahjuksia ja määrää tapauksen salaiseksi ja kuittaa pirun isot petosrahat.
        Ollaan melkoisessa tilanteessa jos rikollinen suojelee rikollisia ja kuittaa siitä huimia summia, tuomitsee syyttömiä ja julistaa asiat salattavaksi. Kuinkas muuten.
        Näin on lakiasiat suomessa. Rehellisiä tuomareita ei ole. On vain ostettavia.


    • myösLehteen

      Tuomittujen nimet tulevat varmaankin myös Satakunnan Kansaan. Varsinkin jos kyseessä on järjestäytynyt rikollisuus. Nämähän eivät siis ilmeisesti vielä ole kuin vastaajia/syytettyjä, ei vielä tuomittuja, ainakaan tästä jutusta.

    • Jepari

      Jaaha. Muutamia paikallisten yrittäjienkin poikia. Kyllä maine menee kylällä jos pojille tulee tuomiot.

      Vain idiootit elämäkoululaiset puolustelevat huumeita eivätkä käsitä kuinka monia kuolemia, ryöstöjä ja pahoinpitelyitä huumeet aiheuttavat.

    • OdotellaanTuomioita

      Näin kertoo lehdet:

      Huumausainerikosten lisäksi tutkinnassa tuli ilmi törkeitä rahanpesurikoksia, ampuma-aserikoksia, rekisterimerkintärikoksia ja petoksia. Lisäksi kaiken kaikkiaan 13 henkilöä epäillään järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan.

      Rikoksista epäiltyinä on otettu kiinni, pidätetty ja vangittu yhteensä kuusi Porin Ulvilan CMC-kerhon jäsentä sekä neljä muuta henkilöä. Kaikkiaan epäiltyjä on 23.

      Vyyhteä ovat selvittäneet Keskusrikospoliisin Länsi-Suomen yksikkö ja Lounais-Suomen poliisilaitoksen Porin huumerikosyksikkö yhteistyössä Tullin rikostorjunnan kanssa.

    • Juuuuuuu

      Onhan toi oikea lista. Muutamia nimiä puuttuu, keiden jutut on jo aikasemmin käsitelty.

      • Kiinnostunut666

        Onkohan niistä missään tietoa?


    • Jdjixidkdlsldlnd

      Pöytäkirjat saa kuka tahansa tilattua poliisilta.

    • UuteenKakolaan

      Yli kahden vuoden tuomiot eivät enää ole edes ehdollisia, vaan ehdottomia pyttytuomioita.

    • Vhhjbjbj

      Hah hah haa.....kymmenentä vuotta pukkaa v...n diilereille! Toivottavasti joku tappaa noi p....t!

      • Mennyvittuu

        Haha. Kyl on kovaa tekstii sulta! Itestäs ei taida olla ees hyttystä tappamaan, eli pidä vaan mölyt mahassas muualla ku suomi24:ssa 😏 ettei tuu nenä kipeeksi


      • nakunakunakunaku
        Mennyvittuu kirjoitti:

        Haha. Kyl on kovaa tekstii sulta! Itestäs ei taida olla ees hyttystä tappamaan, eli pidä vaan mölyt mahassas muualla ku suomi24:ssa 😏 ettei tuu nenä kipeeksi

        Joo. Ei pitäisi huumekauppiaita rangaista???Sitäkö meinaat, aika paskanjauhantaa.
        Kovimman kautta ja Thaimaan rangaistukset peliin (pari kookoota ja veto kahvasta, Joku urheiluliike voisi sponssata patruunat). KUkaan ei myy vahingossa, eli itseään saisi syyttää.


    • KierräKaukaa

      Hyvä se on että näille liivijengeille pannaan nopeasti ja rajusti stoppi ennen kuin alkavat normaaleja ihmisiä ahdistelemaan

      Vaikka koko kerho onkin kirjoitus- sekä lukutaidottomia erityisluokkalaisia

      • nytonkiire

        Joo nyt äkkiä stoppi kerhoille!! Herranjumala sentään, jo -40 luvulta asti meinannut alkaa normaaleja ihmisiä ahdistelemaan!! Kielletään kaikki jengit äkkiä!!


      • Jenniinamiina

        Sää ootki nyt olevinaa kova mimmi, kun seukkaat umpitollon narkkarin kanssa. Wau, mikä tulevaisuus sulla......Voiks joku oikeesti olla noin tyhmä?


    • PliisLopettakaa

      harmittaa kun muutama mun vanha ihan fiksukin koulukaveri on tuonne eksynyt hangaround/support jäseniksi

      Ymmärtäisivät nyt jo unohtaa tuon kerhon ja siirtyä älykkäämpään seuraan

    • FlippaaTaiUskoon

      Voi moni tulla vielä hullumpana pytystä takaisin jos viereisissä selleissä on pedofiilejä ja murhaajia ainoina kavereina

    • Huumeitjakäteist

      Cmc:s kovat kaverit. Ei niitä muutaman vuoden linnareissu haittaa. Tuomioiden jälkeen tullaan takaisin vielä kovempaan bisnekseen

    • VitunVasikat

      Nyt lopetatte kirjoittamisen ja poistatte tuon listan tai teille kirjoittelijoille käy huonosti.....hyvin huonosti.....

    • LiianLyhyetKakut

      Tällänen luki tuolla sivustolla:
      Ulvilan Cannonballin johtajalle vaaditaan järisyttävän pitkää vankeusrangaistusta – Jari Aarnionkin huumetuomio jää taakse

      Tässä näkyy epäillyn huumekaupan mittakaava: Cannonball-huumejutussa kolmelle pääepäillylle haetaan erittäin pitkiä vankeusrangaistuksia.

      SATAKUNTA21.06. 18.05
      KESKUSRIKOSPOLIISI
      Ulvilan Cannonballin johtajalle vaaditaan järisyttävän pitkää vankeusrangaistusta – Jari Aarnionkin huumetuomio jää taakse
      Tomi Tuomi
      Pori
      Kihlakunnansyyttäjät Markku Heikonen ja Arto Mikkonen latoivat niin sanotun Cannonball-huumejutun loppulausuntojen yhteydessä pöytään kovat rangaistusvaatimukset.

      Toukokuussa alkaneen käräjäkäsittelyn aikana syyttäjät olivat viitanneet kolmen pääepäillyn osalta vain ehdottomiin vankeusrangaistuksiin.

      Ulvilan Cannonball-kerhon ja laajan huumekaupan johtajaksi epäillylle porilaiselle vuonna 1987 syntyneelle miehelle vaaditaan peräti 13 vuoden vankeusrangaistusta.

      Jotta epäillyn Cannonball-johtajan rangaistusvaatimus ja CMC-jäsenten johtamaksi epäillyn huumekaupan laajuus asettuisivat mittasuhteisiin: Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio tuomittiin käräjäoikeudessa muun muassa kuudesta törkeästä humausainerikoksesta 10 vuoden vankeusrangaistukseen. Aarnion huumejuttua käsitellään parhaillaan hovioikeudessa. Niin sanotun Trevoc-tuomion yhdistäminen nosti Aarnion tuomion 13 vuoteen.

      Törkeästä huumausainerikoksesta tuomitaan maksimissaan juuri mainittuun 10 vuoden vankeusrangaistukseen. Epäillyn Cannonball-johtajan osalta kyse on useista törkeistä huumausainerikoksista ja muista rikoksista, mikä nostaa epäillyn useiden kilojen amfetamiinikaupan ohella rangaistusvaatimusta. Mies itse on kiistänyt kaikki rikossyytteensä.

      TAUSTA
      Cannonball-jutun syytteet
      Niin sanotun Cannonball-huumejutun päähaarassa syytetään rikoksista 19 henkilöä. Kolme heistä on naisia ja loput miehiä.

      Syytetyistä 11 on Cannonball MC:n jäseniä.

      Rangaistusasteikoltaan tuntuvin haastehakemukseen kirjattu rikos on törkeä huumausainerikos.

      Lievimmät syytekohdat itsessään olisivat sakoilla sovitettavia.

      Yhdeksälle henkilölle vaaditaan ehdottomia vankeusrangaistuksia.

      Salatun Tor-verkon huumekaupan osittain myöntänyt ja kotoaan kesken myyntitapahtuman kiinni jääneelle 1989 syntyneelle porilaiselle miehelle vaaditaan 10 vuoden vankeusrangaistusta.

      Anonyymiverkon kautta käydystä ja niin sanotusta perinteisestä huumekaupasta epäillylle vuonna 1982 syntyneelle miehelle syyttäjät vaativat niin ikään 10 vuoden vankeusrangaistusta.

      Lisäksi kaikkien kolmen osalta syyttäjät hakevat rangaistusten koventamista niin sanotun jengipykälän perusteella.

      Vuonna 1982 syntyneen miehen osalta syyttäjät esittivät myös vaihtoehtoisen rangaistusvaatimuksen, mikäli näyttö ei miehen osalta riitä syyksi lukemiseen laajan verkkohuumekaupan osalta.

      Syyttäjien mukaan mies voitaisiin tässä tapauksessa tuomita 1,5 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

      Vuonna 1987 ja vuonna 1989 syntyneet miehet ovat pääkäsittelyn päättyessä keskiviikkona ainoat huumejutun syytetyt, jotka jäävät odottamaan käräjäoikeuden tuomiota vangittuina.

      Käräjäoikeus vapautti oikeuskäsittelyn aikana vuonna 1982 syntyneen porilaisen miehen ja hänen euralaisen ikätoverinsa, joka sai syytteen niin ikään törkeästä huumausainerikoksesta.

      Kaikki edellä mainitut ovat Cannonball MC:n jäseniä.

      Kerholaisten lisäksi syyttäjä vaatii useille kerhon ulkopuolisille huumeliigan kuriireiksi, levittäjiksi tai jälleenmyyjiksi epäillyille henkilöille ehdottomia vankeusrangaistuksia törkeistä huumausainerikoksista. Osan tässä asemassa olleiden syytteet on käsitelty Cannonball-jutun niin sanotun sivuhaaran yhteydessä.

      Laajassa rikosjutussa vaaditaan rangaistuksia myös Cannonballin ja huumekaupan ulkopuolisille henkilöille. Näiden henkilöiden syytteet koskevat esimerkiksi törkeää rahanpesua ja petosta.

      Viidelle kerhon jäsenelle haetaan rangaistusta vain järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta. Heille vaaditaan muutaman kuukauden ehdollisia vankeusrangaistuksia.

      Yhtä viisikosta syytettiin myös lievästä ampuma-aserikoksesta, mutta tästä syytteestä syyttäjät luopuivat käräjäoikeudessa keskiviikkona.

      Viiden miehen osalta tuomioharkinnassa on pitkälti kyse siitä, edesauttoivatko he väijyvuoroissa vartioimalla ja suojaamalla törkeiden huumausainerikosten toteuttamista.

      Kaikkiaan jengipykälän perusteella syytetään kahdeksaa kerhon jäsentä. Päätekijöiksi epäillyn kolmikon osalta kyse on rangaistuksen koventamisesta.

      Käräjäoikeuden odotetaan ottavan kantaa myös siihen, onko Ulvilan kerho Cannonball MC Midwest rikollisjärjestö. Oikeuskäytännössä on useita esimerkkejä siitä, että niin sanottuja liivikerhoja on tuomioissa pidetty rikollisjärjestöinä, mutta jäseniä ei ole tuomittu jengipykälän perusteella.

      Satakunnan käräjäoikeus antaa tuomionsa asiassa 12. heinäkuuta.

    • VasikkakerhoMC

      Eivät mitään mastermaindeja ole jos jokainen heti vasikoi kaiken toisistaan

    • Gghhjjgkjhkjhjkh

      Suomen lippu liiveissä ja manneja kerhossa. Kyllä Jartsa kääntyisi haudassaan!

      • Alkkisjuoppojako

        Ja pihlavan reiska ja arska. Jartsan pulikaverit...


    • Viikuna

      Käykääs kurkkaamassa naamakirjassa noita, heh. Varsinaisia elämäm kolulaisia eukkoja myöten. Eikös noi maastohousut menny muodista joku kakskytä vuotta sit? Siis ei hyvää päivää minkä näköstä pelleä. Lähinnä naurattaisi ku tommonen tulisi jotain uhoomaan.

      • Jadetski

        Ooks ite kattonu peiliin, sinuna pitäisin mölyt mahas!


    • Narkitv.....n

      Jos ihminen ottaa naamaansa tatuoinnin, kumpi tulee mieleen, fiksu vai täysin pelle? Miettikääpä sitä. Jos kavereiden kanssa tekee jekkua, keillä on naamatatska tai pelleliivit ja jää kiinni, onko täysi toope vai fiksu? Tuotakin sopii miettiä........Taitaa osan diilereiden perheeltä kaatua firmat alta, vai kuka haluaa palveluja huumediilerinarkkarin pojan isältä? Ei kukaan! On kasvatus mennyt totaalisesti pieleen, joten miten voi luottaa ihmiseen, kenen poika on huumenarkkaridiileri?

    • Jjjkj

      Meidän Villelläkin on menestyvä yritys, voi kun ollaan ylpeitä! Hups, se olikin huumediileri, heh heh. Vähänkö noloo!

    • Tissiliivi

      Simo on kyllä aika simo jätkä, pellejengin johtotyypillä ”hieno auto ni mäki haluuun!” Ensin siivoaa pellepoikien kusisia vessoja ja pyyhii hilsettä näiden rumien liivien olkapäiltä, menettää luottotietonsa näiden takia ja saa palkkioksi jonkun ruman mustan liivin :-DD

      Lopputulema on se että nyt pelkää henkensä puolesta näitä ”hienon, rikoksilla hankitun elämäntyylin eläjiä”, ei helvetti sentään :’’-DDD

      • Säälittävää

        Kuka menee johonki pelleporukkaan autokuskiks tai putsariks et saa liivit niskaan mitä kaikki nauraa? Ei tartte "Simon" noita nynnyjä pelätä. Luuleks et noi uskaltaa vasikalle mitään tehdä, kun on itekkin vasikoita?! Ne ajat meni jo aika päiviä sitten, kun joku piti noita kovina kavereina. Narkkijuoppoja ketkä ei ikinä saanut järkeä edes sitä, mitä perus juoppo ja jäi alakouluasteelle.


    • Canonbaluuvila

      Meidän kerho, niinkun kaiki mutkin kerhot perustu siihe n etä yksin ei pärätä! Porukallaa tulaan pääle jos meil ruppeee!

      • Manneevessa

        Älä mulle alaa!


    • Tiinatityy

      Ihimetset oo vaa katteellisii ku mu uko on hurrjaa uko! Ja mu tipuri ei kuluu kelee! Haitaka vitu! Ja oo koluja käny ku ukoniki! Hyvvil kekiarvoila!

    • TuomiotHetiSittenEsiin

      Ollaan niin kovanaamaa että diilataan suonensisäisiä huumeita nuorisolle ja otetaan siitä fyrkat taskuun ja sitten itketään kun oikeudenkäynnin nimiä tulee julkisuuteen. Olisitte miettineet alussa mihin ryhdyitte.

      • Kysympävaan

        Kuka on itkenyt?


      • Hehehehhehe

        Joku naamatatuoitu muija ja yks nuori perheenisä


    • Ohhooijakkaa

      Mites se oli.. "älä tee jekkuu, jos et kest kakkuu" ensin tehään huumehommia, sit vasikoidaan (onneks kukaa ei kuulemma suuttunu siit ja kaikki on ok) ja sit itketään ku nimet tulee julki. Näin ainaki sillä jollain naamatatuoidulla naisella. Olisko pitäny miettiä. Eiks sen pitäny prepata lehtijutun mukaan fysiikkaa ja matikkaa, et pääsis lääkiksee?

    • Kaasmarkunmake

      Kivasti tunnistaa kylillä kuka o huumediileri ja narkkari. Naamastaha se heti näkee, ku on kuvia naama täynnä, huh hih!

    • Petrikalevi

      Kalle-Petteri. Jo on poikaa nimellä paiskattu, heh heh. Ei ihme et on narkomaani ja pikkasen tyhmempi kun normi ihminen, jos vanhemmat antaa nimen Kalle-Petteri!

      • Rehtorii

        Ei vittu, ootko ala-asteella? :D


    • Mcpelle

      Kattokaa tota mannee Facebookista , hah hah hah haaaa! Tai toi liki kuuskymppinen maastohousu!😂

    • SaunanTaakseJaKuoppaan
      • Haloooo

        Miten vantaalla vaikuttava bandidosin kannattaja liittyy ulvilan cannonballeihin?


      • Kljhyfftgyg

        Siten vaan liittyy, koska alinta p...asakkia ja luuseri pirinistejä nää olevinaa kovat %-bikerit! Yksi kysymys: Miksi ne ei ilman liivejä ja yksin uskalla tehdä yhtään mitään? Liivien kanto perustuu siihen, että jos tulee yks-yks tilanne ja bikeri saa kunnolla turpaansa, nii hei, mulla onki kavereita et tullaan porukalla pieksemään sut! Sehän onkin kovan kaverin merkki, että porukalla vedetään pataan!


      • Kiristysjauhkailu
        Haloooo kirjoitti:

        Miten vantaalla vaikuttava bandidosin kannattaja liittyy ulvilan cannonballeihin?

        Samat toimintatavat.


    • Tiukkapepatypy

      Säälittäviä apukoulun käyneitä porukallapieksijöitä koko sakki täynnä. Säälittävien sekakäyttäjien luuseriryhmä. Puliukkojen ryyppyremmiä arvostan 100-0! Yök!

    • HuomennaMeilläOnJoulu

      Nimittäin tuomioita paukkuu

      nimiä ja uutisia sitten vaan heti huomenna esille

      että saako joku yli kympin kakun

    • Oppistarallaa
      • SiivunKoko

        Ei vasikoinnilla ole tuomioon merkitystä, mutta sillä on, onko rikollisjärjestössä määräävässä asemassa vai ei. Iso pomo saa aina isoimman siivun kaikesta - myös kakusta. Pikkunilkit selviävät vähemmällä ja näin sen kuuluukin mennä.


      • Kaakkulapio

        Tässä tilanteessa vaan iso pomo sai puolta pienemmän kakun kuin toinen herra, että ei se aina niin mene


      • SiivunKoko
        Kaakkulapio kirjoitti:

        Tässä tilanteessa vaan iso pomo sai puolta pienemmän kakun kuin toinen herra, että ei se aina niin mene

        Niin sen tulisi mennä.

        En osaa sanoa kahden päätekijän suhteesta. Jos napakympin saanut on todistettavasti ollut päätekijä, eikä ole ollut selvästi alisteinen rajatapaukselle, kakunsiivuperiaate ei toteudu. Näyttää siltä, että käo on kyllä arponut tuomiot ja aikaisemmista rötöksistä on saanut hyvät paljousalennukset. Enkä hovi katsoo hommaa tarkemmin.

        Näissä jr-caseissa ongelma on se, että kukaan ei puhu tai ei uskalla puhua. Kun riittävää näyttöä ei saada, päätekijät pääsevät helposti kuin koira veräjästä.

        Yksi pahis istunut 4,5 kk "syyttömänä". Joopajoo, kun näyttö ei riitä, niin oikeusvaltiossa sitä kutsutaan syyttömyydeksi :D


    • Eitaidaihanmennänoin

      Ai sai isoimman kakun??

    • Mullakinonliivithei

      Toiset ne kasvaa aikuisiksi ja toiset ei...

    • Pirinarkki

      Onks toi keskeskasvunen pääjehu kaikenlisäks joku manne? Ulkonäkö ja nimi ainakin viittaa siihen. Ei helvata. Manne johtaa jotain ulvilan kananpalloja, heh!

    • Tarkkisluokkalaisia

      Mistä alkaen 75kg "miehet" ovat olleet "voimamiehiä"

    • Jjdedgy

      jos et elämässä muuten pärjää, eikä duunit kiinnosta ja ÄO on yhtä pieni kun pippeli, rupea myymään huumeita pennuille netissä ja jää vuoden sisällä kiinni ja istu p....t housussa liskolla ja tuhoa läheistesi elämä. Onko fiksua?

    • LöytyyköMistä

      Kuulemma jostain sivuhaarasta tullut nyt tuomiot?

      • asdddd

        Niko-Mikael Sjögren (s. 1994) tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta ja neljästä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 3 vuoden 5 kuukauden vankeusrangaistukseen. Hänet tuomittiin menettämään valtiolle rikoshyötyä 11 000 euroa.

        Vito Valtteri Polviander (s. 1991) tuomittiin tavallisesta ja törkeästä huumausainerikoksesta sekä ampuma-aserikoksesta 3 vuoden 4 kuukauden vankeusrangaistukseen. Hänet tuomittiin menettämään valtiolle rikoshyötyä 30 000 euroa. Poliisi takavarikoi Polvianderin hallusta heinäkuussa 2017 haulikon ja patruunoita, joiden hallussapitoon hänellä ei ollut lupaa.

        Christian Fredrik Limnell (s. 1992) tuomittiin kahdesta törkeästä huumausainerikoksesta 2 vuoden 2 kuukauden vankeusrangaistukseen. Hänet tuomittiin menettämään valtiolle rikoshyötyä 17 350 euroa.

        Kaikki kolme tuomittua määrättiin heti vangittavaksi. Heidät passitetaan Turun vankilaan.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2200
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1916
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      72
      1590
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1578
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1482
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe