"Suomen" ja Ruotsin sotilaallinen yhteistyö

FästinginMuuritKaikuvat

Tämä on verinen loukkaus Suomen suomalaista kansaa vastaan. Olen perSu, mutten ikinä tule äänestämään Sinisiä. Puolustusministeri Jussi Niinistön röyhkeys on uskomaton.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005749084.html :

"Suomi ja Ruotsi allekirjoittivat pöytäkirjan puolustusyhteistyöstä
Julkaistu: 9.7. 11:53

Yhteistyö koskee niin rauhan- kuin sodanaikaa, mutta puolustusliittoa tai avunantovelvoitetta ei maiden välille toistaiseksi tule.

Suomi ja Ruotsi ovat allekirjoittaneet yhteisymmärryspöytäkirjan puolustusyhteistyöstä. Se kattaa rauhanajan sekä kriisi- ja sodanajan yhteistyön mutta ei merkitse velvoitteita avunantoon tai puolustusliiton syntyä maiden välille.

Asiakirjan allekirjoittivat Suomen ja Ruotsin hallitusten puolesta puolustusministerit Jussi Niinistö (sin) ja Peter Hultqvist historiallisella Suomen Joutsen -aluksella Turussa. Pöytäkirja muodostaa kehyksen maiden yhteistyölle kuvaten sen tavoitteet ja puolustusyhteistyön eri alueet.

Suomen ja Ruotsin harjoittelu- ja muu puolustusyhteistyö on edennyt harppauksin sen jälkeen, kun maiden puolustusministerit sopivat yhteistyön tiivistämisestä Krimin valtauksen jälkimainingeissa toukokuussa 2014. Viestiyhteyksiä on kehitetty, ja joukot ovat osallistuneet säännöllisesti sotaharjoituksiin toisen valtion maaperällä.

Suomen ilmavoimien koneet ovat esimerkiksi olleet vihollisen roolin lisäksi mukana harjoittelemassa Ruotsin alueen puolustamista, ja ruotsalaiskoneet ovat tehneet vastavuoroisesti samaa Suomessa. Naapurimaiden merivoimien yhteinen taisteluryhmä (SFNTG) saavutti alustavan operatiivisen toimintavalmiuden viime vuonna.

Perusdokumentti puuttunut

Ruotsin puolustusvoimien komentaja Micael Bydén kertoi viime viikolla Gotlannissa STT:lle, että maat ovat jo avanneet toisilleen myös salaisia puolustussuunnitelmiaan.

Syvenevä yhteistyö on ollut tiiviissä poliittisessa ohjauksessa niin Suomessa kuin Ruotsissa, mutta sen pohjalta on tähän saakka puuttunut yhteinen julkinen perusasiakirja, jonka tapaisia molemmilla mailla on useiden muiden valtioiden kanssa.

Muun muassa Suomen viime vuoden puolustusselonteossa kuitenkin jo todetaan, ettei puolustusyhteistyön kehittämiselle Ruotsin kanssa pidä asettaa ennakkoon mitään rajoitteita.
STT"

"Suomi ja Ruotsi ovat allekirjoittaneet yhteisymmärryspöytäkirjan puolustusyhteistyöstä."

Haistakaa paska yhteisymmärryksellänne. Meiltä, suomalaisilta ei kysytty.

Tiedämme Ruotsin Venäjän vastaisuutta ja sotaa jatkuvasti Suomessa lietsovaksi Suomenkansan vihollismaaksi.

"Syvenevä yhteistyö on ollut tiiviissä poliittisessa ohjauksessa niin Suomessa kuin Ruotsissa..." Kyllä, tämä Ruotsin myyräntyö Suomessa on kyllä havaittu.

Tämä oli viimeinen naula puolueettomuutemme arkkuun.

Itsestäni ei koskaan tule hurria.

Ja entä Venäjä? Se tietää nyt varmasti Suomen poliittisen johdon olevan jälleen hurrien talutusnuorassa, hurrien, jotka ovat jo 800 vuotta harjoittaneet Venäjän vastaisia sotatoimia Suomessamme, jonne hurrit eivät kuulu. Eivät kuulu koko Pohjolaan. Gootit eivät edes ole skandinavian alkuperäiskansaa, vaan hyökkäsivät keskieuroopan läpi Kainuun ja Kalevalan kuningaskuntiemme maille vasta n. 900 eaa jälkeen, ryöstäen meidät ja hävittäen kuningaskuntamme, alistaen suomalaiset "alemmaksi kansakseen".

Mikäs temppu tämä oli Niinistöltä, juuri ennen Putinin ja Trumpin saapumista neuvotteluihin Helsinkiin? Niinistön voi sanoa julistaneen sodan Venäjää vastaan, yhdessä Ruotsin kanssa. Mistään "Suomen" ja Ruotsin välisestä allekirjoituksesta ei ole kysymys, hän ei todellakaan edusta mielipiteissään koko Suomea. Typerä mies, joka ajaa meidät sotaan ja Ruotsi nauraa meren takana!

Häpäisivät laiva Suomen Joutsenen!

Olen niin vihaa täynnä tätä vihatekoa kohtaan, että lähes itken, mutten sittenkään. Meidän, rauhantahtoisten anti-hurrien tulee nyt puolustaa omaa suomalaisuuttamme ja omaa suomalaista kansaamme Ruotsin ja muutaman hurrimielisen maanpetturi-suomalaisen vihatekoa vastaan. Tällä allekirjoituksella "puolustusministeri" J. Niinistö palautti meidät, oman kansansa täysin takaisin Ruotsin vallan alle, josta Venäjä meidät jo kertaalleen Suomen sodassa 1809 vapautti ja antoi meille itsenäisyyden 1917.

Näin perkeleen kiitollinen on nyt Suomen puolustusministeri!

Venäläiset naapurimme. Me, koko Suomenkansa emme ole tämän epäisänmaallisen ja Venäjää vastaan suunatun allekirjoituksen takana.

Voipi olla että eroan perSu-puolueestakin, viimeisen kerran, kunhan tarkistan mitä Halla-aho asiasta sanoo.

Oolannin sota:
https://www.youtube.com/watch?v=2-qNl_trDTk

Jos ruumiimme kuolee niin sielumme jääpi perinnöksi armahan syntymämaan!

Oi kallis kotimaa, Suomi, sulo Pohjola!

11

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FästinginMuuritKaikuvat

      Eikun hurrit hyökkäsivät maillemme vasta jälkeen 900 jaa (ei eaa.), eli n. 1100 vuotta sitten.

      Valloittivat skandinavian puoleiset maamme, lähinnä saamelaisilta, nimeten anastamansa maan Gauthiodiksi, (myöhemmin "Ruotsi") sitten n. 1200-luvulla hyökäten itse Suomenniemellemme.

    • Rairairai

      Oma ministerisi tuo on. Innosta rääkyen valitsitte sinne audin takapenkille. Jos tuli pieni ryppy rakkauteen niin ei se muuta asiaa. Persut=siniset=smp eli oikeasti alunperin vennamolaiset=kepun pienviljelijäsiipi.

    • aikakolli

      Suomen on parasta olla liittoutunut toisen puolueettoman valtion kanssa, joten puolueettomuus vahvistuu ja kriisien sattuessa olemme vahvempia naapurin kanssa. Näen asian pelkästään positiivisena.

      • MitäIhmettäTaas

        Koska sinäkin ymmärrät, että Ruotsi ei KOSKAAN liittoudu Suomen kanssa eikä koskaan ole sitoutunut puolustamaan Suomea!?

        Vaikka suomalaiset kuolivat satoja vuosia pelkästään Ruotsin mahdin ja vaurauden takia. Ainoa palkka oli ja on halveksunta ruotsalaisten puolelta.

        Toki on niitä kunniallisiakin ruotsalaisia, mutta he ovat vähemmistö. Tarkoitan ruotsidemokraatteja.

        Suomen on parasta pitää vain hyviä suhteita ainoan suurvaltanaapurimme kanssa. Mutta maamme svekoeliitti haluaa Suomen olevan ikuisesti Ruotsin kilpi ja tapattaa suomalaisia ruotsalaisten hyväksi.


    • RauhaVenäjänKanssa

      Esim. IS muuten ei julkaise juurikaan tällaisia, kielteisiä mielipiteitä tästä Suomen uudesta "yhteistyöstä", liittolaisuudesta Venäjää vastaan.

      Meillä Suomessa on sananvapaus sen mukaan kuin Ruotsi sen meille sallii.

      Toisinajattelijoiden mielipiteet sensuroidaan, julkaistaan vain pari kielteistä mielipidettä jotta säilyisi mielikuva, että suomalaisista n. 98% on ihan intoa täynnä saada jälleen sotia ja kuolla Ruotsin kuninkaan puolesta ja soraääniä heittelee vain pari ryssää.

      Ja mitä tulee Niinistön perSu-taustaan, niin totta on, että vapailla vaaleilla hänet aikanaan virkaansa valittiin. Mutta jos arvon demari tai komukka vaivautuu ajattelemaan hiukan enemmänkin kuin on Sirolassa opetettu, hän havaitsee ja muistaa, etteivät perSu-rivit ole koskaan olleet täysin yhtenäiset ja lopulta tulikin hajaannus eli jakaannus.

      Aito perSuhan on suomalainen ja suomenmielinen alusta, maailman tappiin asti. Tähän fennomaniaan kuuluu myös Itärajan takaisten suomalaiskansojen kunnioitus ja kansallisen ja kulttuurisen hyvinvoinnin päämäärä. Tämä ei tarkoita vihollisuutta Venäjän slaavilaisia ja muita etnisiä kansoja vastaan. Me voimme hyvin elää sovussa ja rakkaudellisessa yhteistyössä keskenämme.

      Myllärit - Petroskoi:
      https://www.youtube.com/watch?v=mBkJ9sL6HYQ

      Komilaista (meitä suomalaisugreja) musiikkia:
      https://www.youtube.com/watch?v=EUZewRJeJu0
      .

      • Tulkitzija

        Aito persu ei ole Suomi-myönteinen. Joukossa on sakkia, joka vihaa järjestysvaltaa, poliisia ja armeijaa. Persutteljoitten joukosta on heitetty lokaa Suomen valtion poliiseja vastaan. Joko olisi aika isänmaallisten Persujen tehdä puhdistus ja ajaa lokakuoppaan omaa isänmaata turmelevat vähemmistöläiset?


      • OmaSuomenMaaJaKansa
        Tulkitzija kirjoitti:

        Aito persu ei ole Suomi-myönteinen. Joukossa on sakkia, joka vihaa järjestysvaltaa, poliisia ja armeijaa. Persutteljoitten joukosta on heitetty lokaa Suomen valtion poliiseja vastaan. Joko olisi aika isänmaallisten Persujen tehdä puhdistus ja ajaa lokakuoppaan omaa isänmaata turmelevat vähemmistöläiset?

        Meille aitosuomalaisille, suomalaiselle alkuuperäiskansalle, kaiken politiikan ensimmäisellä sijalla tulee olla oma, suomalainen Suomemme maa: oma kansamme, kielemme, uskomme, kulttuurimme, tapamme. Aitosuomalaisuus ei ole vain Suomineidon kokoinen, vaan jatkuu todellakin Uralille asti.

        Emme kuitenkaan saa alkaa havitella muiden maita, kuten viime sodassa eräät intoilijat haaveksivat. Itärajan takaiset alueet kuuluvat niille kansoille ja heimoille, jotka ovat siellä vuosituhansia asustaneet. Ne eivät kuulu meille.

        Suur-Suomen puolesta, mutta vain rauhan ja kulttuuriyhteistyön kautta! Jos Venäjä voi luottaisi meihin ja me Venäjään, tällainen kulttuuriyhteistyö olisi valtava lahja meille. Ruotsalaiset pyrkivät kaikintavoin hävittämään suomalaisuuden Suomesta. He eivät esim. viime sodan aikana ottaneet "alueilleen" (Ankdammen) Karjalan evakoita, mutta somalit ja irakilaiset he ovat ottaneet avosylin vastaan, antaen näille jopa suomenrauotsalaisen kielistatuksen!

        Tästä, Suomen hävitystyöstä on kysymys myös nyt olevassa "Ruotsin ja Suomen sotilaallisessa yhteistyössä". Ruotsi edelleenkään ei tunnusta itsenäisyyttämme, vaan pyrkii hankkimaan meidät takaisin alusmaakseen, jota ryövätä. He pitävät meitä roskatunkionaan. Vuonna 2015 pakottaen meidät ottamaan vastaan heillä jo hankaluuksia aiheuttaneet, kymmenet tuhannet nk. "maahanmuuttajat". Näiden Tornion raja-aseman ylittäjien halveksunta apuamme kohtaan näkyi heti mm. Oulun katukuvassa: pitkin katuja heiteltyjä, näille kelpaamattomia, suomalaisten lahjavaatteita "pakolaisille".

        Ja näiden talutusnuorassa kulkevat typerykset Soini ja Niinistö! Ja muu hallitus. Onko niin, että kepulaiset olisivatkin suomalaisempia kuin esim. perSut?

        Minä voin hylätä puolueen hetkessä, mutta omaa kansaa ja maata ei hylätä eikä kielletä!
        .


    • OletOikeassa

      Olet ihan oikeassa. Ruotsi ei ole koskaan halunnut sitoutua Suomen puolustamiseen, vaikka suomalaiset kuolivat ja meitä tapatettiin 700 vuotta sodissa, jotka hyödyttivät vain Ruotsia.

      Tuokin sopimus tehtiin vain siksi, että ruotsalaiset voisivat myydä Jas-romujaan Suomelle. Jussi oli sama mieltä ENNEN ministeriyttään, mutta on langennut samaan Ruotsin ansaan kuin edeltäjätkin.

      Suomen naapurimaissa ei ole kuin NATO-jäseniä, Venäjä ja Ruotsi, joten "yhteistyö" jälkimmäisen kanssa on ainoa vaihtoehto. Välttämättömyydestä on tehty hyve, vaikka se vain alentaa Suomen Ruotsin kilveksi ja alusmaaksi MYÖS puolustuksessa.

      On täysin selvää, että AINOA järkevä ja vastuullinen puolustuspolitikka Suomelle on pitää mahdollisimman hyviä välejä ainoan rajanaapurimme ja suurvalan kanssa.

    • selväasia

      Toki meidän Skandinaavien on pidettävä yhtä onhan meillä pitkä yhteinen historia Ruotsin kanssa ja vieläkin täällä on toisena virallisena kielenä Skandinaavinen ruotsi. Skandinaviahan on kielialue kuten kaikki ymmärtävät.

    • Perääntyminen

      Ruotsalaisten kanssa on mukavaa harjoitella perääntymistä???:D

    • jcbxkxkxkxkxlxl

      Olisi alunperinkin pitänyt liittoutua svenskien kanssa, eikä alkaa myymään persettä natolle. Silloin mitään ongelmaa ei edes olisi tullut.
      Ruotsin ja Suomen puolustusvoimat yhdessä on aikalailla vahva vastus ihan kenelle vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe