Aihe

Raittiilla ei ole naista

viina-mies

Moni alkoholista luopuja ei luopuessaan tiedosta, että samalla kun luopuu viinasta luopuu myös naisseurasta. Välttämättä ei olla tiedostettu miten suurta osaa alkoholi näyttelee pariutumisessa, mutta kun alkaa miettiä asioita, huomaa että lähes kaikki naissuhteet ovat alkaneet tavalla tai toisella humalassa. Jonkin aikaa voi elätellä ajatuksia, että tapaahan sitä naisia muuallakin selvinpäin, mutta ennenpitkää todellisuus iskee päin kasvoja.

20

847

  Vastaukset

  • Raitis=nynny, naisia ei kiinnosta kotona nyhjäävät mammelinpojat.
   Terve nainen tykkää välillä käydä tanssimassa ja juomassa ihmisten ilmoilla.
   Nyhverö olkoon yksin hautaan saakka.

  • Höpöhöpö edelliselle vastaajallw. Minulla on raitis mies. Arvostan häntä suuresti. Käymme yhdessä eri artistien keikoilla, tanssimassa, risteilyillä, kylpylöissä.. Itse saatan juopotella joskus liikaakin, mutta mieheni on selvinpäin. Hän on peruskallioni, rakkaani, johon voin aina luottaa. Paras ystäväni, halujeni kohde, komea kuin mikä ja monen naisen haave.
   Moni nainen on suoraan sanonut kadehtivansa minua kun olen tuollaisen aarteen saanut. Juuri sen vuoksi, että on raitis.

  • Kumma juttu, kun naiset aina hakevat raitista miesseuraa esim deitti-ilmoituksissa. Tansseissa selvin päin olevat miehet ovat kaikkein suosituimpia tanssipartnereita. Kuka itseään kunnioittava nainen muka raahaa kotiinsa kovassa humalassa olevan miehen?

   • Viinamies on sosiaalinen ja käy yökerhoissa bailaamassa jossa suhteita naisiin voi solmia. Raittiit miehet ovat yksin kotona eivätkä tapaa naisia.


   • viinamies kirjoitti:

    Viinamies on sosiaalinen ja käy yökerhoissa bailaamassa jossa suhteita naisiin voi solmia. Raittiit miehet ovat yksin kotona eivätkä tapaa naisia.

    Viinamiehet eivät ole aidosti sosiaalisia. He lääkitsevät itseään alkoholilla eivätkä uskalla kohdata vieraita ihmisiä, varsinkaan naisia, ilman humalaa. Dokaamisen sijaan pitäisi opetella, siis pakottaa itsensä, sosiaalisemmaksi. Pitää myös ottaa riskejä ja sietää pettymyksiä. On aina riski tulla torjutuksi, mutta siihen ei kuole. Leuka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä.

    Naisia tapaa muuten muuallakin kuin yökerhoissa ja baareissa. Naispuolista kumppania hakevan kannattaa hakeutua harrastuksiin ja paikkoihin missä on naisenemmistö. Jos et kiinnitä huomiota komeudellasi, voit saada sitä hurmaavalla luonteella ja esim. auttavaisuudella tai huumorilla. Vientiä taatusti on!


   • Tuo on sitä harhaista ajattelua. Jos haluaa naisia on oltava kännissä ja baarissa. Joku voi kuvitella tapaavansa naisia jossain harrastuksissa, mutta tämä on vain toiveajattelua ja epätodellisissa pilvilinnoissa elämistä. Jonakin päivänä pilvilinnat romahtavat kun on ollut jo vuosia yksin.

    Jos haluat tavata naisia, ole kännissä ja ole baarissa.


   • Alemman tason naisille (työtön, lähäri, siivooja) kelpaa kuka tahansa housuunpaskantaja… jopa työtön.


  • Tämä ongelma koskee vain miehiä jotka ei uskalla avata suutansa tai lähteä ulos selvinpäin. On myös paljon miehiä jotka uskaltaa lähteä ulos ja jutella naisille selvinpäin, ja nämä vie suurimman osan naisista. Naiset ei arvosta miehiä jotka tarvitsevat alkoholia uskaltaakseen lähestyä naista, kertoo että mies aika nynny.

   • Ei sillä ole niin väliä uskaltaako mies avata suutansa. Jos ei juo viinaa on epäilyttävä eikä naiset sellaiseen halua tutustua oli miten rohkea vain. Kun on normali mies jolle viina ja maistuu ja käy yökerhoissa ryyppäämässä voi vähän hiljaisempanakin tavata ihan hyvin naisen.


   • viinamies kirjoitti:

    Ei sillä ole niin väliä uskaltaako mies avata suutansa. Jos ei juo viinaa on epäilyttävä eikä naiset sellaiseen halua tutustua oli miten rohkea vain. Kun on normali mies jolle viina ja maistuu ja käy yökerhoissa ryyppäämässä voi vähän hiljaisempanakin tavata ihan hyvin naisen.

    Korvienväliongelmaisen väkivaltaisen miehen tunnistaa nimenomaan raittiudesta, kossupullon jälkeen nainen saa maistaa nyrkkiä niin että luun rutina kuuluu naapuriin.
    Siksihän tämä luunmurskaaja on vanhemmalla iällä sinkkupoikana ja teeskentelee raitista/kohtuukäyttäjää.


   • lähestymiskielt0 kirjoitti:

    Korvienväliongelmaisen väkivaltaisen miehen tunnistaa nimenomaan raittiudesta, kossupullon jälkeen nainen saa maistaa nyrkkiä niin että luun rutina kuuluu naapuriin.
    Siksihän tämä luunmurskaaja on vanhemmalla iällä sinkkupoikana ja teeskentelee raitista/kohtuukäyttäjää.

    Nimenomaan. Raitis mies on epäilyttävä ja väkivaltainen. Kun mies juo viinaa on hän hyvä kumppani.

    Juo viinaa niin voit löytää naisen! Raittiit jäävät yksin.


   • viinamies kirjoitti:

    Nimenomaan. Raitis mies on epäilyttävä ja väkivaltainen. Kun mies juo viinaa on hän hyvä kumppani.

    Juo viinaa niin voit löytää naisen! Raittiit jäävät yksin.

    viinamies on niin oikeassa. lisään vielä että teeskentelijä-raittiin kuuluukin olla yksin, hautaan saakka. ei kelpaa edes aisuriksi nykyään.


   • viinamies kirjoitti:

    Nimenomaan. Raitis mies on epäilyttävä ja väkivaltainen. Kun mies juo viinaa on hän hyvä kumppani.

    Juo viinaa niin voit löytää naisen! Raittiit jäävät yksin.

    Nimenomaan. Ryyppäävä mies on epäilyttävä ja väkivaltainen. Kun mies juo viinaa on hän väkivaltainen kumppani.

    Muija ja mukulat mäkeen!


   • hjfhku kirjoitti:

    Nimenomaan. Ryyppäävä mies on epäilyttävä ja väkivaltainen. Kun mies juo viinaa on hän väkivaltainen kumppani.

    Muija ja mukulat mäkeen!

    Osa näistä teeskentelijä-raittiista on selvinpäinkin malttinsa menettäviä vajakkeja, suuttuvat ilman syytäkin. Ja akka ja mukulat löytävät itsensä turvakodista.
    Tunnista HULLU, juoppoja arvosteleva kotona piileskelevä housuunpaskoja, pelkää omaa varjoaankin.


  • ei oo naisia jos on aina paskat housuissa tiedät varmasti tunteen amatööri. aina voit turvautua löylykauhaan

  • En jaksaisi alkoholistimiestä. Exäni oli holisti, tosin sivistynyt päissään, ei pahan tapainen, muuten vaan haastava. Nykyinen miesystäväni on ex-holisti, mutta ollut selvin päin koko tuttavuutemme ajan ja kauemminkin. Hänellä kaverit ja sukulaiset ovat järestään kuolleet, suurin osa viinaan. Kaikki eivät tervejärkisinä raitistu, kännisekoiluistakin voi jäädä kaiken maailman neurologisia ja psykiatrisia ongelmia.

   Eli ongelma tuskin on raittius vaan se, mitä on tehnyt kännivuosinaan ja mitä kännivuodet ovat kropalle ja mielelle tehneet.

   Ei pidä paikkansa, että matalan sosiaalisen aseman naiselle kelpaisi mies kuin mies. Eikä sekään, että hyvässä asemassa oleva olisi aina tervejärkinen miesten suhteen. Hyvin pärjäävällä naisella voi olla oma ei sisäsiisti lemmikki, ikioma kotialkoholisti. Ja vastaavasti heikossa asemassa olevalla naisella voi olla savuttomia, raittiita, fiksuja ja ihan hyvin pärjääviä miehiä.

   • Mutta alkoholistimiehen sinäkin aikoinasi valitsit. Raittiit miehet jäivät aikoinaan yksin.

    Kannattaa vain kiltisti juoda viinaa niin ei jää yksinäiseksi vanhaksipojaksi. Viina on tie naisen sydämeen.


  • eihän teillä sonta housuilla naisia olekkaan minulla on aina ollut jonoksi asti. lopettakaa se kiljun lipittäminen ja housuihin ruikuntaminen niin voisi ehkä olla mutta minkä minä voin että teillä löylykauha vie voiton

  • Viinamies on aivan oikeassa! Jokaisella tuntemallani naisella on jäniksenkokoinen vaahtopallo pikkuhousuissa kun vain örisen vähän aikaa korvaan reilun kolmen promillen humalassa jonkun räkälän baaritiskillä. Jopa hometussuiset uskovaiset vanhatpiiat tarjoavat tavaraansa minun ja viinamiehen kaltaisille laumanjohtajille ja siemenlingoille. Viinamiehen tapaan vain minä tiedän että tarpeeksi kovassa humalassa erektio kestää vähintään kolme tuntia ja siinä ajassa ehdin hoonata vaikka puolijoukkueen verran naisia tyytyväisiksi, niin että vieno palaneen käry nousee kiihkeän aktin aikana kuumentuneista tussunkarvoista. Vissyä juovat mammanpojat nypläävät munakarvojaan niinä öinä kun kunnon alkoholistit ovat vieneet siveät työssäkäyvät naiset kaupungin vuokramurjuun siemennettäviksi.

   • tämä on ihan totta naisia kokoajan ei pääse enää edes karkuun ainut turva paikka on putka


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   358
   17501
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   661
   9935
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   62
   6093
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   148
   2425