Häivelentokoneet ovat turhia

Pelkkiä rahan tuhlareita

https://tekniikanmaailma.fi/haivelentokoneiden-tappaja-venajan-seuraavan-sukupolven-havittajissa-voidaan-kayttaa-radio-fotonisia-tutkia/?shared=867660-3717bda5-500
Ilmoita


Jos Venäjä saisi nyt ensin ilmaan edes tämän sukupolven koneita ennen kun aletaan niistä seuraavista murehtimaan.
2
Ilmoita
Hyökkääjä harvoin voi käyttää tutkaansa syvällä vieraalla maalla. Jos käyttää, saa ARM ohjuksen perseeseensä. Kaukana rajan takana oleva tutka-asema tai tutkalentokone ei jatkossakaan näe kovin hyvin hyökkääjää vastaan odottamattomalta tilapäiskentältä lähtevää häivekonetta, jonka omaa tutkaa ei ole käynnistetty.

Tosin ilman häiveteknologiaa olevaa konettakin on vihollisen vaikea havaita, jos sellainen ponnahtaa hyökkääjää vastaan odottamattomasta paikasta elektronisella häirinnällä suojattuna.
Ilmoita
Suomeen hankitaan JAS-Gripenit
3 VASTAUSTA:
Super Hornetin Block-3 versiossa olisi 50% häiveominaisuus. Näkyy vasta puolta lähempänä tutkassa ja silloinkin puolta pienempänä kohteena.
SV13_AOJ kirjoitti:
Super Hornetin Block-3 versiossa olisi 50% häiveominaisuus. Näkyy vasta puolta lähempänä tutkassa ja silloinkin puolta pienempänä kohteena.
Puolta pienempänä kuin mikä? Mikä ihmeen "50% häiveominaisuus"? Kuvitteletko 100%:n häiveominaisuuden olevan olemassa? Mistä sinä tällaisia lukuja vetelet?
Keskeneräinen ja alivoimainen halpishävittäjä kehitysmaiden tarpeisiin, josta tänä päivänä vain pari hassua lentokelpoista prototyyppiä ja jolla vain kaksi käyttäjää (Ruotsi ja Brasilia). Hyvä, jos 2040-luvulla saataisiin ensimmäiset koneet toimitettua (Hornet poistuu käytöstä 2030 mennessä) ja vanhenee heti seuraavalla vuosikymmenellä!

Näyttää ensivilauksella halvalta, mutta todnäk osoittautuu kalliimmaksi vaihtoehdoksi. Meillä ei ole varaa ostaa halvinta!
+Lisää kommentti
Miehittämättömät ilma-alukset taistelussa
http://www.doria.fi/handle/10024/160365
Ilmoita
Häivelentokoneiden taustaa kannattaa lukea kirjasta Arttu Käyhkö: Mustat projektit.... löytyy koko historia....."toivottomiin timantteihin" saakka.... ja koneiden kehityksestä...
Aika monesta kirjastosta löytyy!
Ilmoita
Venäjän trollit ei vaikuta hävittäjien hankintaan.

ps. 6 sukupolven koneet tulee sitten kun jenkit tekevät korvaajan f-22 ja f-35 koneille. Eli n.60 vuoden kuluttua.
Silloin, jos Venäjä on edelleen olemassa, he saavat ehkä 4.5 sukupolven koneen valmiiksi.

Ei huolta ryssän koneista....hiphip hurray!
Ilmoita
Tällä hetkellä F-35 vs 4. sukupolven koneet on ylivoima 20:1 häive-35:n eduksi. Maakohteita vastaan toimittaessa etu on vielä suurempi.

-Ei ihme että tiltut ovat kauhuissaan tulevasta suorituskyvystä!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta