Tallilla lisätöitä.

Tallirenki

Edustamani yritys oli tilattu kesäkuun alussa korjaamaan talvella jäätynyt hevostallin karsinan vesiputki. Sinne tallille menin ja etsiskelin paikkaa mut oli silti pakko soittaa tilan emännälle.
Sen avulla löysin paikan ja emäntä ilmoitti että tulee käväsee myös siellä.
Aloittelin hommia ja hetken päästä tuli talon isäntä ja emäntä paikalle. Emäntä työnteki lasten rattaita. Isäntä rupesi kyselemään kerkiääkö lisähommina eristää putket samalla, tokaisin että totta kai onnistuu. Isäntä lähti autolla menemään ja emäntä jäi rupattelemaan vielä hetkeksi. Emäntä lähti siitä moikkauksiem jälkeen matkaan ja jäi juttelemaan toiselle puolelle tallia ilmestyneen tallitytön kanssa. Hetken päästä huomasin tallityötön olevan jo ihan viereisessä karsinassa. Kattelin sivu silmällä tytön työntekoa. Pieni kiinteä peppu oli college housujen alla piilossa mutta työn touhussa erotti pepun ääriviivat että nyt puhutaan pienestä pepusta. Pienet kämmeneen mahtuvat tissit oli lyhyt hihattoman valkoisen paidan alla piilossa. Blondit olkapäihin ulottuvat hiukset oli bonnarilla sidottu.
Tervehdin iloisesti tyttöä joka veikkauksien mukaan oli jotain 16-18 välissä.
Tyttö esitteli ittensä Annaksi. Jutteltiin muutama sananen ja flirttiä heitin joukkoon joka tuntui uppoavan Annaan. Sieltä tuli viekasta katsetta takaisin ja vähän lähti flirttailuun mukaan, hetken jopa tuhmia juttuja puhuttuamme jatkoimme hommia. Katselin sivusilmällä mitä tyttö touhuaa.
Kun aloin viemään tavaroita autoon hävisi tyttö näkyvistä, viimeisen kerran kävin katsomassa että kaikki työkalut oli varmasti mukana, oli Anna ilmestynyt karsinaan missä hommia olin tehnyt. Sanoin homman olevan valmis, Anna sanoi että voisit jäädä vielä hänen seuraksi. Ilman muuta jäisin tuon tuhmalta vaikuttavan tytön kanssa. Anna polvistui eteeni, avasin vyön ja tiputti housut alas. Bokserit meni siinä samassa, Tyttö imu kyrpää himokkaasti mutta pikkaisen hapuillen. Heitin paidan pois päältäni, otin tytön paidasta jotta saisin vedetty sen pois napsautin rintsikat auki. Anna nousi seisomaan ja riisui housut pois, ihan täydellisen pieni peppu mustien stringien verhoilemana. Nostin tytön syliin ja kannoin käytävällä olevalle pöydälle istumaan heitin stringin pois tieltä ja aloin nuolemaan tuota posliinista pikkupillua jota oli vasta muutama pojan kloppi kuulemma kokeillut. Tunsin sormella jo kuinka tiukka tuo on! Täydessä tanassa oleva kyrpä vaati päästä jo tuohon kuumaan, märkään ja tiukkaan pilluun. Munaa rupesin sovittamaan pilluun johon ei tuntunut mahtuvan, vähän lisää liukastetta suusta ja sitten tuntui uppoavan. Työnsin pohjaan saakka jolloin tunsin jo spermojen lähtevän liikkeelle, Anna huohotti ja ähki pöydällä. Nostin tytön syliin ja rupesin tyttöä nostelemaan munan päällä mutta ei se kestänyt kuin pari hassua nostoa kun spermat tuli tytön sisälle. Laskin tytön pöydälle ja muna luiskahti pillusta, ihan kuin olisin tuntenut veren taas lähtevän liikkeelle. Sen verran tuntui pillu puristavan munan vartta. Tyttö laskeutui eteeni ja otti munan uudestaan suuhun hetken sitä arasti imien nousi muna taas kohti kattoa, jolloin vein tytön karsinaan kontilleen ja panin tyttöä takaapäin karsinassa niin että varmisti kuului toiseen päähän saakka. Anna voihki ja valitti, sai orgasmin toisensa perään. Läiskin kädellä perseelle ja taas tunsin kuinka siemenet aloittivat matkansa. Örähdin tai karjaisin tästä merkiksi jolloin Anna sanoi ”päästä ne mun sisälle!” Ihan kun olisin muka pystynyt enää mitään tekemään siinä vaiheessa lun taju meinaa lähteä. Spermat syöksyi kunnon paineella tytön sisälle. Huohotimme aikamme jotta hengitys tasaantuu. Nousimme ylös jolloin näimme talli emännän karsinan oviaukossa kattelemassa meidän puuhia. Tyttö pelästyneenä peitti strategiset paikat, ite lähdin kävelemään puolijäykällä kullilla kohti pöytää missä vaatteni olivat. Emäntä iski minulle ja tytölle silmää ja poistui tallista hymyillen.

Toivottavasti putket jäätyvät ens talvena uudestaan ;)

0

11130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1707
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe