Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SUSI KOKEMÄELLÄ

lapsetpelkäää

POliisin tiedotteessa näkyi että sui tavattu Kokemäellä pihapiiŕisä??? Olisi ollut fiksua ilmoittaa että missä päin Kokemäkeä?????? Tuollaisella poliisin tiedotteella ei ole mitään merkitystä ???? MIKSI POLIISI SÂLAILEE?????????

25

1047

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ammusekyttä

      Susi, miksi sitä ei voi nukuttaa ja vaan viedä pois.... Miksi pitää tappaa, ihmisen takia? Koska joku vitun poliisi niin sanoo, ja täällä jo joku hysterisoi.. Missä päin se on apua.... Uskotte kaikkea mitä noi paskalehdet kirjoittaa, toki susi murisee ja näyttää hampaita ihmisille, kun se pelkää ihmistä. Säälittävää touhua, yksi kauneinpia eläimiä suomessa.

    • Ammusekyttä

      No vittu soita ja kysy poliisilta jos kersat pelkää laita patterin väliin ilman leluja piiloon ja äkkiä, turhaa hysteriaa.

    • vaiolikokauvatsa

      Luki vaan Ylen jutussakin että "melko tiheästi asutulla maaseutumaisella alueella", mikäs semmoinen on, 90% Kokemäestä varmaan?

    • ihme.hysteriaa

      Ap entä sitten. Liikkuhaan ihmisten pihoilla tappajakoiriakin. Jos turvallisuutta ajatellaan, ne tulisi ampua eikä joku susi. Koirat saavat ihan vapaasti purra vaikka lapsia kasvoihin, eikä niitä silti ammuta.

    • pellemikäpelle

      Lukiko siinä sudessa että minä irvistelin. Mistä helvetistä kytät tietää mikä susi se oli, varo nyt ettet polliisi ammu itseäsi jalkaan tai edellä kävelevän perseeseen. Yhdyn nimimerkin ammusekyttä mielipiteeseen, että sen voisi nukuttaa ja viedä pois ihmisten ilmoilta muualle jolkottamaan. Viaton luontokappale.

    • ilmoitusvlvollisuus

      Olisi ollut poliisilta fiksuâ tiedottaa missä päin se susi liikkuu. Oletteko lukeneet poliisin tiedotteen 12.7'??? On tosi tyhmää pelotélla ihmisiä sanomalla että Kokemäéllä liikkuu. Kertokaa nyt herran tähden missä päin on nähty?????! Ihme salailua!!! Kokémäki on išo paikka!!

    • Monalis4

      Kankaantaustalla.

    • nyky_manse
    • järjetöntätouhua

      Meinavat tappaa suden. Miksei nukuteta ja viedä jonnekin muualle?

      https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/susijahti-käynnissä-kokemäellä-–-pihapiiriin-tullut-susi-uhitteli-ihmisille-ja-yritti-hyökätä-koiran-kimppuun/ar-AAzYjlQ?li=BBr5KbI&ocid=mailsignout

      • Nukutuspiikki

        Susi pitää tietysti raadella. Niinhän nekin tekevät metsästyskoirille ja lampaille. Samalla susifiilit voisi kaikki nukuttaa ja toimittaa kainuun korpeen ihailemaan irvisteleviä karvaturreja, Silloin olisimme kaikki tyytyväisiä.


      • PedotKorpeen

        No mitä hiton järkee siinä on? Osaa se tulla takasin hetken päästä kuitenkin. Tai sitten ne pitää viedä jonnekin lappiin tai itärajalle että kestää matka vähän pidempään. Ja aina tulee uusia susia samoille huudeille joten se roudaaminen olis loputonta. Kuula kalloon, jos ei kerran osaa ihmistä pelätä. Eli siinä sudessa ON joku vika, jos tulee ihmisen lähelle, joten pois päiviltä ennen kun sattuu vahinko. Tai se mikään vahinko ole - susi tappaa ihan tarkotuksella ja syödäkseen.


      • tämäontotuus
        PedotKorpeen kirjoitti:

        No mitä hiton järkee siinä on? Osaa se tulla takasin hetken päästä kuitenkin. Tai sitten ne pitää viedä jonnekin lappiin tai itärajalle että kestää matka vähän pidempään. Ja aina tulee uusia susia samoille huudeille joten se roudaaminen olis loputonta. Kuula kalloon, jos ei kerran osaa ihmistä pelätä. Eli siinä sudessa ON joku vika, jos tulee ihmisen lähelle, joten pois päiviltä ennen kun sattuu vahinko. Tai se mikään vahinko ole - susi tappaa ihan tarkotuksella ja syödäkseen.

        Ei pidä paikkaansa. Susia ja karhuja on tuotu etelän maille EU:n määräyksestä. Suomessa nääs pitää olla villieläimiä myös etelä- ja länsiosissa.


    • kettu se oli

    • Jajokiristeilyristeelle

      Susi hakee pimppiä,jos ei oo naaras sutta niin koirakin käy.

      • asillisuutta

        SAIRASTA SINULTA???


      • Lueeeshiukan

        Et ole ilmeisesti perillä eläinten käyttäytymisestä,olet siis tyhmä.


    • gh7jjk

      Susi kaunis???? Mun mielestä se on harvinaisen ruma!!!

      • susisyölihaa

        Ei tuommoinen luikku, harmahtava koiraeläin nyt tosiaan silmiä hivelevän kauniilta näytä. Ei petoeläinten tarvitse näyttää kauniilta muutenkaan.


      • Rumakarvatonapina

        Ilmankos me ihmiset ollaanki nii rumia :D


    • Nuuskasäkki

      No wow...

    • milijoonasutta

      Koko itäsuomi nauraa sulle,hehe

    • 6778

      Valokaa kalhua se tulee kokemäkkee kohti kankaapäästä.

    • susikuuluuluontoon

      Susia on Suomessa vähemmän kuin Ferrareja rekisterissä. Alle 200kpl. Hyvä että sekaan sovitaan. Karhuja on muuten tuhat ja ilveksiä 2000kappaletta. Muistaahan kaikki sen kun Susi viimeksi luonnossa susi puri ihmistä. Se oli siis vuonna 1890. Montako sataa tapausta on vuodessa joissa koira puree ihmistä tai jopa tappaa?

    • Ketutytö

      Saatiinko susi lopetettua ?

      • jlkkkkaaah

        Sitä sutta olis voinu lyödä kolpakolla ottaan!!!!!
        HiiHaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe