Hämeenlinnan lähiöt

Mikä mahtaa olla Hämeenlinnan pahamaineisinta aluetta? Itse 15-v sitten muuttanut pois kaupungista, silloin oli Harakkamäki muistaakseni pahinta.. tainnut legendat olla jo autuaammilla hörpöttelymailla
Ilmoita


Aivan ylivoimaisesti pahin ja pahamaineisin alue on Hämeenlinnan Raatihuone jonne on pesiytynyt jonkinlainen äänekäs ja pahantahtoinen joukkio Kok/Sdp-Mafioosoja ja jotka on tehneet jonkintasoisen nurkanvaltauksen mainittuun kohteeseen!
Tosin viime aikoina on sielläkin tuuletettu oikein kunnolla ja eräs tunnettu riitaisa ja pahamaineinen Kok/Sdp-Mafiooso lennätettiin oikein *ovet paukkuen* liki suoraan *nuijanvarresta käräjäoikeuden kautta saattaen ja edelleen siitä pakkomuuton kautta kaupungin rajalle asti aina Tervakoskelle asti*!

Toinen pahamaineinen pesä on kaupunginjohtajien kommuuni myös Raatihuoneekadulla jossa on jokin näkymätön ja sitä kautta kantaaottamaton kaupunginjohtaja, tälläisessa tilanteessa missä tämäkin kaupunki on, kaipaisi jotain vastuun-tai kannanottoa asioihin myös ylimmältä kaupunginjohtajalta mutta eihän sitä missään näy, taruolento kun on.
Mikä on tälläisen kaupunginjohtajan toimenkuva jota ei näy,ei kuulu missään.....ollaan Hellsteenistä mitä mieltä vaan mutta hän sentään oli lähellä kaupungin asukasta!
1 VASTAUS:
Totta puhut Hallintoalamainen. Tämä Apuasaa ei ymmärtänyt sanomaasi, on varmaankin näitä Raatihuoneen porukkaa. Totta puhuit Helsteenistä. Tämä nykyinen Helsteenin seuraaja ei ole vielä herännyt edes talviuniltaan.
+Lisää kommentti
Yllätys että kävit tähänkin keskusteluun osalistumassa. Tiesitkö, että pakko-oireiseen häiriöön OCD on myös olemassa lääkitys. Toki terapiastakin on apua. Ajatuksen tasolla olevasta pakko-oireilusta kärsivä ja toistuvaa haittaa arkeensa ja elämäänsä aiheuttavaan sairauteen kannattaa hakea apua. Käyttäytymisterapian avulla saataisiin sinunkin ajatuksia ohjattua muualle näistä Hämeenlinnan poliitikoista. Tulisi uusia tuulia ajatusmaailmaasi
1 VASTAUS:
Kiitän asiallisesta ja mielenkiintoisesta vastauksesta. Samoin kiitos myös lääkinnällisistä ohjeista ja neuvoista jolla epäilemättä tarkoitat hyvää ja uskot kenties oikeasti että olen mainittujen harhojen alainen mutta voin kertoa etten ole!
Niin mieleni kuin sielunikin on terve, kiitos hyvän geeniperimäni, jopa työmoraalinikin on korkealla joka sekin on poikkeavaa nyky-yhteiskunnassa.
Ehkä olet jokin Eviran hyllyttämä valelääkäri ja olet löytänyt suojapaikan ja turvasataman Kok/Sdp:n trollaamon valepsyykkaajana?
Oli miten oli, kiitos kuitenkin kannanotostasi!
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hämeenlinnan lähiöt

Mikä mahtaa olla Hämeenlinnan pahamaineisinta aluetta? Itse 15-v sitten muuttanut pois kaupungista, silloin oli Harakkamäki muistaakseni pahinta.. tainnut legendat olla jo autuaammilla hörpöttelymailla

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta