Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Varokaa hörhölahkoja ja uskomushoitoja

Varoittavatarina

8

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiukastitiedettä

      > ”Tarkoitan siis klinikoita, jotka toimisivat tiukasti näyttöön perustuvan tieteen periaatteilla....

      Siis sen tutkitun 13%:n vankan näytön pohjalta!

    • Tiukkaatiedettä

      > ”Tarkoitan siis klinikoita, jotka toimisivat tiukasti näyttöön perustuvan tieteen periaatteilla.....

      Siis sen 13%:n vankan näytön pohjalta!

    • senytvaanonnäin

      Lääketeollisuutta demonisoidaan turhan rankasti. Se on todellakin on johtanut, ja tulee johtamaan, monen ihmisen turhaan kuolemaan tai elinajan lyhenemiseen. Hyvänä esimerkkinä Applen Steve Jobs, joka sairasti ainoaa leikkaushoidolla parannettavissa olevaa haimasyövän muotoa. Jobs päätti silti turvautua vaihtoehtoiseen hoitoon. 9 kuukautta hän kokeili vaihtoehtoparannuksia ja kun terveys alkoi pettää, niin sitten vasta hakeutui oikean lääketieteen pariin. Ja sitten oli jo myöhäistä. Syöpä oli levinnyt, eikä siihen enää tehonnut sädehoidot ja solusalpaajat. Jobs teki käytännössä itsemurhan. Jos sairastut syöpään, älä IKINÄ usko vaihtoehtohoitoihin, äläkä tarinoihin ihmeparantumisista. Vaihtoehtohoitoja voit käyttää normihoitojen ohella, mikäli sillä ei ole haittavaikutuksia esim. solusalpaajien kanssa.

      • mitenlie

        Millainen oli tämä Jobs, joka monen käypähoitosuosittajan mielestä olisi parantunut täydellisesti, jos vain olisi toiminut niin kuin he. Mutta kun ei. Sukulaistenkin mukaan olisi pitänyt yhdessä jos toisessa suhteessa toimia toisin eli ilmeisesti niin kuin he. Mutta olisiko hän silloin ollut tuo kuuluisa Jobs. No tuskinpa vain.

        Jobs toimi siten kuin Jobs, ja kuinka sitä nyt itketään. Ennustelijat eteen ja taaksepäin tietävät, että pelastunut olisi, jollei hurahtanut. Mutta hänpä hurahti, tosiasiassa jo paljon ennen vakavaa sairastumistaan, ja jollei olisi, emme nyt häntä oikoisi. Onnekseen hän sai työskennellä omin päin, mikä näin jälkeenpäin luettaneen kuitenkin hänelle eduksi.


    • seuraaja

      Lääkemömmöt vasta pirullisia on. Tulee paska olo ja niitä määrätään ihan liikaa, että lääketehtaat lihoisivat!

      • Isot_jätit

        Ketkäpä tahtoisivat kantaa vastuuta syöpäkasvainten holtittomasta lisääntymisestä. Ehkäisylääkkeet ja rintasyövät? Rokotteet ja autoimmuunisairaudet? Autoimmuunisairaudet, joihin syövätkin luettaneen, jollei luokittelusta koituisi niin paljon ongelmia, ja nyt näyttäisi koituvan, ikävää vastattavaa roppakaupalla. Siispä parempi vaihtaa näkökulmaa, livetä vielä kun tilaisuus antaa myöten.

        Sairaudet kasvattavat lääkemenekkiä, joten vastuulliset kuluttajat ymmärtävät, mitä tuo työllisyydelle merkitsee. Paradigmojakin syntyy aina tarpeiden mukaan.


    • RAL-

      Kuinka joku voi olla varma että Steve Jobs olisi parantunut lääketietellisillä hoidoilla? Moni kuolee niilläkin ja sitten vain sanotaan että mitään ei ollut enää tehtävissä. Lääkärit vaan yrittävät kääntää potilaat puolelleen ja tehdä bisnestä ja samalla aiheuttavat kovia kärsimyksiä potilaille.

      • LoukatunOikeus

        Syöpäsairaudet lisääntyvät kuin sienet sateella, musta tästä ei otsikoita revitä. Sitä vastoin jos joku kieltäytyy lääketieteen mukaisista syöpähoidoista, tämä nähdään anteeksiantamattomana erheenä. Että joku voikin hurahtaa noin perusteellisesti.

        Edes aikuisen ihmisen ei annettaisi päättää omasta elämästään. Omaa päätäntävaltaa kieltäytyä ehdotetusta hoidosta verrataan jopa itsemurhaan. Viimeiseen asti pitäisi osata miellyttää muita. Näillä muilla on sitten oikeus loukkaantua, jos vakavasti sairas ei heitä tottelekaan.

        Loukkaantumisen huippuna vielä influenssapiikittäjäiset, tämä jokavuotinen pakkopulla. Tässä loukkaantuminen on mennyt niin veriin, että hoitohenkilökunta on päätetty jopa pakkorokottaa. Lainsäädännöllisin toimin on tuumailtu, että ihmisen on sittenkin helpompi elää, kun joku muu on tehnyt valinnat hänen puolestaan.

        Mitä näistä jatkuvista, nyt jo pakollisistakin piikityksistä seuraa? Syöpiä? Jos sairauden väitetty esto on pakollista, eikö vielä enemmän jo syntyneen sairauden hoito. Mitään ongelmaa ei olisi, jos kansalle kerrottaisiin, että kaikkia mahdollisia sairauksia vastaan tullaan pakkorokottamaan kaikki, ja jos tästäkin huolimatta jotkut vielä onnistuvat sairastumaan, heidät tullaan pakkohoitamaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe