Rikos poliisilaitoksella

suojaamaton.homeremontti

10

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • silviisiin
    • ei.hyvää.päivää.taas
    • että.näin.pyyhkii.höyli
    • Lääkäri2

      On myös miesvaltaisia työpaikkoja, joissa leviää sisäilmahysteria siten että työterveyteen pelmahtaa sadasta työntekijästä 75 kun joku alkaa hössöttämään homeesta ja oireista tai kun hajua ja nenää ärsyttäviä kuituja pääsee ilmaan remontin yhteydessä. Tai kun käy niin kuten eräänkin seurakuntatalon kokoustilan kahdesta nojatuolista löytyi kuituja kun otettiin teippinäytteet.

      Nämä paikat ovat aina julkisella puolella, tyypillisiä ELY-keskus, Aluehallintovirasto, Puolustusvoimat, Poliisi, Palokunnat, Seurakunnat, Koulut, Päiväkodit jne.

      • otahan.opiksi.lääkäri2

      • Lääkäri2

        Entäs kun hometta ei löydy, vaan on vain huono ilmanlaatu, rakennusmateriaalipäästöjä, kuituja, huono ilmanvaihto, pölyä ja vaikka viemäri haisee. Ja siitä tullaan niin kipeiksi ettei tosikaan. Kun mitään järjellistä selitystä ei löydy oireille, joita on laidasta laitaan. Joku mikroskoopilla jostain seinän sisästä löydetty yksittäinen aspergillusrihma on ihan yhtä tyhjän kanssa sekin. Hysteriaa ja toiminnallinen häiriö kyseessä on, ylenmääräinen herkkyys ympäristön tavanomaisille tekijöille. Samaa sarjaa hajusteyliherkkyyden kanssa, kun saippuan hajusta tullaan niin mahdottoman kipeäksi ettei henkikään kulje. Ja tutkittaessa potilasta se kulkee ihan normaalisti, jopa yli normaalin on happisaturaatio niin korvien välissähän se vika on silloin.


      • tutkijaeihutkija
        Lääkäri2 kirjoitti:

        Entäs kun hometta ei löydy, vaan on vain huono ilmanlaatu, rakennusmateriaalipäästöjä, kuituja, huono ilmanvaihto, pölyä ja vaikka viemäri haisee. Ja siitä tullaan niin kipeiksi ettei tosikaan. Kun mitään järjellistä selitystä ei löydy oireille, joita on laidasta laitaan. Joku mikroskoopilla jostain seinän sisästä löydetty yksittäinen aspergillusrihma on ihan yhtä tyhjän kanssa sekin. Hysteriaa ja toiminnallinen häiriö kyseessä on, ylenmääräinen herkkyys ympäristön tavanomaisille tekijöille. Samaa sarjaa hajusteyliherkkyyden kanssa, kun saippuan hajusta tullaan niin mahdottoman kipeäksi ettei henkikään kulje. Ja tutkittaessa potilasta se kulkee ihan normaalisti, jopa yli normaalin on happisaturaatio niin korvien välissähän se vika on silloin.

        Tällainen hanke nyt joka tapauksessa on käynnissä. Kymmenen vuoden päästä ollaan viisaampia. Kannattaako meuhkata täällä, kun tutkimukset on kesken?


        "SATAKUNTA-hanke on Interventio, johon liittyy useita osia:

        Rakennustekninen osa, rakennusmateriaalien valintaan ja oikeaan käyttöön liittyvä osio.
        Mikrobiologinen ja toksikologinen osa. Ympäristömikrobiologinen asiantuntemus Turun yliopistossa keskittyy aerobiologian yksikköön ja biodiversiteettitutkimuksen alueeseen. Toksikologinen tutkimus jakautuu sekä biokemian että biologian laitoksen alueelle.
        Lääketieteellinen ja immunologinen tutkimus toteutetaan työterveyshuollon ja ympäristölääketieteen oppiaineen koordinoimana yhteistyössä useiden muiden yliopistojen, tutkimuslaitosten ja sairaaloiden kanssa.
        Osallistuvien kuntien ja kaupunkien alueellaan toteuttamia korjausinterventioita seurataan useilla eri mittareilla, paitsi käyttäjien terveyden, myös terveystalouden mittareiden avulla. Interventioiden hyödyistä ja mahdollisista haitoista tehdään kustannus-vaikuttavuusanalyysi.
        SATAKUNTA-hankkeen tutkimuksellisen osan lisäksi hankkeeseen liittyy koulutustapahtumia ja kursseja sekä tiedotusta ja julkaisutoimintaa."

        https://www.utu.fi/fi/yksikot/med/yksikot/tyoterveyshuolto/satakunta-hanke/Sivut/home.aspx


    • petollista.toimintaa

      "Entäs kun hometta ei löydy."

      Eihän sitä löydy kun ennen hometalotutkimuksia tehdään homedesinfiointi ja vielä pitkävaikutteisilla biosideilla mitä myyvät vielä tänäkin päivänä ja käyttävät myös.

      Vakuutusyhtiöt ja työnjohtajat määräävät homedesinfiointeja ennen ja jälkeen homeremonttien sanoi kaverini joka on homekorjausalalla. Biosideilla Penetrox S sanoi kaveri.

      Myös Eduskunnan Sisäilmaryhmän edustaja Satu Hassi on ollut tietoinen jo pitemmän aikaa petollisista sisäilmatutkimuksista. Odotellaan mihin toimenpiteisiin vihreiden kansanedustaja oikein alkaa kun vaalitkin ovat tulossa.

      Tuossa Satu Hassin toteamus petollisesta toiminnasa tässä maassa.

      ""Hei taas,

      En lainkaan epäile kertomanne totuudenmukaisuutta. Aivan kuten tekin, olen hyvin huolissani homeista ja muista mikrobeista saastuneiden rakennusten vaikutuksesta ihmisten terveyteen, erityisesti lasten.

      Eduskunnassa ei kuitenkaan ratkota oikeustapauksia, se tehdään tuomioistuimissa. Rikosilmoitusta ei voi tehdä, ellei ole käytettävissä todistusaineistoa kyseisestä tapauksesta, ja sitähän minulla ei ole. Ylipäänsä rikosilmoitus ei ole yhtään painavampi kansanedustajan tekemänä kuin sen kansalaisen tekemänä, johon rikos kohdistuu.

      Arvostan kovasti professoreiden Salkinoja-Salonen ja Putus työtä. Henkilö, johon prof Putus alla viittaa, ja joka on ollut tekemässä virheellisiä mikrobinäytteenottoja mutta tullut siitä tunnontuskiin, todella kävi puheillani talvella. Tämän yhtedenoton perusteella otin yhteyttä kahteen julkishallinnon tahoon, jolle k.o firma on tehnyt näitä virheellisiä näytteenottoja, ja tämä henkilö on sittemmin tavannut k.o tahojen vastuuhenkilöitä. Ainakin toinen näistä tahoista on tietääkseni lopettanut mikrobinäytteiden tilaamisen tältä firmalta.

      Alla toimenpide-ehdotuslista, jonka kansanedustajien sisäilmaryhmä viime viikolla jätti ympäristöministeri Tiilikaiselle (johtaa rakentamista koskevan lainsäädännön kehittämistä) ja peruspalveluministeri Saarikolle. Lista on laadittu yhdessä kolmen ammattiliiton ja kuuden muun sairastuneita edustavan järjestön kanssa.

      Yst terv Satu Hassi """

      Odotan Eduskunnan Sisäilmaryhmän vastausta mitä tekevät, että petolliset, turhat ja lisää vaaraa vaan aiheuttavat homedesinfioinnit aikovat estää jatkossa.

      Odotan vastausta kysymykseeni, miten Eduskunnan Sisäilmaryhmä aikoo estää petolliset sisäilmatutkimukset ja petolliset materiaalinäytteiden ottamiset sekä petolliset VOC mittaukset jatkossa.

      Lääkäri 2 eihän sitä mitään löydy kun ensin petollisesti homedesinfioidaan biosideilla ja vastaavilla pitkävaikutteisilla myrkyillä. Kerrohan dosentti Sainiolle, sille mainiolle nämä epäkohdat ennenkuin alkaa ketään myrkyllisiin tiloihin siedättelemään tai valehtelemaan, että mitään ei ole löytynyt kun on tutkimukset tehty päin persettä.


      Petoksia tehnyt henkilö, ilmeisesti joku ammattihomeeentonkija, oli siis käynyt Eduskunnan Sisäilmaryhmän vetäjän Satu Hassi vihreät juttusilla ja oli tullut "katumapäälle."

    • Neuvoja1

      Suomessa KosteusVaurio-myrkylliset rakennukset ovat Eduskunnan erityis-suojelussa-eikä niistä saa julkisesti puhua ja tämä ongelma-terveyshaittoineen on jo räjähtänyt käsiin!

      Suomessa eräs Polliisi-talo pitää maa-ilman ennätystä turhissa Kosteus-Vaurio korjauksista joissa samat virheet toistettiin 7-eri kertaa ja taas kuuluu olevan rakenteet märkinä. Saa nähdä toistavatko samat virheet kahdeksannen kerran, vai jokohan tajuavat mitkä ovat:
      Hengittävyys, Kosteus-Hengittävyys, jne!?
      Mahdatko tietää tuon polliisi-talon koti-paikan?

      Home- ja maaperä-bakteeri- itiöt kuivana Ei ole ongelma, vaan ongelma tulee vasta sitten kun rakenteissa oleva kosteus Ei pääse pois rakenteesta:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/kv-kosteusvauriot-mista-johtuu/

      KV-myrkky altistusta ei pystytä todentamaan kuin ainoastaan kehittämilläni testeillä:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/kosteusvaurio_myrkky-altistuneen-pika-ojeet2x-testithoito-ohjeet/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2498
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1922
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1393
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1270
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1265
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1055
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 15
      1014
    Aihe