Erolapsen hyvinvointi Amerikassa

OMG-18

Poikani seurusteli amerikkalaisen tytön kanssa jonka seurauksena syntyi ihana poikalapsi. Avioituivat ja erosivat aikanaan. Äiti ei ollut lapselle äiti, vaan teini, joka nukkui päivät ja pelasi yöt tietokonepelejä. Poikani yritti käydä töissä, mutta siippa ei ruokkinut edes lastaan, saatikka tehnyt muutakaan. Sitten vaimo muutti vain yksin takaisin Amerikan mantereelle. Poikani jäi lapsen kanssa yksin yli vuoden kesti tätä..
Äiti ei ottanut mitään yhteyttä yli vuoteen. Sitten ykskaks tuli Suomeen takaisin ja elivät vähän aikaa ns. Perhe-elämää. Sai poikanikin suvaitsevaiseksi muuttamaan Amerikkaan. Aika tuli, kaikki myytiin ja liput uuteen elämään oli käsillä. Pääsivät sinne, jossa tämä vaimo sanoi, et tämä oli tässä. Muuta muualle. Poika sekaisin ja sydän murtuneena yritti paikata, sitä, mitä oli jäljellä. Sanoi, ettei muuta mihinkään ilman poikaansa.

Poika päätti kuitenkin tulla Suomeen takaisin ja aloitti elämän taas uudestaan tyhjästä. Rahat meni... No, onneksi sai työpaikan ja asunnon, siinä äitinä autoin.
Sit, tää vaimo pyysikin, et jos aloitetaan kuitenkin uudestaan elämä ja hän tulee Suomeen. Hän aloittaa opiskelun ja ottaa asunnon samasta kaupungista. No, opiskelusta ei tullut mitään ja miehiä oli enemmän kuin kahdessa kädessä sormia.
Sitten päätyivät avioeroon ja et ppoika jää isälleen... Vuosi meni niin... Sitten vaimo halusikin pojan itselleen, vaikkei pojanpoika elämässään paljon ollut äitinsä kanssa elänyt.
Kuitenkaan kumpikaan vanhemmista ei kertonut ppojalle, et tämä jää asumaan Amerikkaan, kun äidin kanssa sinne lähti. Se oli pojalle kauhistus! Kaikki hänen tuntemansa ihmiset olivat poissa. Vain äiti, joka ei todellakaan tiedä mikä äitiys tarkoittaa. Se ei tarkoita määräilyä ja komentelua, ilman hoivaa ja huolenpitoa.
Välillä äiti jättämään lapsen yksin, lappu oveen ja tulee joskus aamuyöstä....
Isoäiti on onneksi, muttei tiedä mitään tyttärensä menoista.
Oon niin huolissani, etten tiedä mitä tehdä?

3

168

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kkong

   Poikasi vaan on niin tyhmä että ei opi.

   • Kloks

    Viranomaisesi vaan on niin tyhmä että ei opi


  • Aljkku

   Minkä ikäisestä lapsesta on kyse?
   Ja onko tilanne todella tuollainen, vai oletko kuullut vain poikasi kertomuksen? Hänellä saattaa olla aika katkeruuden värittämä versio.

   Noh, se on kuitenkin surullista, että lapsi vaihtaa paikkaa niin pitkäaikaisesti. Vuosi siellä ja toinen täällä... Lapsi ei kiinni kehenkään oikeasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   470
   2568
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2253
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1706
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1526
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   318
   1410
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   78
   1078
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   67
   999
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   68
   968
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   821
  Aihe