Sibeliuskatu osittain pyörätieksi, oletko valmis?

Arvatkaa kenen liikennöitsijän sukulainen kiittää ja kumartaa tätä päätöstä. Toriparkki tulee pian kun autopaikat poistuvat Sibeliuskadulta.
Ilmoita


Ja yrittäjät palaa "kiljuen keskustaan ja tappelee verissäpäin syntyvistä parhaista liikepaikoista"
Voi jumalauta
Kiitos upeille asiantunteville päättäjille, edelleen NOLLA EURON poliittisella vastuulla,ootte te rohkeita ja ennakkoluuluttomia ja hienosti ajattelette keskustan kehitystä.
Ilmoita
Hyvinhän se näivettyminen näköjään vaan lisääntyy eli mennään vaan hyväksi todetulla konseptilla eteenpäin. Kyllä ne viimeisetkin kivijalkakaupat sieltä keskustasta ennen pitkää saadaan häädettyä. Nyt vaan lisää näitä loistavia pyörätieideoita niin taatusti onnistuu lopullinen vanhan keskustan sulkeminen vaikka museoalueeksi.
Ilmoita
Hämeenllinna päättäjät pitäisi pistää linnaan.
Ilmoita
Jaa, ettäkö ajaisin torinalus parkkihalliin koslan kävelisin monen mutkan kautta esim,Terv ,taloon tai entisen KOP-kiinteistöön lekuriin, olen jo useammin painellut junalla Hesaan jossa lääkäri sekä hammashoitokin sujuu Rautatieaseman tuntumassa, osin hinnatkin halvempia , lisäksi Laboratorio josta saa kattavat tutkimukset Kaisaniemen kadun alkupäästä asema- aukion laidalta.

Ps, samalla tulee tehtyä matkailua joka virkistää ja saa vaihtelua Hämeenlinnan arkeen.
2 VASTAUSTA:
Kenelläkään ei ole mitään syytä epäillä, ettetkö tekisi juuri noin.
Minusta sinun kannattaisi muuttaa Helsinkiin koska siellä kaikki on helppoa ja halpaa. Suolikanava antaa tilaa isonmiehen itkulle sielläkin.
+Lisää kommentti
Totta kai Hämeenlinnassa uudet asunnot ovat kalliita, kun kaupungin kokdem-päättäjät ja kaupunginjohtajat haluavat tehdä "yhteistyökuvioita" aina jonkun sopivaksi "valikoituneen" yrityksen kanssa. Tällöin yritykset saavat mellastaa rakentamisen määrän ja laadun suhteen kuin siat vatukosssa.
Kuherruskuukaudet tiettyjen rakennusyritysten kanssa ovat kestäneet noin yhden tai kahden vaalikauden verran, riippuen yrityksen mahdollistavan "yhteistyötuen" suuruudesta.
Ensin oli remmissä NCC, sitten YIT, sitten Jatke Oy ja viimeisenä Lehto Group.
Ilmoita
Mikä keskustan yrittäjiä oikein vaivaa? Juuri te halusitte Goodmanin koska toivoitte sen lisäävän keskustan vetovoimaa, itse tiesin ettei näin käy. Nyt sitten kiukuttelette jostain pyörätiestä.

Minusta keskusta on ainoastaan tiellä, se tukkii liikenteen Hämeenlinnassa. Se estää tehokkaasi niin auto- kuin pyöräliikennettä. Jos oltaisi fiksuja, niin keskustaan uusi kaava jossa kortteleiden määrä pudotetaan 1/4 osaan nykyisestä ja niiden välille sitten kunnon puistokadut kevyenliikenteen väylineen.

Itse en käy koskaan keskustassa kaupoissa, yksi syy on parkkipaikkojen määrä. Lisäksi inhoan shoppaamista, itse pyrin kauppareissuilla tehokkuuteen, eli kaikki ostokset on tehtävä saman katon alla ja kaupassa käydään kerran viikossa jolloin autolla haetaan kaikki ostokset ja se auto on saatava parkkiin oven eteen. Tämä ei onistu keskustassa, joten sitä karttelen. Keskustassa täytyy kuitenkin käydä töissä ja silloin pyrin suosimaan polkupyörää, mutta keskusta estää tehokkaasti myös pyöräilyn.
3 VASTAUSTA:
Ei sitä keskustan yrittäjät halunneet vaan Goodmannin promoottori-isä oli silloinen kaup.johtaja Hellsten jonka *lempilapsi nykyinen kammotustalo on, sen arkkitehtuuri on aivan kauhea, varmasti, jos äänestettäisiin Suomen ruminta rakennusta, Goodmanni olisi kärkikahinoissa!
Isosuo, Sartsa Rautio ja parkki-Jarmo ovat tehneet todellakin parhaansa, että parkkipaikkoja saadaan vähennettyä keskustan alueella ja ympäristössä mahdollisimman paljon. Ilmaiset parkkialueet joko suljettu hyväveli-Laivolan niille ajamilla kivenmurikoilla tai tyhjentämällä laitakaupungin pysäköintipaikat asiakkaista tekemällä ne maksulliseksi. Juuri saasteista puhdistettu ns. Engelinranta tehdään nurmikentäksi, ettei vain sitäkin päästä hyödyntämään pysäköintialueena.

Kaikki kokoomuksen sekä heidän todellisen johtajan Isosuon sekä demaripersekärpäsen Pasi Vesalan päätösesitykset ja painostuspuheet ajavat kohti Toriparkkia. Käytännössä kaikki muutosesitykset keskustan suhteen on laitettu palvelemaan Toriparkin rakentamista ja tietenkin kiinteistösijoittajien etua ajaen.
Vekan suku sekä muut kiinteistöblokkien omistajat taputtavat käsiään, kun itse Juha Isosuo on esittänyt heille vain 15 000 euron maksua kutakin yhdelle autolle tarkoitettua luolaparkkipaikkaa kohden. Tuo summa on korkeintaan 25% todellisedta kustannuksesta!

HML:ssa veronmaksajien kusetus ei lopu ennen kuin nykyinen kaupunginjohtajakaksikko sekä kokdem johtoporukka on saatu pois päättäjäpaikoilta. Hävettää ja v.ituttaa tuollainen härski vedätys ja verorahojen törkeä väärinkäyttö!!!!
Kiva kun sua vituttaa.
+Lisää kommentti
Goodman varmasti kolmen rumimman joukossa
Ilmoita
Hämeenlinnasta on helppo ajaa ohi.

Niin myös Mansestakin.
Ilmoita
Hellstenin johdolla saatiin Goodman kaupunkiin ja samalla ko. herra sai hyvän duunin Kevasta. Toki muitakin älykääpiöitä oli asialla. Siellä huseerasti ainakin Isosuo ja Rautio vain nämä mainitakseni. Arkkitehti Päivi Saloranta hehkutti aluetta infotilaisuuksissa ja esitteli aivan mahtavia piirustuksia kauppakeskuksesta. Ne piirustukset ja toteutunut rakennelma ovat kuin yö ja päivä. Saatiin yksi rumimmista alueista mitä maa päällään kantaa. Mutta ei kai näiltä päättäjiltä voi muuta odottakaan. Nyt tämä porukka esittää pyörätietä Sibeliuskadulle. Anna mun kaikki kestää.
2 VASTAUSTA:
Tuo pyörätie Sibeliuksenkadulle olisi kyllä katastrofi Pihlajalinnalle
Pahoitin mieleni rumasta Goodmannista ja Sibeliuskadusta ja muutan taas tänäänkin Poriin.
+Lisää kommentti
Pasi Vesala tavallaan tunnusti juuri lehdessä tästä pyörätieasiassa, että tekee päätöksiä lautakunnissaan tiedotustilaisuuksiin osallistuvien kannattajien mukaan, koska vastustajia ei näkynyt. Vesala varmaan kannattaa myös HPK:ta koska suurin osa muistakin tekee niin. Niin tai näin, niin mikään kansanäänestyshän asia ei ole, epävarman täytyy hurskastella.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sibeliuskatu osittain pyörätieksi, oletko valmis?

Arvatkaa kenen liikennöitsijän sukulainen kiittää ja kumartaa tätä päätöstä. Toriparkki tulee pian kun autopaikat poistuvat Sibeliuskadulta.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta