Sauhuttelulle loppu

Etsilleesti

Tupakointi loppuu Helsingin vankilassa elokuun alussa.

13

742

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VankilaLääkäri

      Harva siellä nytkään polttaa ja sehän on vaan hyvä, että vanki elää terveempänä ja pidempään!

    • Keplotele

      Ei taida olla kovin harva joka tupakoi minä voi perustella eli vangit jättä sännöt noudatamatta sen takia ne ovat vankilassa.

      Niin tietnkin jos tupakointi on ollut lapsena kieletty niin mitä sellainen ihminen teke jos ei noudatta sänntöjä silloin kun tupakointi on kieletty no tietekin poltta.

      Eli kyllä kaikki vangit poltta sen takia että se on ollut lapsena kieletty koska kaikki mitä on kieltty on jännitävä.

      Niin kyllä myös vangeilla pitä olla oikeus tupakoida ihme että siellä ei ole ollut melkakoitta tuon takia mutta kyllä nittä tule sihen mennessä kunnes toi on ajan kohtainen

      Tietenkin ne voi laitta sellaiset vangit mitä ei poltta saman koppin niin ne ei saa sittä haitallista tupakka savua.

      Ja yksi mahdollisuus on se että ne vangit joka tupakoi ano tai keplotele sirtoa muhun vankilan ja ne vangit mitä ei tupakoi ano sirtoa sörkkän eli just tuohon vankilan.

      Ja se on vasta vuonna 2030 kun suomi pitä olla savuton mutta uskon kyllä että jokainen äänestä sihen mennessä suomi ulos EU just tuon takia eli toi savuton suomi on vasta vuonna 2030 ajan kohtainen eli vielä ei ole syttä kieltä tupakointi se ei ole vielä ajan kohtainen.

      Ja samalla ihmiset äänestävät ulos eurosta koska silloin hinnat ovat halvemmat kun nittä on helpompi hamotta kun ne ovat markoissa.

      Ja USA on vankiloissa tupakointi kieletty mutta kyllä nillä on sala kuljetettu tupakka ja sytkärit ne osa tehdä itse samalla tavalla kun ne tatuoi vaikka sekin on kieletty niin jokainen on täynnä tatuointeja.

    • Terveiset

      Ja sitten vain sinne sörkän pampuille terveiset että kun muut kunnoliset vangit anovat tai kelpotelevat sirtoa muhun vankilan missä saa tupakoida.

      Niin sinä sörkässä on sen jälken pelkäjä vangit eli pedofilit ja raiskarit niin kun nillä ei ole niin suuri väli jos ei saa poltta kun ne mutenkin lusi tuomoitta rundissa missä ei saa tupakoida niin ne on tottunet sihen savuttomuuten.

    • Thatsit

      Ei se niin käy kun uhkailu on lain muukan kieletty mutta vangilla on oikeus anoa tai keplotella itsensä sellaisen vankilan missä saa poltta samoin teke ne joka ei poltta eli anovat tai keplotelevat sinne sörkkän mikä on savuton ja onhan se suuri etu raiskareille ja pedofileille jos ne pääse vapasti sanan kaltaisten kanssa lusiman vapasti kerroksella sen sijan että joutu lusiman rundissa johtuen sittä että ne ovat enemistö ja silloin vimeisetkin kunnoliset ei raiskari ei pedofili vangit lähtevät muualle thats it.:)

    • Joutuko

      Joutuko nyt sörkkän pampput lusiman pelkästän pedofilien ja raiskareiden kanssa kun ne kieltä rööki eikö ole oikein nille pampuille.:)

    • Huha

      Toi on kyllä hu ha eli bullshit.:)?

    • Runkkimodet-häröilee

      Taas Moderaattorit vastailevat aloituksiin..

    • sopiisinulle

      Milloinkas huumeiden pössyttely loppuu?

    • tupakatpois

      Hyvä kokeilu. Toivottavasti tulevaisuudessa tupakointi kielletään kaikilta vangeilta kokonaan. Se olisi ensiaskel kohti raitistumista.

    • Todesta

      Eihän toi nyt ole mikän problema jos vanki anoa sellaisen vankilan missä saa poltta niin selli kaverikin anoa sinne se taas on iso problema kun leikki mielisesti pilailan vankien homo suhteista niin jotkut otta sen todesta.:)

      • Vankinrakkaus

        Ei ole mikän pilailu asia vankien suhtet vankilassa. Monile vankille sanotu lapsena että homous paha, siksi vankit sitä kokeilee. Samoin sanotu että tupaka ja huumet ja rikos pahat, siksi vankit niitä harrastaa. Vankila voi ola paha mielen terveydele kun eristys ulko mailmasta mutta jos hyvä suhde selli kaverin tai muun toisen vankin kanssa niin hyvin vanki kestää pitkä lusimisen. Ja jos vanki sanoo toisele minä rakastan sinua ja toinen vasta niin minäkin sinua ja sitten pyyhe oven pääle niin se on kaunista. Ei siihen kenenkän tarvi puutua jos vankit halua suhten ja rakastelua kun pysyvät sillon pois tappelusta ja narkin vetosta ja karkamisen suunittelusta niin pääsee pampukin helpomala.


    • Anonyymi

      Onkin taas järkevä päätös.Valmiiksi huonohermoisia ikänsä poltelleilta vangeilta kielletään sellitupakointi.Turun ja Riihimäen vankilasta saadaan tietysti myyviä uutisia ja syy kiristää olosuhteita entisestään,kun alkaa porukalla hermot palaa,ja kongeilla kulkea "Panda karhuja".On täysin selvää,ettei henkilökunnallekkaan tule kivaa,eristys sellejä on rajallinen määrä.Ei se savu ovien ja seinien läpi ole tähänkään asti kulkeutunut, toivottavasti ei ala mennä osastoja rikki ja vartijoille nenä kestää,vaikkei tämä heidän syytä olekkaan.Näin se vaan menee,kun suvakkihallitus on suvaitsematon,savuton vankila=väkivaltainen vankila,tulette huomaamaan.Puhun kokemuksella,en Alibin ym:n "opeilla".

    • Anonyymi

      Minun mielestäni olisi tässä taloustilanteessa järkevintä ottaa hieman erilainen lähestymistapa.Suomi velkaantuu miljardeja vuodessa,joten olisiko syytä ottaa harkintaan ylimääräisten kuluerien ulkoistaminen.Tarkoitan lähinnä sitä,että pientä korvausta vastaan siirrettäisiin vangit,vanhukset, henkisesti jälkeenjääneet ja lopuksi työttömät Venäjälle.Maksettaisiin nimellinen korvaus Putinille,joka varmasti keksisi heille käyttöä ja sallisi tupakoinnin.Hyssyttelyn aika on ohi,näin saavutettaisiin täys työllisyys,ja kaikki ylimääräiset kuluerät pois.Voi kuulostaa raskaalta,mutta uusia avauksia tässä taloustilanteessa kaivataan..,ongelmat pois maasta.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      155
      6469
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3888
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2005
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1508
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe