Aihealueet

Listaukset

  Yksinäisyys

  OllaanVaan

  Itse olen yksinäinen, niin tämä jauhaminen PERHE keskeisyydestä, heidän kuulumisiset tärkeitä. Kysyykö kukaan mitä meiltä joilla ei jostain syystä ole ystäviä ei sukulaisia KUULUUMISIA, EI kysytä. Menen töihin , ei ole mitään kerrottavaa. Sukupuoli rooleista kyllä puhutaan / jauhetaa, olisiko aikaa miettiä yksinäisyyttä?
  Mitä mieltä olette. !!!

  6

  333

   Vastaukset

   • Joo perheistä keskustellaan ja katotaan kieroon ja ilmaistaan että yksinäisille se on varmaan kamalaa nää pyhät. Onhan ne kyllä joskus vaikeita eli nyt.

   • Perhe keskeisyydellä korostetaan että on tärkeämpi, parempi ihminen kuin perheettömät.

    Harvat ne perheensä kanssa juhlapyhiä viettävät vaan miettivät kuumeisesti mihinkä tuupata kakarat että pääsisisi juhlimaan. Monet pariskunnat erillään ja mukulat tuupattuna isovanhemmille. Ei se kuulemma tunnu juhlalta viettää kitisevien kersojen kanssa kotona vaan tavalliselta arjelta.

    Kaupunki on täynnä juhannus juhlia niin ei itselläni ole koskaan ollut ongelma juhlapyhät vaan kun on tullut ikää niin ne eivät enään kiinnosta, on jo niin monet juhannusjuhlat nähty ja juhlittu. Kesällä voi juhlia silloin kuin huvittaa eikä vain jonain pakko juhannuksena.

   • Älähän huoli...
    Meidän juhannus:
    - Pakkaamista
    - V*tummoinen kiire lähteä
    - Kauppareissu (Siellä on kaikki tekohymyilevät stessiLiisat+ vaimo ostamassa niin "trendikästä" ja pahaa kasvishöttöä.
    - Mökille
    - Töitä mökillä (sauna, puut, kunnostukset ym.), lapset huutaa, jotain unohtui, vaimo stressaa
    - Sukulaisten kanssa vietetään aikaa ja esitetään onnelista ja hyvin toimeentulevaa. Vaimon ja kälyn tekohymy päällä. Meidän lapset on kiltisti, mutta kälyn kakarat huutaa ja mesoaa.
    - Sama toisinpäin ja kotiin.
    Jäisin mielummin kotiin yksin, mutta en voi!

   • Maailma ei ole joko tai versiota. Yksinäisten ja perheellisten välissä on myös lapsettomat pariskunnat.

    Ei ole onneksi lapsia kitisemässä, mutta juhannus on lopulta yksi viikonloppu muiden joukossa. Mökkiä ei ole, joten kotona ollaan. Toisesta korvasta sisään, toisesta korvasta ulos koko juhla.

    En näe siinä näin aikuisiällä mitään ihmeellistä. Pelkkä lisätekosyy juopotella hiukan enemmän ja ostaa hiukaan kalliimpia ruokia, ei sen enempää eikä vähempää.

   • Sama täällä.tässä syön karkkia ja oon pitkällään,auto pihassa mut ei tee mieli edes mihkään lähteä kun on yksin

   • Juhannus on pelkkä ruokakauppiaiden epävirallinen salajuoni yllyttää asiakkaita eli kansalaisia ylensyöntifestivaaleihin, ja tunnetusti heikot ovat helpoimpia uhreja; lapsiperheet ja "sukuloijat". Makkaraa, majoneesipitoista perunasalaattia, jälkiruokaa, kaljaa, jäätelöä, lisää makkaraa, grillifilettä, viinaa, limsaa...
    kaloria kalorin perään ja kassakone kilisee. Järkevimmät meistä seisoo hiljaa paikallaan ja antaa koko puljauksen tuulen mennä yhtä nopeasti kuin tulikin. Jos elämässä pitääkin joskus juhlia syöpöttelemällä juhlallisemmin, jonkun veen almanakan päivämääränkö sen yht äkkiä pitäisi antaa määrätä ?
    Samalla rahalla kun joku lapsiperhe ylensyö 3 päivää putkeen, kävisi vaikka vanhemmat kahdestaan hotellilomalla oikeasti nauttimassa tai tankkaisi auton 3 kertaa.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    335
    7919
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    113
    2810
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1490
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    976