hesari oikeuteen

hesari_oikeuden_eteen

17

656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lillepo

      Kyllä niissä mielestäni samaa punakkaa lihaisuutta on joten ei tuosta huumorista ainakaan isänmaallinen suomalainen menetä yöuniaan. Nöf! :)

    • sananvapaus

      Myös kotimaan julkisista henkilöistä voimme tehdä vastaavan kaltaisia vertauksia.

    • qarwer

      Jättäkää siat rauhaan, ne eivät ole tehneet mitään pahaa.

    • Republikaani88

      Yhdysvaltain presidentti Trump tulee Suomeen näyttämään mitä on sekulaarin maailman johtajuus. Häntä ei kiinnosta kommunistien feikkiraivarit mediassa, vaan dialogi Putinin kanssa koskien Syyriaa, Ukrainaa ja Eurooppaa. Suomi on houkutteleva kohde Trumpille, koska Suomella on strateginen optio. Niinistöllä on myös tuhannen dollarin paikka positoida Suomen asemaa Trumpin kanssa. Olen ylpeä suomalaisuudesta, täällä jyrätään ja on jyrätty tosineuvottelut.

    • Sekundaluonne

      Luonnollinen sika se on terve ja hyvänmakuinen. Luonnoton se pilaa neuroverkot on on pahempi kuin norsu porsliinikaupassa. Tuotetaan enemmän ongelmia kuin pystytään ratkaisemaan, se johtuu sielun tilasta, väkivalta on saatanasta, tuho energiaa. Hajota ja hallitse., kurjat kurjistikoot edelleen, pyhät laskekoon alleen.

    • Sanktioita_odotellessa
    • Näkymätönnäky

      Kuka teki Trumpista peressan, se oli sikamainen temppu jota koko länsimaat paheksuu.
      Hesari paljasti vain totuuden puolikkaan
      Asianomainen itse nauttii ihmisoikeuksista mutta on toisilta viemässä ne pois, - lasten erottaminen.
      Mikään ei ole totta kuin myyvä mainos, se on tieteellisesti pätevä joka ei tarvi edes uskoa, raha on todellista faktaa, virtuaalista todellisuutta. Trump on kokemusasiantunkija omiin taskuihin.

    • PieniPiiriPyörii
    • Question_Mark

      Eikös Trump ole omastakin mielestään kova karju, joka sanojensa mukaan kourii naisia jalkovälistä, milloin tykkää?

    • IltalehtiOnPuolueetonLOL

      Et ole ainoa, joka tämän jutun tausta motiiiveita e. miettii sitä miksi se on julkaistu. - Tulee myös sellainen ikävä tunne, että tässä joku toimittaja on nyt päässyt hyväksikäyttämään jotain reppanaa perhettä, jolta puuttuu elämänhallinta.

      Olsiko tomittajalta ollut liikaa vaadittu, jos hän olisi pyrkinyt erittelemään, että mihin tuo mustine 1000€ katoaa. Tai mitä perhe syö, jos ruokaan menee 600-1000€ kuukaudessa, Lidlistä ostettuna. -Oliko tässä tarkoitus kertoa, että eivät lidlissäkään estä ihmisiä ostamasta, vaan antavat asiakkaiden itse päättää, mitä ostavat. Olisiko voinut kysellä vakuutusten perään, ovatko ne kaikki todella tarpeellisia ja onko niitä kilpailutettu? Onko DN tv -välttämätön? Vain muutaman esimerkin poimiaksemi.

      Me toimituksessa nauramme tuollaisille junteille, joita on niin helppo hyväksikäyttää tällaisia artikkeleita varten.

    • RelaaHei

      Onneksi minä en saa mitään tuollaisia laskuja. Siksi jää kuukaudessa säästöön melkein 1000 e, vaikka en Minnaa ihmeemmin tienaa. Olisi kyllä kamalaa, jos jostain alkaisi tulla mysteerilaskuja tuosta vain.

      Niitä kutsutaan elämänkoulu-laskuiksi:D

    • MaailmaaNähnyt

      Tällaiset jutut on hävettäviä. Mitä tämä perhe nyt sitten haluaisi? Kaiken ilmaiseksiki? Heillä on kaikki hyvin, on työpaikat kummallakin ja he pystyvät itse maksamaan perheensä elämisen. Se ei ilmeisesti enää ole ollenkaan tärkeää ja arvokasta vaikka se on täysin normaalia ja tavallista, se itsensä ja perheensä elättäminen. Ne omat menot ovat ihan omia menoja ja niitä voi joltain osin karsia mutta se ei ehkä tule mieleen, vaan valitetaan noilla tuloilla ja tuollaisessa elämässä.
      Mitä nämä tällaiset ihmiset ovat vailla? Miten asiat olisivat heillä hyvin? Mitä he oikein haluavat kertomalla näitä juttuja?
      He varmaan haluavat, että elintaso ja olosuhteet säilyisivät ennallaan, mutta niin, että heidän ei tarvitsisi itse maksaa mitään heidän omasta elämästään.

      Kaikki on tullut heille helpolla ja nyt he haluaisivat, että tulisi vieläkin helpommalla. Ihan loogista, joskin aivan hlvetin paheksuttavaa.

    • KukaMuuMukaKuMä

      Siksihän sitä ei just tarkemmin avatakaan. Annetaan ymmärtää, että ne ovat välttämättömiä laskuja, ja surkutellaan omaa tilannetta.

      Tämä on normaalia Iltapäivälehtien trollaustekniikkaa: Jätetään tahallaan auki asioita, jotta kansa meuhkaisi ja vaatisi milloin kenenkin eroa, kun joku tavisperhe on ITSE mokannut asiansa.

    • Kaskasss

      Animalia on vaatinut jo vuosia eläimiä oikeuden eteen mutta ei se vieläkään niin toimi.
      Sika ei voi vaatia Hesarilta korvauksia ruokottomasta ja loukkaavasta vertauksesta.

    • MedianEdustaja

      Onpa pitkä ketju saatu is:n toimituksen keksimästä mielikuvitushöpöperheestä.

      Joku kyseli, mikä jutun tarkoitus oli. No, avainkohta jutussa oli se, missä "Minna" valitti, että tuttu työtön kehui, miten saa hoidatettua lapset ilmaiseksi. Ja "Minnaa" harmittaa, kun itse käy töissä ja yrittää parhaansa ja joillain pienituloisemmilla näyttää menevän silti paremmin. Just.

      Eli tuon Minna-sadun viesti oli se vanha tuttu: Työttömille annetaan liikaa, työttömän elämä on yhtä juhlaa, aktiivimallit 2, 3, 4 jne on saatava pikaisesti voimaan.

      MITÄÄN MINNAA EI OLE!

    • eimitäänväliä

      Erkon suku on syyllinen kaikista sankarivainajista WW2 ajalta. Ilman juutalais Erkon painostusta Paasikivi olisi tuonut Ruotsin asemen suomeen toisen maailmansodan aikana.
      Kaikki suvun vesat ja hyötyjät oikeuteen kansanmurhasta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1806
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1386
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1309
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1303
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1237
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1058
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      13
      1028
    Aihe