Rautio -viikko

Rautiolainen

Sain Rautio -viikon ohjelman postilaatikkooni ja kun luin sen läpi mietein "eihän täällä ole minulle mitään".
Jos olisin vähintään 60 vuotias, olisi silloin ohjelmaa joka päivälle! Lapsille oli jonkin verran.. lasten olympialaiset ja keppihevoskisat.
Olisikohan aika uusia Rautio -viikon ohjelmaa ja ottaa jo nuorempaa porukkaa mukaan suunnittelemaan. Esim äitejä joilla ajantasaista tietoa perheiden ja lasten kiinnostusten kohteista. Myös nuorille aikuisille olisi kiva olla jotain. Missä ne edellis vuosien jooga tai jumppa kerrat ovat???

22

2681

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uusiioniq

      Tietääkseni Löttälässä on Kalajoki näyttely, kannattaa käydä, koskee meidän rautiolaistenkin historiaa ja esittelijänä syntyperäinen rautiolainen.

      • Vauhtillaveikkoset

        Ahaa, popup-Kalajoki-näyttely & kiistattomat todistusaineistot. Heti sinne!


    • Fjäderfä74

      Ei se näyttely ole ollut pitkiin aikoihin tuolla Löttälässä, se oli välillä Kalajoen keskustassa kirpparilla, mutta kirpparin pitäjä lopetti ja siinä meni samalla näyttelykin. Nythän näytteillepanija on joutunut muuttamaan neljännen käskyn kirouksen takia ja näyttelykin on tällä hetkellä telakalla. Kuitenki ABC:llä tiesivät, että näyttely on nyt muuttamassa entisöityyn Ventelän taloon aivan kaupungin keskustassa. Siinähän historialliselle taiteelle onkin oiva paikka ja nähtäväksi jää vain, ehditäänlö näyttely siirtää vielä ennen turistikauden loppumista. Eipä silti, kiinnostaahan se kovasti paikkakuntalaisiakin.

      • Lumiaitaa

        Joo, tiepiirin miehet tietävät.


      • lumilaitaa
        Lumiaitaa kirjoitti:

        Joo, tiepiirin miehet tietävät.

        Sinä se vaan jaksat keskustella itsesi kanssa,eikä tule riitaa.


    • tyrätrytkyy

      Ulosottomies on kiduttanut Häntä vuodesta 1995 lukien. Ei ihme, että sydämet ovat särkyneet ja kerjuupöllöllä ei ole nimeä.

    • Ihmettelijä

      Niin kyllähän se taitaa olla totta ettei täällä Rautiossa ole nuoria oikein päässyt mihinkään mukaan kun nuo muutamat vanhukset haluaa loistaa tekemisillään eivätkä ymmärrä jäädä sivuun .Näyttää olevan pienipiiri jotka palavereissa ehdottaa ja toinen kannattaa ,se on kai sitä hyvä veli tai sisar järjestelmää ,Taitaa tuo nuorisoseurakin olla vanhusten juoruseura .kyllästyttää monesti kuunnella sitä omaa kehua esim."minä sanoin,minä tein Ym"

      • Nariseville

        Mikset mene itse, ettei vanhusten tartte kaikkea tehdä? Etkö osaa, etkö viitsi, vai eikö sinusta ole muuten vaan mihinkään?


      • justiinniin
        Nariseville kirjoitti:

        Mikset mene itse, ettei vanhusten tartte kaikkea tehdä? Etkö osaa, etkö viitsi, vai eikö sinusta ole muuten vaan mihinkään?

        Eikös tuo ole juuri se vähättelevä asenne näiltä kaiken osaavilta ja tietäviltä minä,minä ,minä porukoilta nuorisoa kohtaan...........................................


    • vanhaparta

      Onko Rautiossa nuorisoa ??

      • koettu

        Vanhuksilla on kuitenkin laho runko mutta kova oksa!


    • vanhuuseiviisaus

      Kyllä se oksaki pehmenee..

    • Löttäläjä

      Tuliko siitä koulusta Erkki Ahon koulu, kuten hän suunnitteli aikoinaan?

    • Miinantie

      Olipa hyvä kun joku nuori (?) otti asian esille. Kyllä me vanhat tosi mielellämme antaisimme jo Rautio-viikon ohjelman ja yleensä kotiseututyön nuoremmille. Ongelmana vain on että kukaan ei ala! Missä piilossa ne aktiiviset nuoret piileksivät? Tulkaa ihmeessä esiin, sillä tiedostemme ongelman ja otamme mielellämme vastaan uudet ihmiset ja ideat. Kehitetään yhdessä tätä kyläkolkkaamme! Tämä on hyvä paikka asua ja elää, eikö niin?

      • Anonyymi

        Nuorempiakin vuosien varrella ollut mukana. Vaan kun piti tehdä niin kuin aina ennenkin: Sama mitä uutta ehdotettu niin kun perinteisesti aina ollut näin. Itsellä pari vuotta riitti, nyt ei viitsi käydä edes tapahtumissa.


    • SimoIlpo

      Eräänlainen oikeustaistelija julkaisi pappilasta kuvia, kauniita, siis kuvat.

      • TonKihot

        Miten niin vain eräänlainen? Sitkeä sissi, hakannut päätään seinään kolmattakymmentä vuotta. Kyllä semmoinen on jo aivan oikija taistelija.


      • tuhatsevskikö
        TonKihot kirjoitti:

        Miten niin vain eräänlainen? Sitkeä sissi, hakannut päätään seinään kolmattakymmentä vuotta. Kyllä semmoinen on jo aivan oikija taistelija.

        Mutta hän pysyy edelleen pinnalla! Tuhat kilometriä oli taas uinut.


      • KIRVES
        TonKihot kirjoitti:

        Miten niin vain eräänlainen? Sitkeä sissi, hakannut päätään seinään kolmattakymmentä vuotta. Kyllä semmoinen on jo aivan oikija taistelija.

        Minkälaisessa kunnossa pää on?


      • Viisaspohjoinenrenki
        KIRVES kirjoitti:

        Minkälaisessa kunnossa pää on?

        Hakkaapa kokeeksi vaikka tunnin verran päätäsi seinään ja kerro miltä tuntuu. Ei voi välttyä vaikutelmalta eikä oikeudenkäyntiväittämiltä. Siinä juridinen argumentointikin saattaa kärsiä, vaikka kuinka kopioisi aineistoa alan asiantuntijoilta. Muuten Elias, ei Eljas...


    • Kiduksetaina-auki

      Yksi Raution suurista pojista kirjoitti "blogissaan" sekavan sukuselvitystään, josta feisbuukissa edes vakiobulgaarinsa eivät olleet käsittäneet ilmeisesti mitään, koska tykkäykset puuttuivat. Käräjätuomari ei tutkinut valtiopetosta eikä vuosikymmeniä jatkunutta kidutusta, joten hänet täytyykin totisesti vangita!
      Näköjään on turha odottaa kaverilta mitään hienotunteisuutta äskettäin kuolleen henkilön omaisia vastaan. Eikös semmoinenkin rikos ole olemassa kuin vainajan muiston häpäiseminen? Todennäköisesti omaiset ovat kuitenkin sitä mieltä, ettei moisen plokistin kirjoituksilla voi muistoa häpäistä, kun otetaan huomioon kirjoittajan henkiset kyvyt.

    • Anonyymi

      Nonniin.Taas ois Rautioviikko vietetty ,hyvä että ihmiset jaksaa touhuta asioiden eteen.Mutta yksi asia pitäisi korjata ensikesäksi,jos sitä kuuluttajan ämyriä ei saa hiljaisemmalle niin vois kai hankkia paremman härvelin ettei koko kylä oo kohta täynnä "kuulovammaisia".ps;olen ollut huomaavinani ettei joka hommaan riitä kylän väkeä vaan on jouduttu laittamaan vierailevia lomalaisia töihin..........................

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe