SAIRASTUTTAVAT AINA ROKOTTEISTA !

VaraSalk

Länsi-Suomi lehden mielipiteet osastolla HPV-rokotteesta sairastuneiden tyttöjen vanhemmat kirjoittivat otsikon "HPV-rokote tuhosi tytärtemme elämän" ohella myös THL:n ohjeesta, ettei haittailmoituksia tarvitse tehdä ko rokotteen osalta, koska "haittasignaali on jo havaittu". Mikäli THL:n ko ohje pitää paikkansa, kovin ovat hataralla perustalla tässä maassa terveydenhoidolliset evästykset. THL:n ulosotot rokotteiden osalta muutoinkin ovat olleet sellaista epätoivoista torjuntayritystä.

Rokotehaittoja pelätään päivä päivältä yhä enemmän. THL: ssa lasten asemesta tahdotaan pelastaa rokotteet. Asenne on sellainen, että mitäs menivät sairastumaan rokotteista. Näyttää pahasti siltä, että viranomaisiamme ei voisi vähempää kiinnostaa perheiden katastrofaaliset rokotetragediat. Mitä enemmän rokotteista vakavasti sairastuneita lapsia, sitä kiihkeämmin rokotteet tahdotaan pelastaa, lapsista viis.

Lobotomia kaikesta kauheudestaan huolimatta meni tieteessä läpi kuin tyhjää vain. Kirurgian arvostus oli tuolloin huipussaan. Sittemmin Nobel-erehdys painettiin tiedevillaisella, eivätkä kirurgitkaan joutuneet mistään vastaamaan, viattomia kun olivat. Seurasi uusi tieteellinen invaasio lähestyä ihmisaivoja, tällä kertaa kemian puolelta ja nyt tärppäsi jo taloudellisesti paljon paremmin. Jopa niin hyvin, että tästä ruletista teollisuusalan huiput eivät mistään hinnasta suostune enää luopumaan. Mitäpä tieteestä, kunhan rokotteet saadaan pelastettua ja näiden myötä rahat.

Rokotteiden osalta tieteestä on turhaa puhua. Rokotteissa ei ole tiedettä nimeksikään, yhtä vähän kuin Nobel-lobotomiassa. Ahneus ja terveydenhoidollinen piittaamattomuus eivät ole tiedettä. Se että rokotteet sotketaan tieteelliseen ajatteluun on tieteen halveksumista.

Tieteellistä näyttöä rokotteista ei todellakaan tahdota. Lääkärit tietävät varsin hyvin, mitä siitä seuraa, jos he satuttavat rokoteasiantuntijoita. Siksi he vaikenevat rokotteista, vaikka rokotteiden aikaansaamat perhetragediat olisivat kuinka syviä ja järkyttäviä tahansa. Lääkärin on kovetettava mielensä ja kieltäydyttävä näkemästä. Yhä useampi lääkäri päätyykin päättämään päivänsä itse. Kollegat vaikenevat ja tätä kutsutaan tieteeksi, vaikka tosiasiassa kysymys on mitä vakavimman luonteisesta ammatillisperäisestä sairaudesta.

Siiriä kiinnostavat mediaseksikkäät henkilöön liittyvät kommentoinnit ja tieteellinen liturgointi. Hänen tulisi muistaa, että elävää elämää kuvaa ennen kaikkea muutos. Virukset muuntuvat yhtenään ja rokotteet vauhdittavat muunnoksia, myös bakteeri- ja sienimuunnoksia. Näitä muuntautumisia tapahtuu monilla rintamilla yhtä aikaa ja ihmismielelle kovin, kovin ennalta arvaamattomasti. Rokotetutkija voi erehtyä sotkemaan itsensä tähän verkkoon ja kuvitella hallitsevansa näin monimuotoista tuntematonta. Mikrobeja on käsittämätön määrä ja sotkeutumalla muutamiin sotkeudutaan niihin loppuihinkin, koska nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tietyt mikrobit vahvistuvat ja hyötyvät rokotteista ja vaarallisuudessaan jopa voittavat entiset. Näin ollen rokotesodissa kuten tavanomaisemmissakin sodissa ei ole voittajia, ainoastaan häviäjiä.

Rokotteisiin painostaminen ja toisen ihmisen syyttely omasta sairastumisesta kuvaavat ehkä selvimmin nykysairautta, joka voimakkaimmin häiriintyy juuri mielen alueella, eikä tässä suhteessa ole eroa sen enempää potilaan kuin lääkärinkään kohdalla. Molemmat tahot ainakin uutislähetysten mukaan ovat osoittaneet erinomaista rokotteellista syyttelytaitoa. Koska ihmisen mieli nykytieteelle on liki tuntematon, rokoteteollisuuden on ollut mahdollista kehitellä laumaimmuniteettiteoria ja näin alistaa ihmiset massatuotantoonsa. Liiketalouden näkökulmasta tämä kuvaa suurta oivallusta, kun taas lääketieteen ja terveydenhoidon kannalta ei niinkään.

152

6966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokonaisvaltava

      Ja edelleenkään mitään syövän parantavia luontaisia hoitoja ei ole olemassa.

      • se_kokonaisuus

        Virallisia syövän synnyttäviäpä on!


    • Hävisin

      Sairastuin hyvin vakavasti rokotteen vuoksi.
      tein juristini kanssa kaikki mahdolliset kanteet, mutta emme voittaneet, vaan hävisin kymppitonnien oikeuskulut.
      Kyllä vituttaa!

      • kärsivällisyyttä

        ... ja avustava lääkäri menetti lääkärinoikeutensa.
        Sellaista se tahtoo olla.
        Narkolepsiakin oli pelkkä vitsi, jonka perheet hävisivät.
        Aivot ovat pelkkä vitsi.
        Mutta ajat, ne muuttuvat!


      • Anonyymi
        kärsivällisyyttä kirjoitti:

        ... ja avustava lääkäri menetti lääkärinoikeutensa.
        Sellaista se tahtoo olla.
        Narkolepsiakin oli pelkkä vitsi, jonka perheet hävisivät.
        Aivot ovat pelkkä vitsi.
        Mutta ajat, ne muuttuvat!

        Serkun tytär, 50 v terveydenhoitaja Kellokoskelta, sai valita: Sikapiikki tai työsuhten purku. Valitsi piikin. Turposi käsivarsi, sitten sääret ja aamulla henki poissa. Polttohautaus pikapikaa; en tiedä mitä kirjattiin kuolinsyyksi.
        Toinen, saman ikäinen tuttu terveydenhoitaja selvisi hengissä, kun osasi turvautua Porvoon sairaalan apuun.
        Kukaan ei vastaa mistään näitten piikitysten seurauksista. Piikintekijä vaatii aina etukäteen vastuuvapauden seurauksista ja aina se annetaan.
        Tuo HPV -piikki on muuten kielletty Japanissa jo vuosia sitten. Syynä sen aiheuttava hedelmättömyys. Ja tämä on fakta! Nythän meillä pojatkin rokotetaan sillä. En tiedä perusteluja enkä seuraamuksia.


    • Skeponen

      Hölykynkölkyn!
      Sanon minä.

    • HIRVITTÄVÄ

      Otin tetanus rokotte yli 5 vuotta sitten, sairanhoitajan mukaan rokotte saattaa aiheuttaa eniten 2 päivän kipee käsivarrella, itse sain viikkon flunsainen reaktio (mahdollisesti se oli jopa sepsis mikä muistuttaa flunsa) siitä ja sitten hiippii gluteni intoleransi päälle, ajan myöten laajeni ja muistutti keliakia koska en pystynyt syödä melkein mitään, ja melkein 2 v sitten piste i-llä tuli laaja skaala MS kalttaisia oireita ja viime syksynä oli niin pahassa kunnossa että oli vaikea kävellä, ajattelin että nyt on enää kuukausia ennen päässen pyörätuolin.

      EN TODELLAKAAN SUOSITTELEE NOI HELVETIN ROKOTTEET, ne on kaikki potentiaalisesti ERITTÄIN vaarallisia, vaikka suhtelisän harva sairastuu niin pahasti kuin minä!!

      Salaaliittoteoreettikkot ovat näköjään kauan aikan olleet oikeassa, näyttää siltä että tämä YKn agenda 21 DEPOPULAATIO ohjelma, vuodelta 1989 Rio de Janeiro, on totta.

      • rationalisti

        Mites ne taudit sitten, joita vastaan rokotetaan? Isorokot, tuberkuloosit ja poliot on ihan kevyitä tauteja, vai? Suositteletko rokottamisen sijaan potentiaalisesti sairastumaan esimerkiksi noihin tauteihin?

        Asiat pitää osata suhteuttaa toisiinsa. Lähes kaikilla lääketieteellisillä hoidoilla ja menetelmillä on mahdollisia haittavaikutuksia, mutta niitä silti tehdään, koska kyseessä on suurempi etu kuin olla tekemättä. Rokotevastaisuus vain kertoo siitä, kuinka itsekkäät ja typerät ihmiset eivät osaa ajatella asioita omaa nenäänsä ja yksittäistä hetkeä pidemmälle.


      • disinformalistille

        niin just... lepra VS kolera

        nuo taudit ei ole mikään tyyppillisiä suomalaisia tauteja, hygienia on keikkein A ja O joka pitää nuo taudit loitona, olisi parempi että valtamedia ja sun kalttaisia maksettuja trolleja keskityy siihen ja informoi kansaa tervet hygieeniset tavat.


      • Anonyymi
        rationalisti kirjoitti:

        Mites ne taudit sitten, joita vastaan rokotetaan? Isorokot, tuberkuloosit ja poliot on ihan kevyitä tauteja, vai? Suositteletko rokottamisen sijaan potentiaalisesti sairastumaan esimerkiksi noihin tauteihin?

        Asiat pitää osata suhteuttaa toisiinsa. Lähes kaikilla lääketieteellisillä hoidoilla ja menetelmillä on mahdollisia haittavaikutuksia, mutta niitä silti tehdään, koska kyseessä on suurempi etu kuin olla tekemättä. Rokotevastaisuus vain kertoo siitä, kuinka itsekkäät ja typerät ihmiset eivät osaa ajatella asioita omaa nenäänsä ja yksittäistä hetkeä pidemmälle.

        ~ Rokotevastaisuus kertoo nimenomaan siitä, että ihmiset haluaa katsoa nenäänsä pidemmälle!


    • Lukenut_maallikko

      "Syksyllä 2013 julkaistiin iso pohjoismainen tutkimus, jossa ei havaittu mitään vakavia HPV-rokotukseen liittyviä haittavaikutuksia. Tutkimuksessa oli mukana lähes miljoona tyttöä, joista vajaat 300 000 tyttöä sai HPV-rokotuksen. Tässä tutkimuksessa etsittiin erityisesti vakavia haittoja, kuten autoimmuunisairauksien, neurologisten oireiden tai laskimoveritulppien ilmaantumista rokotusten jälkeen. WHO:n rokoteturvallisuuskomitea julkaisi kesäkuussa 2013 raportin, jonka mukaan yli 175 miljoonan jaetun rokoteannoksen kokemuksella HPV-rokotteiden turvallisuudesta on kiistaton näyttö. Jatkoraportit julkaistiin helmikuussa 2014 ja tammikuussa 2016. Ne ottivat kantaa erilaisiin HPV-rokotteesta esitettyihin kohuihin ja turvahuoliin. WHO suosittaa edelleen HPV-rokottamista parhaimpana keinona ehkäistä kohdunkaulan ja muita HPV-viruksen aiheuttamia syöpiä. "

      Lähde: https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00940

      "Suomestakin löytyy Nohynekin mukaan rekisteripohjaista näyttöä siitä, että rokote estää viruksen tarttumista ja syövän esiasteiden muodostumista. Tällaista näyttöä löytyy esimerkiksi Tampereen yliopistosta, jonka tutkimukseen osallistui yli 25 000 nuorta naista.

      Tutkimus osoitti Nohynekin mukaan, että huolta rokotteen turvallisuudesta ei ole.

      Viimeisimmät tulokset on saatu Yhdysvalloista, jossa rokote on ollut käytössä vuodesta 2006 lähtien. Siellä rokotetta on annettu alle 40 prosentille kaikista 11–12 vuotiaista tytöistä.

      – He ovat laskeneet, että yhden rokoteannoksen teho rokotteen sisältämiä virustyyppejä kohtaan on neljän vuoden seuranta-aikana 82 prosenttia."

      https://www.lansivayla.fi/artikkeli/144166-laakari-omia-tyttariani-en-rokottaisi-nain-thl-vastaa-hpv-kohuun

      "Rokotetutkimukseen osallistui 18 644 iältään 15 - 25 -vuotiasta naista 135 tutkimuskeskuksesta 14 maassa ja neljässä eri maanosassa. Naisista kolmannekselle annettiin HPV-rokote, kolmannekselle hepatiitti A-rokote ja kolmannekselle ei annettu mitään rokotetta. Koehenkilöiden terveyttä seurattiin neljän vuoden ajan.

      - Tutkimuksessa vahvistui jo tiedetty tieto, että rokote suojaa papilloomavirusten aiheuttamilta solumuutoksilta yli 90-prosenttisesti ja sama tulos on saatu myös aiemmassa HPV-rokotetutkimuksessa, ns. FUTURE-tutkimuksessa. Merkittäviä terveyshaittoja ei todettu kummassakaan, Paavonen toteaa.

      Noin 10 prosentille tutkimukseen osallistuneista naisista kehittyi seurannan aikana solumuutoksia tai syövän esiasteita kohdunkaulaan tai ulkosynnyttimiin. Heidät hoidettiin kirurgisesti ja seurattiin, miten tilanne kehittyy hoidon jälkeen.
      Tilastojen mukaan joka viidennellä naisella hoidettujen kohdunkaulan solumuutosten pitäisi uusiutua viiden vuoden sisällä, mikä johtaa useimmiten syöpään.

      - Kenelläkään näistä hoidetuista eivät kohdunkaulan syövän esiasteet uusineet. Rokotteen vaikutusaika kestää siis pitkään."

      "Australiassa on HPV-rokotetta tutkittu ja seurattu pidempään kuin Suomessa ja siellä kohdunkaulan syöpä on vähentynyt rokotetuilla puoleen ja ennustetaan, että ne tulevat vähenemään peräti 80 prosenttia. Tällöin myös Papa-kokeiden ja muiden toimenpiteiden määrä vähenee.

      - On hengenvaarallista olla ottamatta HPV-rokotetta. Rokote on erittäin tehokas estämään syövän vaikeiden esiasteiden syntymistä ja niiden kehittymisen syöväksi. Suomessa rokotekattavuus on valitettavan matala, vaikka rokottaminen tehdään kouluissa ja se on ilmainen.

      - Rokotteen terveyshaitoista emme ole terveysrekisteriseurantojen perusteella löytäneet minkäänlaista signaalia, Paavonen toteaa."

      http://www.hus.fi/hus-tietoa/uutishuone/Sivut/Juuri-julkaistu-HPVrokote-estää-myös-kohdunkaulan-syövän-vaikeiden-esiasteiden-uusiutumisen.aspx

      Sitten on tietysti pari hömppää naista "Suomen terveysjärjestöstä", joka on siis vaihtoehtohoitobisneksen nettisivu, jolla ei ole mitään tekemistä viranomaisten, maailman terveysjärjestön tai tutkimuksellisen tieteen kanssa.

      • huuhaaa

      • Lukenut_maallikko
        huuhaaa kirjoitti:

        Suomen terveysjärjestö on onnistunut saamaan myös huuhaa palkinnon.

        http://www.terveysjarjesto.fi/

        Terveysjärjestön nokkamiestä googlettaessa ensimmäiset linkit viittaavat roskatieteestä varoittavaan sivustoon ja sanomalehtiartikkeliin, jonka avauskappaleessa kerrotaan tämä sama asia.


      • Ilmainenrokote

        > Suomessa rokotekattavuus on valitettavan matala, vaikka rokottaminen tehdään kouluissa ja se on ilmainen.....

        Onko terveydenhoidossa jotain ilmaistakin? HPV_rokoteko on sellainen?
        Eiköhän jostain maksaja löydy tässäkin tapauksessa?


      • Lukenut_maallikko
        Ilmainenrokote kirjoitti:

        > Suomessa rokotekattavuus on valitettavan matala, vaikka rokottaminen tehdään kouluissa ja se on ilmainen.....

        Onko terveydenhoidossa jotain ilmaistakin? HPV_rokoteko on sellainen?
        Eiköhän jostain maksaja löydy tässäkin tapauksessa?

        HPV rokote, kuten muutkin rokotteet ovat kuin kosteuseriste kylpyhuoneessa. Toki joku nekin maksaa, mutta lasku on paljon pienempi kuin suojaamattomat kohteet pitkällä tähtäimellä.


      • LukematonMaallikko
        Lukenut_maallikko kirjoitti:

        HPV rokote, kuten muutkin rokotteet ovat kuin kosteuseriste kylpyhuoneessa. Toki joku nekin maksaa, mutta lasku on paljon pienempi kuin suojaamattomat kohteet pitkällä tähtäimellä.

        Pitkällä tähtäimellä kaikki sairastuvat rokotteista ja kuolevat rokotteisiin.
        THL:n hölmöilyä rikastuttaa lääketehtaita.


      • hakukoneisto

        Jos vielä viitsisit selittää, miten ihmiset kuolivat ennen rokotteiden keksimistä, ja vielä nykyaikaa nuorempina?


      • Tavallinenkoneisto
        hakukoneisto kirjoitti:

        Jos vielä viitsisit selittää, miten ihmiset kuolivat ennen rokotteiden keksimistä, ja vielä nykyaikaa nuorempina?

        Teille täysin toopeille skeposille pitää kaikki aina vääntää rautalangasta.
        Ihmiset kuolivat huonon ruoan vuoksi.
        Ei ollut kunnollista ruokaa ja elimistö rappeutui ennenaikojaan.


      • hendeen

        Niin...

        "Koehenkilöiden terveyttä seurattiin neljän vuoden ajan.
        ...
        Noin 10 prosentille tutkimukseen osallistuneista naisista kehittyi seurannan aikana solumuutoksia tai syövän esiasteita kohdunkaulaan tai ulkosynnyttimiin. Heidät hoidettiin kirurgisesti ja seurattiin, miten tilanne kehittyy hoidon jälkeen.
        Tilastojen mukaan joka viidennellä naisella hoidettujen kohdunkaulan solumuutosten pitäisi uusiutua viiden vuoden sisällä, mikä johtaa useimmiten syöpään.

        - Kenelläkään näistä hoidetuista eivät kohdunkaulan syövän esiasteet uusineet. Rokotteen vaikutusaika kestää siis pitkään."

        Miksi heille ylipäätään tuli solumuutoksia kun siltähän rokotteen pitäisi juuri suojata?! Ja heitä seurattiin vain 4 vuotta ja sitten puhutaan 5 vuoden sisällä uusimisesta. Yksi vuosi unohtui seurannasta.


      • Tietomie
        hendeen kirjoitti:

        Niin...

        "Koehenkilöiden terveyttä seurattiin neljän vuoden ajan.
        ...
        Noin 10 prosentille tutkimukseen osallistuneista naisista kehittyi seurannan aikana solumuutoksia tai syövän esiasteita kohdunkaulaan tai ulkosynnyttimiin. Heidät hoidettiin kirurgisesti ja seurattiin, miten tilanne kehittyy hoidon jälkeen.
        Tilastojen mukaan joka viidennellä naisella hoidettujen kohdunkaulan solumuutosten pitäisi uusiutua viiden vuoden sisällä, mikä johtaa useimmiten syöpään.

        - Kenelläkään näistä hoidetuista eivät kohdunkaulan syövän esiasteet uusineet. Rokotteen vaikutusaika kestää siis pitkään."

        Miksi heille ylipäätään tuli solumuutoksia kun siltähän rokotteen pitäisi juuri suojata?! Ja heitä seurattiin vain 4 vuotta ja sitten puhutaan 5 vuoden sisällä uusimisesta. Yksi vuosi unohtui seurannasta.

        Se on sitä tappavaa THLn skeptikko hoitoo!


      • hendeen
        hendeen kirjoitti:

        Niin...

        "Koehenkilöiden terveyttä seurattiin neljän vuoden ajan.
        ...
        Noin 10 prosentille tutkimukseen osallistuneista naisista kehittyi seurannan aikana solumuutoksia tai syövän esiasteita kohdunkaulaan tai ulkosynnyttimiin. Heidät hoidettiin kirurgisesti ja seurattiin, miten tilanne kehittyy hoidon jälkeen.
        Tilastojen mukaan joka viidennellä naisella hoidettujen kohdunkaulan solumuutosten pitäisi uusiutua viiden vuoden sisällä, mikä johtaa useimmiten syöpään.

        - Kenelläkään näistä hoidetuista eivät kohdunkaulan syövän esiasteet uusineet. Rokotteen vaikutusaika kestää siis pitkään."

        Miksi heille ylipäätään tuli solumuutoksia kun siltähän rokotteen pitäisi juuri suojata?! Ja heitä seurattiin vain 4 vuotta ja sitten puhutaan 5 vuoden sisällä uusimisesta. Yksi vuosi unohtui seurannasta.

        Katy sai Hpv rokotteen ja sairastaa nyt terminaali syöpää. Juuri sitä jolta rokotteen piti suojata. Videon kommenttien perusteella nainen on nyt kuollut.
        https://www.youtube.com/watch?v=6PfKx4Wm7ak


      • 13prossanteholla
        hendeen kirjoitti:

        Katy sai Hpv rokotteen ja sairastaa nyt terminaali syöpää. Juuri sitä jolta rokotteen piti suojata. Videon kommenttien perusteella nainen on nyt kuollut.
        https://www.youtube.com/watch?v=6PfKx4Wm7ak

        Sitä se THLn 13 prosentin tehohoito on.


      • hendeen

      • näytelmän_hintaa

        Kohdunkaulaa tutkimalla eivät selviä HPV-rokotteen todelliset haitat. Minkä tahansa rokotteen haitta voi ilmetä lukemattomin eri tavoin. Aineenvaihduntaan ja muuhun lääkintään yhdistyessään rokotteen tulos voi olla hyvinkin yllättävä erilaisine syöpineen, neurologisine oirehtimisineen, psyykkisine epävakauksineen, ja tämä prosessi voi kestää useita vuosia ennen kuin se johtaa vakavaan sairastumiseen tai vaihtoehtoisesti nopeastikin vuoteenomaksi, minkä vuoksi HPV-rokotteita useissa maissa on opittu pelkäämään.

        Täytyy muistaa, että nykyiset nuoret ovat runsaasti lääkittyjä, ja yksikin lisä voi olla heille kohtalokas. Rokotteeseen nuoren sairastumista ei tahdota yhdistää, vaikka tuo oireiden ilmitulon perusteella olisi ilmiselvää. Jos korrelaatiota ei haluta esiintuoda, silloin sitä ei ole, vaikka nuori pökertyisi välittömästi piikityksen jälkeen. Tämä sama on saatu todeta lukuisia kertoja lasten neuvolakäyntien yhteydessä. Poliorokotteen jälkeinen pökertyminen, kouristukset ja tajuttomuustilakin joko heti tai muutamien tuntien kuluttua luetaan mieluummin säikähdyksen piikkiin kuin rokotteen aikaansaamaksi. Asia, josta on oikeus vaivaantua, mutta ei ottaa todesta.

        Rokotteiden puolesta on näytelty jo verrattain pitkään, ja näytelmä sen kun jatkuu. Näytelmä kiinnostaa, todellisuus ei.


      • Signaaleista

        ”Rokotteen terveyshaitoista emme ole terveysriskiseurantojen perusteella läytäneet minkäänlaista signaalia, Paavonen toteaa.”

        Tuskin mikään yllätys. Silti autoimmuunisairaudet lisääntyvät, neurologisen puolen sairastavuus hämmentää ja psyyken sairauksien tuhoava voima masentaa. Signaalit ovat kaikkien nähtävissä, mutta ei niitä ole pakko nähdä. Aina voi katsoa toisaalle ja kieltäytyä näkemästä.


      • signalisti
        Signaaleista kirjoitti:

        ”Rokotteen terveyshaitoista emme ole terveysriskiseurantojen perusteella läytäneet minkäänlaista signaalia, Paavonen toteaa.”

        Tuskin mikään yllätys. Silti autoimmuunisairaudet lisääntyvät, neurologisen puolen sairastavuus hämmentää ja psyyken sairauksien tuhoava voima masentaa. Signaalit ovat kaikkien nähtävissä, mutta ei niitä ole pakko nähdä. Aina voi katsoa toisaalle ja kieltäytyä näkemästä.

        THL ei ymmärrä mitään muita signaaleja kuin omia signaalejaan.
        Muut signaalit ovat ehdottomasti vääriä!


      • BSHunter
        hendeen kirjoitti:

        Niin...

        "Koehenkilöiden terveyttä seurattiin neljän vuoden ajan.
        ...
        Noin 10 prosentille tutkimukseen osallistuneista naisista kehittyi seurannan aikana solumuutoksia tai syövän esiasteita kohdunkaulaan tai ulkosynnyttimiin. Heidät hoidettiin kirurgisesti ja seurattiin, miten tilanne kehittyy hoidon jälkeen.
        Tilastojen mukaan joka viidennellä naisella hoidettujen kohdunkaulan solumuutosten pitäisi uusiutua viiden vuoden sisällä, mikä johtaa useimmiten syöpään.

        - Kenelläkään näistä hoidetuista eivät kohdunkaulan syövän esiasteet uusineet. Rokotteen vaikutusaika kestää siis pitkään."

        Miksi heille ylipäätään tuli solumuutoksia kun siltähän rokotteen pitäisi juuri suojata?! Ja heitä seurattiin vain 4 vuotta ja sitten puhutaan 5 vuoden sisällä uusimisesta. Yksi vuosi unohtui seurannasta.

        Te voitte uskotella itsellenne mitä haluatte, mutta miettikääpä hetki sitä, miksi rokotevastaiset tutkimukset osoittautuvat kerta toisensa jälkeen pahoja virheitä sisältäviksi huijauksiksi, miksi niitä tuottavat ne samat tahot jotka haluavat myydä teille omia pillereitään ja miksi arkitodellisuus taas osoittaa, että rokotteet ovat toimineet ja toimivat vuosikymmenestä toiseen.

        Maailmassa on satoja tuhansia terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka näkevät lääkkeiden, hoitomenetelmien ja rokotteiden toimivan päivittäisessä työssään. Ymmärrättekö te kuinka älyn vastaista on alkaa maallikkona väittelemään satojen tuhansien ammattilaisten vuosikymmenestä toiseen omin silmin näkemiä tuloksia vastaan...

        Ymmärrän että jos hurahtaa johonkin aatteeseen, voi olla tarkastella asioita objektiivisesti ja jättää omat ennakkoluulot syrjään, mutta ihan oikeasti teidän kannattaisi ainakin yrittää.


      • ammattilainen10
        BSHunter kirjoitti:

        Te voitte uskotella itsellenne mitä haluatte, mutta miettikääpä hetki sitä, miksi rokotevastaiset tutkimukset osoittautuvat kerta toisensa jälkeen pahoja virheitä sisältäviksi huijauksiksi, miksi niitä tuottavat ne samat tahot jotka haluavat myydä teille omia pillereitään ja miksi arkitodellisuus taas osoittaa, että rokotteet ovat toimineet ja toimivat vuosikymmenestä toiseen.

        Maailmassa on satoja tuhansia terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka näkevät lääkkeiden, hoitomenetelmien ja rokotteiden toimivan päivittäisessä työssään. Ymmärrättekö te kuinka älyn vastaista on alkaa maallikkona väittelemään satojen tuhansien ammattilaisten vuosikymmenestä toiseen omin silmin näkemiä tuloksia vastaan...

        Ymmärrän että jos hurahtaa johonkin aatteeseen, voi olla tarkastella asioita objektiivisesti ja jättää omat ennakkoluulot syrjään, mutta ihan oikeasti teidän kannattaisi ainakin yrittää.

        Yritin, mutta en ymmärtänyt.


      • syytä_varoa
        BSHunter kirjoitti:

        Te voitte uskotella itsellenne mitä haluatte, mutta miettikääpä hetki sitä, miksi rokotevastaiset tutkimukset osoittautuvat kerta toisensa jälkeen pahoja virheitä sisältäviksi huijauksiksi, miksi niitä tuottavat ne samat tahot jotka haluavat myydä teille omia pillereitään ja miksi arkitodellisuus taas osoittaa, että rokotteet ovat toimineet ja toimivat vuosikymmenestä toiseen.

        Maailmassa on satoja tuhansia terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka näkevät lääkkeiden, hoitomenetelmien ja rokotteiden toimivan päivittäisessä työssään. Ymmärrättekö te kuinka älyn vastaista on alkaa maallikkona väittelemään satojen tuhansien ammattilaisten vuosikymmenestä toiseen omin silmin näkemiä tuloksia vastaan...

        Ymmärrän että jos hurahtaa johonkin aatteeseen, voi olla tarkastella asioita objektiivisesti ja jättää omat ennakkoluulot syrjään, mutta ihan oikeasti teidän kannattaisi ainakin yrittää.

        Kirjasta ”Rokotteet ja vaiettu tieto”

        ”Ja kukapa ehdoin tahdoin haluaa tulla skepsisläisen mustamaalauksen kohteeksi? New England Journal of Medicine -lehden artikkelissa The Age-Old Struggle against the Antivaccinationists (2011) G. A. Poland ja R. M. Jacobson kirjoittavat, että ”henkilö joka esittää pienimmänkin epäilyn rokotteista syyllistyy salaliittoajatteluun, denialismiin (kieltää tosiasiat) ja hänen ajatteluaan vaivaa matala kognitiivinen moniulotteisuus ja taipumus korvata tieteellinen tieto tunteeseen vetoavilla tarinoilla”. Tapana on yrittää viedä kritiikin esittäjältä maine (character assassination), ei antautua keskusteluun kritiikin mahdollisesta aiheellisuudesta. Pieni esimerkki. Professori Christopher Exley on biologi ja maailman johtavia asiantuntijoita alumiinin toksisuuden tutkijana. Hän julkaisi marraskuussa 2017 tutkimuksen, joka paljasti että autismiin ja Alzheimerin tautiin sairastuneiden aivoissa oli runsaasti alumiinia. Hän sai heti lääketeollisuuden trollien nettihyökkäyksissä määreen ”quack”, puoskari.”

        Skepsis ry lähti väärille raiteille jo silloin, kun se turvautui taikuri Randiin ja tämän hullutteluihin. Skeptikoille on kelvannut mikä tahansa teatteri, kunhan siinä ei arvostella rokotteita. Koska homeopaatit ovat toistuvasti tuoneet tämän rokote-epäkohdan esille, heidän keskustelupalstansa on nyt tärvelty uskomattoman ala-arvoisilla törkypuheilla. Ei voida sanoa lapsellisilla, sillä lapsetkin osaavat käyttäytyä, ainakin jos heitä hiukankin toisten ihmisten kunnioittamiseen opastetaan.

        Skeptikkojen toiminnan tutkimisesta tulee vielä mielenkiintoinen kohde jälkipolville, niin uskomatonta se on ollut. Toisaalta eivät skeptikot hekään yksin ole voineet mellastaa. Kyllä tähän toimintaan on tarvittu muidenkin haksahtamisia. Koska heidän populisminsa on yltänyt jo ko yhdistystä laajemmalle, muunkin väen on syytä katsoa peiliin ja kysyä, kuinka heidät moiseen harkitsemattomuuteen on saatu yllytettyä. Joukkovoiman seurauksena tyhmyydellä on tapana tiivistyä, ja jos ei pidä varaansa, käy juuri näin. Manipulaation kohteeksi joutuvat kaikki ne, jotka eivät tähän Randin talliin ole sitoutuneet.


      • hendeen
        BSHunter kirjoitti:

        Te voitte uskotella itsellenne mitä haluatte, mutta miettikääpä hetki sitä, miksi rokotevastaiset tutkimukset osoittautuvat kerta toisensa jälkeen pahoja virheitä sisältäviksi huijauksiksi, miksi niitä tuottavat ne samat tahot jotka haluavat myydä teille omia pillereitään ja miksi arkitodellisuus taas osoittaa, että rokotteet ovat toimineet ja toimivat vuosikymmenestä toiseen.

        Maailmassa on satoja tuhansia terveydenhoitoalan ammattilaisia, jotka näkevät lääkkeiden, hoitomenetelmien ja rokotteiden toimivan päivittäisessä työssään. Ymmärrättekö te kuinka älyn vastaista on alkaa maallikkona väittelemään satojen tuhansien ammattilaisten vuosikymmenestä toiseen omin silmin näkemiä tuloksia vastaan...

        Ymmärrän että jos hurahtaa johonkin aatteeseen, voi olla tarkastella asioita objektiivisesti ja jättää omat ennakkoluulot syrjään, mutta ihan oikeasti teidän kannattaisi ainakin yrittää.

        Poimin tähän viestistäsi tärkeimmän:
        "miksi rokotevastaiset tutkimukset osoittautuvat kerta toisensa jälkeen pahoja virheitä sisältäviksi huijauksiksi..."
        Käyppäs läpi kaikki tutkimukset joita olen linkittänyt tähän ja tuohon rokotteet on ok ketjuun ja kerro missä on niissä ne virheet ja huijaukset?


      • Anonyymi

        Australiassa HPV rokotteen myötä kohdunkaulasyovat jopa lisääntyneet!!


    • tutkinnasta_toiseen

      THL ja Nohynek koettavat todistella nyt mahdotonta. HPV-rokote ei suinkaan ole tutkittujen nuorten ainoa rokote, vaan rokotelääkeaineita näillä tutkituilla on jo ennestään melkoinen liuta, ja näistä johtuen myös muuta lääkintää. Joten? HPV-rokote on vain lisämauste jo ennestään vakavanluonteisessa lääkesopassa, vai kuvitteleeko tutkija, että lääkintää voidaan jatkuvasti lisätä, ja että nämä lääkkeet ikään kuin muusta lääkinnästä erotettuina jatkavat omaa elämäänsä. Lääkkeet vaikuttavat toisiinsa, ja yhteisvaikutus joka ikisellä lääkityllä on ainutlaatuinen, muista lääkityistä poikkeava. Kuvitelmat ovat erikseen. Rokotteisiinkin usko jonain päivänä päättyy, ja nyt olisi jo korkea aika alkaa myöntämään virheitä noissakin.

      Joku tuossa edellä suitsutti vielä tuberkuloosirokotteidenkin perään. Mistähän mahtanee johtua, että virallinen lääkintäpuoli on malttanut vaieta tästä. Olisiko niin, että viimeinkin omaksi edukseen. Voitettiinko tuberkuloosi rokotteilla vai päädyttiinkö entistä vakavampaan soppaan. Rokotekriittisiäkö pitäisi nyt syyttää siitä, että lääketeollisuus menetti hyvän diilin. Eikö olisi parempi, että länsimaisessa lääketieteessä alettaisiin kantamaan vastuuta siitä, kuinka rokotteilla taudit on saatu muuntumaan entistä vakavampaan suuntaan. Ruoasta on tullut jo myrkkyä, joka vahingoittaa yhä suurempaa ihmisryhmää. Lapsista erityislapsia, joille koulunkäynti tuottaa jo vakavia ongelmia ja keskittymisvaikeuksia. Autoimmuunisairaudet lisääntyvät kaiken aikaa, ja kansalaisten mielenterveys kärsii yhä enemmän, koska verovaroin katettu ”ilmainen vapaaehtoinen” lääkitys vuosi vuodelta yhä enemmän lisättynä kohdistetaan etenkin pienokaisiimme.

      Mantraa rokotteilla pelastettu hoetaan alinomaa, koska ilmaantuneet vaivat eivät saa johtua noista, ja mitä huolestuttavampaan suuntaan lasten terveys etenee, sitä intensiivisemmin ”tutkimuksilla” päädytään tulokseen, että ainakaan rokotteilla tätä pahoinvointia ei mitenkään ole voitu edistää. Pikemminkin päinvastoin, jos rokoteltaisiin enemmän, lopuistakin vaivoista päästäisiin eroon. Uskon lääketieteeseen katsotaan edustavan oikeaa henkisyyttä, jonka turvin kansalainen voi elää vapaana, huoletta ja ilman pelkoa siitä, että tämä joutuisi ahdistetuksi.

      Pää pensaaseen, joten eiköhän se siitä. Lääkitään enemmän terveitä, koska sairaudet lisääntyvät liiaksi, jotta niiden perään jaksaisi miettiä. Kerrotaan, että kaikki sairaudet voidaan välttää lääkitsemällä ensin terveet, ja että apu tulee aina jostain tutkinnasta ja sen tulkinnasta, jota lääkitty ei voi ymmärtää. Jos et usko, mitä tutkimukset kertovat, olet syrjäytetty syrjääntynyt, ja hömppäsarjaan kuuluminen jo itsessään käy rangaistuksesta.

      Iso Veli valvoo yhteisössä toisinajattelua ei tunneta, koska kaikkien odotetaan ajattelevan samoin. Niinpä kaikki lankeavatkin samaan.

      • BSHunter

        "HPV-rokote ei suinkaan ole tutkittujen nuorten ainoa rokote, vaan rokotelääkeaineita näillä tutkituilla on jo ennestään melkoinen liuta"

        Et taida ollenkaan ymmärtää mitä rokotteet ovat, miten ne toimivat tai mitä ne sisältävät. Jos väität että eri rokotteiden vaikutus menee ristiin, kuten joidenkin lääkkeiden vaikuttavat aineet menevät, niin silloin väittäisit että jos ihminen sairastuu joskus vatsatautiin ja joskus toiste vaikka flunssaan, niin sitten nämä taudit vaikuttavat ristiin ja aiheuttaisivat jotain ihan uutta. Katsos kun rokotteet sisältävät teholtaan kuoletettua taudinaiheuttajaa, johon ihmisen elimistö luo luonnollisen vasta-aineen ja nämä rokotteiden taudinaiheuttajat taas valkosolut syö pois ja poistaa elimistöstä aivan kuten ne tuhoaisivat ja poistaisivat elimistöstä jonkin bakteerin tai viruksen.

        Kuvitelma että rokotteista (tai edes mistään lääkkeestä) jää joku elimistöön pysyvästi jäävä "koktaili" on täysin älytön ja kertoo, ettet todellakaan ymmärrä ihmisen elintoiminnoista, lääkkeistä tai rokotteista mitään.


      • hesasta
        BSHunter kirjoitti:

        "HPV-rokote ei suinkaan ole tutkittujen nuorten ainoa rokote, vaan rokotelääkeaineita näillä tutkituilla on jo ennestään melkoinen liuta"

        Et taida ollenkaan ymmärtää mitä rokotteet ovat, miten ne toimivat tai mitä ne sisältävät. Jos väität että eri rokotteiden vaikutus menee ristiin, kuten joidenkin lääkkeiden vaikuttavat aineet menevät, niin silloin väittäisit että jos ihminen sairastuu joskus vatsatautiin ja joskus toiste vaikka flunssaan, niin sitten nämä taudit vaikuttavat ristiin ja aiheuttaisivat jotain ihan uutta. Katsos kun rokotteet sisältävät teholtaan kuoletettua taudinaiheuttajaa, johon ihmisen elimistö luo luonnollisen vasta-aineen ja nämä rokotteiden taudinaiheuttajat taas valkosolut syö pois ja poistaa elimistöstä aivan kuten ne tuhoaisivat ja poistaisivat elimistöstä jonkin bakteerin tai viruksen.

        Kuvitelma että rokotteista (tai edes mistään lääkkeestä) jää joku elimistöön pysyvästi jäävä "koktaili" on täysin älytön ja kertoo, ettet todellakaan ymmärrä ihmisen elintoiminnoista, lääkkeistä tai rokotteista mitään.

        Aivosi ovat aivan ristiriidassa lääkityksesi kanssa ja siksi tuotat skeidaa palstalle.


      • hendeen
        BSHunter kirjoitti:

        "HPV-rokote ei suinkaan ole tutkittujen nuorten ainoa rokote, vaan rokotelääkeaineita näillä tutkituilla on jo ennestään melkoinen liuta"

        Et taida ollenkaan ymmärtää mitä rokotteet ovat, miten ne toimivat tai mitä ne sisältävät. Jos väität että eri rokotteiden vaikutus menee ristiin, kuten joidenkin lääkkeiden vaikuttavat aineet menevät, niin silloin väittäisit että jos ihminen sairastuu joskus vatsatautiin ja joskus toiste vaikka flunssaan, niin sitten nämä taudit vaikuttavat ristiin ja aiheuttaisivat jotain ihan uutta. Katsos kun rokotteet sisältävät teholtaan kuoletettua taudinaiheuttajaa, johon ihmisen elimistö luo luonnollisen vasta-aineen ja nämä rokotteiden taudinaiheuttajat taas valkosolut syö pois ja poistaa elimistöstä aivan kuten ne tuhoaisivat ja poistaisivat elimistöstä jonkin bakteerin tai viruksen.

        Kuvitelma että rokotteista (tai edes mistään lääkkeestä) jää joku elimistöön pysyvästi jäävä "koktaili" on täysin älytön ja kertoo, ettet todellakaan ymmärrä ihmisen elintoiminnoista, lääkkeistä tai rokotteista mitään.

        Mitenkäs mthfr mutaatio? Poistuuko kaikki haitalliset?

        Rokotteesta voi mennä vaikka silmät kieroon. Mutta onneksi se on ihan "hyvänlaatuista"...
        https://www.researchgate.net/publication/224869536_Recurrent_6_th_nerve_palsy_in_a_child_following_different_live_attenuated_vaccines_Case_report


      • hendeen

      • hendeen
        hendeen kirjoitti:

        Tai saada kohtauksia:
        https://www.researchgate.net/publication/236052172_A_44-year-old_patient_with_a_new-onset_seizure_disorder_after_vaccination_against_Japanese_encephalitis_A_case_report

        Kaivanko lisää?

        "There are significantly elevated risks of febrile seizures after receipt of DTP vaccine or MMR vaccine, but these risks do not appear to be associated with any long-term, adverse consequences."
        Nämäkin kouristukset on ihan vaarattomia.

        https://www.researchgate.net/publication/11799166_The_Risk_of_Seizures_after_Receipt_of_Whole-Cell_Pertussis_or_Measles_Mumps_and_Rubella_Vaccine


      • BSHunter
        hendeen kirjoitti:

        "There are significantly elevated risks of febrile seizures after receipt of DTP vaccine or MMR vaccine, but these risks do not appear to be associated with any long-term, adverse consequences."
        Nämäkin kouristukset on ihan vaarattomia.

        https://www.researchgate.net/publication/11799166_The_Risk_of_Seizures_after_Receipt_of_Whole-Cell_Pertussis_or_Measles_Mumps_and_Rubella_Vaccine

        Sen sijaan että listaat noita juttuja, sinun kannattaisi lukea ne tekstit itse ja sen jälkeen ajatella ihan rauhassa. Esimerkiksi japsiaivotulehdustapauksessa kyseistä rokotetta jaetaan kymmeniä miljoonia annoksia vuodessa ja sitten kerrotaan yhdestä (siis 1) tapaus jossa yksittäisellä henkilöllä on jotain kohtauksia. Voi olla että rokoteannoksessa oli valmistusvirhe. Voi myös olla ettei rokotteella ole mitään tekemistä henkilön vaivojen kanssa. Sotilaan tapauksessa voi olla että hän on lyönyt päänsä tai että hänen päätään on lyöty vaikka kehässä ja ne aiheuttavat kohtaukset. Ei ole mitään keinoa tutkia aivoja niin tarkasti, että jokainen kolahdus näkyisi.


      • hendeen

        Unohdit sopivasti nuo kieroon menevät silmät.


      • hendeen
        BSHunter kirjoitti:

        Sen sijaan että listaat noita juttuja, sinun kannattaisi lukea ne tekstit itse ja sen jälkeen ajatella ihan rauhassa. Esimerkiksi japsiaivotulehdustapauksessa kyseistä rokotetta jaetaan kymmeniä miljoonia annoksia vuodessa ja sitten kerrotaan yhdestä (siis 1) tapaus jossa yksittäisellä henkilöllä on jotain kohtauksia. Voi olla että rokoteannoksessa oli valmistusvirhe. Voi myös olla ettei rokotteella ole mitään tekemistä henkilön vaivojen kanssa. Sotilaan tapauksessa voi olla että hän on lyönyt päänsä tai että hänen päätään on lyöty vaikka kehässä ja ne aiheuttavat kohtaukset. Ei ole mitään keinoa tutkia aivoja niin tarkasti, että jokainen kolahdus näkyisi.

        Ime munaas BSHunter, koska et ymmärrä mistään mitään!


    • Skeptikkopalsalla

      Rokotteet on ihan sieltä syvältä persiistä.

      • BSHunter

        Tuohan on linkki siihen roskatiede-tutkimukseen, jota ei suostuttu julkaisemaan yhdessäkään tiedejulkaisussa, koska siinä oli niin pahoja virheitä. Tutkimuksen taustalta löytyvä tahokaan ei ole puolueeton, vaan pitkän linjan rokotevastustaja. Tutkimuksen vertaisarvioija oli kiropraktikko. Tutkimuksen vastuuhenkilö löytyy listattuna roskatieteen tekijöiden hall of famesta. Tutkimukseen vastanneet henkilöt taas valikoituivat rokotevastustajien lapsista, eivät lapsista yleensä...

        Jos halusit käyttää tätä jonain todisteena, niin todistit vain sen että rokotevastustajat ovat valmiita uskomaan mitä tahansa hömppää ilman lähdekritiikkiä. Ei silti ihme että tällaisia "hutkimuksia" tehdään, koska vaihtoehtolääketiede on miljardien dollarien bisnes ja sitä enemmän kauppa käy, mitä enemmän ihmisiä on huijattu pois oikeasta lääketieteestä.


      • tiedemies
        BSHunter kirjoitti:

        Tuohan on linkki siihen roskatiede-tutkimukseen, jota ei suostuttu julkaisemaan yhdessäkään tiedejulkaisussa, koska siinä oli niin pahoja virheitä. Tutkimuksen taustalta löytyvä tahokaan ei ole puolueeton, vaan pitkän linjan rokotevastustaja. Tutkimuksen vertaisarvioija oli kiropraktikko. Tutkimuksen vastuuhenkilö löytyy listattuna roskatieteen tekijöiden hall of famesta. Tutkimukseen vastanneet henkilöt taas valikoituivat rokotevastustajien lapsista, eivät lapsista yleensä...

        Jos halusit käyttää tätä jonain todisteena, niin todistit vain sen että rokotevastustajat ovat valmiita uskomaan mitä tahansa hömppää ilman lähdekritiikkiä. Ei silti ihme että tällaisia "hutkimuksia" tehdään, koska vaihtoehtolääketiede on miljardien dollarien bisnes ja sitä enemmän kauppa käy, mitä enemmän ihmisiä on huijattu pois oikeasta lääketieteestä.

        Voisit jättää nuo hömppäarvostelusi kirjoittamatta, koska sinulla ei ole mitään linkkejä tieteellisiin kokeisiin.


      • BSHunter
        tiedemies kirjoitti:

        Voisit jättää nuo hömppäarvostelusi kirjoittamatta, koska sinulla ei ole mitään linkkejä tieteellisiin kokeisiin.

        Tutkimuksista ei tehdä tutkimuksia, vaan vertaisarvioita ja rinnakkaisia tutkimuksia, jotka joko vahvistavat tai kumoavat tuloksen. Olemassa olevat tutkimukset rokotteiden vaikutuksista ovat osoittaneet, että rokotteet eivät aiheuta mainittuja ongelmia. Vertaisarvio tästä teidän "tutkimuksestanne" taas oli vitsin tasoa ja tutkimusta kommentoineet asiantuntijat ovat tuoneet esille selkeimpiä siinä tehtyjä virheitä. Kerroin näistä tuossa ylemmässä viestissäni.


      • Fil.maisteri
        BSHunter kirjoitti:

        Tutkimuksista ei tehdä tutkimuksia, vaan vertaisarvioita ja rinnakkaisia tutkimuksia, jotka joko vahvistavat tai kumoavat tuloksen. Olemassa olevat tutkimukset rokotteiden vaikutuksista ovat osoittaneet, että rokotteet eivät aiheuta mainittuja ongelmia. Vertaisarvio tästä teidän "tutkimuksestanne" taas oli vitsin tasoa ja tutkimusta kommentoineet asiantuntijat ovat tuoneet esille selkeimpiä siinä tehtyjä virheitä. Kerroin näistä tuossa ylemmässä viestissäni.

        Et viittis valehdella enää enempää.
        Olet valehteleva skeptikko, joka ei luota tieteellisiin tuloksiin.
        Lopeta tuo valehteleminen palstalla, kun et pysty mitään todistamaan.


      • BSHunter
        Fil.maisteri kirjoitti:

        Et viittis valehdella enää enempää.
        Olet valehteleva skeptikko, joka ei luota tieteellisiin tuloksiin.
        Lopeta tuo valehteleminen palstalla, kun et pysty mitään todistamaan.

        Tuo hömppätutkimus on yhtä uskottava, kuin jos uusnatseille tehtäisiin ovensuumielipidekysely siitä, tekivätkö natsit jokain ikävää juutalaisille vai ei. On suorastaan noloa, että vaihtoehtopilleritehtailijat ja antivacciinit vetoavat näin karkeita virheitä sisältävään "tutkimukseen". Se kertoo paljon siitä, että kun ei ole mitään todellista väitteiden tueksi, ollaan valmiita hyväksymään mikä tahansa oksennus, joka miellyttää itseä.


    • BSHunter
      • BSHunter

        Kyseisen kirjan kirjoittaja on tunnettu antivacciini ja löytyy hömppätieteilijöiden listalta.

        Pelkästään se, että antivacciinit joutuvat aina vetoamaan aivan kelvottomiin julkaisuihin ja oikean tieteen kumoamiin "hutkimuksiin", kertoo oikeastaan kaiken olennaisen. Jos antivacciineilla olisi todellisia, luotettavia tutkimuksia tai näyttöä, he vetoaisivat niihin väittäessään rokotteita vaarallisiksi..

        Vaihtoehtolääketiede on kymmenien miljardien bisnes maailmalla ja salaliittoteoreetikot lomittuvat ihmisryhmänä hyvin pitkälti näihin vaihtoehtopillerien myyjiin, antivacciineihin, niihin jotka luulevat hallitusten pimittävän alienien tai reptiliaanien maailmanvaltiutta, tai jotka uskovat NWO:hon.

        On valitettavaa, että väärän tiedon levittäminen ei ole rangaistavaa. Mielipide on vapaa, mutta väärän tiedon esittäminen faktana pitäisi olla rikos.


      • hendeen

        "Vaihtoehtolääketiede on kymmenien miljardien bisnes maailmalla".
        Ai kauheeta mikä flashback! Muistan lukeneeni sanomalehdestä thl:n asiantuntijan mielipiteen "että rokotevastaisuus on miljoonabisnes." LOLista vaan! Harmi etten laittanut korvantaakse asiantuntijan nimeä...


      • hendeen

        En muuten ymmärrä puoliakaan tuosta sinun viestistäsi. Miten reptiliaanit, vaihtoehtopillerit ja Nwo? (en edes tiedä mitä tarkoittaa eikä kiinnosta) liittyy rokotereaktioihin?

        Tuossa se mistä tässä on nyt kyse:

        https://www.rapport.fi/journalistit/jani-kaaro/rokoteskepsiksesta-kriittisiin-kysymyksiin-opetuksia-toimittajille

        "Hänen terveytensä romahti erään rokotteen ottamisen jälkeen. Hänen oireensa ovat poikkeuksellisia, kokoelma useita autoimmuunivälitteisiä sairauksia, jotka eivät yleensä esiinny yhdessä. Vaikka oireet alkoivat samana päivänä rokotuksen ottamisesta ja hän oli sairaalahoidossakin, lääkärit olivat hyvin haluttomia kirjoittamaan lausuntoa rokotehaitasta."

        "Toinen tapaus koskee kokonaista perhettä: Äiti ja lapset sairastuivat Pandemrix-rokotteesta, osa lapsista sai lisäksi HPV-rokotteen. Äidille kehittyi niveltulehdus ja krooninen väsymystila, lapsille pitkään kestävää korkeaa kuumeilua, väsymystä, huimausta ja POTS-oireyhtymään viittaavia oireita."

        "Nämä ihmiset eivät ole idealisteja, jotka asuvat yhteisöissä, syövät vain luomuruokaa ja parantavat lastensa korvatulehdukset sipulimaidolla. Kaikesta päätellen he ovat tavallisia suomalaisia, jotka ovat rokottaneet lapsensa kuuliaisesti kansalllsen rokotusohjelman mukaisesti, eivätkä ole koskaan tätä ennen ajatelleet rokotteista kriittisesti. Nyt he ovat löytäneet itsensä absurdista tilanteesta, jossa he eivät uskalla puhua ongelmistaan julkisesti. Mitä tahansa he sanovat, se tulkitaan rokotehöpsismiksi, ja heille nauretaan. Heille lausuntoja kirjoittavat lääkärit pysyvät visusti vaiti, sillä heitä odottaisi sama kohtalo. "

        Ja tässä lisää viisaita sanoja samalta mieheltä:

        https://www.rapport.fi/journalistit/jani-kaaro/influenssapiikille-vai-ei

        Tähän rokoteaiheeseen liittyy todella paljon astroturfingia jolla yritetää leimata kaikki rokotuksia epäilevät hulluksi. Thl voisi ottaa sen huomioon tässä omassa "tutkimuksessaan":
        https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/rokotusluottamus-ja-vastaisuus-suomessa


      • BSHunter_
        hendeen kirjoitti:

        En muuten ymmärrä puoliakaan tuosta sinun viestistäsi. Miten reptiliaanit, vaihtoehtopillerit ja Nwo? (en edes tiedä mitä tarkoittaa eikä kiinnosta) liittyy rokotereaktioihin?

        Tuossa se mistä tässä on nyt kyse:

        https://www.rapport.fi/journalistit/jani-kaaro/rokoteskepsiksesta-kriittisiin-kysymyksiin-opetuksia-toimittajille

        "Hänen terveytensä romahti erään rokotteen ottamisen jälkeen. Hänen oireensa ovat poikkeuksellisia, kokoelma useita autoimmuunivälitteisiä sairauksia, jotka eivät yleensä esiinny yhdessä. Vaikka oireet alkoivat samana päivänä rokotuksen ottamisesta ja hän oli sairaalahoidossakin, lääkärit olivat hyvin haluttomia kirjoittamaan lausuntoa rokotehaitasta."

        "Toinen tapaus koskee kokonaista perhettä: Äiti ja lapset sairastuivat Pandemrix-rokotteesta, osa lapsista sai lisäksi HPV-rokotteen. Äidille kehittyi niveltulehdus ja krooninen väsymystila, lapsille pitkään kestävää korkeaa kuumeilua, väsymystä, huimausta ja POTS-oireyhtymään viittaavia oireita."

        "Nämä ihmiset eivät ole idealisteja, jotka asuvat yhteisöissä, syövät vain luomuruokaa ja parantavat lastensa korvatulehdukset sipulimaidolla. Kaikesta päätellen he ovat tavallisia suomalaisia, jotka ovat rokottaneet lapsensa kuuliaisesti kansalllsen rokotusohjelman mukaisesti, eivätkä ole koskaan tätä ennen ajatelleet rokotteista kriittisesti. Nyt he ovat löytäneet itsensä absurdista tilanteesta, jossa he eivät uskalla puhua ongelmistaan julkisesti. Mitä tahansa he sanovat, se tulkitaan rokotehöpsismiksi, ja heille nauretaan. Heille lausuntoja kirjoittavat lääkärit pysyvät visusti vaiti, sillä heitä odottaisi sama kohtalo. "

        Ja tässä lisää viisaita sanoja samalta mieheltä:

        https://www.rapport.fi/journalistit/jani-kaaro/influenssapiikille-vai-ei

        Tähän rokoteaiheeseen liittyy todella paljon astroturfingia jolla yritetää leimata kaikki rokotuksia epäilevät hulluksi. Thl voisi ottaa sen huomioon tässä omassa "tutkimuksessaan":
        https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/rokotusluottamus-ja-vastaisuus-suomessa

        "En muuten ymmärrä puoliakaan tuosta sinun viestistäsi. Miten reptiliaanit, vaihtoehtopillerit ja Nwo? (en edes tiedä mitä tarkoittaa eikä kiinnosta) liittyy rokotereaktioihin?"

        Yritän esittää asian tällä kertaa lyhyemmin ja yksinkertaisemmin: Siten että rokotevastainen liike käyttää samoja kelvottomia toimintatapoja aatteensa edistämiseen, kuin ne tahot jotka yrittävät vakuuttaa lukijansa siitä, että maailma on 6000 vanha, että evoluutio on vain tieteen salaliitto tai että maailmaa johtavat salaisesti milloin harmaat miehet (=alienit), milloin reptiliaanit (=liskoihmiset) ja milloin joku NWO (=new world order, jonka väitetään alistavan kaikki kansat).

        Mielenkiintoinen kirjoitus tuo minkä lähetit ja vielä oikein lähteetkin. Tuossa oli jo tekstiä johon en suhtautunut automaattisesti hölynpölynä, mutta kuten olen aiemminkin havainnut, jos jotain asiaa on paljon tutkittu ja tulokset ovat olleet yhdensuuntaisia, niin aika harvoin mitään suuria muutoksia tai vastakkaisia tuloksia enää tulee - niin taisi käydä tässäkin.

        Alkuperäinen väite lyhyesti: tanskalainen lääkäri kävi läpi EMA:n (Euroopan lääkevirasto) tutkimusmateriaalin, löysi näyttöä HPV-rokotteen mahdollisista haitoista ja halusi lisätutkimuksia aiheesta. EMA vastasi että lääkärin tekemä tutkimus on harhaanjohtava. Cochrane-tutkimuslaitos asettui tukemaan lääkäriä ja hänen näkemystään, ja lähetti julkisen, kriittisen kirjeen EMA:lle aiheesta. Asiaan liittyi syytöksiä salailusta, loukkaavasta kohtelusta lääkäriä kohtaan, tutkijoiden eripuraisuudesta yms..

        Kirje: https://nordic.cochrane.org/sites/nordic.cochrane.org/files/public/uploads/ResearchHighlights/Complaint-to-EMA-over-EMA.pdf

        ja

        EMA:n vastine: http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/Other/2016/07/WC500210543.pdf

        Mitä löysin aiheesta: liikaa kirjoitettavaksi, joten tässä linkki: https://vaxopedia.org/2018/07/30/about-the-cochrane-hpv-controversy/

        Cochranen luotettavuudesta kommentti British Medical Journalissa, joista yhden allekirjoittaja on suomalainen lääkäri https://www.bmj.com/rapid-response/2011/10/30/cochrane-reviews-are-they-reliable

        Ilmeisesti laatu ei ole ihan sitä kuin mitä sivuillaan väittävät sen olevan.


      • BSHunter_
        BSHunter_ kirjoitti:

        "En muuten ymmärrä puoliakaan tuosta sinun viestistäsi. Miten reptiliaanit, vaihtoehtopillerit ja Nwo? (en edes tiedä mitä tarkoittaa eikä kiinnosta) liittyy rokotereaktioihin?"

        Yritän esittää asian tällä kertaa lyhyemmin ja yksinkertaisemmin: Siten että rokotevastainen liike käyttää samoja kelvottomia toimintatapoja aatteensa edistämiseen, kuin ne tahot jotka yrittävät vakuuttaa lukijansa siitä, että maailma on 6000 vanha, että evoluutio on vain tieteen salaliitto tai että maailmaa johtavat salaisesti milloin harmaat miehet (=alienit), milloin reptiliaanit (=liskoihmiset) ja milloin joku NWO (=new world order, jonka väitetään alistavan kaikki kansat).

        Mielenkiintoinen kirjoitus tuo minkä lähetit ja vielä oikein lähteetkin. Tuossa oli jo tekstiä johon en suhtautunut automaattisesti hölynpölynä, mutta kuten olen aiemminkin havainnut, jos jotain asiaa on paljon tutkittu ja tulokset ovat olleet yhdensuuntaisia, niin aika harvoin mitään suuria muutoksia tai vastakkaisia tuloksia enää tulee - niin taisi käydä tässäkin.

        Alkuperäinen väite lyhyesti: tanskalainen lääkäri kävi läpi EMA:n (Euroopan lääkevirasto) tutkimusmateriaalin, löysi näyttöä HPV-rokotteen mahdollisista haitoista ja halusi lisätutkimuksia aiheesta. EMA vastasi että lääkärin tekemä tutkimus on harhaanjohtava. Cochrane-tutkimuslaitos asettui tukemaan lääkäriä ja hänen näkemystään, ja lähetti julkisen, kriittisen kirjeen EMA:lle aiheesta. Asiaan liittyi syytöksiä salailusta, loukkaavasta kohtelusta lääkäriä kohtaan, tutkijoiden eripuraisuudesta yms..

        Kirje: https://nordic.cochrane.org/sites/nordic.cochrane.org/files/public/uploads/ResearchHighlights/Complaint-to-EMA-over-EMA.pdf

        ja

        EMA:n vastine: http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/Other/2016/07/WC500210543.pdf

        Mitä löysin aiheesta: liikaa kirjoitettavaksi, joten tässä linkki: https://vaxopedia.org/2018/07/30/about-the-cochrane-hpv-controversy/

        Cochranen luotettavuudesta kommentti British Medical Journalissa, joista yhden allekirjoittaja on suomalainen lääkäri https://www.bmj.com/rapid-response/2011/10/30/cochrane-reviews-are-they-reliable

        Ilmeisesti laatu ei ole ihan sitä kuin mitä sivuillaan väittävät sen olevan.

        Jaa tuossa oli väärinkäsitys, joten tuo kappaleen joka alkaa: Alkuperäinen väite lyhyesti voi unohtaa.


    • OdotettuTeos

      Elina Hytönen, Kirsi Lohtaja: Rokotteet ja vaiettu tieto

      ”Lähes sata vuotta sitten lasten rokotukset aloitettiin maailmanlaajuisesti suuren optimismin vallassa: niiden piti poistaa lasten tartuntataudit muutamassa vuodessa koko planeetalta.

      Nykyään useimmissa maissa väestöstä jopa 90–99 % on rokotettu, mutta lapset ja aikuiset eivät ole tulleet terveemmiksi. Tuhkarokko-, hinkuyskä- ja sikotautiepidemiat ovat arkipäivää rokotettujen joukossa, ja rokotukset levittävät poliotakin sinne missä sitä ei vielä ole, kuten WHO on myöntänyt.

      Jotain hälyttävää tapahtuu lisäksi lasten ja nuorten keskuudessa. Lähes puolet alle 18-vuotiaista Yhdysvalloissa potee ainakin yhtä kroonista sairautta. Lasten riski sairastua krooniseen sairauteen on nykyään nelinkertainen heidän vanhempiinsa nähden, ja riski nousee nopeasti. Tämä on historiassa uutta. Oppimisvaikeudet, ylivilkkaus, astma, ruoka-aineallergiat, autoimmuunisairaudet ja koko väestön älykkyysosamäärän lasku ovat yleisesti tilastoitua arkipäivää.

      Tutkimukset liittävät nämä ilmiöt vakuuttavasti ennen kaikkea rokotuksiin, jotka mullistavalla tavalla ovat manipuloineet useiden sukupolvien immuunipuolustusta. Rokotteiden tehottomuudesta ja niiden aiheuttamista valtavista haittaepidemioista kuitenkin vaietaan, vaikka luotettavaa rehellistä tutkimusta on paljon ja tulee koko ajan lisää.

      Miksi näin on, miksi rokotteet eivät toimi, miksi ne aiheuttavat sairautta ja kuolemaa, miksi vallitseva biolääketiede ei suostu panostamaan parempaan terveydenhoidon malliin vaan vaatii pakkorokotuslakeja, siitä ovat Elina Hytönen ja Kirsi Lohtaja halunneet kertoa tässä kirjassa.”

      • Hupiakat

        Kirjan kirjoittajat ovatkin varsinaisia neroja.


      • Neroudesta
        Hupiakat kirjoitti:

        Kirjan kirjoittajat ovatkin varsinaisia neroja.

        Kirjan kirjoittajat ovat oikeasti ja laajasti perehtyneet rokotteisiin. Myyttien on aika murtua ja valheiden paljastua kaikille tietoa etsiville. Myöhäistä on akatella. Teos on jo luettavissa. Hytönen on kielinero, jota ei voi pettää useammallakaan kielellä. Kiinalaisen lääketieteen parissa hän on kulkenut pitkän tien ja terveydenhoitomme ongelmiin perehtynyt jo useat vuosikymmenet. Tästä on hyvä muiden jatkaa.

        Karvasta on kirjan teksti, kunhan seuraavia rokotemenoeriä aletaan siunaamaan.

        Olet oikeassa, he ovat neroja. Lääkärinoikeuksiakaan heiltä ei voida riistää. Heillä on oikeasti valta tutkia sellaista, mihin länsimaisen lääkärin koulutuksen saaneella ei olisi mitään mahdollisuuksia.


      • BSHunter_
        Neroudesta kirjoitti:

        Kirjan kirjoittajat ovat oikeasti ja laajasti perehtyneet rokotteisiin. Myyttien on aika murtua ja valheiden paljastua kaikille tietoa etsiville. Myöhäistä on akatella. Teos on jo luettavissa. Hytönen on kielinero, jota ei voi pettää useammallakaan kielellä. Kiinalaisen lääketieteen parissa hän on kulkenut pitkän tien ja terveydenhoitomme ongelmiin perehtynyt jo useat vuosikymmenet. Tästä on hyvä muiden jatkaa.

        Karvasta on kirjan teksti, kunhan seuraavia rokotemenoeriä aletaan siunaamaan.

        Olet oikeassa, he ovat neroja. Lääkärinoikeuksiakaan heiltä ei voida riistää. Heillä on oikeasti valta tutkia sellaista, mihin länsimaisen lääkärin koulutuksen saaneella ei olisi mitään mahdollisuuksia.

        Kirjan kirjoittajat:

        "9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia -kirjan kirjoittaja Kirsi Lohtaja on koulutukseltaan fengshui-konsultti. Hänellä on myös sairaanhoitajan sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutukset."

        "Toini Elina Hytönen on suomalainen toimittaja, kääntäjä ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja opettaja. "

        No tässäpä meillä on oikein "ammattilaiset" Fengshui-konsultti ja kiinalaisen lääketieteen terapeutti :)

        Kaikkea roskaa ihmiset ovatkin valmiit uskomaan. On oikeasti noloa vedota tällaisiin läpysköihin jos vastapuolella on useita tieteellisiä tutkimuksia ympäri maailmaa ja näillä taas on lähteinään mutu ja antivacciinien nettisivut.

        Noloa...


      • Edes_tämän_kerran
        BSHunter_ kirjoitti:

        Kirjan kirjoittajat:

        "9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia -kirjan kirjoittaja Kirsi Lohtaja on koulutukseltaan fengshui-konsultti. Hänellä on myös sairaanhoitajan sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutukset."

        "Toini Elina Hytönen on suomalainen toimittaja, kääntäjä ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja opettaja. "

        No tässäpä meillä on oikein "ammattilaiset" Fengshui-konsultti ja kiinalaisen lääketieteen terapeutti :)

        Kaikkea roskaa ihmiset ovatkin valmiit uskomaan. On oikeasti noloa vedota tällaisiin läpysköihin jos vastapuolella on useita tieteellisiä tutkimuksia ympäri maailmaa ja näillä taas on lähteinään mutu ja antivacciinien nettisivut.

        Noloa...

        Kommenttisi on ala–arvoinen ja kuvastaa hätääsi.

        Lääkärinhän nuo seikat olisi pitänyt tuoda esille, mutta silloin hän olisi väistämättä jo entinen lääkäri. Näin se menee. Jokaisen on kärsittävä oma häpeänsä.

        Lukematta jo tiedätkin. Skeptikkojen etu. Selvänäkijän kyvyt edesauttavat. Kuten huomaat koulutuksesta voi tulla ansa. Näin lääkäreille on jo käynyt.

        Kirjan luettuasi voit kieltää kaiken, mutta tosiasioille et sinäkään mahda mitään. Asiat vaan kehkeytyvät näin ja seurauksille löytyvät syynsä, ennemmin tai myöhemmin.

        Raivo, kiukku ja solvaukset eivät muuta mitään, paitsi että ne syventävät jo ennestäänkin epätoivoista rokotekaaosta. Ymmärrettävää on, että vastapuoli on nyt shokissa. Mutta niin makaa kuin petaa. Pedattaessa olisi pitänyt miettiä. Nyt on auttamatta jo liian myöhäistä.

        Lääketieteen historiassa tuskin on toista osa-aluetta, jossa potilaan etu on onnistuttu syrjäyttämään näin mittavassa määrin. Ei anteeksipyyntöjä, ei pahoitteluja. Ei hyvä päivä.

        Ajattele nyt sinäkin vähän. Edes tämän kerran.


      • BSHunter_
        Edes_tämän_kerran kirjoitti:

        Kommenttisi on ala–arvoinen ja kuvastaa hätääsi.

        Lääkärinhän nuo seikat olisi pitänyt tuoda esille, mutta silloin hän olisi väistämättä jo entinen lääkäri. Näin se menee. Jokaisen on kärsittävä oma häpeänsä.

        Lukematta jo tiedätkin. Skeptikkojen etu. Selvänäkijän kyvyt edesauttavat. Kuten huomaat koulutuksesta voi tulla ansa. Näin lääkäreille on jo käynyt.

        Kirjan luettuasi voit kieltää kaiken, mutta tosiasioille et sinäkään mahda mitään. Asiat vaan kehkeytyvät näin ja seurauksille löytyvät syynsä, ennemmin tai myöhemmin.

        Raivo, kiukku ja solvaukset eivät muuta mitään, paitsi että ne syventävät jo ennestäänkin epätoivoista rokotekaaosta. Ymmärrettävää on, että vastapuoli on nyt shokissa. Mutta niin makaa kuin petaa. Pedattaessa olisi pitänyt miettiä. Nyt on auttamatta jo liian myöhäistä.

        Lääketieteen historiassa tuskin on toista osa-aluetta, jossa potilaan etu on onnistuttu syrjäyttämään näin mittavassa määrin. Ei anteeksipyyntöjä, ei pahoitteluja. Ei hyvä päivä.

        Ajattele nyt sinäkin vähän. Edes tämän kerran.

        Aiemmista kokemuksistani kreationistien ja muiden foliopäiden kanssa tiedän, että vaihtoehtoihmisten päiden kääntäminen on täysin mahdotonta. Lähinnä pyrin siihen että kukaan ei enää hurahtaisi tällaisiin aatteisiin.

        Jos oikeasti vetoat kirjasiin jotka ovat fengshui-poppatohtorien kirjoittamia, etkä hahmota kuinka valtava kuilu tieteellisen näytön ja antivacciinien mutuilun välillä on, olisi parempi jos et puhuisi ajattelemisesta mitään.

        Raivoa tai kiukkua minulla ei ole ollut, lähinnä olen ollut täällä typerryksissä siitä, millaista soopaa antivacciinit levittävät ja miten teikäläisillä ei ole minkäänlaista suhteellisuudentajua - siis aivan kuten kreationisteilla ja vastaavilla. Olette niin kaksi marjaa kuin olla ja voi.

        Koska käytössä ei ole kameraa, annan Speden tulkita ilmeitäni näitä teidän juttuja lukiessani:

        http://4.bp.blogspot.com/-OT2wz9Tb2h4/VbkP5d9LVVI/AAAAAAAAA_E/wjVBcbejQUI/s320/SPEDE.jpg

        https://i.ylilauta.org/8b/376da4b2/spede27.jpg


      • Tarkennus
        BSHunter_ kirjoitti:

        Kirjan kirjoittajat:

        "9 Ki -Astrologia eli Yhdeksän Tähden Astrologia -kirjan kirjoittaja Kirsi Lohtaja on koulutukseltaan fengshui-konsultti. Hänellä on myös sairaanhoitajan sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutukset."

        "Toini Elina Hytönen on suomalainen toimittaja, kääntäjä ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti ja opettaja. "

        No tässäpä meillä on oikein "ammattilaiset" Fengshui-konsultti ja kiinalaisen lääketieteen terapeutti :)

        Kaikkea roskaa ihmiset ovatkin valmiit uskomaan. On oikeasti noloa vedota tällaisiin läpysköihin jos vastapuolella on useita tieteellisiä tutkimuksia ympäri maailmaa ja näillä taas on lähteinään mutu ja antivacciinien nettisivut.

        Noloa...

        Elina Hytönen on myös filosofian maisteri ja dramaturgi.


      • komediallinen_kiukku
        BSHunter_ kirjoitti:

        Aiemmista kokemuksistani kreationistien ja muiden foliopäiden kanssa tiedän, että vaihtoehtoihmisten päiden kääntäminen on täysin mahdotonta. Lähinnä pyrin siihen että kukaan ei enää hurahtaisi tällaisiin aatteisiin.

        Jos oikeasti vetoat kirjasiin jotka ovat fengshui-poppatohtorien kirjoittamia, etkä hahmota kuinka valtava kuilu tieteellisen näytön ja antivacciinien mutuilun välillä on, olisi parempi jos et puhuisi ajattelemisesta mitään.

        Raivoa tai kiukkua minulla ei ole ollut, lähinnä olen ollut täällä typerryksissä siitä, millaista soopaa antivacciinit levittävät ja miten teikäläisillä ei ole minkäänlaista suhteellisuudentajua - siis aivan kuten kreationisteilla ja vastaavilla. Olette niin kaksi marjaa kuin olla ja voi.

        Koska käytössä ei ole kameraa, annan Speden tulkita ilmeitäni näitä teidän juttuja lukiessani:

        http://4.bp.blogspot.com/-OT2wz9Tb2h4/VbkP5d9LVVI/AAAAAAAAA_E/wjVBcbejQUI/s320/SPEDE.jpg

        https://i.ylilauta.org/8b/376da4b2/spede27.jpg

        Kompuroit aina sivuraiteille, kreationismiin, spedeilyyn ja etenkin hullunkurisiin nimittelyihin. Jostain syystä rokotteista puhuttaessa tämä on ollut sinulla enemmän sääntö kuin poikkeus. Asiassa et malta pysyä yhtään. Suhteellisuudentajusi katoaa ja hurahdat siihen, mitä väität valvovasi.

        Täyttä soopaa nytkin viestittelet ja voin vain kuvitella, kuinka sitten hauskuutat itseäsi näillä hurumhei-filosofioinneillasi. Rokotteista et ole kiinnostunut, ja tämä jos mikä on tullut täysin selväksi. Toisaalta lääkäreissäkin aina silloin tällöin tapaa tällaisia hupiveikkoja, jotka eivät alennu epäkohtien selvittelyyn, kun vaihtoehtoisesti saavat tilaisuuden kehua omaa erinomaisuuttaan, ja samalla lytätä toisen tietämyksen muutaman tunnepohjalla bongaamansa sanan tai lauseen perusteella.

        Rokotetragediat luhistavat perheet. Tästä sinulla ei ole käsitystä, kun taas ko kirjan kirjoittaneilla on, vuosikymmenten asiantuntemus. Sinun ei tarvitse lukea mitään, koska lukemattakin näytät tietävän jo kaiken.

        Komedia on kehno valinta silloin kun kärsimykseen pitäisi pureutua. Kärsiä kärsivien kanssa.


      • Tätitkuutamolla

        "Sinun ei tarvitse lukea mitään"

        No ei nyt ainakaan kannata käyttää aikaa hihhulikirjojen lukemiseen.


      • salaa_voisit_lueskella
        Tätitkuutamolla kirjoitti:

        "Sinun ei tarvitse lukea mitään"

        No ei nyt ainakaan kannata käyttää aikaa hihhulikirjojen lukemiseen.

        Elina Hytönen on kirjoittanut myös laajan teoksen kiinalaisen lääketieteen perusteista nimeltään Lohikäärmeen lääketiede.

        Rokotteet ja vaiettu tieto on ensimmäinen suomenkielinen rokotteisiin ja niiden historiaan laajasti perehdyttävä teos. Tällaista on kaivattu jo pitemmän aikaa. Soveltuu erityisen hyvin lääkärien käyttöön, koska lääketieteellisessä koulutuksessa rokotteiden osuus on valitettavan vähäinen. Hytönen omaa laajat taustatiedot ja perehtyy tarkoin käsittelemäänsä aihepiiriin. Hänen kielellinen lahjakkuutensa on tässäkin suureksi eduksi.

        Suosittelen myös lukemista kaihtaville. Nyt kun rokotteet on alettu nähdä entistä turvattomampina, mielenkiinto tältäkään osin ei pääse herpaantumaan.


      • BSHunter_
        salaa_voisit_lueskella kirjoitti:

        Elina Hytönen on kirjoittanut myös laajan teoksen kiinalaisen lääketieteen perusteista nimeltään Lohikäärmeen lääketiede.

        Rokotteet ja vaiettu tieto on ensimmäinen suomenkielinen rokotteisiin ja niiden historiaan laajasti perehdyttävä teos. Tällaista on kaivattu jo pitemmän aikaa. Soveltuu erityisen hyvin lääkärien käyttöön, koska lääketieteellisessä koulutuksessa rokotteiden osuus on valitettavan vähäinen. Hytönen omaa laajat taustatiedot ja perehtyy tarkoin käsittelemäänsä aihepiiriin. Hänen kielellinen lahjakkuutensa on tässäkin suureksi eduksi.

        Suosittelen myös lukemista kaihtaville. Nyt kun rokotteet on alettu nähdä entistä turvattomampina, mielenkiinto tältäkään osin ei pääse herpaantumaan.

        Kiinalainen lääketiede on hyvä esimerkki siitä, että lääketeollisuus on tutkinut useita sen esittämiä lääkintäkeinoja, löytänyt joitakin toimivia vaihtoehtoja ja nyt niitä löytyy apteekin hyllystä. Sen sijaan varsin suuri osa kiinalaisesta lääketieteestä on melko tehotonta tai ei toimi. Erona kiinalaisen lääkitsemisen ja "pahojen big pharma pillereiden" välillä - siis niissä tapauksissa missä jonkin kiinalaisen lääketieteen kasvin havaittiin ylipäätään edes toimivan - on siinä, että pilleristä saatava annos tiedetään tarkkaan ja tiedetään paljonko vaikuttavaa ainetta pitää saada, jotta parantava vaikutus olisi riittävä. Yrttejä popsimalla taas annostus vaihtelee, koska kasveissa vaikuttavaa ainetta on hyvin vaihteleva määrä.

        Ylempänä ketjussa mainittu kirja kirjoittajineen ovat edelleenkin rokoteasioissa ja lääketieteen arvioinnissa asiantuntemattomia ja koulutus-/osaamistaustaltaan (kuten rokotevastustajat niin usein muutenkin) soveltumattomia esittämään kirjan väitteitä. Se että toinen on joskus kauan sitten opiskellut sairaanhoitajaksi tai se että toinen on kirjallisuudesta tai äidinkielestä (vai mistä olikaan) opiskellut itsensä maisteriksi, ei muuta tätä taustaongelmaa. Se voi kuulostaa hienolta kun joku on maisteri, mutta edelleenkään juristista ei ole aivokirurgiksi, eikä aivokirurgit ole päteviä suunnittelemaan siltoja tai pilvenpiirtäjiä.

        "Nyt kun rokotteet on alettu nähdä entistä turvattomampina, mielenkiinto tältäkään osin ei pääse herpaantumaan. "

        Toisinaan melkein toivon, että ne jotka eivät halua rokotteita ottaa, jättäisivät ne ottamatta ja kieltäytyisivät länsimaisesta lääketieteestä kokonaan. Potilasjonot lyhenisivät, mutta hautaustoimistoon kannattaisi yrittää päästä osakkaaksi :)


      • melkein
        BSHunter_ kirjoitti:

        Kiinalainen lääketiede on hyvä esimerkki siitä, että lääketeollisuus on tutkinut useita sen esittämiä lääkintäkeinoja, löytänyt joitakin toimivia vaihtoehtoja ja nyt niitä löytyy apteekin hyllystä. Sen sijaan varsin suuri osa kiinalaisesta lääketieteestä on melko tehotonta tai ei toimi. Erona kiinalaisen lääkitsemisen ja "pahojen big pharma pillereiden" välillä - siis niissä tapauksissa missä jonkin kiinalaisen lääketieteen kasvin havaittiin ylipäätään edes toimivan - on siinä, että pilleristä saatava annos tiedetään tarkkaan ja tiedetään paljonko vaikuttavaa ainetta pitää saada, jotta parantava vaikutus olisi riittävä. Yrttejä popsimalla taas annostus vaihtelee, koska kasveissa vaikuttavaa ainetta on hyvin vaihteleva määrä.

        Ylempänä ketjussa mainittu kirja kirjoittajineen ovat edelleenkin rokoteasioissa ja lääketieteen arvioinnissa asiantuntemattomia ja koulutus-/osaamistaustaltaan (kuten rokotevastustajat niin usein muutenkin) soveltumattomia esittämään kirjan väitteitä. Se että toinen on joskus kauan sitten opiskellut sairaanhoitajaksi tai se että toinen on kirjallisuudesta tai äidinkielestä (vai mistä olikaan) opiskellut itsensä maisteriksi, ei muuta tätä taustaongelmaa. Se voi kuulostaa hienolta kun joku on maisteri, mutta edelleenkään juristista ei ole aivokirurgiksi, eikä aivokirurgit ole päteviä suunnittelemaan siltoja tai pilvenpiirtäjiä.

        "Nyt kun rokotteet on alettu nähdä entistä turvattomampina, mielenkiinto tältäkään osin ei pääse herpaantumaan. "

        Toisinaan melkein toivon, että ne jotka eivät halua rokotteita ottaa, jättäisivät ne ottamatta ja kieltäytyisivät länsimaisesta lääketieteestä kokonaan. Potilasjonot lyhenisivät, mutta hautaustoimistoon kannattaisi yrittää päästä osakkaaksi :)

        Taidat pitää koko elämää vitsinä ja sanoja toinen toistaan merkityksettömämpinä viestinnän välineinä. Niinpä. Itse asiassa onko millään mitään väliä. Sujuvasti trollailet ja loppujen lopuksi hymyn saat täältäkin irtoamaan.

        Melkein toivot. Minäkin täällä melkein, Aki Sirkesalon kappale Melkein Onnellinen tuossa taustalla soiden.

        Miten sitä sanotaankaan, että aina vain parempaa jatkoa jo valitsemallasi tiellä.


    • Harhainenmaailmanne

      Kirsi Lohtaja -elämää kristallilapsen kanssa-

      Newage idiootit taas vauhdissa.

      • hendeen

        ASTROTURFINGIA. Ottakaa selvää mitä se on.


      • BSHunter_
        hendeen kirjoitti:

        ASTROTURFINGIA. Ottakaa selvää mitä se on.

        Astroturfing: "Astroturfing is the practice of masking the sponsors of a message or organization (e.g., political, advertising, religious or public relations) to make it appear as though it originates from and is supported by grassroots participants. It is a practice intended to give the statements or organizations credibility by withholding information about the source's financial connection." --Wikipedia

        En tiennyt että tälle on termikin. Olen hölmönä selittänyt moneen viestiin, miten vaihtoehtolääkefirmat levittävät nykyään näitä valetodistuksia ja tekaistuja tarinoita käyttäjistä, jotka ovat milloin parantuneet syövästä ja milloin mistäkin vaihtoehtopillerien tai kristallihoitojen tavulla, kun lainsäädäntö sanoo nykyään että tuotteella ei saa mainostaa olevan parantavaa vaikutusta, ellei siitä ole näyttöä. Jos olisin tiennyt tämän termin, olisin voinut koko ajan puhua siitä, miten vaihtoehtolääketiede käyttää astroturfingia ja säästää paljon aikaa.

        Kiitos tästä tiedosta.


      • hendeen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Astroturfing: "Astroturfing is the practice of masking the sponsors of a message or organization (e.g., political, advertising, religious or public relations) to make it appear as though it originates from and is supported by grassroots participants. It is a practice intended to give the statements or organizations credibility by withholding information about the source's financial connection." --Wikipedia

        En tiennyt että tälle on termikin. Olen hölmönä selittänyt moneen viestiin, miten vaihtoehtolääkefirmat levittävät nykyään näitä valetodistuksia ja tekaistuja tarinoita käyttäjistä, jotka ovat milloin parantuneet syövästä ja milloin mistäkin vaihtoehtopillerien tai kristallihoitojen tavulla, kun lainsäädäntö sanoo nykyään että tuotteella ei saa mainostaa olevan parantavaa vaikutusta, ellei siitä ole näyttöä. Jos olisin tiennyt tämän termin, olisin voinut koko ajan puhua siitä, miten vaihtoehtolääketiede käyttää astroturfingia ja säästää paljon aikaa.

        Kiitos tästä tiedosta.

        Ajatteleppa uudelleen.
        https://www.businessinsider.com/astroturfing-grassroots-movements-2011-9?r=US&IR=T&IR=T

        https://www.city.fi/ilmiot/trolli feikki uutta potilastietojarjestelmaa puolustamaan palkattu ammattilainen vai kaikkea tata/5198

        Rokotuksista ei saa aikaan järkevää keskustelua MILLÄÄN palstalla. Ensimmäisten vastausten joukossa keskusteluun vedetään Pietarsaari, huuhaahörhöt, homeopatia, hopeavesi ja andrew wakefieldin tutkimus (suosittelen muuten lukemaan itse tutkimukse sanasta sanaan niin tiedät mitä siellä oikeasti sanotaan). Mutta jos et jaksa kaivaa tutkimusta niin tästä löytyy video joka avaa hienosti asiaa:
        https://www.youtube.com/watch?v=yfZ5ggUG0CM kohdasta 0:30 aletaan käymään tutkimusta läpi.


      • hendeen

      • hendeen
        hendeen kirjoitti:

        Tässä TEDx luento astroturffauksesta:
        https://www.youtube.com/watch?v=-bYAQ-ZZtEU

        Kohdasta 8:45 eteenpäin kerrotaan kuinka tunnistat astroturffauksen. Nainen kertoo esimerkissään kuin suoraan BSHunterin tavasta "keskustella". Huntterille maksetaan luultavasti viestien määrän ja niiden pituuden perusteella. Sen takia ne sisältää niin paljon jonninjoutavaa jorinaa.


      • enolerobottikaan

        harhainen skeptikko idiootti taas kommentoi asiaa, joata ei tiedä mitään.


    • ihmisparat

      Pietarsaaressa isovanhempiakin koulutetaan jo rokotemyönteisyyden levittämiseen. Rokotteita on nyt pakko levittää. Vaihtoehdottomuus on rokotebisneksen johtoajatus. Hoitajat jo pakkolääkitään ja seuraavaksi on lasten vuoro. Keinot ovat monet. Vanhempia sakotetaan, heidän verojaan korotetaan, lapsilisät evätään ja lopulta lapsilta viedään oikeus päivähoitoon, kouluun jne jne.

      Kun useissa maissa poliittiset otteet kovenevat ja pakkokeinoja myös samanaikaisesti lisätään, voidaan puhua jo suoranaisista rokotevainoista. Lääkityksen perusteella vainotaan jo enemmän kuin ihon värin. Kirjassa rokotteet ja vaiettu tieto tähänkin problematiikkaan on perehdytty huolella. Elina Hytösen laaja lukeneisuus ja terveydenhoidollinen kokemus pääsevät näin monipuolisesti esille.

      Oletteko muuten panneet merkille, että ihmisen sukupuolesta on yhä vaikeampi ottaa selvää. Lapsen hormonaalinen kehitys sekin on jo varhain vakavasti häiriintynyt. Rokotteilta ei voida enää suojautua, mutta onneksi evoluutio tulee hätiin ja lopulta korjaa rokotteilla aikaansaadun älykkyystason laskun, tosin pakkokeinoin sekin. Tämänkaltaiset pakot eivät tietenkään alun perin ole terveydenhoidollisiin suunnitelmiin kuuluneet. Vasta sitten kun ahneus ja valtapyrkimykset sekoittivat päättäjien mielen, alamaisten käsittely muuttui mielivaltaiseksi. Lääketeollisuuden suruksi syntyvyys on jo kääntynyt laskuun. Naisen ei vielä ole pakko synnyttää, mutta eihän lääkebisnes voi entisellään ja jatkuvasti uutta voittoa tuottaen pyöriä, ellei lapsia synny sen ruokittavaksi. Toki jäljellä oleville rokotteita tullaan edelleen lisäämään, myös tehostetuin annoksin. Ikävä puoli on siinä, että kaikesta huolimatta potilaiden pitäisi joten kuten säilyä hengissäkin, jotta uusiin lääkekokeiluihin voitaisiin edelleen panostaa. Rokotepyörityksen ylin ehto on kuitenkin se, että niiden kritisointi on saatava näyttämään kahjolta ja media valjastettava tähän hyvin.

      Kenties jonnekin on vielä mahdollista lähteä pakkopiikintää pakoon, mutta lähdeppä perheen kanssa, tuo on jo paljon vaikeampaa. Rokottaminen on politiikkaa ja politiikassa kaikki keinot lopultakin ovat sallittuja. Maailmanhistoria on osoittanut tämän. Demokratiassa THL:kin toimii ja nyt se käyttää jo isovanhempiakin marionetteinaan.

      Rokotteiden myötä väsymys ja matala-asteinen jatkuva tulehduksellisuus pitävät huolen siitä, että hoitoa tarvitaan yhä enemmän. Kuinka oikeassa Orwell olikaan. Minne turvautua, minne mennä pakoon tästä yhden ainoan totuuden miljööstä. Ihmiset ovat massaa ja massaa hallitaan massatuotannoin, tasa-arvoisesti kaikkia yhtälailla.

      Astroturfing. Siinäpä pelastus. Pakotteiden oiva apuaine, adjuvantti. Adjuvantti auttaa moninkertaistamaan sen, mikä ei muutoin hillittömyyteen päätyisi. Monet rokotteet ovat jo todistaneet tämän. Adjuvantti ja rokotteen tehosteuusinnat. Näin ihmisen älykkyydestä ei tarvitse kantaa huolta, ja hänet voidaan suostutella mihin tahansa keinoälyttömyyteen.

      • BSHunter_

        "Pietarsaaressa isovanhempiakin koulutetaan jo rokotemyönteisyyden levittämiseen. "

        Hyvä juttu. Länsimaissa ei osata arvostaa vanhoja ihmisiä, koska nuorison silmissä he ovat vain teknologian kärryiltä pudonneita muinaismuistoja, joille pitää opettaa kännykänkin käyttö. Se mikä usein unohtuu on, että siinä missä jokainen uusi muotivirtaus, taantuma tai median levittämä kauhukuva kamalasta tulevaisuudesta on nuorisolle uusi ja merkittävältä tuntuva asia, vanha sukupolvi on nähnyt ja kokenut jo monta tällaista ja osaa suhtautua niihin aivan eri tavalla.

        Kun media pauhaa että pitää syödä näin tai kuolet syöpään, tai että ellei kaikki tee näin, niin maailma tuhoutuu, iäkkäämmät polvet ovat nähneet tällaisia otsikoita jo kauan ennen kuin nykypolvet ovat syntyneetkään ja silti elämä vain jatkuu - se antaa perspektiiviä.

        Nyt kun on tullut muotiin vastustaa vähän kaikkea rokotteista lähtien ja media jälleen/edelleen toimii kuten ennenkin, eli maalailee kauhukuvia saadakseen lukijat ostamaan irtonumeroita, on hyvä käyttää kokeneemman sukupolven viisautta. Nämä sukupolvet rokotettiin nykyistä paljon alkeellisemmilla ja tuotantotavoiltaan alkeellisemmilla rokotteilla. Jo vuosikymmeniä sitten rokotevastustajat pelottelivat kauhukuvilla ja media tietenkin käytti tilanteen hyväkseen lisätäkseen myyntiään, mutta elämä - jälleen - vain jatkui, eikä näistä pelotteluista huolimatta aiheutunutkaan väitettyjä haittoja.


      • etsivä_löytää
        BSHunter_ kirjoitti:

        "Pietarsaaressa isovanhempiakin koulutetaan jo rokotemyönteisyyden levittämiseen. "

        Hyvä juttu. Länsimaissa ei osata arvostaa vanhoja ihmisiä, koska nuorison silmissä he ovat vain teknologian kärryiltä pudonneita muinaismuistoja, joille pitää opettaa kännykänkin käyttö. Se mikä usein unohtuu on, että siinä missä jokainen uusi muotivirtaus, taantuma tai median levittämä kauhukuva kamalasta tulevaisuudesta on nuorisolle uusi ja merkittävältä tuntuva asia, vanha sukupolvi on nähnyt ja kokenut jo monta tällaista ja osaa suhtautua niihin aivan eri tavalla.

        Kun media pauhaa että pitää syödä näin tai kuolet syöpään, tai että ellei kaikki tee näin, niin maailma tuhoutuu, iäkkäämmät polvet ovat nähneet tällaisia otsikoita jo kauan ennen kuin nykypolvet ovat syntyneetkään ja silti elämä vain jatkuu - se antaa perspektiiviä.

        Nyt kun on tullut muotiin vastustaa vähän kaikkea rokotteista lähtien ja media jälleen/edelleen toimii kuten ennenkin, eli maalailee kauhukuvia saadakseen lukijat ostamaan irtonumeroita, on hyvä käyttää kokeneemman sukupolven viisautta. Nämä sukupolvet rokotettiin nykyistä paljon alkeellisemmilla ja tuotantotavoiltaan alkeellisemmilla rokotteilla. Jo vuosikymmeniä sitten rokotevastustajat pelottelivat kauhukuvilla ja media tietenkin käytti tilanteen hyväkseen lisätäkseen myyntiään, mutta elämä - jälleen - vain jatkui, eikä näistä pelotteluista huolimatta aiheutunutkaan väitettyjä haittoja.

        Tämä kokeneempi sukupolvi dementoituu jo vauhdilla. Heidänkö meitä tulisi valistaa?

        THL on nyt sellaisella tiellä, mitä siellä ei ymmärretä lainkaan. Mediaa seuratessa tiedostaisit pian, ketkä niitä kauhukuvia tässäkin maassa ovat maalailleet. Rokotteista sairastuneet eivät jaksa muotia jakaa, vielä vähemmän niistä kuolleet.

        Pieni ote Rokotteet ja vaiettu tieto kirjasta:
        ”Saksalainen tri Klaus Hartmann työskenteli Paul-Ehrlich-Instituutissa rokoteturvallisuusosaston johtajana. Hän ei ollut rokotevastainen, mutta oli huolissaan rokotteiden alumiiniadjuvanteista ja etenkin kuutosrokotteesta (heksavalentti rokote) Hexavac (GlaxoSmithKline). Rokote oli Euroopassa julistettu turvalliseksi, mutta Hartmann oli huomannut sen aiheuttavan suuren lisäyksen raportoiduissa haittavaikutuksissa. Patologit havaitsivat myös, että rokotteen saamisen jälkeen kuolleiden lasten aivot olivat massiivisesti turvonneet, mikä oli patologeille täysin uutta.
        Tri Hartmann sanoi selostuksessaan, että rokoteasiantuntijat olivat keskustelleet perinpohjaisesti kuutosrokotteen aiheuttamista kuolemantapauksista ja päättäneet, ettei kannattanut julkisesti yhdistää rokotetta vauvojen kuolemiin, koska ’ei ollut poliittisesti viisasta järkyttää yleisön luottamusta rokotuksia kohtaan’.”

        Rokotteissa on kysymys politiikasta, ja politiikassa asiat on saatava näyttämään oikeilta. Lasten immuunivasteen toistuva peukalointi ja häirintä ovat jo johtaneet kestämättömiin tilanteisiin, vakaviin sairastumisiin ja kuolemiin. Lapsen oma tautien vastustuskyky on syrjäytetty ja tilalle tarjottu keinotekoista arpomista. Energeettisesti tätä arpomista lähestyttäessä huomaa pian, että toisella vahingoittuvat aivot, toisella jokin muu osa-alue ja jollekin tulee se loppu, täyspysäyksellä. Rokotteen jälkeiset aivojen kuumat iskunkaltaiset kipupiikit eivät jätä mitään arvailujen varaan, ja lapsen hillitön kimeä itku kertoo myös tilan vakavuudesta. Kaikesta huolimatta lapsi taistelee, myös rankkaan loppuunsa saakka. Ilmeisesti näin täytyy käydä, jotta ihmiset oppisivat vastuuta. Vastuuttomuudesta rokotteista kieltäytyjiä on toistuvasti syytelty. Vieras ajatus on vielä se, että nämä vastuukysymykset kääntyisivätkin päälaelleen ja vastuuseen joutuisivat myös tilan synnyttäneet. Poliitikot ovat luottaneet tieteen asiantuntijoihin ja näin omasta mielestään syyttään tulleet erehdytetyiksi.

        Rokotteiden voittokulku ei suinkaan ole tapahtunut sattumalta, kuten ei sekään, että voittoa ei sittenkään tullut, vaan pelkkä valheiden verkko. Se, että tämä ensijaisesti on toteutettu pienen lapsen kehityksen kustannuksella, on erityisen raskauttavaa. Poliittisesti tullaankin tekemään kaikki voitava, jotta kiinnijäämisriskiltä vältyttäisiin, ja terveydenhoidollisesti asioita perusteltaisiin enemmänkin tieteen jälkeenjääneisyydellä, sillä niin olettamuksen vasta-ainetuotannosta, rokotteiden apuaineista kuin rokoteviljelmissä käytetyistä kudoksistakin oletettiin toimivan siten kuin toivottiin. Mutta kerrankos sitä ihminen erehtyy, tieteessäkin. Erehtyminen on inhimillistä, myös poliittinen vastoinkäyminen, eikä tuosta totuuden viattomasta muuntelusta pitäisi joutua minkäänlaiseen vastuuseen, enempää kuin oikeudessa vaadittuihin vahingonkorvauksiinkaan, erehtyjien mielestä ei ainakaan. Ja mistä ne korvaukset muka revittäisiin, kun rahat ovat jo menneet, rokotteisiin. Rokotettuja on liian paljon, liki sataprosenttia. Toki rokotteisiin käytetyt verorahat voitaisiin jatkossa suunnata paremmin, hätää kärsivien auttamiseen.


    • BSHunter-

      SAIRAS
      SAIRAAMPI
      ROKOTETTU
      KUOLLUT

    • WutheringHeights

      Oli kyseessä rokotteet tai oikeastaan mikä tahansa ihmisen luoma juttu, kyky havannoida totuuden ja valheen välillä erottaa älykkäät ja ei älykkäät. Rokote toimii hyvänä esimerkkinä, sitä on mainostettu vuosikymmeniä koko meidän elinikämme, mainostus = aivopesua ja kun esim BSHunter on lapsesta asti vastaanottanut tätä aivopesua hän automaattisesti luottaa sanoman lähettäjään, vaikkei sanoman lähettäjällä edes ole koskaan ollut vankkaa tieteellistä todistus pohjaa koko rokottteet auttavat väitteille. Riittää että nämä ihmiset vain kuulevat hypnoottisen äänen megafonista ja se on siinä. Kun megafonista kuuluu ääni joka sanoo että rokotteet pelastavat niin BSHunter imee tiedon ja on siitä lähtien sen tiedon vankkumaton kannattaja.

      Jos yhteiskunta megafonin välityksellä olisi kasvattanut BSHunterin omaksumaan kansallissosialismin ainoana totuutena, hän kulkisi kaduilla tehden käsitervehdyksiä huutaen sieg heil.

      Nämä heikkolahjaiset, miksi heitä nyt sanoisikaan, ressukat, ovat juuri sitä miksi yhteiskunta megafonin kautta on heidät luonut, ei omaa ajattelua , ei kyseenalaistamista, ei tietojen analyyttistä tarkastelua , kaikki pohjautuu megafonin kautta tulemaan sanomaan kuinka ajatella kaikesta A:sta Ö:hön .

      Kun ihminen on kyllin ymmärtämätön että luottaa aina mitä megafoni hänelle sanoo, voi lopputulos olla vain täysin turha haitake jolla ei ole koskaan mitään positiivista antaa Mailmalle.


      Olet täysin turha haitake BSHunter, sinulle ei ole antaa Mailmalle yhtään mitään positiivista ja auttavaa, olet ressukka joka toistaa toisten ressukoiden luomia fantasia satuja jotka kuulit itse megafonista. Tottakai on sinulle itsellesi ikävä juttu ettet tietenkään kykene ymmärtämään edes itseäsi, koska jos ymmärtäisit että olet itse pelkkä nyky yhteiskunnan luoma feikki tuote valhe ajattelu mekanismeillaan, voisit ehkä jopa tuntea huonoa oloa ja miettiä onko tässä paletissa nyt kaikki ihan ok .

      • BSHunter_

        "kyky havannoida totuuden ja valheen välillä erottaa älykkäät ja ei älykkäät."

        Oikeastaan älykkyydellä on yllättävän vähän tuon asian kanssa tekemistä. Esimerkiksi kuolemakulteissa on ollut useita älykkäitä mukana ja täysillä ovat uskoneet, että joku planeetta zetan alienit ovat tulossa heitä pelastamaan maailmanlopulta.

        Kirjoituksesi oli - teikäläisten tapaan - pahasti väärässä. Et ilmeisesti todellakaan näe teidän argumentointinne ja meidän argumentointimme välistä merkittävää eroa. Meidän puolemme kertoo useista tieteellisistä tutkimuksista, joita ovat tehneet useat ryhmät ympäri maapalloa ja tulleet samoihin tuloksiin. Ymmärrätkö järkyttävän ristiriidan tuon edellisen ja sen kanssa, että väitit käsitykseni perustuvan markkinointiviestintään? Kyllä se on kuule teidän puolenne, joka käyttää valheita ja propagandaa markkinoinnissaan (ja tästä monta kertaa kiinni olette jääneetkin, joten asiasta on turha alkaa väittelemään). Sen sijaan juuri TEIDÄN puolelle on se, jolla ei ole tutkimuksellista näyttöä väitteidenne tukena.

        Minä en kirjoita tänne mielipiteitäni rokotteista, vaan lukemattomien tieteellisten tutkimusten toistuvista tuloksista, joiden mukaan rokotteet ovat kokolailla turvallisia ja useimmiten tehokkaita.

        Samoin olen kertonut sen tosiasian, jota et voi kiistää, että terveydenhoitoalan ammattilaiset ympäri maailman näkevät lääkkeiden toimiva ja tilastot taas kertovat hyvin selvästi, vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen, miten rokotetut ovat paremmassa suojassa kuin rokottamattomat.

        Jos luulet olevasi erityinen pikku lumihiutale ja tietäväsi suuria salaisuuksia mitä tyhmät tavikset eivät tiedä, kun olet lukenut jotain netin vaihtoehto/salaliittosivustoja, niin idiootti en ole minä, eivätkä ne "hölmöt tavikset" jotka rokotteet ottaa ja lääkkeet syö, vaan kyllä idiootti löytyy sieltä teiltä vessan peilistä...


      • BSHunter_
        BSHunter_ kirjoitti:

        "kyky havannoida totuuden ja valheen välillä erottaa älykkäät ja ei älykkäät."

        Oikeastaan älykkyydellä on yllättävän vähän tuon asian kanssa tekemistä. Esimerkiksi kuolemakulteissa on ollut useita älykkäitä mukana ja täysillä ovat uskoneet, että joku planeetta zetan alienit ovat tulossa heitä pelastamaan maailmanlopulta.

        Kirjoituksesi oli - teikäläisten tapaan - pahasti väärässä. Et ilmeisesti todellakaan näe teidän argumentointinne ja meidän argumentointimme välistä merkittävää eroa. Meidän puolemme kertoo useista tieteellisistä tutkimuksista, joita ovat tehneet useat ryhmät ympäri maapalloa ja tulleet samoihin tuloksiin. Ymmärrätkö järkyttävän ristiriidan tuon edellisen ja sen kanssa, että väitit käsitykseni perustuvan markkinointiviestintään? Kyllä se on kuule teidän puolenne, joka käyttää valheita ja propagandaa markkinoinnissaan (ja tästä monta kertaa kiinni olette jääneetkin, joten asiasta on turha alkaa väittelemään). Sen sijaan juuri TEIDÄN puolelle on se, jolla ei ole tutkimuksellista näyttöä väitteidenne tukena.

        Minä en kirjoita tänne mielipiteitäni rokotteista, vaan lukemattomien tieteellisten tutkimusten toistuvista tuloksista, joiden mukaan rokotteet ovat kokolailla turvallisia ja useimmiten tehokkaita.

        Samoin olen kertonut sen tosiasian, jota et voi kiistää, että terveydenhoitoalan ammattilaiset ympäri maailman näkevät lääkkeiden toimiva ja tilastot taas kertovat hyvin selvästi, vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen, miten rokotetut ovat paremmassa suojassa kuin rokottamattomat.

        Jos luulet olevasi erityinen pikku lumihiutale ja tietäväsi suuria salaisuuksia mitä tyhmät tavikset eivät tiedä, kun olet lukenut jotain netin vaihtoehto/salaliittosivustoja, niin idiootti en ole minä, eivätkä ne "hölmöt tavikset" jotka rokotteet ottaa ja lääkkeet syö, vaan kyllä idiootti löytyy sieltä teiltä vessan peilistä...

        En usko että objektiivisuutesi tai ymmärryskykysi riittää, mutta voihan sitä kokeilla.

        Mene tämän sivuston kreationismia käsittelevään osioon ja vertaa siellä kirjoittelevia vastakkaisia ryhmiä toisiinsa. Huomaat pian että siellä on aivan sama tilanne kuin täällä: tiede vs uskomukset

        Tieteeseen vetoavat kertovat, miten usealla eri tavalla tutkien ja mitaten maapallo ja maailmankaikkeus ovat vanhoja, miten fossiilit, dna, jäänneominaisuudet ja koko eläin ja kasvikunnan käsittävä sukupuu todistavat evoluution olevan tapahtunut tosiasia.

        Sitten siellä on se toinen osapuoli, jonka mielestä tieteelliset tutkimukset ovat huijausta ja valehtelua. Ja myös heillä on roskatieteeksi osoittauneita "tutkimuksia" tukenaan, myös he haluaisivat että palstalla kävijät lukevat sen tai tämän kirjan "joka ihan taatusti todistaa, että evoluutio on valhetta". Eräänkin kirjoittaja on muuten taidemaalari-merkonomi, mutta mitäpä fyysikot, kemistit, geologit, tähtitieteilijät, biologit ja muut mistään tietäisivät, kun ihan aito merkonomi (teillä taisi olla kiropraktikko ja joku äidinkielenmaisteri "asiantuntijoina" :) on sitä mieltä, että hän tietää paremmin.

        Siellä kreationisteilla on aivan samat huijaus- ja harhaanjohtamismenetelmät käytössä, kuin niillä jotka teille pillereitään, käärmeöljyjään, kirjojaan, dvd-levyjään, kurssejaan ja muita hömppätieteellisiä tuotoksiaan yrittävät myydä - ja kyllähän he myyvätkin, miljardien edestä joka vuosi. Samoin kreationistien nokkamiehet tienaavat tyhmyydellä, mutta he ovat teitä pidemmällä - heiltä löytyy teemapuistoja, museoita ja vaikka mitä.

        Ja muuten samantyyppiset ihmiset hurahtavat yleensä kreationismiin, kuin vaihtoehtolääkkeisiinkin, että varo ettet joudu pian taistelemaan tiedettä vastaan kahdella rintamalla. Itse jätin kyseisen palstan kauan kun yksinkertaisinkaan rautalanka ei mene perille.


      • hendeen

        https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X06007742

        "However, little is known about the general immune modulation induced by early vaccination."
        "These data demonstrate that the cytokine profile of 6-month-old infants is influenced by the type of formulation of the pertussis vaccine they received at 2, 3 and 4 months of life. Large prospective studies would be warranted to evaluate the possible long-term consequences of this early modulation of the cytokine responses in infants."

        https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0091674999705087

        "DTaP immunization histories suggest that the gelatin-containing DTaP vaccine may have a causal relationship to the development of this gelatin allergy."


      • hendeen

      • BSHunter_
        hendeen kirjoitti:

        https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X06007742

        "However, little is known about the general immune modulation induced by early vaccination."
        "These data demonstrate that the cytokine profile of 6-month-old infants is influenced by the type of formulation of the pertussis vaccine they received at 2, 3 and 4 months of life. Large prospective studies would be warranted to evaluate the possible long-term consequences of this early modulation of the cytokine responses in infants."

        https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0091674999705087

        "DTaP immunization histories suggest that the gelatin-containing DTaP vaccine may have a causal relationship to the development of this gelatin allergy."

        Eikö sen pitänyt olla niin, että tiede valehtelee, joten miksi viittaat tutkimuksiin kun eihän ne teidän mielestä ole totta :)

        En jaksa ihan jokaisen teidän linkin taustoja tai uskottavuutta alkaa selvittämään, mutta tällä kertaa näköjään ekan linkin perusteella - jos tulokset ovat vahvistettavissa - vauvoille kannattaa valita oikean tyyppinen rokote. Se että altistaako jokin rokotetyyppi allergialle on lopulta melko sivuseikka ottaen huomioon, että rokottamattomat vauvat voivat kuolla hinkuyskään.

        Tunnetko montakin gelatiiniallergikkoa kun huomioi kuinka valtavan moni on rokotettu? Ne harvat tapaukset jotka tiedetään Suomessa, ovat tietääkseni lähtöisin punkeista.

        Minun velvollisuuteni ei ole selvittää tutkimusten sisältöä ja selittää sitä teille. Tuollaiset irralliset lainaukset yhdestä kohtaa tutkiksen abstraktia ilman että sitä käsitellään kokonaisuutena, eivät ole kovin hyödyllisiä. Jos aihe kiinnostaa, niin valitse aihe, lue useampi tutkimus ja niistä tehdyt päätelmät sen sijaan että cherry-pickingillä valitset pari riviä sieltä, pari tuolta. Lisäksi tulokset pitää suhteuttaa kokonaisuuteen, eli huomioida mikä on haittojen todennäköisyys, mikä on haitan vakavuus jos se toteutuu ja mikä vaikutus sillä on, jos ei rokotettaisi tai käytettäisi tiettyä lääkettä.


      • hendeen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Eikö sen pitänyt olla niin, että tiede valehtelee, joten miksi viittaat tutkimuksiin kun eihän ne teidän mielestä ole totta :)

        En jaksa ihan jokaisen teidän linkin taustoja tai uskottavuutta alkaa selvittämään, mutta tällä kertaa näköjään ekan linkin perusteella - jos tulokset ovat vahvistettavissa - vauvoille kannattaa valita oikean tyyppinen rokote. Se että altistaako jokin rokotetyyppi allergialle on lopulta melko sivuseikka ottaen huomioon, että rokottamattomat vauvat voivat kuolla hinkuyskään.

        Tunnetko montakin gelatiiniallergikkoa kun huomioi kuinka valtavan moni on rokotettu? Ne harvat tapaukset jotka tiedetään Suomessa, ovat tietääkseni lähtöisin punkeista.

        Minun velvollisuuteni ei ole selvittää tutkimusten sisältöä ja selittää sitä teille. Tuollaiset irralliset lainaukset yhdestä kohtaa tutkiksen abstraktia ilman että sitä käsitellään kokonaisuutena, eivät ole kovin hyödyllisiä. Jos aihe kiinnostaa, niin valitse aihe, lue useampi tutkimus ja niistä tehdyt päätelmät sen sijaan että cherry-pickingillä valitset pari riviä sieltä, pari tuolta. Lisäksi tulokset pitää suhteuttaa kokonaisuuteen, eli huomioida mikä on haittojen todennäköisyys, mikä on haitan vakavuus jos se toteutuu ja mikä vaikutus sillä on, jos ei rokotettaisi tai käytettäisi tiettyä lääkettä.

        Sinulle ei kelpaa todisteeksi tieteellinen tutkimus eikä henkilökohtaiset kokemukset. Olet kuin ravihevonen laput silmillä eteenpäin juosten.
        Jos nyt oikeasti aukaiset silmät ja mietit mitä kaikkea olen tähän linkittänyt, että mihin kaikkeen rokottaminen vaikuttaa. Onko niitä kaikkia edes älytty tutkia?
        Esimerkiksi MIKSI silmät menee kieroon rokotteesta? Tiedetäänkö neuvolassa puuttua tällaiseen? Onko jatkorokottaminen turvallista tällaisen lapsen kohdalla? Eikö tuota pitäisi ehdottomasti tutkia että miksi niin käy ja kuinka monelle?
        Katsoppas lapsia kaupassa ja päiväkodeissa, siis heidän silmiä. Kierosilmäisiä on todella paljon tai niin että toinen silmä hetken vaeltelee. Silmälasit on myös monella. Tämä asia oikeasti kiinnostaa.


        https://bmcinfectdis.biomedcentral.com/articles/10.1186/1471-2334-12-105

        "A previously healthy 12 month old boy presented to hospital with a right 6th nerve palsy seven days after his routine 12 month immunizations: measles, mumps, rubella (MMR) (Priorix®, GSK) and Haemophilus influenzae type b (Hib) – Hepatitis B (Comvax®, Merck). He had been well for the first four days post-immunization, but then noted by his grandparents to have a “squint” and appear lethargic."

        "There is limited information in the literature regarding the safety of a repeat dose of a live vaccine in this setting. Future immunizations should be considered on a case-by-case basis."

        Ja diabeteksestä:

        https://www.researchgate.net/publication/228662325_of_Cases_of_IDDM_2_to_4_Years_after_Hepatitis_B_Immunization_is_Consistent_with_Clustering_after_Infections_and_Progression_to_IDDM_in_Autoantibody_Positive


      • turhautumisen_kierre
        BSHunter_ kirjoitti:

        "kyky havannoida totuuden ja valheen välillä erottaa älykkäät ja ei älykkäät."

        Oikeastaan älykkyydellä on yllättävän vähän tuon asian kanssa tekemistä. Esimerkiksi kuolemakulteissa on ollut useita älykkäitä mukana ja täysillä ovat uskoneet, että joku planeetta zetan alienit ovat tulossa heitä pelastamaan maailmanlopulta.

        Kirjoituksesi oli - teikäläisten tapaan - pahasti väärässä. Et ilmeisesti todellakaan näe teidän argumentointinne ja meidän argumentointimme välistä merkittävää eroa. Meidän puolemme kertoo useista tieteellisistä tutkimuksista, joita ovat tehneet useat ryhmät ympäri maapalloa ja tulleet samoihin tuloksiin. Ymmärrätkö järkyttävän ristiriidan tuon edellisen ja sen kanssa, että väitit käsitykseni perustuvan markkinointiviestintään? Kyllä se on kuule teidän puolenne, joka käyttää valheita ja propagandaa markkinoinnissaan (ja tästä monta kertaa kiinni olette jääneetkin, joten asiasta on turha alkaa väittelemään). Sen sijaan juuri TEIDÄN puolelle on se, jolla ei ole tutkimuksellista näyttöä väitteidenne tukena.

        Minä en kirjoita tänne mielipiteitäni rokotteista, vaan lukemattomien tieteellisten tutkimusten toistuvista tuloksista, joiden mukaan rokotteet ovat kokolailla turvallisia ja useimmiten tehokkaita.

        Samoin olen kertonut sen tosiasian, jota et voi kiistää, että terveydenhoitoalan ammattilaiset ympäri maailman näkevät lääkkeiden toimiva ja tilastot taas kertovat hyvin selvästi, vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen, miten rokotetut ovat paremmassa suojassa kuin rokottamattomat.

        Jos luulet olevasi erityinen pikku lumihiutale ja tietäväsi suuria salaisuuksia mitä tyhmät tavikset eivät tiedä, kun olet lukenut jotain netin vaihtoehto/salaliittosivustoja, niin idiootti en ole minä, eivätkä ne "hölmöt tavikset" jotka rokotteet ottaa ja lääkkeet syö, vaan kyllä idiootti löytyy sieltä teiltä vessan peilistä...

        Turhautumisesta ”Rokotteet ja vaiettu tieto” kertoo näin:

        ”’Eikä kukaan halua myöntää, että jokapäiväiset hoidot joita annetaan korrekteissa lääketieteellisissä laitoksissa kaikkialla maailmassa, näyttävät hoitavan kuntoon yksinkertaisen pinnallisen ongelman, mutta samalla luovat toisen, syvemmän ongelman.’ (Suzanne Humphries) Hän sanoo myös, että harva lääkäri näkee potilaan sairauden todella paranevan nykyisen hoitokäytännön puitteissa. Oireita yritetään saada kuriin, mutta käypä hoito vie samalla potilaan terveyden. Hoidot luovat kroonikoita, joita ei osata hoitaa terveiksi. ’Jos jonkun on elettävä loppuelämänsä lääkkeen varassa, hän ei ole parantunut. Hoito, henkiinjääminen ja paraneminen eivät ole sama asia.’”

        ”Osa lääkäreistä turhautuu, ja osa kokee hoitotyön näköalattomuuden ylivoimaiseksi. Lääkäreiden itsemurhia tutkineet L. B. Andrew et al. kirjoittavat: ’Luotettava arvio on, että Yhdysvallat menettää joka vuosi keskimäärin 400 lääkäriä itsemurhien kautta (noin kokonaisen yhden lääketieteellisen koulutusyksikön verran).’ Suomessa naislääkärit tekevät itsemurhan yli neljä kertaa useammin ja mieslääkärit yli kaksi kertaa useammin kuin muut ylemmät toimihenkilöt.”

        Terveydenhoidon jännitteet ovat syvällä puhumattomuudessa. Kollegoiden kipeiden ongelmien sijaan näyttääkin olevan helpompaa ratkoa itselle tuntemattomampia hoitomuotoja.


      • BSHunter_
        hendeen kirjoitti:

        Sinulle ei kelpaa todisteeksi tieteellinen tutkimus eikä henkilökohtaiset kokemukset. Olet kuin ravihevonen laput silmillä eteenpäin juosten.
        Jos nyt oikeasti aukaiset silmät ja mietit mitä kaikkea olen tähän linkittänyt, että mihin kaikkeen rokottaminen vaikuttaa. Onko niitä kaikkia edes älytty tutkia?
        Esimerkiksi MIKSI silmät menee kieroon rokotteesta? Tiedetäänkö neuvolassa puuttua tällaiseen? Onko jatkorokottaminen turvallista tällaisen lapsen kohdalla? Eikö tuota pitäisi ehdottomasti tutkia että miksi niin käy ja kuinka monelle?
        Katsoppas lapsia kaupassa ja päiväkodeissa, siis heidän silmiä. Kierosilmäisiä on todella paljon tai niin että toinen silmä hetken vaeltelee. Silmälasit on myös monella. Tämä asia oikeasti kiinnostaa.


        https://bmcinfectdis.biomedcentral.com/articles/10.1186/1471-2334-12-105

        "A previously healthy 12 month old boy presented to hospital with a right 6th nerve palsy seven days after his routine 12 month immunizations: measles, mumps, rubella (MMR) (Priorix®, GSK) and Haemophilus influenzae type b (Hib) – Hepatitis B (Comvax®, Merck). He had been well for the first four days post-immunization, but then noted by his grandparents to have a “squint” and appear lethargic."

        "There is limited information in the literature regarding the safety of a repeat dose of a live vaccine in this setting. Future immunizations should be considered on a case-by-case basis."

        Ja diabeteksestä:

        https://www.researchgate.net/publication/228662325_of_Cases_of_IDDM_2_to_4_Years_after_Hepatitis_B_Immunization_is_Consistent_with_Clustering_after_Infections_and_Progression_to_IDDM_in_Autoantibody_Positive

        Ymmärrätkö mikä ongelma siinä on, jos maailmassa jaetaan vuodessa satoja miljoonia rokotuksia ja sitten esität "todisteena" rokotteiden vaarallisuudesta jonkin tai joitakin yksittäisiä tapauksia, jotka voivat johtua ihan mistä tahansa, eivätkä ollaa missään tekemisissä rokotteiden kanssa (tai voivat johtua rokotteesta) ja jotka ovat käsittämättömän harvinaisia? Lisäksi tapauksessasi mainitsemasi poika parani tuosta itsestään.

        "On these issues, the mass media have often adopted a somewhat "sensational" stance, which has impacted negatively on public health in general and on the health of children in particular. In reality, it should be borne in mind that the case reports published in the literature have almost always shown only a temporal association between vaccination and neurological events, while controlled studies have either excluded such associations, as in the case of the MMR vaccine and autism, or have been unable to establish a causal link between the vaccine and severe neurological reactions, such as in the case of diphtheria, tetanus and pertussis vaccines and optic neuritis.

        In conclusion, we can say, with little risk of error, that the association between modern vaccinations and serious neurological disorders is a true "urban myth"." https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4718347/

        "In conclusion, the results of this study suggest that there is no evidence of an increased risk of Bell’s palsy following immunization with TIV, HBV vaccine, or any vaccine among children aged 18 years or younger." https://academic.oup.com/aje/article/175/9/878/173985


      • BSHunter_
        BSHunter_ kirjoitti:

        Ymmärrätkö mikä ongelma siinä on, jos maailmassa jaetaan vuodessa satoja miljoonia rokotuksia ja sitten esität "todisteena" rokotteiden vaarallisuudesta jonkin tai joitakin yksittäisiä tapauksia, jotka voivat johtua ihan mistä tahansa, eivätkä ollaa missään tekemisissä rokotteiden kanssa (tai voivat johtua rokotteesta) ja jotka ovat käsittämättömän harvinaisia? Lisäksi tapauksessasi mainitsemasi poika parani tuosta itsestään.

        "On these issues, the mass media have often adopted a somewhat "sensational" stance, which has impacted negatively on public health in general and on the health of children in particular. In reality, it should be borne in mind that the case reports published in the literature have almost always shown only a temporal association between vaccination and neurological events, while controlled studies have either excluded such associations, as in the case of the MMR vaccine and autism, or have been unable to establish a causal link between the vaccine and severe neurological reactions, such as in the case of diphtheria, tetanus and pertussis vaccines and optic neuritis.

        In conclusion, we can say, with little risk of error, that the association between modern vaccinations and serious neurological disorders is a true "urban myth"." https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4718347/

        "In conclusion, the results of this study suggest that there is no evidence of an increased risk of Bell’s palsy following immunization with TIV, HBV vaccine, or any vaccine among children aged 18 years or younger." https://academic.oup.com/aje/article/175/9/878/173985

        Eli siis lyhyesti: kukaan ei voi koskaan sanoa oikein mistään asiasta, ettei se koskaan aiheuta yhdellekään maailman 7 miljardista asukkaasta mitään. Voidaan kuitenkin tilastollisesti sanoa, että jokin on varsin turvallinen, jos se aiheuttaa erittäin harvoin mitään haittaa. Lisäksi pitää punnita hyötyjä potentiaalisiin haittoihin. Esimerkiksi hinkuyskään voi kuolla jos ei ota rokotetta, mutta jos ottaa, ei voida 100% luvata ettei olisi pienen pieni mahdollisuus saada siitä haittavaikutus. Kumpi sitten on järkevämpi vaihtoehto.


      • hendeen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Ymmärrätkö mikä ongelma siinä on, jos maailmassa jaetaan vuodessa satoja miljoonia rokotuksia ja sitten esität "todisteena" rokotteiden vaarallisuudesta jonkin tai joitakin yksittäisiä tapauksia, jotka voivat johtua ihan mistä tahansa, eivätkä ollaa missään tekemisissä rokotteiden kanssa (tai voivat johtua rokotteesta) ja jotka ovat käsittämättömän harvinaisia? Lisäksi tapauksessasi mainitsemasi poika parani tuosta itsestään.

        "On these issues, the mass media have often adopted a somewhat "sensational" stance, which has impacted negatively on public health in general and on the health of children in particular. In reality, it should be borne in mind that the case reports published in the literature have almost always shown only a temporal association between vaccination and neurological events, while controlled studies have either excluded such associations, as in the case of the MMR vaccine and autism, or have been unable to establish a causal link between the vaccine and severe neurological reactions, such as in the case of diphtheria, tetanus and pertussis vaccines and optic neuritis.

        In conclusion, we can say, with little risk of error, that the association between modern vaccinations and serious neurological disorders is a true "urban myth"." https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4718347/

        "In conclusion, the results of this study suggest that there is no evidence of an increased risk of Bell’s palsy following immunization with TIV, HBV vaccine, or any vaccine among children aged 18 years or younger." https://academic.oup.com/aje/article/175/9/878/173985

        Ensimmäinen linkittämäsi tutkimus käsittelee sairauksia: Alzheimer's disease, multiple sclerosis, autism, epilepsy, schizophrenia, encephalomyelitis, encephalopathies, transverse myelitis and optic neuritis. Ja seuraava Bell’s palsya. Ei niissä ole tutkittu allergioita eikä silmien kieroonmenemisiä, mistä minä tässä puhun.

        Tarkoitan sitä että nämä harvinaiset ja tutkimattomat haittavaikutukset pitäisi tunnistaa myös neuvolassa ( esim SILMIENKIEROONMENEMINEN).
        Mutta ei neuvolassa tiedetä näistä. He tietävät vain että rokotteet on tutkittuja, turvallisia ja haittavaikutukset on harvinaisia.
        Se ei paljoo lämmitä kun se haittavaikutus osuu omalle kohdalle että 7 miljardia muuta on ok.


      • hendeen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Ymmärrätkö mikä ongelma siinä on, jos maailmassa jaetaan vuodessa satoja miljoonia rokotuksia ja sitten esität "todisteena" rokotteiden vaarallisuudesta jonkin tai joitakin yksittäisiä tapauksia, jotka voivat johtua ihan mistä tahansa, eivätkä ollaa missään tekemisissä rokotteiden kanssa (tai voivat johtua rokotteesta) ja jotka ovat käsittämättömän harvinaisia? Lisäksi tapauksessasi mainitsemasi poika parani tuosta itsestään.

        "On these issues, the mass media have often adopted a somewhat "sensational" stance, which has impacted negatively on public health in general and on the health of children in particular. In reality, it should be borne in mind that the case reports published in the literature have almost always shown only a temporal association between vaccination and neurological events, while controlled studies have either excluded such associations, as in the case of the MMR vaccine and autism, or have been unable to establish a causal link between the vaccine and severe neurological reactions, such as in the case of diphtheria, tetanus and pertussis vaccines and optic neuritis.

        In conclusion, we can say, with little risk of error, that the association between modern vaccinations and serious neurological disorders is a true "urban myth"." https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4718347/

        "In conclusion, the results of this study suggest that there is no evidence of an increased risk of Bell’s palsy following immunization with TIV, HBV vaccine, or any vaccine among children aged 18 years or younger." https://academic.oup.com/aje/article/175/9/878/173985

        Ha, ammuit itseäsi jalkaan. Pitäisikö lukea nuo tutkimukset läpi ennen kuin linkität.

        Bell´s palsy eli kasvohermohalvaus.

        " The Brighton Collaboration has formed an international working group to define Bell’s palsy as an adverse event following immunization"

        https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X07012236

        Ja kukas on tutkimuksen rahoittaja:
        "Dr. Klein and Dr. Baxter have received support to conduct vaccine research from Merck & Company, Pfizer, Sanofi-Pasteur, Novartis Vaccines, GlaxoSmithKline, and MedImmune. Dr. Black is a consultant for Novartis Vaccines and serves on the Data Safety and Monitoring Board for Novartis Vaccines Institute for Global Health, GlaxoSmithKline, and the World Health Organization"


      • hendeen
        hendeen kirjoitti:

        Ha, ammuit itseäsi jalkaan. Pitäisikö lukea nuo tutkimukset läpi ennen kuin linkität.

        Bell´s palsy eli kasvohermohalvaus.

        " The Brighton Collaboration has formed an international working group to define Bell’s palsy as an adverse event following immunization"

        https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X07012236

        Ja kukas on tutkimuksen rahoittaja:
        "Dr. Klein and Dr. Baxter have received support to conduct vaccine research from Merck & Company, Pfizer, Sanofi-Pasteur, Novartis Vaccines, GlaxoSmithKline, and MedImmune. Dr. Black is a consultant for Novartis Vaccines and serves on the Data Safety and Monitoring Board for Novartis Vaccines Institute for Global Health, GlaxoSmithKline, and the World Health Organization"

        Niin siis lääkeyhtiöt ovat rahoittaneet tuon tutkimuksen jossa ei löydetty yhteyttä rokotteilla ja kasvohermohalvauksella.
        Ja toinen tutkimus vaatii kasvohalvausta lisättäväksi rokotereaktioiksi.

        Kiitos BSHunter_ . Näin hyvää matskua en ollut itse vielä löytänytkään!


      • BSHunter_
        hendeen kirjoitti:

        Niin siis lääkeyhtiöt ovat rahoittaneet tuon tutkimuksen jossa ei löydetty yhteyttä rokotteilla ja kasvohermohalvauksella.
        Ja toinen tutkimus vaatii kasvohalvausta lisättäväksi rokotereaktioiksi.

        Kiitos BSHunter_ . Näin hyvää matskua en ollut itse vielä löytänytkään!

        Lääkefirmoilla on velvollisuus osoittaa lääkkeen vaikuttavuus tutkimuksin ennen kuin sitä voidaan markkinoida lääkkeenä johonkin asiaan - juuri tämän takia vaihtoehtolääkkeet eivät nykyään juuri väitä parantavansa mitään, koska näyttöä parantavasta vaikutuksesta ei ole. Koska ei ole järkeä laittaa veronmaksajia maksamaan lääketehtaiden tutkimustyötä, niin lääkefirmat maksavat tyypillisesti tutkimukset itse ja tulokset, sekä tutkimus (miten se on tehty) esitetään sille taholle, mikä missäkin maassa lääkkeitä valvoo. Tämä on ensimmäinen asia.

        Toinen asia on se, että jos ammattilaiset kohtaavat haittavaikutuksia jonkin lääkkeen tai rokotteen antamisen jälkeen, siitä raportoidaan eteenpäin ja asiaa aletaan tarvittaessa tutkia erikseen (näitäkin esimerkkejä on tälle palstalle kirjoittamieni viestien linkeissä, esim. WHO kommentoi jostain rokotteesta noussutta hälinää ja mitä saivat selville)

        En tiedä minkäköhän foliopääsalaliittoteorian luulit saaneesi selville, mutta ei tässä ollut mitään uutta tai outoa. Lisäksi tutkimuksia tekevät muutkin tahot, kuten yliopistot ja viranomaiset.

        Sekään ei muuten ole mikään salaisuus, että lääkkeistä tai rokotteista voi aiheutua haittavaikutuksia. Kyse on kuitenkin hyötyjen ja haittojen, sekä niiden todennäköisyyksien välisistä mittasuhteista.

        Joku voi saada esimerkiksi allergisen reaktion, mutta joku voi myös kuolla vaikka äyriäisten, pähkinöiden, gluteenin tai vaikka minkä takia. Ei koko maailma voi silti lopettaa syömästä melkein kaikkea ihan vaan siksi, että joku jossakin voi saada siitä jonkinlaisen reaktion.


      • hendeen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Ymmärrätkö mikä ongelma siinä on, jos maailmassa jaetaan vuodessa satoja miljoonia rokotuksia ja sitten esität "todisteena" rokotteiden vaarallisuudesta jonkin tai joitakin yksittäisiä tapauksia, jotka voivat johtua ihan mistä tahansa, eivätkä ollaa missään tekemisissä rokotteiden kanssa (tai voivat johtua rokotteesta) ja jotka ovat käsittämättömän harvinaisia? Lisäksi tapauksessasi mainitsemasi poika parani tuosta itsestään.

        "On these issues, the mass media have often adopted a somewhat "sensational" stance, which has impacted negatively on public health in general and on the health of children in particular. In reality, it should be borne in mind that the case reports published in the literature have almost always shown only a temporal association between vaccination and neurological events, while controlled studies have either excluded such associations, as in the case of the MMR vaccine and autism, or have been unable to establish a causal link between the vaccine and severe neurological reactions, such as in the case of diphtheria, tetanus and pertussis vaccines and optic neuritis.

        In conclusion, we can say, with little risk of error, that the association between modern vaccinations and serious neurological disorders is a true "urban myth"." https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4718347/

        "In conclusion, the results of this study suggest that there is no evidence of an increased risk of Bell’s palsy following immunization with TIV, HBV vaccine, or any vaccine among children aged 18 years or younger." https://academic.oup.com/aje/article/175/9/878/173985

        Jatketaan vielä tuosta linkittämästäsi bell`s palsy tutkimuksesta.
        Sieltä löytyy myös tällainen lause:
        "The findings and conclusions in this report are those of the authors and do not necessarily represent the official position or views of the Centers for Disease Control and Prevention."

        :P


      • hendeen
        hendeen kirjoitti:

        Sinulle ei kelpaa todisteeksi tieteellinen tutkimus eikä henkilökohtaiset kokemukset. Olet kuin ravihevonen laput silmillä eteenpäin juosten.
        Jos nyt oikeasti aukaiset silmät ja mietit mitä kaikkea olen tähän linkittänyt, että mihin kaikkeen rokottaminen vaikuttaa. Onko niitä kaikkia edes älytty tutkia?
        Esimerkiksi MIKSI silmät menee kieroon rokotteesta? Tiedetäänkö neuvolassa puuttua tällaiseen? Onko jatkorokottaminen turvallista tällaisen lapsen kohdalla? Eikö tuota pitäisi ehdottomasti tutkia että miksi niin käy ja kuinka monelle?
        Katsoppas lapsia kaupassa ja päiväkodeissa, siis heidän silmiä. Kierosilmäisiä on todella paljon tai niin että toinen silmä hetken vaeltelee. Silmälasit on myös monella. Tämä asia oikeasti kiinnostaa.


        https://bmcinfectdis.biomedcentral.com/articles/10.1186/1471-2334-12-105

        "A previously healthy 12 month old boy presented to hospital with a right 6th nerve palsy seven days after his routine 12 month immunizations: measles, mumps, rubella (MMR) (Priorix®, GSK) and Haemophilus influenzae type b (Hib) – Hepatitis B (Comvax®, Merck). He had been well for the first four days post-immunization, but then noted by his grandparents to have a “squint” and appear lethargic."

        "There is limited information in the literature regarding the safety of a repeat dose of a live vaccine in this setting. Future immunizations should be considered on a case-by-case basis."

        Ja diabeteksestä:

        https://www.researchgate.net/publication/228662325_of_Cases_of_IDDM_2_to_4_Years_after_Hepatitis_B_Immunization_is_Consistent_with_Clustering_after_Infections_and_Progression_to_IDDM_in_Autoantibody_Positive

        Tässä hieno esimerkki kuinka rokotteet saa silmät kieroon:
        https://www.instagram.com/p/BhF-c8pjTCP/?taken-by=marchforourbabies
        Ja lääkäri tietenkin kiistää rokoteen olleen syyllisen moiseen... Sanoo vaan että äiti ei ole aiemmin huomannut että lapsen silmät ovat kierossa.


      • hendeen

        Tässä toinen:
        https://www.instagram.com/p/syY3_7QrGJ/?taken-by=looklikebarbie_smokelikemarley
        Näin on vanhemmille kerrottu:
        "We are going to a neurologist on Friday to make sure its Congenital nystagmus which is typically between 6 weeks and 3 months of age. "
        Ja amerikassa typically lapsi saa 2kk vanhana 6 rokotetta. Eli ding ding ding! Mikä voisikaan olla syynä että silmät tekee kummia liikkeitä tuossa iässä? Onko ehdotuksia?


    • hendeen

      Se vielä, että penäät todisteita ja kun ne sinulle esitetään niin et "jaksa"niihin perehtyä.

      Recurrent Immune Thrombocytopenia After Influenza Vaccination: A Case Report.

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27940665

      "We report a child with 3 occurrences of ITP, each within 1 week of receiving the influenza trivalent inactivated vaccine. He recovered fully in-between the episodes, and no further episodes have occurred since discontinuation of seasonal influenza vaccination."

      Glossopharyngeal nerve and vagus nerve palsies associated with influenza vaccination.

      https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24492697

      "We herein report the first case of glossopharyngeal nerve and vagus nerve palsies that appeared after an influenza vaccination. A 15-year-old boy developed dysphagia and dysarthria seven days after receiving an inoculation of the inactivated influenza vaccine. Massive intravenous immunoglobulin (IVIg) treatment was applied, as the patient's symptoms were considered to be immunological adverse effects of the influenza vaccine."

      • BSHunter_

        Oletko muuten miettinyt, että ampiaisen pistoon voi kuolla ja sitten nuo hullut lääkärit ja muut sekopäät kehoittavat ihmisiä kuitenkin ulkoilemaan. Typerät sheeple-lammasihmiset vielä uskovat näitä juttuja. Kyllä oikeasti jokainen älykäs ihminen ymmärtää lukittautua taloonsa sisälle, suojaan tappavilta ampiaisilta. Mitä siitä että ulkoilu voi suojata joltakin sairaudelta ja johtaa pidempään elämään. Tärkeämpää on suojautua tappavilta ampiaisilta!!!! Fiksuimmat linnoittauvat suoraan kellariin ja naulaavat ikkunat umpeen, ettei auringon syöpää aiheuttava UV-valo vain pääse vahingoittamaan.


      • Notsheeple-lammasihminen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Oletko muuten miettinyt, että ampiaisen pistoon voi kuolla ja sitten nuo hullut lääkärit ja muut sekopäät kehoittavat ihmisiä kuitenkin ulkoilemaan. Typerät sheeple-lammasihmiset vielä uskovat näitä juttuja. Kyllä oikeasti jokainen älykäs ihminen ymmärtää lukittautua taloonsa sisälle, suojaan tappavilta ampiaisilta. Mitä siitä että ulkoilu voi suojata joltakin sairaudelta ja johtaa pidempään elämään. Tärkeämpää on suojautua tappavilta ampiaisilta!!!! Fiksuimmat linnoittauvat suoraan kellariin ja naulaavat ikkunat umpeen, ettei auringon syöpää aiheuttava UV-valo vain pääse vahingoittamaan.

        Asun tornitalon ylimmässä kerroksessa (10) ja käyn vain lähikaupassa ja kuntosalilla, joka on samalla kadulla.
        En riskeeraa elämääni menemällä luontoon erilaisten eläinten syötäväksi ja myrkyttämäksi.
        Sillä olen älykäs skeptikko ja luotan vain tieteeseen.


      • hendeen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Oletko muuten miettinyt, että ampiaisen pistoon voi kuolla ja sitten nuo hullut lääkärit ja muut sekopäät kehoittavat ihmisiä kuitenkin ulkoilemaan. Typerät sheeple-lammasihmiset vielä uskovat näitä juttuja. Kyllä oikeasti jokainen älykäs ihminen ymmärtää lukittautua taloonsa sisälle, suojaan tappavilta ampiaisilta. Mitä siitä että ulkoilu voi suojata joltakin sairaudelta ja johtaa pidempään elämään. Tärkeämpää on suojautua tappavilta ampiaisilta!!!! Fiksuimmat linnoittauvat suoraan kellariin ja naulaavat ikkunat umpeen, ettei auringon syöpää aiheuttava UV-valo vain pääse vahingoittamaan.

        Oletko miettinyt miksi lapset rokotetaan ihan vauvana?
        "...rokotusohjelman pyrimme suorittamaan loppuun lapsen ensimmäisen ikävuoden aikana...eikä lapselle jää mitään neuvolaan ja sen toimihenkilöihin kohdistuvaa pelkoa, mikä leikki-iässä vaikeuttaa hänen terveydenhoitoaan.

        Mutta entäs tämä:
        https://www.researchgate.net/publication/327289536_Role_of_Regulatory_T_Cells_in_Infection_and_Vaccination_During_Early_Infancy

        "immunological features of neonates and infants represent a significant barrier to the effectiveness of vaccination. Since regulatory T cells (Treg cells) are known to play an active role in contributing to various mechanisms of suppression of the immune cell function, it has been proposed that these immune cells could decrease the immunogenicity of vaccines administered in newborns and infants. "

        Eli lapset rokotetaan vauvana etteivät alkaisi pelkäämään neuvolaa mutta kunnon vastustuskykyä ei kehity. Kuulostaa TODELLA viisaalta.


      • BSHunter_
        hendeen kirjoitti:

        Oletko miettinyt miksi lapset rokotetaan ihan vauvana?
        "...rokotusohjelman pyrimme suorittamaan loppuun lapsen ensimmäisen ikävuoden aikana...eikä lapselle jää mitään neuvolaan ja sen toimihenkilöihin kohdistuvaa pelkoa, mikä leikki-iässä vaikeuttaa hänen terveydenhoitoaan.

        Mutta entäs tämä:
        https://www.researchgate.net/publication/327289536_Role_of_Regulatory_T_Cells_in_Infection_and_Vaccination_During_Early_Infancy

        "immunological features of neonates and infants represent a significant barrier to the effectiveness of vaccination. Since regulatory T cells (Treg cells) are known to play an active role in contributing to various mechanisms of suppression of the immune cell function, it has been proposed that these immune cells could decrease the immunogenicity of vaccines administered in newborns and infants. "

        Eli lapset rokotetaan vauvana etteivät alkaisi pelkäämään neuvolaa mutta kunnon vastustuskykyä ei kehity. Kuulostaa TODELLA viisaalta.

        "Oletko miettinyt miksi lapset rokotetaan ihan vauvana?"

        Siksi että äidinmaito antaa jonkinlaista suojaa vastasyntynyneille elämän esimmäisten kuukausien aikana, mutta tämän jälkeen on tärkeää olla suojattu vammauttavilta ja jopa tappavilta sairauksilta. Esimerkiksi hinkuyskä voi johtaa vauvoilla kuolemaan.

        Se että joku jossain väittää syyksi jotain, ei tarkoita että se olisi totta tai että se olisi koko totuus.


    • AitoTutkijajaTietäjä

      SKEPTIKOT LUULEVAT PARANTUNEENSA ROKOTTEILLA, MUTTA
      KAIKKI NORMAALIT IHMISET TIETÄVÄT, ETTÄ RÖKOTTEET OVAT AIHRUTTANEET SEN, ETTÄ KAIKKI SKEPTIKOT OVAT MIELIHULLUJA ELI MIELISAIRAITA.

    • TunteellinenPotilas

      Täytyy sanoa kun tämän keskustelun kahlaa läpi, että voi luoja miten ihmiset on idiootteja.
      Näistä rokotevastaisista ihmisitä ei yksikään ole katsonut vierestä, miten vanhus kuolee "käsiin" sairastuessaan influenssaan!! Siksi, että ei haluttu vain rokottaa kun se voi nipistää.

      Ketään näistä neroista ei ole työkseen hoitanut ihmisiä, jotka ovat ihan OIKEASTI sairastaneet tauteja, joihin on nykysin rokotteita. Ei ole ihan kivaa sekään. Polio teki todella rumaa jälkeä, tiesitkö??

      Siinä olen samaa mieltä, että jokainen rokotevastainen/lääketehdasvihaaja voisi täyttää hoitotahtoonsa, että ei MITÄÄN lääkinnällistä hoitoa anneta, mukaan lukien kaikki toimenpiteet jotka ovat pohjana nykyiselle lääketieteelle. Yhteiskunnalle tästä olisi merkittävää säästöä kun voi laittaa ratamokääreitä päähän ja jätää lääkärit ja hoidot väliin.

      -Ai miksi? Siksi koska olisi perin mukavaa seurata, miten nämä ihmiset sitten toimivat kun sairastuvat OIKEASTI. Oikein niin, että on hengen lähtö lähellä.
      Kummasti lääkevastainen ihminen muuttaa käsitystää asiasta kun on todella sairas.
      Olen todella tympääntynyt tähän terveiden ihmisten "musta niinkuin tuntuu, että"-hurmokseen.

      Juu, kyllä minulla on sairaus ja syön kuolemaani asti lääkkeitä. Olen hengissä, koska lääketiede on niin kehittynyttä ja minua voidaan hoitaa. 50 vuotta sitten olisin kuollut, koska sairauteen ei ollut kunnollisia lääkkeitä.
      Juu, minulla on kaikki rokotukset annettu ja otan ne hyvin tyytyväisenä, toinen vanhemmista ei lapsena saanut ja hän vammautui sairastuttuaan polioon.
      Juu, kenenkään ei ole pakko syödä lääkkeitä, eikä ottaa rokotteita eikä myöskään käyttää järkeä.
      Joku päivä voi olla se päivä kun sinä sairastut ja toivon, että käytät järkeäsi tai kuolet sairauteen johon voisi sen rokotteen ottaa.

      Terveydellä ei kannata leikkiä, on turhaa uhrata elämää typeryyden takia!

      • JohnnyTang

        Ei edelleenkään ole todistettu että influenssa rokotus antaisi suojaa , ja itse asiassa juuri influenssa rokote on yksi vaarallisimmista rokotteista , raportoituja haittavaikutuksia on paljon. Oliko sinulla antaa todisteita ( pitäviä sellaisia ei lääketehtaiden sanelemia ) miten influenssa rokote estää vanhuksien kuolemista influessaan ? Itse kun olen huomioinut että flunssa rokotteen saaneet saavat myös influenssan, siinä sitten keuhkokuumeessa kuolevat .


        Polliorokote : http://ijme.in/articles/polio-programme-let-us-declare-victory-and-move-on/?galley=html

        http://www.greenmedinfo.com/blog/vaccine-derived-polio-spreading-polio-free-india

        https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/28/polio-eradication-campaign.aspx


        Entä lasten kuolleísuus : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3170075/

        http://healthimpactnews.com/2011/new-study-vaccinated-children-have-2-to-5-times-more-diseases-and-disorders-than-unvaccinated-children/

        http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf

        https://vactruth.com/2014/02/26/unvaccinated-children-healthier/


        Niin mutta kaikki jotka eivät ole samaa mieltä rokotteista ovat sinun mielestäsi idiootteja . Ja tiedoksi että vanhukset tuppaavat kyllä kuolemaan, oli rokotettu tai ei, samoin me kaikki tulemme kuolemaan jonain päivänä, että ei nyt lähdetä kuitenkaan yli dramatisoimaan kuolemaa, kyse on valinnan vapaudesta sekä tiedettyjen faktojen ottamisesta huomioon , jotka eivät puolla oman terveyden pilaamista rokotteilla.


      • hendeen

        Kiitos verbaalisesta oksennuksestasi. Tekstisi sisältö kertoo sen ettet aukaissut ainoatakaan linkkiä joka tässä keskustelussa on etkä edes ymmärtänyt sitä vertaa minkä luit vaan oksensit omat patoutumasi perehtymättä asiaan sen enempää.


      • hendeen
        hendeen kirjoitti:

        Kiitos verbaalisesta oksennuksestasi. Tekstisi sisältö kertoo sen ettet aukaissut ainoatakaan linkkiä joka tässä keskustelussa on etkä edes ymmärtänyt sitä vertaa minkä luit vaan oksensit omat patoutumasi perehtymättä asiaan sen enempää.

        Tämä oli siis tunteellisellepotilaalle.


      • VäärinKuoltu

        Kuolettavasti kuolivat 50-vuotta sitten. Onneksi nyt on toisin. Oikeasti sairastuvat valitsevat miten ja mihin. Hörhöyttä sairastua juuri siihen, mitä vastaan jo rokotettu ja tehostettukin. Vielä hörhömpää mennä rokotteeseen kuolemaan.


      • BSHunter_
        JohnnyTang kirjoitti:

        Ei edelleenkään ole todistettu että influenssa rokotus antaisi suojaa , ja itse asiassa juuri influenssa rokote on yksi vaarallisimmista rokotteista , raportoituja haittavaikutuksia on paljon. Oliko sinulla antaa todisteita ( pitäviä sellaisia ei lääketehtaiden sanelemia ) miten influenssa rokote estää vanhuksien kuolemista influessaan ? Itse kun olen huomioinut että flunssa rokotteen saaneet saavat myös influenssan, siinä sitten keuhkokuumeessa kuolevat .


        Polliorokote : http://ijme.in/articles/polio-programme-let-us-declare-victory-and-move-on/?galley=html

        http://www.greenmedinfo.com/blog/vaccine-derived-polio-spreading-polio-free-india

        https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/28/polio-eradication-campaign.aspx


        Entä lasten kuolleísuus : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3170075/

        http://healthimpactnews.com/2011/new-study-vaccinated-children-have-2-to-5-times-more-diseases-and-disorders-than-unvaccinated-children/

        http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf

        https://vactruth.com/2014/02/26/unvaccinated-children-healthier/


        Niin mutta kaikki jotka eivät ole samaa mieltä rokotteista ovat sinun mielestäsi idiootteja . Ja tiedoksi että vanhukset tuppaavat kyllä kuolemaan, oli rokotettu tai ei, samoin me kaikki tulemme kuolemaan jonain päivänä, että ei nyt lähdetä kuitenkaan yli dramatisoimaan kuolemaa, kyse on valinnan vapaudesta sekä tiedettyjen faktojen ottamisesta huomioon , jotka eivät puolla oman terveyden pilaamista rokotteilla.

        "Itse kun olen huomioinut että flunssa rokotteen saaneet saavat myös influenssan, siinä sitten keuhkokuumeessa kuolevat ."

        Flunssa ja influenssa ovat kaksi täysin eri tautia. Ei ole edes olemassa mitään flunssarokotetta.

        Influenssarokotteen saanut on täysin yhtä altis sairastumaan flunssaan ja sitä kautta keuhkokuumeeseen, kuin rokottamatonkin. Ei poliorokotekaan suojaa HIV:ltä, eikä siis influenssarokote flunssalta. Lisäksi influenssarokotetta ei ole kukaan väittänytkään 100% toimivaksi jokaisella. Influenssakantoja on useita ja ne muuttuvat yhtä mittaa, kuten ovat aina tehneet.

        Rokote vähentää influenssan leviämistä ja lieventää taudinkuvaa tai estää sen tarttumisen rokotettuun. Rokotteen vaikutuksen teho ja kuinka monet se suojaa, riippuu siitä kuinka hyvin kyseisenä vuonna on onnistuttu ennustamaan yleisimmät kannat. Viime kerralla Suomessa valittiin rokote, joka ei osunutkaan aivan kohdalleen ja jatkossa tarkoitus on valita valmistajilta laajakirjoisempi valmiste.


      • BSHunter_
        JohnnyTang kirjoitti:

        Ei edelleenkään ole todistettu että influenssa rokotus antaisi suojaa , ja itse asiassa juuri influenssa rokote on yksi vaarallisimmista rokotteista , raportoituja haittavaikutuksia on paljon. Oliko sinulla antaa todisteita ( pitäviä sellaisia ei lääketehtaiden sanelemia ) miten influenssa rokote estää vanhuksien kuolemista influessaan ? Itse kun olen huomioinut että flunssa rokotteen saaneet saavat myös influenssan, siinä sitten keuhkokuumeessa kuolevat .


        Polliorokote : http://ijme.in/articles/polio-programme-let-us-declare-victory-and-move-on/?galley=html

        http://www.greenmedinfo.com/blog/vaccine-derived-polio-spreading-polio-free-india

        https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/28/polio-eradication-campaign.aspx


        Entä lasten kuolleísuus : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3170075/

        http://healthimpactnews.com/2011/new-study-vaccinated-children-have-2-to-5-times-more-diseases-and-disorders-than-unvaccinated-children/

        http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf

        https://vactruth.com/2014/02/26/unvaccinated-children-healthier/


        Niin mutta kaikki jotka eivät ole samaa mieltä rokotteista ovat sinun mielestäsi idiootteja . Ja tiedoksi että vanhukset tuppaavat kyllä kuolemaan, oli rokotettu tai ei, samoin me kaikki tulemme kuolemaan jonain päivänä, että ei nyt lähdetä kuitenkaan yli dramatisoimaan kuolemaa, kyse on valinnan vapaudesta sekä tiedettyjen faktojen ottamisesta huomioon , jotka eivät puolla oman terveyden pilaamista rokotteilla.

        "Niin mutta kaikki jotka eivät ole samaa mieltä rokotteista ovat sinun mielestäsi idiootteja ."

        Ei vaan idiootteina pidän niitä maallikoita, jotka silmäilevät nettisivuja ja luulevat sen jälkeen olevansa tietävämpiä ja osaavampia kuin omien alojensa ammattilaiset, joilla on koulutus, kokemusta, tutkimusnäyttöä ja ensikäden tietoa käsiteltävästä asiasta.


      • kysymyssulle

        Miksi sitten leikit terveydelläsi kokoajan?


      • TrollitPois
        BSHunter_ kirjoitti:

        "Niin mutta kaikki jotka eivät ole samaa mieltä rokotteista ovat sinun mielestäsi idiootteja ."

        Ei vaan idiootteina pidän niitä maallikoita, jotka silmäilevät nettisivuja ja luulevat sen jälkeen olevansa tietävämpiä ja osaavampia kuin omien alojensa ammattilaiset, joilla on koulutus, kokemusta, tutkimusnäyttöä ja ensikäden tietoa käsiteltävästä asiasta.

        Hunter,
        Olet palstan pahin trollaaja ja täys trolli.


    • hendeen

      " Viime kerralla Suomessa valittiin rokote, joka ei osunutkaan aivan kohdalleen ja jatkossa tarkoitus on valita valmistajilta laajakirjoisempi valmiste."

      Aika lievä ilmaisu että EI AIVAN osunut kohdalleen. Jos minä olisin töissä kämmännyt samalla mittakaavalla niin potkut olisi tullut.

      Ja tämä tunteellisellepotilaalle:

      "Vaikka vuodesta 1980 lähtien influenssarokotuksia oli alettu suunnata nimenomaisesti vanhuksille, ikääntyneiden kuolleisuus influenssaan tai influenssaan liittyviin sairauksiin pysyi ennallaan.
      Vuotta aiemmin tehty yhdysvaltalaistutkimus päätyi samaan lopputulemaan. "


      https://www.rapport.fi/journalistit/jani-kaaro/influenssapiikille-vai-ei

      • BSHunter_

        "Aika lievä ilmaisu että EI AIVAN osunut kohdalleen. Jos minä olisin töissä kämmännyt samalla mittakaavalla niin potkut olisi tullut."

        Missään ammatissa ei edellytetä ennustajan taitoja, joten riippumatta mitä työksesi teet (jos mitään), et olisi saanut potkuja, eikä virhe ollut mitenkään suuri.

        "Vuotta aiemmin tehty yhdysvaltalaistutkimus päätyi samaan lopputulemaan."

        Jos jotain asiaa on tutkittu enemmänkin ja kirjoittaja puhuu vain yhdestä tutkimuksesta ilman sen tarkempaa syytä, huomaa että hän ei ole perehtynyt asiaan kovin hyvin. vanhusten influenssakuolemien määrä ei mahdollisesti ole laskenut rokotuksista huolimatta, mutta tällekin voi olla monta selitystä. Paria tutkimusta silmäilin, niin niissä pidettiin ongelmana tutkimisen vaikeutta, koska moni vanhus on monella tavalla sairas ja heikentynyt, niin ilmeisesti on vaikea saada selville, ovatko kuolemat varsinaisesti influenssa aiheuttamia ja tulokset aiheesta ovat ristiriitaisia. Hölmömpikin tajunnee sen, että absoluuttisten lukujen vertailu ei myöskään ole kovin hyödyllistä, koska sekä väestön, että varsinkin vanhusväestön määrä on kasvanut tuntuvasti ja lisäksi pitää ottaa huomioon myös se, että kun nykyään eletään pidempään ja pysytään hengissä vielä moninaisesti sairainakin, niin yhä suuremmalla osalla vanhusväestöstä terveys on niin heikko, että vähäisempikin infektio voi olla viimeinen.


    • hendeen

      Lisää viisaita sanoja linkistä jos ette jaksa sitä avata:
      "Yksi tapa testata rokotteiden tehokkuutta on mitata immuunijärjestelmän tuottamia vasta-aineita rokotuksen jälkeen. Jos rokote saa koehenkilöissä aikaan voimakkaan vasta-ainereaktion, sen tehoa pidetään hyvänä. Ongelmana tässä on, että terveet ja hyväkuntoiset ihmiset reagoivat usein tuottamalla paljon vasta-aineita, jolloin rokote vaikuttaa tehokkaalta. Sen sijaan vanhuksilla ja pikkulapsilla sekä eri tavoin sairailla vasta-aineiden tuotanto on paljon heikompaa – minkä vuoksi rokotteet usein epäonnistuvat näillä ryhmillä. Näin ollaan tilanteessa, jossa rokotteista hyötyvät nimenomaisesti terveet, joilla influenssan sairastumisriski on muutenkin pienempi, ja joille influenssan sairastaminenkaan ei olisi kohtalokasta. Sen sijaan ryhmillä, jotka tämän hyödyn tarvitsisivat, suoja jää puutteelliseksi. "

      • BSHunter_

        Tuossa on taas sekoitettu puuroja ja vellejä sekaisin melkein joka lauseessa.

        Vaikka rokotteen vaste olisi heikompikin, se ei tarkoita "epäonnistunutta", vaan heikompaa vastetta. Sitä paitsi vahvojen yksilöiden suojaaminen suojaa sitten näitä heikompia laumavaikutuksella. Se että jokin lääke tai rokote toimii joissakin tilanteissa tai joillakin yksilöillä paremmin ja toisilla heikommin, on aivan yleinen asia, mutta jos asia vaivaa niin senkuin kehität paremmat lääkkeet, osoitat niiden toimivan ja laitat myyntiin. Niillä lääkkeillä ja rokotteilla on pärjättävä, mitä on saatu kehitettyä. Kukaan ei kuvittele jonkin lääkkeen olevan hopealuoti.


      • niintainäin
        BSHunter_ kirjoitti:

        Tuossa on taas sekoitettu puuroja ja vellejä sekaisin melkein joka lauseessa.

        Vaikka rokotteen vaste olisi heikompikin, se ei tarkoita "epäonnistunutta", vaan heikompaa vastetta. Sitä paitsi vahvojen yksilöiden suojaaminen suojaa sitten näitä heikompia laumavaikutuksella. Se että jokin lääke tai rokote toimii joissakin tilanteissa tai joillakin yksilöillä paremmin ja toisilla heikommin, on aivan yleinen asia, mutta jos asia vaivaa niin senkuin kehität paremmat lääkkeet, osoitat niiden toimivan ja laitat myyntiin. Niillä lääkkeillä ja rokotteilla on pärjättävä, mitä on saatu kehitettyä. Kukaan ei kuvittele jonkin lääkkeen olevan hopealuoti.

        ”Vahvojen yksilöiden suojaaminen suojaa sitten näitä heikompia laumavaikutuksella.” Naurussasi lienee pitelemistä, kun näitä faktoja ihan solkenaan pistät menemään. Rahastajat rokoteteollisuudessa ovat se paimen, ja massalääkinnän kohde se lauma. Näin tiedeusko valtaa sieluja, ja uskonnoista tuttu termistökin on jo entuudestaan valmiina.

        Niin tai näin, rokote toimii aina oikein päin. Tämähän on se sinun viestisi. Viestisi, johon itsekään et usko, mutta koska tätä peliä on pelattu jo toistasataa vuotta, mahdotonta sitä enää on lopettaakaan. On mennyt niin veriin. THL:ssakin on aina vain menty pitemmälle, ja nyt Pietarsaaren mummut ja papatkin on jo saatu vedettyä markkinointiin mukaan.

        Ahkerasti Unicefkin kerää lahjoituksia, joista huomattavin osuus päätyy, yllätys yllätys, millekäs muulle kuin rokoteteollisuudelle.


    • JohnnyTang

      Flunssa rokotteet ovat yksi suurimpia huijauksia mitä on, 70 vuotta valheita . Uskomatonta että joillekin ylipäätään edes menee vielä tänäkin päivänä läpi nämä rokotus kultin väitteet.

      https://www.naturalnews.com/2017-11-01-vaccine-industry-in-panic-as-scientific-study-solves-riddle-why-flu-shots-dont-work-immunization.html

      http://naturalhealthonline.com/2014/11/more-proof-flu-vaccines-dont-work-outbreak-on-us-navy-ship-despite-99-vaccination-rate/

      Toisinsanoen flunssa rokotteen saaja ottaa kaikki riskit mitä liittyy noihin rokotteisiin saamatta kuitenkaan varsinaista suojaa flunssaan , influenssaan , eli mahdolliset haittavaikutukset voidaan saada, ja silti myös sairastua siihen flunssaan myös mihin se rokote oli tarkoitettu.


      Minusta ei voida edes puhua hyötysuhteesta, koska tuo on täysin hyödytön ja rokotuksen ottaja antaa ruiskutettavan itseenä myrkyllisiä aineita TÄYSIN TURHAAN.


      Hakukoneilla löytyy juttua ja asiaa tuosta. Kyse on selvästä asiasta, ja joko altistatte tajuntanne rokote kultin valheille ja käytte ottamassa flunssa rokotteen tai esim jätätte itsellenne vaikkapa viikon harkinta ajan ja luette asiasta mahdollisimman paljon, tietenkin ottaen huomioon että MSM yhdessä lääkefirmojen kanssa on vuosikymment syölttänyt jatkuvalla syötöllä väärää tietoa yhteistyökumppaniensa välityksellä juuri moniin eri medioihin.

      Suomessakin on näitä yhteistyökummppaneita aika monta, täällä palstallakin on yksi kiihko-kultti-jäsen-yhteistyökumppani työssään, jatkamassa tämän valehtelu kulttuurin ylväitä perinteitä.

      • BSHunter_

        "https://www.naturalnews.com" ja "http://naturalhealthonline.com"

        Kaikkea sontaa sinä sitten siteeraatkin :)

        "Uskomatonta että joillekin ylipäätään edes menee vielä tänäkin päivänä läpi nämä rokotus kultin väitteet. "

        "Ne jotkut" ovat yleensä tutkijoita, lääkäreitä, hoitajia, viranomaisia ja ylipäätään ammattilaisia. Sitten olette "te jotkut" joilla ei ole tyypillisesti mitään ammattillista, koulutuksellista tai muutakaan taustaa asiasta. Uskotte mitä tahansa myyntimiesten luomia nettisivuja, eikä teillä ole käsitystä edes perusasioista, mittasuhteista tai oikein mistään muustakaan. Olette todella samankaltaisia kreationistien kanssa.


      • BSHunter_
        BSHunter_ kirjoitti:

        "https://www.naturalnews.com" ja "http://naturalhealthonline.com"

        Kaikkea sontaa sinä sitten siteeraatkin :)

        "Uskomatonta että joillekin ylipäätään edes menee vielä tänäkin päivänä läpi nämä rokotus kultin väitteet. "

        "Ne jotkut" ovat yleensä tutkijoita, lääkäreitä, hoitajia, viranomaisia ja ylipäätään ammattilaisia. Sitten olette "te jotkut" joilla ei ole tyypillisesti mitään ammattillista, koulutuksellista tai muutakaan taustaa asiasta. Uskotte mitä tahansa myyntimiesten luomia nettisivuja, eikä teillä ole käsitystä edes perusasioista, mittasuhteista tai oikein mistään muustakaan. Olette todella samankaltaisia kreationistien kanssa.

        Vai haluatko taas esittää sen linkin, josta käy ilmi että yksi kymmenestä tuhannesta Eurooppalaisesta lääkäristä pitää rokotteita haitallisina (jos edes ovat lääkäreitä tai edes olemassaolevia henkilöitä)


      • hendeen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Vai haluatko taas esittää sen linkin, josta käy ilmi että yksi kymmenestä tuhannesta Eurooppalaisesta lääkäristä pitää rokotteita haitallisina (jos edes ovat lääkäreitä tai edes olemassaolevia henkilöitä)

        Tunne lapsesi geenit ennen kuin rokotat:

        https://www.researchgate.net/publication/24361614_Adversomics_The_Emerging_Field_of_Vaccine_Adverse_Event_Immunogenetics

        " The authors reported that genetic polymorphisms in genes expressing an enzyme previously associated with adverse reactions to a variety of pharmacologic agents (ie, the methylenetetrahydrofolate reductase, MTHFR, gene) and an immunologic transcription factor (ie, the interferon regulatory factor-1, IRF1, gene) were associated with local and systemic Adverse Events (an oral temperature >38.3°C, generalized skin eruptions, or enlarged or tender regional lymph nodes) after smallpox vaccination. "


      • hendeen

      • Psykoosiharhoja

        Joku päästään seonnut lähihoitaja saattaa luulla että jotain luontaisia syövänparantavia hoitomuotoja on olemassa.


      • JohnnyTang
        BSHunter_ kirjoitti:

        "https://www.naturalnews.com" ja "http://naturalhealthonline.com"

        Kaikkea sontaa sinä sitten siteeraatkin :)

        "Uskomatonta että joillekin ylipäätään edes menee vielä tänäkin päivänä läpi nämä rokotus kultin väitteet. "

        "Ne jotkut" ovat yleensä tutkijoita, lääkäreitä, hoitajia, viranomaisia ja ylipäätään ammattilaisia. Sitten olette "te jotkut" joilla ei ole tyypillisesti mitään ammattillista, koulutuksellista tai muutakaan taustaa asiasta. Uskotte mitä tahansa myyntimiesten luomia nettisivuja, eikä teillä ole käsitystä edes perusasioista, mittasuhteista tai oikein mistään muustakaan. Olette todella samankaltaisia kreationistien kanssa.

        Tutkimuksia flunssa rokotteiden vaikutuksista :


        1. http://www.greenmedinfo.com/article/prior-receipt-seasonal-flu-vaccine-2008-09-was-associated-increased-risk-medic

        2. https://www.cochrane.org/CD004876/ARI_vaccines-preventing-seasonal-influenza-and-its-complications-people-aged-65-or-older

        3. http://www.greenmedinfo.com/article/influenza-vaccination-healthcare-workers-who-work-elderly-has-no-effect-labora

        4. http://www.greenmedinfo.com/article/there-no-solid-evidence-available-supporting-belief-vaccines-are-effective-pre

        5. http://www.greenmedinfo.com/article/inactivated-flu-vaccines-have-not-been-proven-be-effective-or-safe-preventing-

        6. http://www.greenmedinfo.com/article/there-little-evidence-supporting-belief-vaccines-are-effective-preventing-infl



        http://www.greenmedinfo.com/blog/shocking-lack-evidence-supporting-flu-vaccines



        Kyse on rituaalista, ei tieteestä , motivaationa toimivat raha & politiikka ,ei siis ihmisten flunssan ehkäiseminen.


      • jotkut
        BSHunter_ kirjoitti:

        "https://www.naturalnews.com" ja "http://naturalhealthonline.com"

        Kaikkea sontaa sinä sitten siteeraatkin :)

        "Uskomatonta että joillekin ylipäätään edes menee vielä tänäkin päivänä läpi nämä rokotus kultin väitteet. "

        "Ne jotkut" ovat yleensä tutkijoita, lääkäreitä, hoitajia, viranomaisia ja ylipäätään ammattilaisia. Sitten olette "te jotkut" joilla ei ole tyypillisesti mitään ammattillista, koulutuksellista tai muutakaan taustaa asiasta. Uskotte mitä tahansa myyntimiesten luomia nettisivuja, eikä teillä ole käsitystä edes perusasioista, mittasuhteista tai oikein mistään muustakaan. Olette todella samankaltaisia kreationistien kanssa.

        Varsin hyvin tiedät, että etenkin korkeasti koulutettuja on syytelty rokotekultin murentamisesta. Rokote-epäkohtien havaitseminen käy kyllä vähemmän koulutetultakin, vaikket tätä suostuisikaan tunnustamaan. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapsi menehtyy pistospöydälle silmien on tapana avautua. Tosin jo yli satavuotisen huuman jälkeen ei ole poliittisesti viisasta ryhtyä rokotekriitikoksi, vaikka alitajunnassa painaisivatkin ne lapset, jotkujen huolenaiheet.

        Lääkkeiden sietokyky ylipäänsä on alentunut, etenkin rokotteista yliherkistynyt. Yliherkkyys on eniten leviävä tauti, joka saa sytykkeen kaikesta siitä, mitä sisällemme menee ja mitä ympärillämme on. Siedätettäviä on jo kaikkialla. Mikä bisnesten taivas. Sinuhen Kaptaheille töitä olisi nyt tarjolla, ja kukapa ei toimeen ryhtyisi, kun apajatkin lisääntyvät joka suuntaan.

        Jatkuvasti kerrot halveksuntasi kohteista, niistä jotkuista, jotka estävät jo hyväksi osoittautuneen liikeidean leviämisen. Mikrobeista ei ole pulaa, päinvastoin, rokotteiden seurauksena noidenkin muuntautuminen käy entistä vikkelämmmin, joten mikä voisikaan rahantuloa estää. No tietenkin ne ”jotkut”.

        Entä sitten kun pakko astuu kehiin, eli kun kaikki ajateltavissa olevat pakoväylät rokotteiden pelastamiseksi on käyty loppuun, tuleeko sinustakin se jokin. Muista silloin, että takinkääntö ei ole häpeä vaan uuden alku.


      • BSHunter_
        jotkut kirjoitti:

        Varsin hyvin tiedät, että etenkin korkeasti koulutettuja on syytelty rokotekultin murentamisesta. Rokote-epäkohtien havaitseminen käy kyllä vähemmän koulutetultakin, vaikket tätä suostuisikaan tunnustamaan. Viimeistään siinä vaiheessa kun lapsi menehtyy pistospöydälle silmien on tapana avautua. Tosin jo yli satavuotisen huuman jälkeen ei ole poliittisesti viisasta ryhtyä rokotekriitikoksi, vaikka alitajunnassa painaisivatkin ne lapset, jotkujen huolenaiheet.

        Lääkkeiden sietokyky ylipäänsä on alentunut, etenkin rokotteista yliherkistynyt. Yliherkkyys on eniten leviävä tauti, joka saa sytykkeen kaikesta siitä, mitä sisällemme menee ja mitä ympärillämme on. Siedätettäviä on jo kaikkialla. Mikä bisnesten taivas. Sinuhen Kaptaheille töitä olisi nyt tarjolla, ja kukapa ei toimeen ryhtyisi, kun apajatkin lisääntyvät joka suuntaan.

        Jatkuvasti kerrot halveksuntasi kohteista, niistä jotkuista, jotka estävät jo hyväksi osoittautuneen liikeidean leviämisen. Mikrobeista ei ole pulaa, päinvastoin, rokotteiden seurauksena noidenkin muuntautuminen käy entistä vikkelämmmin, joten mikä voisikaan rahantuloa estää. No tietenkin ne ”jotkut”.

        Entä sitten kun pakko astuu kehiin, eli kun kaikki ajateltavissa olevat pakoväylät rokotteiden pelastamiseksi on käyty loppuun, tuleeko sinustakin se jokin. Muista silloin, että takinkääntö ei ole häpeä vaan uuden alku.

        Kuljet yhä etäämpänä todellisesta maailmasta. Toivon että sinulla on vielä jokin ote todellisuudesta ja että osaat kääntää kurssisi kohti niitä asioita, jotka ovat totta.


      • hendeen
        BSHunter_ kirjoitti:

        Kuljet yhä etäämpänä todellisesta maailmasta. Toivon että sinulla on vielä jokin ote todellisuudesta ja että osaat kääntää kurssisi kohti niitä asioita, jotka ovat totta.

        Perehdyppä tähän kirjoitukseen BsHunter jos JAKSAT. Kaikki lähteet on mainittuna kirjoituksen lopussa.

        How Silencing of Dissent in Science Impacts Woman. The Gardasil® Story

        http://www.scirp.org/journal/PaperInformation.aspx?paperID=80023


      • hendeen

      • hendeen
        hendeen kirjoitti:

        Perehdyppä tähän kirjoitukseen BsHunter jos JAKSAT. Kaikki lähteet on mainittuna kirjoituksen lopussa.

        How Silencing of Dissent in Science Impacts Woman. The Gardasil® Story

        http://www.scirp.org/journal/PaperInformation.aspx?paperID=80023

        Ei lainata sitten.
        Kannattaa lukea huolella kappale The Arthritis Relief Miracle jossa kerrotaan kuinka rehellinen Merck on ollut Vioxxinsa kanssa.
        BsHuntterilta taisi ammukset loppua.


      • Päätä_jo
        BSHunter_ kirjoitti:

        Kuljet yhä etäämpänä todellisesta maailmasta. Toivon että sinulla on vielä jokin ote todellisuudesta ja että osaat kääntää kurssisi kohti niitä asioita, jotka ovat totta.

        Tiedät itsekin, että silmukka rokotteiden ympärillä kiristyy. Kaikkea ei voi siedättää. Sietämisen raja lähestyy.

        Mikä on todellinen maailmasi? Oletan nyt, että rokoteteollisuuden intohimo raha ei hallitse sinua täysimääräisesti. Rakkaudesta viruksiin vaiko rakkaudesta lapsiin? Päätä jo? Materiaan on suhde molemmilla, niin viruksilla kuin lapsillakin, mutta lopputulemissa ratkaisee se, mikä erottaa. Tätä eroa pakkorokottaja ei suostu myöntämään, vaan tuputtaa omaa elämänkatsomustaan lapsille, joiden kyvyistä hänellä todellisuudessa ei ole tietoakaan.

        Rokottaja ei vastaa mistään, mitä rokotteet saavat aikaan, mutta tästä huolimatta hän katsoo oikeudekseen talloa muiden ajattelukyvyn. Ohjenuorakseen hän ottaa rokoteuskonsa laajentamisen muihin ihmisiin. Koska rokote ei pelasta häntä oikeasti, hän hakee laumasta turvaa, ja pakottaa heidätkin luulosuojaamaan itsensä. Keskiössä ovat ainoastaan hän, hänen pelkonsa, hänen pakkomielteensä.


    • hendeen

      Tässä blogisti joka on vihkiytynyt lääkeyhtiöiden epärehellisien keinojen julki tuomiseen. Erityisesti kiinnostaa SSRI lääkkeet. Sieltä löytyy kaikkea sellaista jota 10 uutisissa ei kerrota.
      https://fiddaman.blogspot.com/

      • hitaasti_mutta_varmasti

        Hesarin artikkeli masennuslääkkeistä kertoi sitä samaa surullista tarinaa, mihin länsimainen lääketiede on itsensä sotkenut. Aku Kopakkalan irtisanominen Mehiläisestä jo viestitti, että jos valinta pitää tehdä, mieluummin lääkkeet kuin ihmiset. Kritiikki tyrmätään kovin ottein, ja pelkoa pidetään yllä leimaamalla kritisoijat oman edun tavoittelijoiksi tai muuten vain hörhökultin ylläpitäjiksi.

        Lääketieteen opiskelijatkin ovat heränneet puolustamaan opinahjoaan. Kokemuksen puute miellyttänee sataprosenttisen kritiikin vastustajia, sillä vähäisellä tiedolla varustetut on helpompi saada puolelleen kuin jo vahvemmat oman etunsa vaaraan saattaneet. Pioneereilla on vaikeaa, on aina ollut, ja tulee aina olemaan.

        Masennuslääkkeiden taustalla pyörii sama kehä kuin ehkäisylääkkeidenkin. Aineenvaihdunta hormonitoimintoineen on ensin saatu sekaisin, ja sitten lääkeputki onkin jo auki. Koska ihminen jo vauvasta saakka on omanlaisensa yksilö, rokotteiden aikaansaama häiriötilakin kulkee omaa latuaan. Kuinka syvästi lääkeaineet rokotteineen muovaavat jo pienen lapsen psyyken tilaa, ei koskaan ole otettu esille. Ainoastaan lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa kritiikkiä on esitetty. Lääketieteen rokotteille kritiikitön käytäntö on ollut vertaansa vailla jopa lääketieteen historiassa. Omaa pesää on puolustettu joka käänteessä, ja kritisoijat nuijittu mistään tietämättömiksi, silloinkin kun kritiikin esittäjä on tullut sieltä oman pesän piiristä.

        Mistä tämä kaaos on saanut alkunsa, ei saisi ääneen lausua. Rokotteet ovat olleet pyhä toimitus, pyhimmistä pyhin. Niin pyhä että niiden kautta on ollut lupa junailla kaikkien elämät uusiksi häpeää tuntematta. Kun lääkkeet kattavat lähes sataprosenttia kansasta, vastustamisesta on tullut yllättävän vaikeaa. Massoja on ollut helppoa hallita. On vain oivallettava, että samaa mössöä ovat nämä kaikki hörhöineen päivineen. Erilainenkin reagointi kertoo vain sen, että rokotteet eivät voi olla vaaraksi. Lukijapalautteissa rokotteiden saajat nimittäin todistavat, että kun he eivät ole sairastuneet rokotteista diabetekseen tai masennukseen, eivät muutkaan voi, ja skeptikot ovat sitten riemulla tukeneet tätä loistavaa oivallusta.

        Rokotteiden arvostelua lääkäriltä ei edelleenkään sallita. Tiukkaa tekee masennuslääkkeidenkin kritisointi, ja syöpähoidot niin ikään halutaan pitää puhdasoppisuuden kirjoissa. Mikäli lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa saman periaatteen annetaan vaikuttaa, lopputulemakin tulee taatusti olemaan sama eli karvas.

        Aina kun lääketieteen hoitoja kyseenalaistetaan, esiin marssitetaan pyhän puolustajat, kritiikin ulottumattomissa olevat vanhan ylläpitäjät, jotka omissa toiminnoissaan eivät suostu näkemään mitään ongelmaa, mutta sitäkin enemmän muiden. Potilaita syyllistetään, kun eivät taivu sen yhden ja ainoan oikean hoidon puoleen. Samanaikaisesti lääkäreiden mielenterveys on yhä enemmän vaakalaudalla. Niissä kielletyissä hoidoissa näkee heitäkin, vaikka Myllykangas moiset petturit erottaisi välittömästi kunniallisesta lääkärintoimen harjoittamisesta. Ilmiannoista on tullut arkipäivää. Kunnianhimo on joka tapauksessa himoista väkevin. Siitä se alkaa ja sen murenemiseen kaikki myös päättyy. Ettäkö ihminen vain kemiallinen luomus, joka rokotteilla toimivaksi säädeltäisiin. Ei nyt sentään, sillä ilman kunnian säätelemää himoa Aku Kopakkalakin olisi saanut pitää työpaikkansa, ja kenties kaikki se säätö, mikä psyykenlääkkeissä on nyt meneillään ja vielä edessäpäin, jotensakin olisi voitu välttää.

        Kantapään kautta oppinen on raskasta, mutta tehokasta. Psyykenlääkkeet, hormonaaliset lääkkeet, ja sitten itseensä perustaan, rokotteisiin. Kuoritaan kuin sipulia ydintä kohden. Hitaasti mutta varmasti.


      • VäinöHuhta
        hitaasti_mutta_varmasti kirjoitti:

        Hesarin artikkeli masennuslääkkeistä kertoi sitä samaa surullista tarinaa, mihin länsimainen lääketiede on itsensä sotkenut. Aku Kopakkalan irtisanominen Mehiläisestä jo viestitti, että jos valinta pitää tehdä, mieluummin lääkkeet kuin ihmiset. Kritiikki tyrmätään kovin ottein, ja pelkoa pidetään yllä leimaamalla kritisoijat oman edun tavoittelijoiksi tai muuten vain hörhökultin ylläpitäjiksi.

        Lääketieteen opiskelijatkin ovat heränneet puolustamaan opinahjoaan. Kokemuksen puute miellyttänee sataprosenttisen kritiikin vastustajia, sillä vähäisellä tiedolla varustetut on helpompi saada puolelleen kuin jo vahvemmat oman etunsa vaaraan saattaneet. Pioneereilla on vaikeaa, on aina ollut, ja tulee aina olemaan.

        Masennuslääkkeiden taustalla pyörii sama kehä kuin ehkäisylääkkeidenkin. Aineenvaihdunta hormonitoimintoineen on ensin saatu sekaisin, ja sitten lääkeputki onkin jo auki. Koska ihminen jo vauvasta saakka on omanlaisensa yksilö, rokotteiden aikaansaama häiriötilakin kulkee omaa latuaan. Kuinka syvästi lääkeaineet rokotteineen muovaavat jo pienen lapsen psyyken tilaa, ei koskaan ole otettu esille. Ainoastaan lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa kritiikkiä on esitetty. Lääketieteen rokotteille kritiikitön käytäntö on ollut vertaansa vailla jopa lääketieteen historiassa. Omaa pesää on puolustettu joka käänteessä, ja kritisoijat nuijittu mistään tietämättömiksi, silloinkin kun kritiikin esittäjä on tullut sieltä oman pesän piiristä.

        Mistä tämä kaaos on saanut alkunsa, ei saisi ääneen lausua. Rokotteet ovat olleet pyhä toimitus, pyhimmistä pyhin. Niin pyhä että niiden kautta on ollut lupa junailla kaikkien elämät uusiksi häpeää tuntematta. Kun lääkkeet kattavat lähes sataprosenttia kansasta, vastustamisesta on tullut yllättävän vaikeaa. Massoja on ollut helppoa hallita. On vain oivallettava, että samaa mössöä ovat nämä kaikki hörhöineen päivineen. Erilainenkin reagointi kertoo vain sen, että rokotteet eivät voi olla vaaraksi. Lukijapalautteissa rokotteiden saajat nimittäin todistavat, että kun he eivät ole sairastuneet rokotteista diabetekseen tai masennukseen, eivät muutkaan voi, ja skeptikot ovat sitten riemulla tukeneet tätä loistavaa oivallusta.

        Rokotteiden arvostelua lääkäriltä ei edelleenkään sallita. Tiukkaa tekee masennuslääkkeidenkin kritisointi, ja syöpähoidot niin ikään halutaan pitää puhdasoppisuuden kirjoissa. Mikäli lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa saman periaatteen annetaan vaikuttaa, lopputulemakin tulee taatusti olemaan sama eli karvas.

        Aina kun lääketieteen hoitoja kyseenalaistetaan, esiin marssitetaan pyhän puolustajat, kritiikin ulottumattomissa olevat vanhan ylläpitäjät, jotka omissa toiminnoissaan eivät suostu näkemään mitään ongelmaa, mutta sitäkin enemmän muiden. Potilaita syyllistetään, kun eivät taivu sen yhden ja ainoan oikean hoidon puoleen. Samanaikaisesti lääkäreiden mielenterveys on yhä enemmän vaakalaudalla. Niissä kielletyissä hoidoissa näkee heitäkin, vaikka Myllykangas moiset petturit erottaisi välittömästi kunniallisesta lääkärintoimen harjoittamisesta. Ilmiannoista on tullut arkipäivää. Kunnianhimo on joka tapauksessa himoista väkevin. Siitä se alkaa ja sen murenemiseen kaikki myös päättyy. Ettäkö ihminen vain kemiallinen luomus, joka rokotteilla toimivaksi säädeltäisiin. Ei nyt sentään, sillä ilman kunnian säätelemää himoa Aku Kopakkalakin olisi saanut pitää työpaikkansa, ja kenties kaikki se säätö, mikä psyykenlääkkeissä on nyt meneillään ja vielä edessäpäin, jotensakin olisi voitu välttää.

        Kantapään kautta oppinen on raskasta, mutta tehokasta. Psyykenlääkkeet, hormonaaliset lääkkeet, ja sitten itseensä perustaan, rokotteisiin. Kuoritaan kuin sipulia ydintä kohden. Hitaasti mutta varmasti.

        Tosi hieno ja asiallinen kirjoitus.


      • JohnnyTang
        hitaasti_mutta_varmasti kirjoitti:

        Hesarin artikkeli masennuslääkkeistä kertoi sitä samaa surullista tarinaa, mihin länsimainen lääketiede on itsensä sotkenut. Aku Kopakkalan irtisanominen Mehiläisestä jo viestitti, että jos valinta pitää tehdä, mieluummin lääkkeet kuin ihmiset. Kritiikki tyrmätään kovin ottein, ja pelkoa pidetään yllä leimaamalla kritisoijat oman edun tavoittelijoiksi tai muuten vain hörhökultin ylläpitäjiksi.

        Lääketieteen opiskelijatkin ovat heränneet puolustamaan opinahjoaan. Kokemuksen puute miellyttänee sataprosenttisen kritiikin vastustajia, sillä vähäisellä tiedolla varustetut on helpompi saada puolelleen kuin jo vahvemmat oman etunsa vaaraan saattaneet. Pioneereilla on vaikeaa, on aina ollut, ja tulee aina olemaan.

        Masennuslääkkeiden taustalla pyörii sama kehä kuin ehkäisylääkkeidenkin. Aineenvaihdunta hormonitoimintoineen on ensin saatu sekaisin, ja sitten lääkeputki onkin jo auki. Koska ihminen jo vauvasta saakka on omanlaisensa yksilö, rokotteiden aikaansaama häiriötilakin kulkee omaa latuaan. Kuinka syvästi lääkeaineet rokotteineen muovaavat jo pienen lapsen psyyken tilaa, ei koskaan ole otettu esille. Ainoastaan lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa kritiikkiä on esitetty. Lääketieteen rokotteille kritiikitön käytäntö on ollut vertaansa vailla jopa lääketieteen historiassa. Omaa pesää on puolustettu joka käänteessä, ja kritisoijat nuijittu mistään tietämättömiksi, silloinkin kun kritiikin esittäjä on tullut sieltä oman pesän piiristä.

        Mistä tämä kaaos on saanut alkunsa, ei saisi ääneen lausua. Rokotteet ovat olleet pyhä toimitus, pyhimmistä pyhin. Niin pyhä että niiden kautta on ollut lupa junailla kaikkien elämät uusiksi häpeää tuntematta. Kun lääkkeet kattavat lähes sataprosenttia kansasta, vastustamisesta on tullut yllättävän vaikeaa. Massoja on ollut helppoa hallita. On vain oivallettava, että samaa mössöä ovat nämä kaikki hörhöineen päivineen. Erilainenkin reagointi kertoo vain sen, että rokotteet eivät voi olla vaaraksi. Lukijapalautteissa rokotteiden saajat nimittäin todistavat, että kun he eivät ole sairastuneet rokotteista diabetekseen tai masennukseen, eivät muutkaan voi, ja skeptikot ovat sitten riemulla tukeneet tätä loistavaa oivallusta.

        Rokotteiden arvostelua lääkäriltä ei edelleenkään sallita. Tiukkaa tekee masennuslääkkeidenkin kritisointi, ja syöpähoidot niin ikään halutaan pitää puhdasoppisuuden kirjoissa. Mikäli lääketieteen ulkopuolisissa hoidoissa saman periaatteen annetaan vaikuttaa, lopputulemakin tulee taatusti olemaan sama eli karvas.

        Aina kun lääketieteen hoitoja kyseenalaistetaan, esiin marssitetaan pyhän puolustajat, kritiikin ulottumattomissa olevat vanhan ylläpitäjät, jotka omissa toiminnoissaan eivät suostu näkemään mitään ongelmaa, mutta sitäkin enemmän muiden. Potilaita syyllistetään, kun eivät taivu sen yhden ja ainoan oikean hoidon puoleen. Samanaikaisesti lääkäreiden mielenterveys on yhä enemmän vaakalaudalla. Niissä kielletyissä hoidoissa näkee heitäkin, vaikka Myllykangas moiset petturit erottaisi välittömästi kunniallisesta lääkärintoimen harjoittamisesta. Ilmiannoista on tullut arkipäivää. Kunnianhimo on joka tapauksessa himoista väkevin. Siitä se alkaa ja sen murenemiseen kaikki myös päättyy. Ettäkö ihminen vain kemiallinen luomus, joka rokotteilla toimivaksi säädeltäisiin. Ei nyt sentään, sillä ilman kunnian säätelemää himoa Aku Kopakkalakin olisi saanut pitää työpaikkansa, ja kenties kaikki se säätö, mikä psyykenlääkkeissä on nyt meneillään ja vielä edessäpäin, jotensakin olisi voitu välttää.

        Kantapään kautta oppinen on raskasta, mutta tehokasta. Psyykenlääkkeet, hormonaaliset lääkkeet, ja sitten itseensä perustaan, rokotteisiin. Kuoritaan kuin sipulia ydintä kohden. Hitaasti mutta varmasti.

        Totta ja surullista

        Nyt myös kova hinku kelalla saada erityislapsille mahdollisimman halpaa hoitoa. Aiemmin kilpailutuksissa panotettiin 50/50 hintaa ja laatua , nyt ne on 80% hintaa ja 20% laatua.

        Tarinan opetus ? Yhteiskunta voi tuhota lapsen terveyden sormia näpäyttämällä, kun tuho on jo tapahtunut, ei erityislapseen haluta enää "kuluttaa" rahaa yhtään enempää . Jos kriteerit ovat mahdollisimman halpa , niin voi kuvitella että jokin suurempi firma joka voi olla vielä ulkomaisessa omistuksessa voittaa kilpailutuksissa , halvalla saa hyvää kelan mielestä .

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/020a5b28-ae50-476a-9bdf-586ce1b941d6_u0.shtml

        Matto vedetään siis alta myös traagisten tarinoiden jatko-osissa.Rikkailla on tässäkin aivan eri tilanne, koska voivat palkata lapselle hoitoa & tukea mistä vain haluavat itsenäisesti ilman yhteiskuntaa.


      • erityisoutoa
        JohnnyTang kirjoitti:

        Totta ja surullista

        Nyt myös kova hinku kelalla saada erityislapsille mahdollisimman halpaa hoitoa. Aiemmin kilpailutuksissa panotettiin 50/50 hintaa ja laatua , nyt ne on 80% hintaa ja 20% laatua.

        Tarinan opetus ? Yhteiskunta voi tuhota lapsen terveyden sormia näpäyttämällä, kun tuho on jo tapahtunut, ei erityislapseen haluta enää "kuluttaa" rahaa yhtään enempää . Jos kriteerit ovat mahdollisimman halpa , niin voi kuvitella että jokin suurempi firma joka voi olla vielä ulkomaisessa omistuksessa voittaa kilpailutuksissa , halvalla saa hyvää kelan mielestä .

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/020a5b28-ae50-476a-9bdf-586ce1b941d6_u0.shtml

        Matto vedetään siis alta myös traagisten tarinoiden jatko-osissa.Rikkailla on tässäkin aivan eri tilanne, koska voivat palkata lapselle hoitoa & tukea mistä vain haluavat itsenäisesti ilman yhteiskuntaa.

        Kansan kerrotaan nyt menettäneen uskonsa suomalaiseen rakentamiseen. Kauan tähänkin on jaksettu uskoa. Kerta toisensa jälkeen kelvottomaan rakentamiseen rahaa on löytynyt. Samalla tavoin kuin rahaa on riittänyt kelvottomaan terveydenhoitoonkin. Nyt kun pitäisi korjata, rahat ovatkin tiukassa. Arkkitehti Panu Kaila on useat vuosikymmenet luennoinut kestävästä, ihmiselle sopivasta rakentamisesta, mutta rakentamisen toisinoppineet ovat mieluummin valinneet kelvottoman, ja kansa on seurannut perässä.

        Surullistahan se on, kun terveiden lasten sijaan erityislasten pärjääminen enenevässä määrin on tullut perheiden, opettajien, fysio- ja psykoterapeuttien huolenaiheeksi. Kuten esititkin, erityislasten auttamiseksi varoja ei tunnu löytyvän. Rokotteiden lisäämiseksi sitä vastoin rahaa on ollut aina tarjolla, ja nimenomaan taloudellisilla syillä niitä on perusteltukin. Miksi tämä hehkutus ei sitten käytännössä ole näkynyt, eikä toteutunut, kerran niin tuloksellista on ollut.

        Myllykangas valitsi sanan outo, outohoidot. Vaikka sanan yhteydestä voi olla eri mieltä, termi sopii hyvin tähän aikaan. Jotain suunnattoman outoa tässä nimittäin on. Tuntuu kuin oikea ja terve ei millään uppoaisi. Kärsimyksen lisääntyminen ei muuttaisi mitään, ja vanhan annettaisiin vain toistaa itseään. Näin samat virheet toteutuvat peräjälkeen, vuosikymmenestä toiseen.

        Todella outoa on myös siinä, että rokotteiden haittoja koetetaan torjua samalla, kun niiden puolustusjärjestelmää tuhoavasta vaikutuksesta ei voida luopua. Vastaava tilanne kuin jos vakavaa sienimyrkytystä hoidettaisiin dialyysihoidolla, ja samanaikaisesti myrkytykseen johtanutta sientä tarjottaisiin lisää.


    • KeinutteleHunter

      B.S.Hunter
      Tee nyt hyvä palvelus yhteiskunnalle!
      Mene keinimaan köyhän miehen kiikkuun.

    • veronmaksaja

      Tehotonta ja sairastuttavaa on THL:n rokotekokeilut!
      Ja veronmaksajat kustantavat nämä sairaat ja tehottomat kokeilut.

    • BSHunter_

      Olen edelleen sitä mieltä, että maailmassa on liikaa ihmisiä ja syntyvyys pitää saada laskuun. Siksi haluaisin, että kaikki rokotteita vaarallisina pitävät lakkaisivat niiden ottamisen, kieltäytyisivät länsimaisesta lääketieteestä ja yrittäisivät parantaa itsensä värillisten lasinpalasten, sokeritablettien ja kiinalaiten pulverien voimin. Mitä laajemmalle tämä ajattelu saadaan leviämään erityisesti kehitysmaissa, mutta myös länsimaiden syvien rivien edustajien keskuudessa, sen parempi.

      Rokotteista kieltäytyjien kannattaa ymmärtää kieltäytyä myös kaikesta muusta "vääräoppisesta" länsimaalaisesta lääketieteestä ja syödä syöpäänsä jotain juurta tai kiinalaista jauhetta. Sillä maailmasta saadaan parempi paikka niille "hölmöille" jotka uskovat kaikkeen typerään, kuten tieteeseen tai tutkimuksiin ja kuka nyt niiden "hölmöjen" kanssa haluaisikaan elää samassa maailmassa.

      • hendeen

        Voi voi,olet kun poliitikko. Puhut paljon mutta et sano mitään.


      • hahahaaaaaaa

        BSHunter on astroturffi!


    • tiedonjanoinen

      Onks tietoo?????????

      • AinaOn

        Viime päivinä Nokian johtamisesta on esitetty muun muassa: “Ei ole olemassa huonoja johtajia, on vain huonoa johtamista”.

        Samaa päättelykykyä omaten: Ei ole olemassa huonoja lääkäreitä, on vain huonoa lääkärintoimen harjoittamista.


      • häpeällistä_torjuntaa

        Ylen aamu-tv:ssa kiirehdittiin jälleen puoskarilakia (Myllykangas, Räsänen, Raassina). Virallisen terveydenhoidon kritiikki loisti poissaolollaan. Myllykangas puhuu oikeista hoidoista vastakohtana nimeämilleen outohoidoille.

        Ehkäisylääkkeiden vakavat haittavaikutukset syöpineen ja mielenterveysongelmineen jätettäneen puoskariuden ulkopuolelle. Mitä enemmän nuoret naiset päätyvät hormonaalisen ehkäisyn lopettamiseen, sitä enemmän tätä kunnallista ilmaislääkeratkaisua markkinoidaan yhä nuoremmille tyttösille. Oikeat hoidot eivät kritiikistä perusta, koska rahasta siellä ei koskaan ole pulaa. Verovaroilla mielenterveyskin menetetään, syövät synnytetään ja nimenomaan niillä aidosti oikeilla hoidoilla.

        Oikeasta on hyvin vaikea päästä eroon, sillä kun hormonaalinen tasapaino on menetetty, lääkityksen lopettaminen tuo väistämättä monet jo vuosia peitetyt ongelmat esiin, kuten esim kuukautishäiriöt kipuineen ja runsasvuotoineen, päänsäryt, levottomuuden jne. Mutta mitkä lääkkeet edelsivätkään nuoren kehollista uudelleenjärjestelyä. No tietenkin ne oikeaoppiset rokotteet. Koska nuoren keho ei toimi siten kuin pitäisi, ja kuukautiskierto tuo kestämättömät paineet, kehoa on lääkittävä lisää, ja nyt hormonaalisesti, jotta tulevat vuodet voisi ottaa edes jotensakin vastaan. Raskaudenehkäisy käy syyksi, vaikka todellisuudessa nuori ei kestäisi muutenkaan kiertonsa kanssa. Puoskarointiako? Mutta kun oikeaoppisesti rokotteilla on lähdetty liikkeelle, toki oikeaoppisesti jatkoonkin on ryhdyttävä. Asia olisi toisin, jos tämä kaikki pitäisi maksaa omasta pussista, mutta valtion ja kunnan varoilla meno on erilaista.

        Myllykankaan nimeämistä oudoista hoidoista puoskarilakia ajavilla on kullakin omanlaisensa täydellisen oikea käsitys, jopa vastakkainenkin, mitä hoitojen vaarallisuuteen tulee. Pääasia kuitenkin, että kun keskustelun ohjaa itselle tuntemattomaan, lääketieteen ja virallisen terveydenhoidon yhä vakavammaksi kääntyneen problematiikan saa hetkeksi jopa unohdetuksi.

        Jotain hyvääkin sentään oudoissa hoidoissa nähdään. Potilaan kohtelusta virallinen taho saisi kuulemma ottaa opiksi. Mutta tähänkin ongelmaan luulisi löytyvän oikean ratkaisun verovaroista. Oikealla on tapana syntyä ilmaiseksi, kun taas oudoissa tavoissa rahastaminen johtaa häpeälliseen puoskarointiin. Massalääkitykset, rokotteet ja hormonaalinen ehkäisy käyvät pyhästä heti, kunhan ne vain saadaan ilmaisjakelun piiriin ja kritiikin ulottumattomiin.

        Kuinkas sitä sanotaankaan. Syyllisyys on sitä, että itse tietää, ja häpeä sitä, että kaikki tietävät. Häpeää torjutaan nyt ilmaiseksi.


      • Toivonsanoma

        Tee aina oikein.
        Se ilahduttaa monia
        ja loput
        lyö ällikällä.

        Se, jolla ei ole suuria toiveita,
        ei voi närkästyä,
        vaikka hän ei mitään saisi.


      • HellarinIlot
        Toivonsanoma kirjoitti:

        Tee aina oikein.
        Se ilahduttaa monia
        ja loput
        lyö ällikällä.

        Se, jolla ei ole suuria toiveita,
        ei voi närkästyä,
        vaikka hän ei mitään saisi.

        Hyva Toivo, oikein hjyva Toivo
        Teme ole site Inkeroisten ilosanomaa, jota
        Toivo levittelee, koska
        Toivo on hellari uskoltaan.


    • LääkäritOikeassa
    • hendeen
      • miellyttämisen_rajat

        Suomessa tehdään kaikki voitava, jotta lasten vakaviakaan sairastumisia ei kytkettäisi rokotteisiin. HPV-rokotteen vaaroista tiedettiin liiankin kanssa, ja silti muut kuin terveydelliset tekijät saivat päättämään toisin.

        Miksi terveydenhoidon ammattilaiset Suomessa eivät ymmärrä muissa maissa tehtyjä rokotepäätöksiä esim Japanissa, vai katsovatko he sielläkin harjoitetun lääketieteellistä uskomuslääkintää, josta nuorten vakavien sairastumisten vuoksi oli pakko luopua.

        Jos kerran länsimaisen lääketieteen pitäisi pohjautua tieteeseen, niin miksi se on niin pohjattoman erilaista eri maissa, ja etenkin mitä rokotteisiin tulee. Mitä muutakaan tästä voi päätellä kuin, että tieteen täytyy perustua uskomuksiin, joita sitten eri maissa tulkitaan milloin mitenkin. Jotkut maat poistavat rokotteet kiireellisesti ja näin järkisyihin vedoten suojaavat lapsensa, ja toiset maat kuten esim Suomi, eivät millään taivu edes tosiasioiden edessä, vaan loppuun saakka vetävät samaa vuosikymmenten takaista ehdotonta linjaansa. Tiede vastaan uskomushoidot mantraa on jo häpeämättömän kauan saanut hokea. Eikö voitaisi jo myöntää, että tiede on nyt pahemmassa liemessä kuin koskaan aiemmin, ja ellei puhdistustoimia siellä jo ala ilmaantumaan, usko loppuu tykkänään.

        Käytäntö ainakin osoittaa, että tiedemaailman hoksottomissa on vikaa, sellaista, jota edes meidän aktiivipoliitikot eivät kykene pelastamaan, vaikka sitten turvautuisivatkin pakkokeinoihin, kaikkien väkipakolla ja rangaistusten uhalla lääkitsemisiin. Näitä voivat olla fyysinen pakottaminen, irtisanominen (sairaalat), eristäminen (päiväkodit, koulut), taloudelliset seuraamukset (verot, sakot) ja yleinen häpäiseminen, jota toimittajat, terveydenhoidon ammattilaiset ja monet laumasieluiset perässähiihtäjät ovat nytkin saaneet harjoittaa ylemmyyttään ja parempiosaisuuttaan tuntien.

        Lääkärikunnan kuten poliitikkojenkin kannattaisi jo vetää henkeä ja rauhoittua. Mitä järkeä on pakottaa kansalaisia rokotteilla sairaiksi. Ketkä tällaisissa olosuhteissa enää tahtovat perheenlisäystä. Jos elämä käy näin vaaralliseksi, eikö silloin ole parempi koettaa edes itse selviytyä kuin, että tämän lisäksi huolehdittavana olisivat vielä puoliso ja lapset.

        Suomessakin on paljon ihmisiä, jotka haluaisivat viimeiseen asti miellyttää ja olla mahdollisimman seesteisissä väleissä muiden kanssa. Aika pitkälle tällaista voikin jatkaa, kunnes rajat tulevat vastaan, kuten esim oman lapsen vakava ja selkeä sairastuminen rokotteesta/rokotteista, jolloin elämä ei enää riitäkään tieteellisten todistelujen odottelemiseen, vaan on toimittava jo tätä ennen, tai tietämättömyys saa muutkin erehtymään.


      • Anonyymi
        miellyttämisen_rajat kirjoitti:

        Suomessa tehdään kaikki voitava, jotta lasten vakaviakaan sairastumisia ei kytkettäisi rokotteisiin. HPV-rokotteen vaaroista tiedettiin liiankin kanssa, ja silti muut kuin terveydelliset tekijät saivat päättämään toisin.

        Miksi terveydenhoidon ammattilaiset Suomessa eivät ymmärrä muissa maissa tehtyjä rokotepäätöksiä esim Japanissa, vai katsovatko he sielläkin harjoitetun lääketieteellistä uskomuslääkintää, josta nuorten vakavien sairastumisten vuoksi oli pakko luopua.

        Jos kerran länsimaisen lääketieteen pitäisi pohjautua tieteeseen, niin miksi se on niin pohjattoman erilaista eri maissa, ja etenkin mitä rokotteisiin tulee. Mitä muutakaan tästä voi päätellä kuin, että tieteen täytyy perustua uskomuksiin, joita sitten eri maissa tulkitaan milloin mitenkin. Jotkut maat poistavat rokotteet kiireellisesti ja näin järkisyihin vedoten suojaavat lapsensa, ja toiset maat kuten esim Suomi, eivät millään taivu edes tosiasioiden edessä, vaan loppuun saakka vetävät samaa vuosikymmenten takaista ehdotonta linjaansa. Tiede vastaan uskomushoidot mantraa on jo häpeämättömän kauan saanut hokea. Eikö voitaisi jo myöntää, että tiede on nyt pahemmassa liemessä kuin koskaan aiemmin, ja ellei puhdistustoimia siellä jo ala ilmaantumaan, usko loppuu tykkänään.

        Käytäntö ainakin osoittaa, että tiedemaailman hoksottomissa on vikaa, sellaista, jota edes meidän aktiivipoliitikot eivät kykene pelastamaan, vaikka sitten turvautuisivatkin pakkokeinoihin, kaikkien väkipakolla ja rangaistusten uhalla lääkitsemisiin. Näitä voivat olla fyysinen pakottaminen, irtisanominen (sairaalat), eristäminen (päiväkodit, koulut), taloudelliset seuraamukset (verot, sakot) ja yleinen häpäiseminen, jota toimittajat, terveydenhoidon ammattilaiset ja monet laumasieluiset perässähiihtäjät ovat nytkin saaneet harjoittaa ylemmyyttään ja parempiosaisuuttaan tuntien.

        Lääkärikunnan kuten poliitikkojenkin kannattaisi jo vetää henkeä ja rauhoittua. Mitä järkeä on pakottaa kansalaisia rokotteilla sairaiksi. Ketkä tällaisissa olosuhteissa enää tahtovat perheenlisäystä. Jos elämä käy näin vaaralliseksi, eikö silloin ole parempi koettaa edes itse selviytyä kuin, että tämän lisäksi huolehdittavana olisivat vielä puoliso ja lapset.

        Suomessakin on paljon ihmisiä, jotka haluaisivat viimeiseen asti miellyttää ja olla mahdollisimman seesteisissä väleissä muiden kanssa. Aika pitkälle tällaista voikin jatkaa, kunnes rajat tulevat vastaan, kuten esim oman lapsen vakava ja selkeä sairastuminen rokotteesta/rokotteista, jolloin elämä ei enää riitäkään tieteellisten todistelujen odottelemiseen, vaan on toimittava jo tätä ennen, tai tietämättömyys saa muutkin erehtymään.

        Merkillinen selitys rokotteista.


    • hendeen

      https://yle.fi/uutiset/3-5920322

      Älä lääkitse influenssaa aspiriinilla!

      Tämä linkki on JÄNNÄSTI hävinnyt näistä keskusteluista joten tässä se uudestaan

      • hendeen

      • KasSiinäpäKysymys
        hendeen kirjoitti:

        https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/kotimaa/artikkeli-1.246519

        Monen alokkaan terveys pettää asepalveluksen ensiviikkoina – syytä ei tiedetä
        Eipä tietenkään tiedetä ja syitä etsitään kaikkialta muualta paitsi niistä rokotteista.

        Sain alokkaana 10 erilaista rokotetta heti alkupäivinä ja viikon kuluttua jouduin varuskuntasairaalaan kahdeksi viikoksi.
        Oliko syynä rokotteet vai huono ruoka?
        Vai molemmat!?


      • Sotilas
        KasSiinäpäKysymys kirjoitti:

        Sain alokkaana 10 erilaista rokotetta heti alkupäivinä ja viikon kuluttua jouduin varuskuntasairaalaan kahdeksi viikoksi.
        Oliko syynä rokotteet vai huono ruoka?
        Vai molemmat!?

        Sotilaan elämä on aina tappavaa!


    • Anonyymi

      Olipas hyvä kannanotto. Oman kokemuksen mukaan: näin on 2021 asiat edelleen.

    • Anonyymi

      HPV rokotus koetaan panoluvaksi ja siksi se halutaan kieltää.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1926
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe