Mun Sugar Daddy.

Tulevarikasleski

Mä en oo varma, et onko tää oikee saitti mun jutusta. Mut kirjoitan sen tänne.
Olen ollut tuollaisessa otsikon mukaisessa suhteessa yli viisi vuotta. Mies on 50 vuotta vanhempi ja mukava, komea ja kaikin puolin Ok. Vain tuo ikä ?
Mä olen kiertänyt hänen kanssaan kaikissa maanosissa, yli 80 maassa. Mä olen aina tykännyt matkustamisesta ja nyt olen sitä sitten voinut tehdä melki koko ajan. Ja asun hänen luonaan.
Seksiä ei harrastettu ekana vuotena, mutta sitten mä ajattelin, että se on jotenkin mun velvollisuus ja nyt sitten aina silloin, kun mä ehdotan:) Mulla on ollut hyvä isäsuhde lapsuudessa, mutta nyt musta alkaa tuntua, että onko tää oikein ? Miehen mielestä voin lähteä koska tahdon ja se on ok. mutta mä en enään halua luopua tästä turvallisesta elämästä. Ja nyt mä oon 24 vuotias nainen.

11

2139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kasvain

      Niinpä niin. Totuus tulee vastaan. Kävelee keittiöön joka aamu. Rahalla ei saa ihan kaikkea. Olet tosin menetetty tapaus. Teet sitten niin tai näin. Koskaan et tule tyytymään normaaliin perhe-elämään. Olet pois pilattu. Valintasi seurauksia et voi väistää. Sinusta ei koskaan ole äidiksi etkä koskaan opi todella rakastamaan ketään. Sinua auttaa vain yksi joka ainoana voi parantaa addiktioita. Kivutonta elämää et tule saamaan. Seuraukset on kannettava.? Kuka hän on. On yksi nimi ylitse kaiken, vain yksi nimi muuttumaton. Nimi josta laulan on Jeesus. Pelastaja.

      • kasvain

        Tuotko tullessasi, vietkö mennessäsi? "


    • Jakita

      Tottakai se on oikein..Rikkalla miehellä pitääkin olla nuori rakastajatar ja mielellään köyhilläkin.

    • Sunjuttu

      Elämä on valintoja täynnä eikä tuo sinun valintasi ole pahimmasta päästä. Tuo ystävyys ja rakkaus ovat niin mystisiä asioita, että ei niitä voi aina järjellä selittää, vaikka kuinka yrittäisi. Vapaasta tahdostasihan sinä tuon olet valinnut ja olet vapaa lähtemään milloin vain, niinkö ? Moni olisi kateellinen, vaikkakin tuo elämä voi olla taloudellisesti helppoa, miten vaikuttavat ympäristön paineet. Aina löytyy myös se ensimmäisen kiven heittäjä, niin kuin tuosta viestiketjusta ilmenee.
      Tuollainen "suhde " on yksityisoikeudellinen sopimusasia. Ja jos se kummallekin sopii, eikä sillä loukata toista osapuolta, niin sanoisin, siitä vaan. Ns. normaaleissa avo- ja avioliitoissa on paljon hankalampia tapauksia.

    • Rakkaudenammattilainen

      Tuo aloittajan aihe kuuluu sarjaan " kaapissa ja piilossa ". Mulla oli tuollainen vanhempi mies yli kymmenen vuotta. Ikäeroa 40v, ja risat. Eikä kaduta jälkeenpäin. Elämä oli tuon tapaamisen jälkeen järjestyksessä. Ja toisaalta tuollainen oppinut ja elämää kokenut vanha mies osasi suhtautua asioihin aivan toisella tavoin, kuin ikäiseni hemmot. Paljon riippuu tuosta "sugar daddystä", miten asiat menevät, mutta ainahan voi vaihtaa, jos ei miellytä. Nyt olen leski, jos en kovin rikas, mutta loppueläni toimeentulo on turvattu pienillä pääomasijoituksilla, jotka sain perinnöksi. Ja tietenkin, minulle rakennetun omakotitalon. Jatkan tällä hetkellä kesken jääneitä opintojani. Minusta tuntuu, että minulla on valtavasti takana elettyä elämää, mutta myös pitkälti edessä sitä elämätöntä. Ja uskovaisille ja kireäpipoisille tiedoksi, jos joudun helvettiin sen vuoksi, että uhrasin elämästäni muutaman vuoden ja tuotin monenlaista iloa ihmiselle, joka osasi sitä myös arvostaa, niin menen sitten.

      • Kysymysmerkki

        Miten tuollaiseen "sugar Daddy " suhteeseen ajauduttaan tai päästään ?


      • åoiuyh

        Ajaudutaan tai hakeudutaan, koska se on helppoa elämää, ei kouluja, ei opiskelua, ei vastuuta omasta elämästä. Huorakin joutuu tekemään duunia mutta tuollaisessa suhteessa kaiken saa lahjaksi.


      • Mäkinoon

        Niin saakin, vituttaako sua ?


      • Anonyymi

        Minulla on melko samanlainen suhde ollut jo yli 10 vuotta. Asun 38 vuotta vanhemman miehen luona. Tiedän, että ikäerostamme johtuen tulen jossakin vaiheessa jäämään yksin ja voin olla silloin jo liian vanha perustamaan ns. "oikeaa perhettä". Rikas, no kyllä hän on. Raha ei kuitenkaan ole ensimmäisenä ajatuksena mielessäni. Olen kaksi kertaa alkuaikoina lähtenyt hänen luotaan ja kuitenkin palannut. Haluan turvallista elämää, ilman mitään vaikeita ihmissuhdekoukeroita. Musiikki ja taide harrastuksena yhdistää meitä. Olen myös aloittanut opiskelun uudelleen miehen kehoituksesta. Ja seksi, ei minua ahdista miehen ikä. Ja toisaalta hän on sanonut, että voin hankkia sivusuhteen, jos haluan. En ole kuitenkaan niin tehnyt.


    • Finnlady

      Mä oon etsinyt tuollaista Sugar Daddyä noista nettijutuista, mutta yleensä ne ovat jostakin muualta kuin Suomesta.

    • Anonyymi

      Huoraaaa!

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe