Ajatusvaihto

Ajanviettoon

Kaipailisko kukaan seuraa ajanviettoon?

57

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirjoitellen

      Ehkä sun kandee täsmentää tarkoituksiasi että saat vastauksia. Aloitusviestisi jättää liian paljon varaa mielikuvitukselle eikä se ole kaikilla puhdas.

      • ajatustaon

        olisi kiva tietää millainen on puhdas mielikuvitus onko se sama kuin puhdas omatunto ja mikä se sitten on. Entä likainen omatunto tai likainen mielikuvitus. Miten ylipäätään tietää kenen tarkoitus on olla mitä milläkin hetkellä.
        Mutta muuten menee yksiin tarkentava kysymys poikii paljon enemmän vastauksia.
        Voi kysyä että lähetkö punkkaamaan minun kanssa kun olen se ja se asun siellä ja siellä. Taudeista vapaa testit tehty. No attached. Mitä vielä.

        Tai sitten en halua sinusta mitään vain lukea tekstiä, mitä parempi sen parempi. Olen täysin tuntematon ja pysynkin sellaisena. Kirjoitan takaisin jos kirjoitan. Saatan tykätä sinusta saatan olla tykkäämättä. Saatan hakea ystävää tai sitten en. Saatan kadota mutta ei voi tietää. Riippuu sinusta mikä sitten riiippuu minusta miten toimin, sitäkään ei pysty ennustamaan. Voin avata keskustelun mutta en vanno vastaavani, voin vain vannoa etten koskaan tiedä mitä olen tekemässä ja mitä menossa tekemään.
        Saatan olla hyvä tyyppi tai sitten en sekin riippuu vähän siitä ja tästä. Voit ehkä saada selville jotain minusta tai sitten et. Voi se riippuu vähän kaikesta ja siitä kuinka minä voin ja olen minäkin tiettyinä aikoina. Paistaako kuuu vai aurinko ja sataako lunta vai tuleeko maanjäristys. Huutaako naapurin lapset liikaa vai liian vähän. Voi myös olla että unohdan vain vastata.
        Meneekö pesukone rikki vai tuleeko lopputili töistä jos niitä on tai ei ole. Syökö karhu koirani tai kissani ja saanko toivuttua siitä vai en. Jos satun olemaan elossa voi olla ettei naapuri muista vastata sinulle sittenkään ei voi vannoa sitä kun en ole enää itse elossa.
        Nyt en ole enää varma olenko valmis ajautusvaihtoon vai ajatustenlukuun vai ihan vaan ajanviettoon vai niihin kaikkiin. Mene ja tiedä. Onko kukaan sitä vai tätä


      • Eivelvoitteita

        Aha. Omasta mielestäni asian olisi voinut kertoa parilla selkeäkielissellä rivillä: tahdon vain kirjoitella ja ehkä tavatakin joskus jos siltä tuntuu.


      • Älävelvoitatee
        Eivelvoitteita kirjoitti:

        Aha. Omasta mielestäni asian olisi voinut kertoa parilla selkeäkielissellä rivillä: tahdon vain kirjoitella ja ehkä tavatakin joskus jos siltä tuntuu.

        Vielä parempi on kertoa hakevansa vain kirjoittelukaveria. Ei muita turhia lupauksia. Ihan kuin niiden lupausten täyttäminen riippuisi siitä toisesta. Älkää sysätkö vastuuta muille omista teoistanne. Jos on aikomus tavata tavatkaa älkää asettako ehtoja mitkä ei edes perustu mihinkään vielä.
        Tässä se vika juuri on kuvitellaan että toisella on vastuu siitä mitä seuraavaksi tapahtuu. Kyllä se vastuu on aina itsellä. Pidetään siitä kiinni


      • Luki-luki

        Ei velvoitteita ei tarkoita että "älä velvoita tee" eli siis: älä velvoita, tee.


    • kesäjuhlat

      Kaustisilla on kohta kansanmusiikkijuhlat. Siellä varmaankin ihan kiva viettää aikaa. Kaipaisko joku fiksu daami kavaljeeria rinnalleen? Kaustisilla kuulemma oikein Elias Lönrotin kokoamaa kansanperinnettä, jota esittää Duo Pimperot.

      • Ahkera-L-i-a

        Kiwa nimi flikkojen duolla. Reippailta näyttivät naamakirjan kuvissa. Mukavaa olisi tutustua esityksiinsä, mutta olen liian kaukana ja vielä työssäkin lauantaina(kin).


      • kavaljeeriehdokas

        Harmillista. Hienoa, kun olet ahkera ihminen. Kaikki kunnioitukseni. Ahkeruus ja oikeudenmukaisuus luovat yhteiskuntamme hyvinvoinnin.


      • Eidaamiainesta

        Heh-heh, arjen pyörityksessä ei tule noin hienot jutut ekana eikä vielä tokanakaan mieloseen.


      • ymmärrän

        Kaikki eivät tanssia harrasta. Jotkut taas ylläpitävät luokkajakoa.


      • Luokaton

        Miten tuo liittyy ketjun aiheeseen?


      • että_siten

        Noh, jotkut vain ymmärtävät sanalla: daami, hienoa ja yläluokkaista naista.


      • Pöljää

        Kommentoin vastaukseksi "kavaljeeriehdokkaalle". Onko kavaljeerikin "hienoa ja yläluokkaista" ?


      • joidenkin_mielestä

        Jotkut ymmätävät senkin yhdenvertaiseksi daami-sanan kanssa.


      • Nytonnyteikäennen

        Niiin-niiin, mutta mitä tekemistä niillä on yläluokan eli siis luokkajaon kanssa?


      • kysy_sieltä

        Sanakirjan mukaan daamia pidetään yläluokkaisena naisena.


      • Luokitteleittekses

        Tanssiaiheissa esim. käytetään daamia ja kavaljeeria ihan yleisesti tanssivasta parista ilman ylä- ja / tai alaluokkiin jakoa.


      • olkoon_kuin_sanot

        www.suomisanakirja.fi/daami
        Sivistyssanakirja ei erottele tanssiaihetta pois.


      • Puujalkawitsi

        Well, "sivistyssanakirja" ei tanssikaan.


      • kukin_tavallaan

        Minusta on hyvä niinkuin Luokitteleittekses sanoo. Jotkut vain voivat esimerkiksi sivistysanakirjan innoittamina tehdä luokkajakoa.


      • Maalaisjärjellinen

        Niiih, ei kandee olla liian sivistynyt, saa pöljän maineen taviksien joukossa.


      • maltillista_vaurautta

        Aivan! Viisaiden ja ahkerien tavisten demokratia luonee tunnelämpimän yhteiskunnan, joka pärjännee kansakuntien joukossa.


      • Sarkasmiako

        Nyt multa meni sormi suuhun; en ossoo sannoo tuohon mittään.


      • seuraan_politiikkaa

        Eihän nyt toki, ei mitään sarkasmia. Yhteisten asioiden hoidon eli politiikan valtavirtausta tässä yritetään etsiä - huumorimielessä tietenkin. Toivottavasti ymmärrät huumoriani.


      • Asiatasioinavain

        Politiikasta ja politikoinnista tulee aika huono fiilis; aikuiset itseään viisaana pitävät ihmiset vähän isommalla 'hiekkalaatikolla' väittelemässä eipäs-juupas -leikkiä. Siksi tuntuu että asiota voisi hoitaa paljon paremmin ilman sitä potaskan jauhantaa.


      • ihmisoikeusjulistus

        Ai jaa, onhan niitä vielä kansakuntia, joissa on yksipuoluejärjestelmä. Usein niitä maita syytetään ihmisoikeuksien polkemisesta. Mutta turha niitä siitä on syyttää, jos kansalaiset siellä ovat kaikki samaa mieltä, eivätkä halua demokratiaa.


      • Avarru

        Diktatuuria en missään nimessä tarkoittanut.


      • kumpaakin_tarvitaan

        Noin yleisesti ottaen naisten ja miesten logiikassa on eroja, mutta kumpaakin tarvitaan.
        Esimerkiksi hankintapäätöksiä tehtäessä naiset usein vetoavat siihen, että naapurin rouvallakin on tällainen. Miehet taas lukevat sanomalehtiä ja seuraavat muutoinkin tilastoja, tehden sitten päätöksensä sen pohjalta.
        Ehkä suhtautumisessa politiikkaankin on eroja.


      • Oho-sesiitä

        En ole ikinä tahtonut mitään siksi, että naapurissakin on. Käsitykset, ajatukset ja suhtautuminen ovat erilaisia kaikilla ihmisillä kaikkiin elämän aiheisiin. Itse inhoan politikointia, pashkan jauhantaa ja oman joukon ideologiavirren veisuuta, joka ei suo veisaajalleen minkään laisia mahdollisuuksia tarkastella asioita muilta kanteilta.

        Ja entäs ne tyypit, jotka näilläkin sivustoilla huutelevat ja haukkuvat ihmisiä poliittisen vakaumuksen perusteella. Ikään kuin ihmisessä ei olisi mitään muuta puolta kuin se puolue, jota hän kannattaa. Joku vähällä siunattu määrittelee siis ihmisen sen mukaan, kenen 'virsiä' hän veisaa.

        Poliittiset päättäjät eivät koskaan tee hyviä päätöksiä, koska kompromissi ei ole sellainen. Jos päätöksiä tehdään sillä perusteella, että joka puolue voi olla tyytyväinen ettei menetä 'kasvojaan' ja äänestäjiään, niin päätöksillä ei ole mitään virkaa. Kuten monista asioista tavisten elämässä voi nähdäkin, niitä koetetaan parantaa mutta tulos on yleensä plus-miinus-nolla.


      • maa_tarvitsee_hallinnon

        Niinpä, kannataakin olla liikkuva äänestäjä, eikä sitoutua mihinkään. Ja näin moni onkin. Suomessa on äänioikeutettuja noin 4,4 miljoonaa kansalaista. Puolueisiin sitoutuneita on noin 0,26 miljoonaa eli vain 5,9 prosentia kansalaisista.
        Mikä on sitten monipuoluejärjestelmää parempi vaihtoehto?


      • Päättäjäpelletpuoliksi

        Viisaat, fiksut, järkevät, osaavat, tietävät ... ihmiset, jotka eivät politikoi vaan hoitavat vain asiat asioina eivätkä kärhämöi kaiken aikaa siitä kenen tapa / ideologia on paras. Politiikot ja kaikki aiheesta kiinnostuneet saavat pulista aivan rauhassa omiaan vaikka pyöreässä pehmeässä huoneessa, josta eivät pääse sottaamaan mitään aihetta.

        Harkimolla voisi olla hyvä yritys siihen suuntaan. Ehkä. Ainakin hänkin on kyllästynyt nykymenoon ja meininkiin siinä tasaisten tattipäitten joukossa joka ns. tekee töitään Arkadian mäellä. Miksi helkutissa puolueet saavat vielä hirveän isoja tukiakin verovaroista? Keräisivät kannajiltaan ...


      • protestilaulun_paikka

        Olen samaa mieltä siitä, että 100 kansanedustajaa riittäisi nykyisen 200 sijaan. Pienentäisivät valiokuntien kokoja. Ja sama kansanedustaja vois olla nykyistä useammassa valiokunnassa.

        Poliitikoiden tulee kestää kritiikkiä tavallista kansalaista enemmän. Kunhan ei henkilökohtaisesti mennä liiallisuuksiin. Pyöreä huonekin vois olla hyvä. Eivät pääse nurkkiin asioitaan tekemään.

        Aika näyttää kuinka Harkimon yritys etenee. Nuoria siinä yritetään saada mukaan politiikkaan.

        Eduskuntahan on kuin Suomen kansa pienoiskoossa. Eduskunnan enemmistön päätöksellä ovat päättäneet puoluetuista.


      • Perustehtäväontuu

        Se on väärin että saavat päättää omistaan, myös palkoistaan. Eihän kukaan muukaan saa ja jos ne ovat kerran "Suomen kansa pienoiskoossa" niin niitten pitää myös toimia kuin kansankin.


      • että_näin

        Useat kansanedustajat väittävät, että eivät he voi vaikuttaa palkkioihinsa, koska on kolmijäseninen, lakisääteinen palkkiotoimikunta, joka kansainvälisiä vertailuja tehden määrittää palkkiot. Noh, kansanedustajathan tämän lain ovat säätäneet. Lisäksi kansanedustajat päättävät myös rahoituksesta hyväksyessään loppuvuodesta seuraavan vuoden budjetin.

        Puolueet voisivat eduskuntavaalikampanjoissaan ottaa kantaa kansanedustajien palkkioiden suuruuteen. Kansa voisi tällä tavalla osallistua palkkioiden määritykseen.

        PS Kansanedustajien kohdalla puhutaan palkkioista, eikä palkoista, koska kysymyksessä on määräaikainen luottamustoimi.


      • Maalaisjärjellinen

        Ihan sama juttu, palkkio on palkka tai toisinpäin.


    • Harmittavaista

      Olisihan kiva joskus vaihtaa ajatuksia jonkun muun kanssa kuin oman peilikuvansa.
      Sen mietteet tuntee jo liiankin hyvin.

      • Harmithiiteen

        Mikä sinua sitten estää? Alat vain vaihtelemaan.


      • Harmittavaista

        Jurous estää. Ei minua, mutta niitä, joiden kanssa yritän saada juttua syntymään.
        Olen suomalainen, puhelias, ystävällinen, hymyilevä.
        Harvoin vaan tuntuu löytyvän toista samanlaista.
        Yritetty on ja edelleen aion yrittää.
        Älä siis pelästy, jos joskus sanon sinulle muutaman sanan :)


      • Maailmakuihtuu
        Harmittavaista kirjoitti:

        Jurous estää. Ei minua, mutta niitä, joiden kanssa yritän saada juttua syntymään.
        Olen suomalainen, puhelias, ystävällinen, hymyilevä.
        Harvoin vaan tuntuu löytyvän toista samanlaista.
        Yritetty on ja edelleen aion yrittää.
        Älä siis pelästy, jos joskus sanon sinulle muutaman sanan :)

        Nyt en ymmrrä. Ensisijaisesti pitää pelätä. Ei, ei voi sanoa kenellekkään mitään olet potentiaalinen huijari, varas, outo, ahdistelija, jopa sarjamurhaaja. Se on outoa jos joku alkaa puhumaan, pitää olla hiljaa korkeintaan nyökätä tai vetää hiukan silmiä sivuun.
        Et ole suomalainen jos puhut, hymyily on vähintään epäilyttävää.
        Nainen puhuu mies on hiljaa. EI varmasti löydy.
        Ei kannata yrittää kannattaa lopettaa.
        Jos joku ei pelästy hän ei ole tästä maailmasta.


      • Lienensittenhumanoidi

        En tietenkään pelästy, luultavasti ehdin sanoa sinulle ensin jotakin. En ole mikään sellainen töötti jota tuo edellinen kuvaa, vähintäänkin hymyilen ja katson kohti jos mitään sanomisen aihetta ei ole. Hymystä ja katseesta on kuitenkin helppo alkaa ...


      • minunmielipide
        Lienensittenhumanoidi kirjoitti:

        En tietenkään pelästy, luultavasti ehdin sanoa sinulle ensin jotakin. En ole mikään sellainen töötti jota tuo edellinen kuvaa, vähintäänkin hymyilen ja katson kohti jos mitään sanomisen aihetta ei ole. Hymystä ja katseesta on kuitenkin helppo alkaa ...

        Todellakin hymystä ja katseesta kaikki kaunis alkaa, katse suoraan silmiin ja hymyhuulille hyvä tulee.


      • Tasaneikäyonnenlahjat

        Vaikka ei nyt mitään kaunista alkaisikaan, niin kyllä juttu menee niin, että saat takaisin tasan sitä samaa mitä itse annat: hymyile ja ole ystävällinen niin sullekin ollaan. Kaikki tyypit eivät tietenkään ole ystävällisiä, mutta heidät voi ohittaa ja antaa olla.


      • minunmielipide
        Tasaneikäyonnenlahjat kirjoitti:

        Vaikka ei nyt mitään kaunista alkaisikaan, niin kyllä juttu menee niin, että saat takaisin tasan sitä samaa mitä itse annat: hymyile ja ole ystävällinen niin sullekin ollaan. Kaikki tyypit eivät tietenkään ole ystävällisiä, mutta heidät voi ohittaa ja antaa olla.

        Juuri näin töykeys ja epä-ystävällisyys kannattaa jättää huomioimatta, se vanha sanonta pitää paikkansa, niin metsä vastaa kuin sinne huutaa.


    • harrastuksia

      Miksipäs ei. Ulkoilua, ruokailua ja ehkä tansseissa käyntiäkin. Missä olis kesällä kiva tanssipaikka. Yksin ei sinne viitsi mennä.

    • tottakai

      Juu, naista kaivataan

      • Painvv34

        Rahalla saa


    • leimikaka

      Murhafestivaaleilta saattaa löytyä kiintoisaa seuraa. murhafestivaali.fi

    • kiinnostunut_

      Minkälaista seuraa olis tarjolla?

      • Liekölupsakka

        Aloitusviestin perusteella ainakin lyhytsanaista. Jos ekaan kommenttiin vastaaja on aloittaja, niin vieäntää ja kieäntää asioita kuin paraskin savolainen.


      • kientääjavientää

        Savolaiset ovat lupsakkaa väkeä.


      • toimeenontultu
        kientääjavientää kirjoitti:

        Savolaiset ovat lupsakkaa väkeä.

        Totta puhut!


      • Eikiwa-ainakaan

        Mutta eikö jutun pointti ole se, onko aloittaja savolainen. Miksi hän ei vastaa kysyjälle?


      • en_tiedä
        Eikiwa-ainakaan kirjoitti:

        Mutta eikö jutun pointti ole se, onko aloittaja savolainen. Miksi hän ei vastaa kysyjälle?

        Älä minulta kysy.


    • aikaa_vietellessä

      Kuluishan aika rattoisammin hyvässä seurassa.

      • Pahoittelen

        Hyvää seuraa kantsii ehkä kuitenkin hakea jostain muualta kuin täältä.


      • kerroppa-

        No, mistä?


      • Reaalielämästä

        Sieltä missä ihmiset liikkuvat ja ovat työssä ja varsinkin vapaa-ajalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      526
      2671
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1733
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      58
      1099
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe