Aihe

Henkisesti loppu

Maire

En edes tiedä kuinka kauan olen tissutellut päivittäin. Nyt tunne, että juominen on saatava jotenkin loppumaan. Tiedän että nyt kaikki ” kultapossu kerthon” jäsenet infoaa, etten ole vielä juonut tarpeeksi, kun vieläkin maistuu. Ei maistu mutta hahdistus ja pelkotilat ihan helvetilliset. Tänään aamulla otin kolme pientä tölkkiä ja nyt yritän sinnitellä loppu pv:n ilman ja jos vaikka huomisenkin. Juomisesta aiheutuvien ongelmien salaaminen alkaa jo olla mahdotonta.

9

899

  Vastaukset

  • Hengenvaarallista lopettaa kerrasta pitkä tissuttelu. Vähennä pikkuhiljaa, etkä anna mennä humalan puolelle, niin voit muutaman viikon päästä olla jo selvistä päin.

  • Kuule kulta, mene heti lähimpään avokatkoon hakemaan apua. Diapameilla kauheimpien ahdistuksen yli ja saat nukuttua.

  • Parasta lääkettä ahdistuksen on raaka kirkas viina, puoli pulloa jos saat kestämään sisällä niin olo kohenee ja mieli virkistyy. Jääkylmää bissee tai lonkeroa jatkoksi niin väkisin alkaa suunpielet kääntymään hymyyn.
   Huominen on huomenna.

  • Tuttu juttu. Mutta jos vaimo juo vielä enemmän. 90- luvulla riitti 2-3 pulloa olutta iltaisin. Nykyään ei riitä "six-pak" tai litran tölkki illassa. Juhlatilaisuudet menee överiksi. Muuttunut agressiiviseksi!

  • Tarvitset terapiaa ja masennuslääkityksen, mahdollisesti jotain rauhoittavia. Hae apua mahdollisimman pian! Itsensä lääkitseminen on vaarallista. Alkoholisoitunut ystäväni on kuolemassa maksakirroosiin. Älä anna juomisen mennä niin pitkälle!

  • Ei ihan noin kuin Mairella, muttei kauaksi käy. Nuo ahdistukset ja pelkotilat näköjään saa silläkin jos tissuttelee pari-kome-neljä kertaa viikossa. Helvetillinen on just oikea sana.
   Menin aa-ryhmään ja minulle tosi hyvä kokemus. Siellä meitä oli "hienoja ja hunoja", eli todellakin ihan skarpin näköisiä tyyppejä, työssäkäyviä, opiskelevia ja puistojuoppoja juttelmasssa hallitsemattomasta juomisestaan. Siitä on nyt yli viikko, enkä ole yhtään sen jälkeen ottanut. En itsekään ymmärrä mistä motiivin pukkasi. Menen taas muutaman päivän kuluttua ja meinaan ruveta käymään. Omaan jonkin verran hengellisyyttä vanhastaan, niin että uskonto ei töki, mutta siellähän puhutaan Korkeammasta viinan ylittävästä voimasta, sopinee niille jotka eivät Jumalaan usko.

  • Alkoholisti ratkeaa aina uudelleen, turhaa itsepetosta nuo kuivat kaudet.
   Jos ei ole työesteitä niin miksi en vetäisi huomenna perseitä.
   Selvinpäin olo on perseestä, kaikki juopot sen tietävät. Ei mitään tekemistä, aika ei kulu mihinkään.
   Jurrissa on kivempaa.

   • Maksa kiittää kuivista kausista.


  • Ehdottomasti kannattaa pitää taukoja, jos pystyy. Se kohottaa itsetuntoa. Ja kuntoa. En ole mennyt vielä seuraavaan tapaamiseen, en latele tässä syitä kun tiedän että vaikuttavat tekosyiltä, mutta ollenkaan en ole ryyppäillyt tämän yhden AA-käyntikerran jälkeen. Se tilaisuus teki vaikutuksen. Ihan ihmeellistä. Sain myös pari puhelinnumeroa, jonne voisin soittaa pahan olon tullen, muttei vielä ole tarvinnut. Olen aikaisemmin ollut KirkkaallaHuuhtoen;n kanssa samaa mieltä, aika ei meinaa selvinpäin kulua, mutta ihme kyllä nyt on löytynyt ajanvietettä, ihan vain tv-sarjojen katselua tvstä ja Areenasta ja kirjastosta lainattujen äänikirjojen kuuntelua öisin, kun uni ei joka yö tahdo tulla. Mitä lieneekin muutaman tunnin, päivän tai viikon jälkeen, mitä sitä murehtimaan, nyt on kohtalaisen hyvä olo.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   12697
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6029
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   89
   4682
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   97
   3354
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   2421