Tervehdys taas minulta!

Täällä istun tablettini edessä, rispaantuneissa kalsareissa ja kirjoitan.

Edustusasua ei täällä tarvittanekaan, hyvää ja ystävällistä mieltä vain.

Mitäs jos yrittäisimme parempaa??. Juuko?

Tässä yhteydessä kiitän niistä sanallisista kultajyvistä joita itselleni on vuosien saatossa joskus kohdennettu.

Sanat saattavat iskeä mieleen kuin myrkkynuolet tai "vieriäsydämeen kuin pukin kakat kalliolla" Sanonta lainattu!

5

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkupukki

      Aika rispaatunutta on sitten sosiaalinen elämäsikin , johtuen paljolti peli- ja muista riippuvuuksista.
      Tuo rehellinen kertominen onkin hyvä, vaikka asettaa se aloituksen kannanottoon melkoisia vaatimuksia . Eihän siinä mitään, jokainen elää omaa elämäänsä, mutta ei itselläni ole tarvetta "parempaa" aikaansaada kuin mitä palsta ajoittain tarjoaa.

      Omat ratkaisunsa täällä netissä ,tekee meistä jokainen, minulla ne ovat jo selvät,...tietolähteenä ja sosiaalisten kontaktien helpohkona paikkana tämän koen.
      Kaikkeen en osallistu, pelejä en suosi minkäänlaisia, niiden mekaanisuus ja hengettömyys tuntuu romuilta.
      Nuorena Linnamäellä kokeilimme ystäväni kanssa jotakin älytöntä pikku nosturia, jolla piti koukata jokin esine, äsh,...pelkkää krääsää tarjolla minusta iso kasa. Miksi ei näppäryyttä siinä vaadittiin hieman, mutta sitä oli ennestäänkin, joten sattuman varaan oli turhauttavaa.

      • Lorenaa

        Sellaistahan on tämä vanheneminen, ystävät katoavat vanhainkotiin tai hautaan taikka hyvässä tapauksessa jonkun herran tai rouvan ketunrautaan. Yksinolemiseen tottuu, ei ole enää niin hanakka lähtemään entissin harrastuksiin.

        Kesäteatterissa menee ballaadi Saimaalla, kaunis Veera. Ei ole kaikki niinkuin ennen, oli siinä jotain hohtoa kun >Kauko Käyhkö lauloi sorahtavalla äänellä jonka kuulin "skimba-da-daa- kaunis Vee-raa......" MUtta nyt ei ole enää samaa soundia laulussa kun Käyhköllä.

        Oopperoita on tullut katsottua toisia jopa useampaan kertaan, kun tuo ikä kulkee kulkuaan liian nopeasti eteenpäin---uusia opperoita - suosittuaja ei niin vain ilmaannu esitettäväksi.
        Olen katsonut kauan SIdneyn oopperasta taltioituja opperoita jotka ovat toinen toistaan upeampia - niitä kulumattomia, ajanpatinoimia esityksiä todell upeita esityksiä. Uusi opperatalo valmistui Sidneyhin v. 1973. Mustalaisruhtinatarkin tuntui mielessä miltei uudelta, onneksi maailman oppertalojen upeita esityksiä on taltioitu elokuviksi ( ? ). Useimmat.

        Joitakin ohjelmia TV:stäkin voi nähdä - ovat oikeaa sielun hyväilyä, niitä katsoessa.
        --------
        Naisystäviä lähipiiristäni löytyy seuraksi asti, mutta miehet taitavat karttaa kaukaa ikääntyneet leidit. Mutta onko meistä kummastakaan iloa muussa kun siivotessa ja mattoja piiskatessa, kysyn vaan, samoja puheenaiheita kyllä aina löytyy, uskon niin.


    • sini.sirkku.ek

      Ollaan me aikamoisia 😊 inhorealistejä,..siivoamaan ja mattojen piiskausta! koskahan niitä piiskata tarttee, kun imurit on keksitty. höh
      Pursimiehen kadulta on jäänyt lapsuudenkodin kiviseinien kaiku paukkeesta millä rottinkisella tamppausvehkeellä paukutettiin niin maan peru....sti.

      Ei hyvä ihme, ihmisyys ja luonne menee naiseudessakin etusijalle, naiseuden, olkoon vaikka kuinka hemaiseva, jos sen lisäksi ei muuta ole kuin sen ylläpito, jää se omaan arvoonsa.

      Tapasin eilen suvun sotaveteraanin tuoreen lesken, kaupan hyllyjen välissä ehdimme hieman kosketella yksin jäämisen tunteita. " Ei edes meri tunnu enään miltään" sen tyhjiön jälkeen, totesi hän. Minä lohduttamaan sen olevan liian aikaista vielä. Vakuutin elämänilon palaavan jälleen, kun sen aika on.

      Äsken koin viehättävän hetken,..kuunnellessani aamupäivän jumalanpalvelusta, tajutessani jotakin tärkeää siitä, niin samassa pieni varpunen lensi riemukkaasti räpytellen ikkunani luona.
      Ihastuin näkyyn , pieni suloinen viestintuoja ja taas uudelleen, se tuli toistamaan riemukasta paikallaan räpyttelyä lähes kiinni ikkunassani 😊 Ei noin somaa voi unohtaa !

    • Makriina.ei.kirj

      Puutarhatöitä eilen ja tänään. Ruohon leikkaaja leikkasi nurmikon, mutta ei pensaiden alustoja. Huudatin trimmeriä ja kaivoin nurmikon näkyviin puskien alta. Koko piha näyttää kevyemmältä. Minun päivänliljani eivät kukkineet ollenkaan tänä kesänä. Mikähän niitä vaivaa. Lehtiä on kyllä ihan riittävästi, niin että eivät ne kuolemassakaan ole.
      Karsin kuivuneita oksia. Minulla on pieni luumupuu. Nyt näkyy ensi kerran raakileita. Toivotaan parasta.
      Pitäisi saada lisää soraa sisääntuloon. Saunio ja heinätupsut puskevat hiekan läpi. Muistan asian aina, kun en voi soittaa minnekään ja tilata. Koetan muistaa huomenna K-raudan. Kai ne voivat toimittaa säkeissä? En tiedä, mutta toivon.
      Meidän talon alla asuu kolme rusakkoa. Välillä ne pomppivat ihan jaloissa. Siili oli keväällä, mutta onkohan se joutunut riitoihin niitten rusakoiden kanssa, kun ei ole enää näyttäytynyt.
      Puutarha-asuni on suurin piirtein samaa luokkaa kuin Ruunella. Rispaantunut ja ikivanha. Vähän laajemmin sentään peittää kuin R:lla.
      Tervehdys minultakin, ja hyvää alkavaa viikkoa.

      • sini.sirkku.ek

        Ihana kuvaavaa tuo mökkielämä, kaikkineen. Miten tuttua tuo trimmerillä putsaaminen marjapensaiden ympäriltä ja lopulta nurmen kääntäminen juuret ylös, mutta koiranputki keksi aina keinon vallata alaa sieltä 😂 Sepeliä en ainakaan suosittele käytäviin, joskin se estää rikkakasveja, mutta ratisee ja rouhii jalkineita ja sattuukin paljaisiin jalkoihin alussa. Karkea sora varmaan parempaa.

        Tee Makriina ka-Rauta tarvikkeista lista, jonka laitat kännysi viereen, niin muistat.
        Miten hyvää terveydelle tuo työskentely tekeekään! Itsekin nautin puutarhan hoidosta, mutta en viihtynyt mökissä yksin kaikkine syystöineen. Siellä kun oli sääntöjen mukaan suoritettava työt, jollei tehnyt, sai yhtiö 3 vuoden kuluttua myydä paikan. En minä halunnut lapsia kaikkeen kysyä, eikä eläke riittänyt ulkoistamiseen, ja ison lukaalin ylläpitoon Lippajärvellä.
        Oli lopittava luopumaan, enään kun en jaksaisikaan montaa pihaa hoitaa.

        Kiva on silti kuulla Makriina Sinunkin pihajuttujasi, ja Ramoonan joskus. Hengessä mukana, heippa 😊


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe