Suomi24 mielessäin pitäessäni taukoa

Ajatuksia ja kokemuksia kirjoittajana:

"Siitä, että on ollut Suomi24:ssä rekisteröityneenä käyttäjänä, ei ole ollut muuta hyötyä kuin että pers'kärpäset tietävät ketä kiusaavat ja ylläpito tietää, kenen viestejä milloin minkäkin raukkamaisen ilmoituksen perusteella poistelee. Suomi24:ssä ei voi todellakaan 'keskustella vapaasti asiasta kuin asiasta' niin kuin etusivun mainoksessa virheellisesti väitetään. Itse asiassa Suomi24 on vahvempien puolella ja ylläpitämässä korruptiota pönkittämällä vallankäyttäjien asemaa ja hyvin herkästi rajoittamassa ihmisten laillista oikeutta kritisoida julkisten viranomaisten toimintaa, kuten poliiseja, lääkäreitä jne. Suomi24 ottaa kantaa jopa sillä, mitä sairauksia ja missä yhteydessä se sallii omilla sivuillaan käsiteltävän. Esimerkiksi borrelioosin uhrit ovat yhteiskunnassa täysin heitteillä ja oman onnensa nojassa, mikä sopii Suomi24:n ylläpidollekin huolimatta epidemian räjähtämisestä käsiin. Viranomaisten näkemys ihmisten kärsimyksestä on sama kuin Suomi24:ssä, ettei kroonista borrelioosia muka ole, vaikkei borrelioosia häädetä edes kehosta tehokkaasti pois niin kuin helikobakteeria; yhden antibiootin ollessa tehotonta spirokeetan kaikkiin kolmeen muotoon. Ihmiset jätetään näkymättöminä kärsimään antamatta näille edes äänioikeutta. Foorumissa, jossa on joka paikkakunnallekin omat osionsa, ei löydy omaa kolkkaa epidemialle 'Punkkisairaudet'. Eihän omaa osioita ole ALSillekaan, vaikka kyseessä on tappava tauti. Toisaalta tikun nokkaan on nostettu sairauksia, joita on pystytty viihteellistämään ja antamaan kyytiä niitä poteville vertaistuen sijaan. Itse asiassa foorumin aihealueet jo sairauksien osalta ovat täysin vanhentuneet niin kuin koko softakin, jossa rekisteröityneet käyttäjät eivät voi edes muokata omia viestejään, saati poistaa niitä niin kuin ennen."

- Poistin profiilistani https://www.suomi24.fi/profiili/sanasinko?page=1 tuon pidemmän kannanottoni, jotta viestien selaaminen olisi joutuisampaa niille, jotka etsivät kirjoituksistani jotain. Mikäli ajattelisin vain itseäni, en laittaisi viestejäni näkymään muille, jonka voi valita omista asetuksistaan.

Lisäksi edellisen kirjoitukseni jälkeen mielessäni on jäsentynyt vielä tarkemmin osiot, jotka täällä olisi hyvä olla jo tulevaisuuttakin ennakoiden. Ympäristösairaudet pääosiona, jonka alla Homesairaudet, Punkkisairaudet, Kemikaaliyliherkkyys, Sähköyliherkkyys jne. uskoi niihin sitten tahi ei.

3

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maanantaina 13.8.2018:

      "Kello on 8.50 aloittaessani, kun päätäni kalvaa jumalattomasti kipeästä kohdasta päälaella. Oikea sierain vähän vuotaa otsan vaivattua jälleen yöllä ennen nukkumaanmenoa. Heräsin aamulla aikaisin kai jo ennen kuutta siihen, että olin hikinen jouduttuani hautomaan täriseviä reisiäni villapeitolla, kun en jaksanut ottaa yöllä enää aprikoosinytimiä ja Andrographista kipuihin, jotka vaivasivat aamullakin jouduttuani ottamaan rohtojani taas. Vasen varpaanväli on kaivellut entiseen malliin ja muistuttanut Trichophyton rubrumista, josta siitäkään en ole päässyt eroon oltuani ilman varvasvälipuuteria maalla, jossa meri-ilmasto muuten teki hyvää seudulla, joka vilisee punkkeja saatuani itsekin jonkun pureman taas."

      Kello 9.22. Kyllä voi olla riutunut olo herättyään tuollaiseen, mitä olen kuvannut aamusivuuni tänään. Jatkuttuaan jo kauan univelka painaa silmiä ja kipeitä poskia. Hyvä kun jaksaa olla olemassa, mutta taistella vaan pitäisi kipeällä nupillaan kaikesta vääryydestä, mistä olemme joutuneet poikani kanssa kärsimään. Kun sairaana ei voi edes sairastaa rauhassa, yhteiskunnan julmuudella ei ole rajoja.

      Ei tarvitse ihmetellä, jos minusta ei kuulu mitään. Tätä taistelua ei voiteta jaarittelemalla niitä näitä täällä.

      • Postattuani viime aikoina ihan liikaa viestejä ajatellut pitää taukoa vähän taas.

        Kirjoitelkaa te muutkin välillä.

        Vanhoille kamuille V-E:lle, Homeherkälle, Oliiville jne. ja toki muillekin mietintämyssyyn nimimerkin rekisteröiminen, jos ja kun vain rekisteröityneet käyttäjät pääsevät kirjoittamaan tulossa olevan uudistuksen myötä.

        Itse en olisi osannut täällä muulla tavalla kirjoittaakaan hätyytellessäni jo viidentuhannen viestin rajaa arkistojen ollessa tärkeät.


      • sanasinko kirjoitti:

        Postattuani viime aikoina ihan liikaa viestejä ajatellut pitää taukoa vähän taas.

        Kirjoitelkaa te muutkin välillä.

        Vanhoille kamuille V-E:lle, Homeherkälle, Oliiville jne. ja toki muillekin mietintämyssyyn nimimerkin rekisteröiminen, jos ja kun vain rekisteröityneet käyttäjät pääsevät kirjoittamaan tulossa olevan uudistuksen myötä.

        Itse en olisi osannut täällä muulla tavalla kirjoittaakaan hätyytellessäni jo viidentuhannen viestin rajaa arkistojen ollessa tärkeät.

        Lukekaa Orwellin Eläinten vallankumous, niin tiedätte, ketkä niitä tämän päivän sikoja on nauttimassa https://goo.gl/CF9sGy eduista toisten kustannuksella. Soon moro!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe