Sataman aallonmurtajalla rymyäminen

Kuopion.Vahtimestari

Voisiko poliisi puuttua häiritsevään kaahailuun, revittelyyn ja parveiluun ym juopotteluun satamassa olevalla aallonmurtajalla? Useana yönä siellä on iso määrä autoja joista on laitettu täysille musiikit soimaan. Kuuluu kilometrin päähän.

24

793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nuorijahurja

      Vahtimestari on hyvä ja ajaa rymyäjät omatoimisesti pois. Ei poliisilla ole tuollaiseen aikaa.

    • acer_

      Mikä helvetin spämmisekamelska täällä on menossa. Voisikohan ylläpito puuttua asiaan?

      • Anonyymi

        Älä lue äläkä tästä hupifoorumista ota stressiä.


    • sdkfdskjsdkfdfjksl

      Teinitkin parveilevat kuin harakat, eilenkin 5-6 tyttöä kulki rinnakkain rivissä eikä väistäneet vastaantulijoita. Sitten istuvat jossain kaiteellakin parvena kuin harakat rivissä sähkölinjoilla xD

    • Sataman_kyylä

      On aloittajalla pienet ongelmat. Itse asun albatrossin vieressä eikä tuo aallonmurtajan "melu" kyllä päätä huimaa. Normaalia kaupungin ääniä kuuluu välillä. Vahtimestari ottaa kimpsut ja kampsut ja muuttaa asumaan metsään missä ei kuulu "turhia" ääniä.

      • Julkulasta_huomenta

        Aloittaja on vain trolli joka tehtailee näitä aloituksia. Milloin melusta valkeisenlammella, milloin snellmanninpuistossa, milloin satamassa ja nyt aallonmurtajalla. Odetaan seuraavaa paikkaa.


      • palstan_poliisi

        Julkulan henkilöstä on tehty tietoliikenteen häirinnästä rikosilmoitus. Joka kerta kun joku palstalle kirjoittaa aloituksen niin Julkulan asukki menee ja töhrii kaikki ketjut samalla tekstillä.


      • Kuopion.Vahtimestari

        Poliisilla on tärkeämpääkin tekemistä.

        Voisiko poliisi ensin puuttua häiritsevään kaahailuun, revittelyyn ja parveiluun ym juopotteluun satamassa olevalla aallonmurtajalla? Useana yönä siellä on iso määrä autoja joista on laitettu täysille musiikit soimaan. Kuuluu kilometrin päähän.


      • Anonyymi

        Itse asun Antura pubin lähellä. Eikä haittaa meteli.


    • Mistä_näitä_sikiää

      Trolli (internet), tahallinen ärsyttäminen tai häiriköinti Internet-keskusteluissa

    • NIMIMERKKI_

      Voisiko nämä viinijuhlat siirtää jossain vaiheessa jonnekin Karttulan Korpeen koska rauhalliselle ihmiselle joka asuu omistusasunnossa rannan vieressä aiheutuu valtavasti meluhaittaa tuosta jumputuksesta? On se kumma että vielä vuonna 2018 annetaan pilata ihmisten rauha ja hiljaisuus!

      • NlMlMERKKl

        Jahas eli se on palstan ylläpitäjä joka näitä viestejä kopioi. Suosittelen hankkiutumaan hoitoon.


      • Jd7ej

        Jaahah, ei sitten tullut mietittyä asuntoa ostaessa alueeseen liittyviä rasitteita? No tyhmyydestä rangaistaan.


    • TeIIervo

      Viinijuhla-alueen ulkopuolella juopottelijat Kaikki penkit on varattu juoppojen käyttöön. Ei saa vanha ihminen jalkojaan lepuuttaa ja kuunnella musiikkia. Julkinen juopottelu on laissa kielletty!

    • Voisiko_voisiko

      Voisiko kaupunki järjestää pitkäaikais työttömille töitä. Alkaa tympiä ruokajonoissa seisominen ja pullojen keräily. Niissäkin käy kokoajan vaan enemmän ja enemmän porukkaa ja kohta sekin henkireikä on tukittu. Millä ihminen elää jos ei saa mistään rahaa eikä ruokaa?

    • voi.surkeaa.surkeaa

      Mitä tuolla katukuvaa olen seurannut, niin missään muussa tuntemassani kaupungissa Suomessa ei ole niin paljon onnettomassa kunnossa lojuvia juoppoja ja narkkareita sekä jatkuvaa juhlintaa harjoittavaa nuorisoa kuin täällä. Poliisi ei puutu, päättäjät ovat voimattomia. Eilen oli haalarikansaa Vänärillä tavallisen ulkoilevan ihmisen riesana. Sokokselle tai Vihtoriin ei uskalla päivisin kulkea kun narkkarit ovat valloittaneet kaikki sisäänkäynnit. Täällä pitää kohta liikkua yksityisen turvallisuuspalvelun seurassa!

    • käsittämätöntä

      Milloin metelöitsijät ja päihteiden suurkuluttujat lopettavat rauhallisten ihmisten häiriköinnin, menevät oikeisiin töihin ja alkavat pitää yhteiskuntaa meidän muiden tavoin pystyssä?

    • anonyymi_CBn

      Hienoa että oli lehteenkin saatu juttu tästä maleksimisongelmasta. Olen tällä palstalla useaan otteeseen todennut, että Kuopion suurin ongelma ovat häiriökäyttäytyjät yleisillä paikoilla, joissa ihmiset haluaisivat rauhassa lenkkeillä koirien tai lasten kanssa. Kuopion pahimmat ''räkälät'' sijaitsevat Sokoksen taustalla ja edustalla, Sankaripuistossa ja Amarillon nurkilla, näissä on ympärivuotista häiriköintiä havaittavissa. Kesäisin ongelmana ovat erityisesti Valkeisenlammen itäranta, Kuopionlahden aallonmurtaja, Snellmanin puisto ja Satamassa Albatrossin ympäristö. Viime vuosina myös Maljalahden pelipuiston ovat kaljoittelijat sankoin joukoin vallanneet käyttöönsä. Yhden häirikköryhmän muodostavat nykyään valitettavasti myös korkeakoulujen opiskelijat, jotka eivät tunnu opiskelusta välittävän vaan riehuvat jatkuvasti haalarit päällä lumihangessa ja mutavellissä, sotkien ja rikkoen paikkoja, mm. Snellamanin puiston suihkulähteen vuosi pari taaksepäin. Kannatan kovan kurin saattamista yleiseen käyttöön siten, että huonosta julkisesta käytöksestä annettaisiin kova sakkorangaistus ja jos toiminta jatkuu niin henkilö voitaisiin toimittaa tapauksesta riippuen joko mielenterveyshoitolaan, vankilaan tai työleirille.

    • Yöunensamenettänyt87

      Ärsyttää tuo basson soittaminen ja jumputtaminen keskustan alueella, missä kaikki kaikuu jo muutenkin. Harmaa volvo soittaa todella lujaa keskellä yötä kun töissä käyvät ihmiset yrittävät nukkua. Oletteko huomanneet samaa vai olenko ainut...

      Enkä puhu nyt vain pienestä jumputtamisesta, vaan sellaisesta että ikkunat helisee!

    • ei.ole.todellista

      Harmittavan aikaisin tänä vuonna. Vänärillä, Valkeisen rannalla, toripöydillä ja Satamassa on ollut tällä viikolla päivittäin kaljanjuojia. Sentään Snellmanin puisto säästyy nyt järjettömältä käytökseltä.

    • Anonyymi

      Jota tapahtuu ympäri kaupunkia, poliisi sanoi, että he ovat havainneet asian mutta eivät näe aihetta jokaiseen tapaukseen puuttua. Minusta kuitenkin alkoholin juominen julkisilla paikoilla on halveksuttavaa ja vain suomalaisen räkälä-tasoisen sakin touhua.

      • Anonyymi

        Antaahan ihmisten iloita kesästä, talvella aikaa murjottaa sisällä.


    • Anonyymi

      Enempi ärsyttää rälläyksen sijaan tuo räkälä alban jumputus! Ilmeisesti porukka on sisällä kuulosuojaimet päässä ?

      • Anonyymi

        Musiikkia vois kyllä hiukan pienentää Albassa!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe