Nuorten moottoripyöräily johti kuolemaan?

vauhdin-hurmaa

Nuori perholainen mies kuoli ja toinen saman ikäinen mies loukkaantui vakavasti keskiviikkona illalla sattuneessa moottoripyörien ulosajossa Alajärvellä. Yksi moottoripyöräilijöiden letkassa ajanut oli pysynyt tiellä ja selvinnyt onnettomuudessa se vaan jäi epäselväksi oliko hänkin Perhosta kotoisin?


Syvä osanotto omaisille ja läheisille.

29

3795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KantaaOttava

      Siellä oli ajettu sillankaiteeseen 60 km/h nopeusrajoitus-alueella. En ymmärrä miksi poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, koska vahinkoja sattuu. Voimia ja jaksamista kaikille perholaisille.

      • Koska_nopeus

        Noin 200km/h.


      • rajoituksia

        Niin, nopeusrajoitus ehkä oli 60 km/h, mutta ei se tarkoita sitä, ettei olis siinä voitu kovempaakin ajaa... millon rajoitukset on muka ketään estäneet? Silti, ikävä juttu


      • Perhojuu

        Kyseessä todellakin on TÖRKEÄ liikenneturvallisuuden vaarantaminen. 180 km tunnissa kolmen moottoripyöräilijän letkassa. Olisit itse hyvinkin voinut olla samaisssa mutkassa autolla/pyörällä/jalan. Jos et itse niin ehkä joku sinun läheisistäsi. Olisitko silloinkin ihmetellyt poliisin toimia? Perhossa ajetaan hurjaa ylinopeutta ja moottoripyörillä jopa keulitaan kaameassa vauhdissa. Ja kun päästään auton rattiin on meno ihan samanlaista.


    • matkallaminne

      Todella surullista olivatko matkalla Äänekosken Suviseuroille? Harvemmin sitä suistutaan loivassa mutkassa tieltä ulos ellei ajeta ylinopeutta.

      • Valtatie13

        Perhosta pääsee suorempaakin Äänekoskelle, mitä Alajärven kautta


    • Otanosaa

      60km/h vauhti on todella hurja, vaikea hallita pyörää noin kovassa vauhdissa. Katsoin kyseisiä teitä kartasta ja huomasin että valtatie 16 on paljon suorempi ja isompi väylä, myös sitä pitkin pääsee menkijärven tielle. Turvallisesti kannattaa valita tieväylät ajamiseen. Kyläteillä on aina kylien kohtiilla pienet nopeusrajoitukset, muidenkin tietä käyttävien vuoksi.

      • kuivat_kelit

        Nykyaikainen moposkootterikin kulkee tuota vauhtia eikä kukaan mopojannukaan ole tietääkseni suistunut sillalta jorpakkoon. Jotain normaalista poikkeavaa siinä kohdin täytyi sattua, sillä tuskin olivat siellä ensi kertaa ajelulla.


    • 60eipahavauhtikääntää

      Tilannenopeus ollut väärä. Niin sitä yleensä onnettomuuden jälkeen sanotaan. Tiellähän on tosiaan 60 rajoitus, itse ainaskin viimeeks siitä ajaneena huomannut.

    • Syvä osanotto omaisille ja läheisille.

    • Järkeäajamisiin

      En ymmärrä ainakaan sitä, että taajamissa ja kylien kohtiilla kaahattaisi. Toivottavasti tässä tapauksessa ei siitä ollut kyse. KurejoenTie eikä sen mutkat ole itsestään vaarallisia, jos ei vain kukaan kaahaamisella vaaroja aiheuta itselleen ja myös muille.

    • yleinen-järkytys

      Yleensä pienillä paikkakunnilla asukkaille tavataan järjestää kriisiapua aina, kun jotain näin vakavaa sattuu, miten on Perhossa?

      • Juu-tervejarauhaakin

        Aikaisintaan tiistaiksi vasta pystyis järjestään, kun kaik on nyt jesseä kuuntelemassa


      • Jarrutkinlöytyy

        Onhan Rauhanyhdistys!


    • Vauhtiaihanliikaaryhmäl

      Elämä on raakaa. Paha moka, väärässä paikassa. Yksin ajaessa pienempi mahdollisuus käydä näin, tai kun porukassa ajetaan, niin malttia malttia ja turvavälit kuntoon.

    • aikamiehiähän

      Miksi kaikissa uutisissa puhutaan nuorista miehistä nämähän olivat jo 26-vuotiaita ja sen ikäisillähän on jo omia nuoria lapsia, onko näillä?

    • Ihmettelijä

      Käväisin lukemassa tuolta alajärvi suomi24 sivuilta tästä onnettomuudesta ja siellä puhuttiin jostain ylinopeudesta? Toivottavasti tässä ei semmoisesta vastuuttomasta asiasta ollut kyse 😕Siellä kun oli puhe vähän hurjistakin nopeuksista ja joku siellä kirjoitti, että ajanut saman mutkan pappiksellakin 62km/h nopeudella. Mitähän siinä mutkassa on silloin onnettomuus päivänä tapahtunut, jos 2 pyöräilijää ajoi kaiteeseen? Ihmettelen suuresti? Kiinnostaa lähteä katsomaan kyseisen tien läpi, kuinka siinä voi noin käydä. Ja kuulemma kylätie, ei luulisi kenenkään semmoisilla teille kisoja pitävän!

      • Onneksieiulkopuolisia

        Isosta ylinopeudesta olen minäkin kuullut ja sillähän ne kaiteeseen ajot selittyy. Onneksi ei ketään vastaantulijaa tullut mutkassa tai lasta pyörätiellä, olisivat vielä ulkopuolisenkin silloin päästäneet hengestä. Itselleppä aiheuttivat nyt isoimmat harmit, onneksi ei syyttömiä kuollut. Oikein kamikaze-pyöräilijöitä.


    • Ylinopeutta

      Eihän näillä lessukasvateilla ikinä oo ollu mitään käytöstapoja liikenteessä.Ajavat kuin reikäpäät niin hyvin saattoi arvata lopputuloksen.

    • ihmishenkiäsäästyy

      Kaahareita poistuu luonnollisen poistuman kautta.

    • saara55

      Mielenkiintoisia kommentteja osa, esimerkiksi tuo lessujen reikäpäinen meno. Näin ollen luulis koko suomen kansan olevan lessuja.

      • hävetköön

        On se vaan kamalaa, kun jollakin ei ole muuta elämää, kuin yrittää pilata kuolleen maine keinolla millä hyvänsä.


      • Ei ole kyse siitä, mutta ei tarvi pyhimykseksikään nostaa. Itse olen meinannut jäädä samaan lahkoon kuuluvien kaahareiden alle, tällä kertaa aitosellaisten. Otettiin spurttia st1:n nurkan takaa ja meinas käydä tosi köpelösti. Perhossa on sellainen mentaliteetti, että leeviläiset saa tehdä ihan mitä haluaa, ajaa vaikka muiden yli jos sattuvat heidän tiellään olemaan. Kaikenhan saa yhteisön toimesta anteeksi, voi taas hyvällä mielellä jatkaa samaa rataa.


      • ababmmmmm
        Perhoprkle kirjoitti:

        Ei ole kyse siitä, mutta ei tarvi pyhimykseksikään nostaa. Itse olen meinannut jäädä samaan lahkoon kuuluvien kaahareiden alle, tällä kertaa aitosellaisten. Otettiin spurttia st1:n nurkan takaa ja meinas käydä tosi köpelösti. Perhossa on sellainen mentaliteetti, että leeviläiset saa tehdä ihan mitä haluaa, ajaa vaikka muiden yli jos sattuvat heidän tiellään olemaan. Kaikenhan saa yhteisön toimesta anteeksi, voi taas hyvällä mielellä jatkaa samaa rataa.

        älä puhu paskaa. täälä niin luulee taas olevasa kaikkitietävä herra ite :D


      • lkdfgjöö
        Perhoprkle kirjoitti:

        Ei ole kyse siitä, mutta ei tarvi pyhimykseksikään nostaa. Itse olen meinannut jäädä samaan lahkoon kuuluvien kaahareiden alle, tällä kertaa aitosellaisten. Otettiin spurttia st1:n nurkan takaa ja meinas käydä tosi köpelösti. Perhossa on sellainen mentaliteetti, että leeviläiset saa tehdä ihan mitä haluaa, ajaa vaikka muiden yli jos sattuvat heidän tiellään olemaan. Kaikenhan saa yhteisön toimesta anteeksi, voi taas hyvällä mielellä jatkaa samaa rataa.

        Asia on juuri näin. Jos Perhossa lessu kärähtää ratista tai ajaa juovuksissa ojaan niin yhteisö vaikenee täysin asiasta. Anteeksipyyntö seuroissa niin kaikki ok. Tosin, ei niiden saarnaaja voi syntejä anteeksi antaa. Kyllä sitten viimeisellä tuomiolla katotaan kuka joutuu mihinkin.


    • uskovainenpelle

      Tyhmät, lesta tai puolilesta saa tehdä mitä vaan. Heille kaikki annetaan anteeksi kun ovat jumalan valittuja. Ei sosiopaateilla ole moraalia

    • Idiootit

      Antakaa nyt olla! Miten kehtaatte ilkkua täällä ku nuori mies menetti henkensä, yks loukkaantu vakavasti ja yks sai luultavasti loppuelämän traumat. Sitä on turha täällä vatvoa nopeuksia tai muutakaan uskon asioita! Vahinko on jo tapahtunut ja sille ei enää mitään voi, antakaa rauha omaisille

      • Opettele22

        Tässä ei puhuttu kuolleesta pahaa tai osallisista. Opettele lukemaan. Jos ovat ajaneet ylinopeutta tai humalassa, poliisi tutkii asian. Suomessa on sananvapaus.


    • Anonyymi

      Vaikka vastaankin näin monien vuosien jälkeen. Tiedän kyseisen henkilön joka loukkaantui vakavasti ja hän oli kotoisin Perhosta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe