Maksullista mukavaa motoristilta, osa I

Toisin kuin kaksi edellistä tarinaani, on tämä tapaus toteutettu maksullisena Vihdissä Salmen ulkoilualueen parkkipaikalla. Olimme sopineet tapaamisen tämön tutun parin kanssa ja he olivatkin paikalla jo minua odottaassa.

Kävelin sovitun mukaisesti pakuni taakse, avasin ovet ja olin tarkistavani tavaroita auton takaosassa. Pian tunsin tönäisyn selässäni ja kaaduin vatsalleni autoni tavaratilassa olevien kassien ja kumiveneen pumppaamattoman nahan päälle. Ja samassa tuo motoristimies oli kärppänä perässäni, painoi minut vasten lattialla myttynä kellottavaa kumiveneenkuorta ja vei käden suulleni. Hetken makasin siinä itseäni olennaisesti voimakkaamman miehen alla kun huomasin, että myös motoristityttö oli kiiruhtanut autolleni. Miehen alla maatessani sain nopeasti jonkin kangastupon suuhuni ja se jälkeen tunsin, kuinka käteni sidottiin vyöllä yhteen nippuun, joka nopeasti kiristettiin tavaratilan keskellä lattiassa olevaan taakkakoukkuun. Tämän jälkeen tunsin, kuinka jalkani väännettiin erilleen ja sidottiin jollakin joustavalla tavaratilan reunoilla oleviin taakkakoukkuihin. Siinä minä nyt makasin hädissäni ja peloissani tavarakassien ja kumiveneen päällä perse hieman pystyssä voimatta asialle yhtään mitään. Tunsin kuinka tyttö kaatui päälleni makaamaan, puraisi melko kovaa korvaani ja kuiskasi, että pääsisin paljon helpommalla kun tekisin kaiken kiltisti, sillä mikäli vastustelisin, he voisivat tehdä tämän myös kivuliaasti.

Luulin, että nyt minulta häviäisi ainakin rahat, pankkikortit ja muu pieni arvotavara, mutta tajusin samalla, että tuskin he autoa olisivat minulta varastamassa kun kerran olivat minut sen tavaratilaan sitoneet. Nyökkäsin tytön viestiin ja kuin kuittaukseksi hän puri minua uudestaan korvasta. Auton takaovet oli suljettu ja valoa tavaratilaan tuli vain pienestä ohjaamon seinässä olevasta ikkunasta. Tavaratilassa oli siis hämärää mutta ei suinkaan pimeää. Ja minä odotin peloissani, mitä seuraavaksi tulisi tapahtumaan. Samassa tunsin jonkun kourivan kovakouraisesti haaroväliäni. Koska tyttö makasi edelleen päälläni, oli käsien kuuluttava tuolle miehelle. Tunsin kauhuissani, kuinka hän hieroi pallejani ja kaluani ja painoi peukalonsa tiukasti shortsieni lävitse vasten pyllynreikääni. Yritin painaa itseäni tiukemmin vasten allani olevaa kumivenettä, mutta mihinpä minä olisin päässyt pakenemaan. Tiukasti sidottuna minun oli pysyttävä paikallani vaikka kuinka olisin halunnut ryömiä vaikkapa Heinolaan saakka. Tyttö nousi päältäni, tuli eteeni istumaan jalat pääni molemmille puolille ja vasta tuolloin huomasin, kuinka kireä hänen nahkapukunsa oli. Näin aivan silmieni edessä, kuinka musta nahka oli painunut vasten tytön pillua, kuinka se kauniisti näytti tytön simpukan kauniin muodon. En mahtanut mitään, mutta tilanteen kauheudesta huolimatta tunsin pientä kiihtymystä kun nenäni koski tytön nahkahousujen peittämää pillua. Huomasin, kuinka tyttö oli taikonut jostain käsiinsä stiletin ja ennen kuin ehdin edes enempää pelästyä, tunsin kuinka terä vietiin T-paitani alle ja kuinka paitani hitaasti leikattiin selästä halki. Ulottuakseen paitani helmaan saakka tytön oli kurottauduttava istumapaikassaan niin, että naamani painui tiukasti vasten hänen mustanahkaista syliään. Kiihottavaa mutta pelottavaa, mutta niinhän se parhaimmillaan on.

Pian tunsin tytön saaneen työnsä päätökseen ja nousevan jälleen hieman pystympään istuma-asentoon, joten sain hengitettyä naamani vapauduttua hänen ihanasta sylistään. Huomasin, että hänen käsissään ei enää ollut stilettiä ja samassa tunsin terän kulkevan shortsieni sisään, kansaan leikkautuvan ja pian pyllyni oli paljaana. Samassa loput shortsinriekaleet repäistiin altani, pusseihini ja kaluuni sattui kankaan soljuessa niiden lomitse ja sitten paljas vatsani ja kaluni painui vasten kumiveneen nahkeaa pintaa. Nyt tyttö nousi edestäni seisomaan, riisui T-paitansa, hankahaalarinsa ja pikkuhousunsa ja oli pian edessäni ihanana, alastomana mutta kuitenkin niin tavoittamattomana. Samalla kuuli nahkapuvun kahinaa takaani ja arvelin, sekä pelkäsin, takanani olevan miehen myös kuoriutuvan nahkahaalaristaan. Mutta sain mukavampaa mietittävää kun tyttö istui takaisin eteeni, otti suustani tuon kangasmytyn jonka nyt huomasin olevan ihanan punaiset pikkuhousut, levitti jalkansa pääni molemmin puolin, solutti ihanaa paljaaksi ajeltua pilluaan lähemmäs naamaani, levitti pillunhuuliaan ja komensi minut nuolemaan vetäen samalla päätäni tiukemmin vasten ihanaan kosteaa maukasta pilluaan. Nuolin, näykin, maiston ihanaa pillua ja unohdin kaiken muun. Muistaakseni sen nopeasti jälleen siinä vaiheessa kun tunsin vaativan sormen levittävän jotain viileää nestettä tai voidetta pyllynreikääni.

1

1574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihanaa että muutkin saa pakettiautossa nautintoa.
      Toivottavasti sinulla on vara vaatteet mukana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7897
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1724
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1104
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1103
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      57
      977
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      187
      915
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      900
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      803
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe