Ravintolassa puukotus

EtnisyysMyös

Joensuussa ravintolassa tapahtunut puukotus. Tuntomerkit on vain millaisiin vaatteisiin oli puukottajat pukeutuneet. Mikä on kansallisuus??

137

10451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jontikka

      Niinpä.Yleensä näin jos ei kansallisuutta kerrota kyse on näistä meidän rikastuttajista.Jos tälläkin kertaa paljastuu että asia on näin niin mielestäni se on rasismia.ollaan aika syvällä mädätyksessä .

    • Punatulkku22

      Missähän tapahtui. Tuskin Koivurastissa.

      • 6-tie

        Ravintola Ilona, mainittiin.


    • Tavan_tallaaja

      Poliisi antoi tuntomerkit yökerho Ilonassa iskeneistä epäillyistä, varsin tarkat kuvaukset vaatteista, minkä väristä paitaa yms. Ihan sattumalta varmaan jäi epäiltyjen ihonväri mainitsematta. Ei voi jäädä huomaamatta onko tyyppi valkoinen, musta tai siltä väliltä jos paidan väri ym. on tiedossa. Olisi erittäin tärkeä tieto, varsinkin jos käy ilmi että ovat matuja jotka terrorisoivat kunnes jäävät kiinni. Siitä päätellen ettei tietoa annettu, pidän todennäköisempänä etteivät ole valkoisia.

      • Sattuuks-suhun-nyt

        Ihan olivat valkoisia. Veetuttaako nyt? Toivottavasti.


    • slkghh

      Normi kotinistien puukkohipalta kuulostaa.

      • Karjalainen_uutisoi

        Suurella todennäköisyydellä juuri noin, sillä allahuita ei ole tällä kertaa huudeltu.
        =
        Kauppakadulla sijaitsevassa ravintolassa Joensuussa, uhrien vammat ovat vakavia

        Poliisi: Puukotus tapahtui Kauppakadulla sijaitsevassa ravintolassa Joensuussa, uhrien vammat ovat vakavia
        Joensuun keskustassa Kauppakadulla sijaitsevassa ravintolassa on puukotettu kolmea ihmistä.

        Poliisi sai ilmoituksen tapahtuneesta torstain ja perjantain välisenä yönä kello 2.10. Puukotetut on kuljetettu sairaalaan.

        - Kaikkien vammat ovat vakavia, Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin kello 6:n aikoihin.

        Poliisilla ei ole vielä tässä vaiheessa tietoa, tunsivatko uhrit ja epäillyt toisensa. Tekovälineestä tiedetään tällä hetkellä vain se, että kyseessä on teräase.

        Poliisi etsii tekoon liittyen kahta henkilöä, jotka pakenivat paikalta. Molemmat ovat noin 175-180 senttimetriä pitkiä. Toinen heistä on hoikka ja siilitukkainen, ja päällään hänellä valkoinen t-paita, farkkushortsit ja tennarit.

        - Toinen henkilö on vähän tukevampi, ja hänellä on vihreä kauluspaita, lippalakki, tummat polvipituiset housut ja tennarit, poliisi kertoo.

        Jos sinulla on havaintoja tuntomerkkeihin sopivista miehistä, soita hätänumeroon 112, poliisi ohjeistaa.

        Toistaiseksi poliisille ei ole sadellut havaintoja miehistä, tilannekeskuksesta kerrotaan. Poliisi etsii miehiä parasta aikaa.


      • Kiinni

        Poliisilla on kaksi epäiltyä Joensuussa viime yönä tapahtuneeseen puukotukseen. Epäiltyinä ovat joensuulaiset Roni Patrik Christian Svahn, syntynyt 1997 sekä Jon Alexander Susilehto, syntynyt 1998.

        Poliisi pitää miehiä vaarallisina. Heitä ei pidä yrittää ottaa itse kiinni. Poliisi pyytää vihjeitä miesten olinpaikoista tutkijan puhelinnumeroon 029 545 6461. Mikäli taas tiedät miesten olinpaikan, pyydetään asia ilmoittamaan välittömästi hätäkeskukseen numeroon 112.

        Molempia miehiä epäillään kolmesta tapon yrityksestä. Miesten kuvat liitteenä.


    • kfokfksdgdfgf

      Vaatetus kuulostaa kyllä ihan kotoperäiseltä, olisiko rokkivieraita.

      • LinnaaTiedossa

        Paikallisia pellejä olivat.


    • puukkohippa-rock

      Hyvin alkaa ilosaari-rock! Taitaa tulla täysi katastrofi ja kaaos koko viikonlopusta. Saa nähdä mitä vielä tapahtuu.

    • Glämäri

      Olivatpa keitä tahansa toivottavasti saavat pian kiinni ja putkaan. Sen puoleen olisi ihan hyvä mainita tuo ihonväri tuntomerkkien yhteydessä, kun on kumminkin aika olennainen tieto. Ei luulisi ketään haittaavan moinen tieto, kun olemmehan me niin kansainvälinen ja kultturelli maa ainakin olevinamme.

    • SelvätSävelet_

      Jos kyseessä ovat kantasuomalaiset/vaaleaihoiset, niin silloin kyllä mainitaan erityisesti näistä tuntomerkeistä. Kun ne jätetään mainitsematta ei tarvitse paljoa päättelykykyä.

      • higkll

        Sinä kyllä tarvitsisit vähän enemmän sitä päättelykykyä.


    • Turkinhihhhaan

      Mikä vitun järki ottaa puukko mukaan yöhön?

      Saatanan sekopäät!

      • NistitMonttuun

        Eipä näitä kannata kiinni ottaa, riittää kun osuu.


    • toipumista

      ei hätää kilisyttäkää avaimia. kääntäkää molemmat posket. olkaa kiitollisia kulttuuri saapunut joensuuhun. toivottavasti uhrit pelastuvat.

      • Åälhhkkk

        Nyt oli kyllä ihan monen polven joensuulaista kulttuuria, toivottavasti pysyvät siellä.


    • vaarallistamenoa

      ilosaari rokki alkaa. tekijät saatava kiinni. jos tekijät olis olleet kanta suomalaisia känniläisiä, tuskin olis kyenneet pakoon. miksi tuntomerkeissä ei kerrottu kansallisuutta. kantasuomalaisia ei mainittu. siitä voi tietää keitä tekijät oli.

      • jokuaa

        kuvittele yli 5 miljoonaan maidolla täytettyä vesilasia ja muutama tuhat colalla täytettyä vesilasia ,miljoonien maitolasien seassa, maidonko on vaikeampi piiloutua?


      • jokkantii
        jokuaa kirjoitti:

        kuvittele yli 5 miljoonaan maidolla täytettyä vesilasia ja muutama tuhat colalla täytettyä vesilasia ,miljoonien maitolasien seassa, maidonko on vaikeampi piiloutua?

        Järkyttävää on tämä rasismin määrä suomessa, sieltä se perussuomaisuus nousee jotta päästään riehumaan eduskuntaankin.


    • Taimullaheja

      Oisko ryssiä? Tai virolaisia raksaukkoja..tai sitten ihan kotimaisia nistihörhöjä Tai vokkidiskoilijoita. Tai isis ...jaa a.

    • kansallisuusesiin

      vaatetuksen perusteella ei ole kulma housu kansallispuku heimoa. vakavissa rikoksissa kaikki tuntomerkit on ilmoitettava. miksi kansallisuus salataan.miksi kantasuomalaisen kansallisuuden saa julkistaa. muualta tunkeneiden kansallisuus salataan.

    • Radio_Rex_uutisoi

      Poliisi: yksi puukotetuista ravintolan vahtimestari
      Poliisille tuli tieto to-pe -välisenä yönä, että Joensuun keskustassa sijaitsevassa ravintola Ilonassa oli puukotettu useita henkilöitä.

      Poliisin mennessä paikalle, heille selvisi, että ravintolassa oli tapahtunut välikohtaus, jonka yhteydessä ainakin kolmea henkilöä on puukotettu. Yksi näistä uhreista oli tilanteeseen väliin mennyt ravintolan vahtimestari. Kaikkien uhrien vammat ovat erittäin vakavat.

      Tekijöitä on kaksi ja he ehtivät paeta paikalta Joensuun Ruutukaavalta juosten etelään päin.

      Molemmat paenneet ovat noin 175-180 senttimetriä pitkiä. Toinen etsityistä henkilöistä on hoikka ja hänellä on siilitukka. Hänellä oli yllään valkoinen t-paita, farkkushortsit ja tennarit.

      Toinen paikalta paenneista on ruumiinrakenteeltaan hieman tukevampi. Hänellä oli yllään vihreä kauluspaita, lippalakki, tummat polvipituiset housut ja tennarit.

      Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tapahtumapaikalta. Tapahtumaan liittyen uhreja saattaa olla myös enemmän kuin polisilla tällä hetkessä on tiedossa, joten pyydämme myös heitä ilmoittautumaan poliisille mahdollisimman pian.

      Koska esitutkinta on vasta alussa, niin poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

      Kaikki tiedot ja havainnot asiasta pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisille puh. 0295 456 461.

    • kansallisuus.esiin

      vaattet kun vaihtaa tekijät pääsee, kuin koira veräjästä. miksei tiedoteta mahdollisesta etnisyydestä. kantasuomalaisuutta ei mainittu, suojellaanko etnisiä tekijöitä. vakavissa rikoksissa kaikki tuntomerkit mainittava. miksi rikoksen tekijöitä suojellaan..........tärkeimmät tuntomerkit mainitsematta.......

      • TeiniJonneJoraaJou

        Ei ole tässäkään mitään salaliittoateorioita rauhoitu hyvä mies


    • söhjkkkkl

      Vaatetus ei ihan kuulosta etnojen vaatteilta.

    • GGRS

      Missä tori poliisit? Se kaljupää mikä tv:ssä esiintyy on kova jätkä. Silloin kun tilanne on päällä ja poliisia tarvittaisiin ei kuulu eikä näy missään. Kännin ottaneita pimpsejä nostelevat ylös kaduilta se on heidän suurin juttu poliisi tv:ssä. Miksi ravintoloissa ei ole metallinpaljastimia ovilla? Joku tuntee varmasti kyseiset heput varmasti.

    • eituulöytyy

      on se ihme...mitä merkitystä on pyytää apuja poliisin keneltäkään kun ei kerrota kunnollisia tuntomerkkejä. ei hyödytä tietää minkä värinen paita on ollu, vai pitäiskö jokaisesta valkoista paitaa pitävästä ilmoittaa...ihonväri täytyy tietysti kertoa tai olla pyytämättä mitään apuja. kyllä on idioottihommaks menny tää touhu jo aikaa sit...järkee pitäs saada käyttää...

    • däd

      Oliskohan nämäkin teot jääneet tekemättä jos ei olisi näitä aamuun saakka avoimena olevia viihdekeskuksia eli juottoloita jonne sitten kerääntyy tappelemaan juuri se älyvapaa porukka joille oikea osoite etenkin yöaikaan olisi lukkojen takana.

    • poliisillelisätöitä

      Varmasti moni on huomannut,että kun ravintoloiden aukioloaikoja jatkettiin lähes aamuun asti typerällä päätöksellä,niin jo ennakkoon poliisien epäilemä väkivaltaisuus on lisääntynyt pikkutunneilla. Minkä helkkarin takia niiden pitää olla auki niin pitkään,koska työssäkäyvä kansa ei ainakaan ole niissä ryyppäämässä,vaan ravintoloista tulee epämääräisten porukoiden kokoontumispaikkoja.

      • Työssäkäyvä

        Työssäkäyvä kansa ei käy yökerhoissa??? 😂😂😂😂😂


      • näin.on

        Asiaan löytyy monta syytä: rahan ahneet ravintolayrittäjät, idiootti asiakkaat ja melkein samanlaiset päättäjät jotka antavat luvat ko. toimintaan.


      • Ymmärtääkseni_näin
        Työssäkäyvä kirjoitti:

        Työssäkäyvä kansa ei käy yökerhoissa??? 😂😂😂😂😂

        Harvermmin se kansanosa istuu aamuyöllä yökerhoissa, joiden on oltava töissä klo 7.


      • fdsk
        Ymmärtääkseni_näin kirjoitti:

        Harvermmin se kansanosa istuu aamuyöllä yökerhoissa, joiden on oltava töissä klo 7.

        Kesälomalla ehtii istumaan yökerhossa vaikka tiistaiaamuna. Jos on vuorotöissä niin ei tarvitse lomaakaan.


      • KirjastoMies

        Miksi haluat kuluttaa aikaasi haisevassa, meluisassa juottolassa?


    • 23vTuulikaappissa

      Voimia ja rukoukset kaikille uhreille etenkin portsarille joka työnsäpuolesta joutuu ilman kunnon varusteita ottamaan puukkua kehoon, on se perkele että näillä markettien vartija söpöläispojuilla saa olla teleskooppipamput mut se paikka missä niitä oikeasti tarvitaan on iltaravintolat... poket ja jv firmat joku adressi nyt pikkuhiljaa äkkiä..

    • kaapusia

      Miksi ei mainita ihon väriä.onko mikä.jos olisi punakka.niin olisi varmasti mainittu. mutta ku on savunahka.niin ei mainita.vaan vaateitein väri on niistä mainittu.pitäisi aina olla ihon väri

      • ElämäAntaaJaElämäOttaa

        No niin persuhullu menee nyt nukkumaan ja rauhoittuu


    • Odotellaan

      Rauhoittukaa, kyllä puukottajien kansallisuus selviää tänään tällä palstalla. Riehutaan sitten lisää, jos se on tarpeellista! JOS,kyseessä on allahu akbar-puukotus, niin pojat pääsevät täyshoitoon, ja oikeudenkäynti kestää vuosia, ja puolustusasianajajat tienaavat satoja tunhansia euroja. Ainakin Gummeruksen Kalle osaa venyttää, ja taksamittari nakuttaa.
      Toivotaan että he ovat tavallisia suomalaisia. Vain ottaneet hieman kemikaaleja ja mieleen on juolahtanut tuo puukotusidea. Se tulisi halvemmaksi.

      • väritön.ale

        Aivan, oikea päätelmä :)


      • Iltiksentoimittaja

        Palstahullu haluaa tietää kaiken NYT:D

        Silloin on paha sanoa mitään vastaan, kun palstapersut mölyävät minkä peräkammaristaan ehtivät:D


    • OlivatkoTaas

      Minkä maalaisia puukottajat olivat? Suomalaisilla ei tapana osallistua tällaisiin raukkamaisiin joukkopuukotuksiin..

      • Rklbvchh

        Silti olivat suomalaisia, eikä ole mitenkään tavatonta.


    • Karjalaisesta

      Poliisi etsii parhaillaan kahta tekijää Joensuun seudulta epäiltynä viihderavintola Ilonan viimeöisestä puukotuksesta. Tekijät ovat poliisin mukaan noin 20-30 -vuotiaita, kantasuomalaisia, suomea puhuvia miehiä.

      Kello kymmenen aikaan perjantaiaamuna poliisilla ei ole tietoa teon motiivista tai siitä syyllistyivätkö molemmat etsityt tekijät varsinaiseen puukotukseen.

      - Puukotustilanne oli saanut alkunsa ravintolan tupakkahuoneesta. Viimeisenä osuman puukosta oli saanut ravintolan vahtimestari yrittäessään estää tekijöitä poistumasta ravintolasta, tutkinnanjohtaja Johanna Halttunen kertoo.

      Poliisi on saanut runsaasti havaintoja tekijöistä ja lisäksi poliisilla on käytössään valvontakameran kuvia. Poliisi ei kuitenkaan toistaiseksi ole tavoittanut epäiltyjä tekijöitä.

    • Nimimerkkimerkki

      Nyt olikin jo uutisoitu, että kantasuomalaisia. Eli varmaan joku keskinäinen välienselvittely eikä satunnaisia uhreja, ainakin näin vois (onneksi) olettaa.

    • minäkörasisti

      "Tekijät ovat poliisin mukaan noin 20-30 -vuotiaita, kantasuomalaisia, suomea puhuvia miehiä."
      Kyllä nyt kyrsii, meni hyvä nostatus hukkaan. Ikinä onnistu mikään. :(

    • Urpoqwe

      Ihonväristä viis. Eihän tuossa edes mainita sukupuolta! Se vasta onkin rasismia! Kyllä minä nyt mieleni pahoitin! Ei voi vittu olla huomaamatta, olivatko miehiä vai naisia!

      Todnäk kuitenkin suomalaisia urpoja tai urpottaria. Missä on SoO sillon kun tarvitaan? Imppaamassa viimestä erikeeperiä puiton nurkassa?

      • Urpoasdf

        No nyt oli jo sukupuolikin selvä. Hidas kirjotus, sori. Mieleni pahoitin silti, kun ei kerrottu. Ja voimia uhreille/omaisille (ei sarkasmia tässä).


    • Gmcc

      Eiköhän nuo oo ihan sisäsiittoisia kaupunkilaisia kahjoja.

    • Tuttujaovella

      Kukahan tää portsari oli jota puukotettiin ??

      • Elluhalloyb

        Varmaan musta kun sen ihonväriä ei mainittu ;)


      • aatu022
        Elluhalloyb kirjoitti:

        Varmaan musta kun sen ihonväriä ei mainittu ;)

        Ei mitään tekemistä tämän jutu kanssa eikä rasismin, mutta näin aamulla somalin poliisina, on erittäin hyvä että eri eettisistä ryhmistä saadaan sinnekin tekijöitä, muutama ruotsinkielinenhän on jo ollut.


    • EnKiihoittunut

      On näissä tiedotuksessa ennenkin muunneltu totuutta , jos kyseessä on rikastajia. Luotto mediaan ja suomen viranomaisiin mennyt viimeisten vuosien aikana täysin.

      • LOLKuinkanolojaolemme

        Olet aivan oikeassa. Me mediassa trollaamme pääasiassa kaiken, koska normaalit uutiset eivät kiinnosta ketään.


    • Öyhöyh

      Karjalaisen mukaan etsitään kahta kantasuomalaista. Että öyhöttäjät, hold your horses.

      • 100kuntas

        Älä örise. Missään sitä ei ole sanottu.
        Myy sinä vaan oma rupinen konisi.


      • Tässä_aluksi
        100kuntas kirjoitti:

        Älä örise. Missään sitä ei ole sanottu.
        Myy sinä vaan oma rupinen konisi.

        Ihanko totta?

        Jos kenellä on edes sen verran järkeä että osaa lukea ja vielä ymmärtää lukemansa,(ilmeisesti et kykene kumpaankaan tehtävään) asiasta on mainittu monissa tiedotusvälineissä. Tässä yksi niistä, eli sanomalehti Karjalaisen uutinen:
        :
        :
        Ilonan puukotuksen tekijät yhä vapaalla - Poliisi etsii kahta kantasuomalaista miestä

        Ilonan puukotuksen tekijät yhä vapaalla - Poliisi etsii kahta kantasuomalaista miestä
        Poliisi etsii parhaillaan kahta tekijää Joensuun seudulta epäiltynä viihderavintola Ilonan viimeöisestä puukotuksesta. Tekijät ovat poliisin mukaan noin 20-30 -vuotiaita, kantasuomalaisia, suomea puhuvia miehiä.

        Kello kymmenen aikaan perjantaiaamuna poliisilla ei ole tietoa teon motiivista tai siitä syyllistyivätkö molemmat etsityt tekijät varsinaiseen puukotukseen.

        - Puukotustilanne oli saanut alkunsa ravintolan tupakkahuoneesta. Viimeisenä osuman puukosta oli saanut ravintolan vahtimestari yrittäessään estää tekijöitä poistumasta ravintolasta, tutkinnanjohtaja Johanna Halttunen kertoo.

        Poliisi on saanut runsaasti havaintoja tekijöistä ja lisäksi poliisilla on käytössään valvontakameran kuvia. Poliisi ei kuitenkaan toistaiseksi ole tavoittanut epäiltyjä tekijöitä.

        Kaikki kolme tiedossa olevaa puukotuksen uhria ovat miehiä. Poliisi ei sulje vielä pois mahdollisuutta, että puukotuksen uhreja ilmaantuisi lisää. Kaikkien uhrien vammat ovat tämänhetkisen tiedon mukaan erittäin vakavat.

        Poliisilla on tässä vaiheessa käsitys, että ensimmäisenä puukotetut uhrit ja tekijät tunsivat toisensa entuudestaan, mutta täyttä varmuutta asiasta ei ole.

        Tekovälineen löytymiseen poliisi ei ota tässä vaiheessa kantaa.

        Seuraavaksi poliisi pyrkii saamaan tekijät kiinni sekä kuulemaan mahdollisia todistajia ja asianomistajia. Poliisi puhuttaa myös ravintolan työntekijöitä.

        Poliisi ei usko tekijöiden aiheuttavan välitöntä vaaraa täysin ulkopuolisille.

        - Kaikki havainnot epäillyistä tekijöistä kannattaa ilmoittaa välittömästi joko hätänumeroon tai poliisin vihjenumeroon. Muuta siviilirohkeutta ei kannata lähteä osoittamaan, kun kyse on väkivaltaiseksi osoittautuneista tekijöistä, tutkinnanjohtaja Halttunen muistuttaa.

        Kaikki tiedot ja havainnot asiasta pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisille puh. 0295 456 46.

        Olitko paikalla tapahtumapaikalla? Ota yhteyttä: [email protected], puhelimitse 010 230 8110 tai whatsappilla numeroon 050 3500 245.


    • karjalainen.kirjoittaa

      Poliisi etsii parhaillaan kahta tekijää Joensuun seudulta epäiltynä viihderavintola Ilonan viimeöisestä puukotuksesta. Tekijät ovat poliisin mukaan noin 20-30 -vuotiaita, kantasuomalaisia, suomea puhuvia miehiä.

      • Todennäköistä

        Haiskahtaa skini/ UB kytköksiltä


      • ei.iloa.ilonassa

        Tuskin skinejä enkä ub porukkaankaan usko kuuluvan, eiköhän lie jotain liian heikko hermosia narkkeja jos kotimaisia ovat. Tai kesäks laitumelle päästettyjä puolihulluja.


    • Ace123

      Juu,, kirjoitteleehan ne lehdet Mohammad nimisten suomalaisten osallistuvan sotaan irakissa.....
      Eipä kannata noihin lehtiin enään luottaa

      • Hankilasit

        Auttaaako Acea yhtään kuvien julkaisu?
        Kovin kotikutoisilta näyttää.


      • irosdkvkd

        Rättipäät piti valkoisen miehen naamiota ja lavastivat meidän pojat syylliseksi vaikka itse yrittivät terroristista joukkomurhaa!


    • miehen_mallia

      Ai tekijät olivat kantasuomalaisia. Mitäpä tuosta. Kerrankos sitä sattuu. Pojat on poikia. Pikku puukotus nyt vaan. Vain miehen merkki.

    • Puukottuppeen

      Varmaan perus narkkeja, tai niitäpä nuo kaikki "isot pojat" tuntuu olevan myös. Rännitetään salaa muilta kerholaisilta ja sit ollaan niin asiaäijiä olevinaan. No, en tiedä, oli miten oli se varmasti selviää. Ps. Kantasuomalaisia ovat mm romanit, ja usean sukupolven ajan Suomessa asuneet eriväriset. Eli tekijät voi ihan hyvin olla muitakin kuin uutisissa annetun kuvan mukaisesti ns. tavan suomalaisia valkoisia poikia.

      • shortsitjatennarit

        romanit harvemmin hilluu tennareissa, ja shotseissa.


      • Pahvihousut

        Itseasiassa se on aika yleistä nykyään.


    • ExJns

      "Poliisille ennestään tuttuja paikallisia 20-30v miehiä" Seurailkaahan paikalliset tällaisia henkilöitä tuntevien someaktiivisuutta. Tekijät tuskin käyttää älypuhelimia karkureissullaan. Sieltä vois selvitä yhtä sun toista. Vähän kiinnostaa ketä nämä ovat olleet..Mikähän on mahtanutkyllä olla motiivi, vaikka tokkopa tuotakaan aina edes tarvia..Toipumista uhreille ja voimia.

    • MdWiFoS

      "Kaksi toisilleen tuttua miestä oli alkanut selvitellä välejään tupakkakopissa kello kahden aikaan yöllä. Paikalle tuli kaksi järjestyksenvalvojaa, joista toinen loukkaantui puukotuksessa vakavasti, poliisi kertoo.

      Välejään selvitelleet miehet loukkaantuivat myös vakavasti. Heitä epäillään tapon yrityksestä. Molemmat onnistuivat pakenemaan paikalta. Toisin kuin poliisi aiemmin kertoi, heitä ei toimitettu sairaalaan."

    • Äläuskomitäkirjoitetaan

      Luulenpa, että tilanne halutaan pitää niin median kuin poliisinkin taholta rauhallisena Ilosaarirokin johdosta. Kun ei tiedetä ihonväriä (en usko mitä lehdet kirjoittaa) ja kielikysymyskin (suomea puhuu muutkin kuin suomalaiset) on kyseenalainen niin ei ketään ihmisryhmää vainota viikonlopun juhlinnassa. En usko koskaan täysin mitä media kirjoittaa. Annetaan poliisille työrauha.

      • SirPentti

        Näin juuri , ämpäri kansa uskoo kaiken ilmoitetun. Kun olivat "tuttuja" mihin niitä vaatteiden tuntomerkkejä tarvitaan 😂...ihan sama alkaa olemaan. Ämpäri kansa saa mitä haluaa.


    • Maantapa

      Tästä on tullut maan tapa. Esimerkkejä on ympäri Suomen ja paljon. Maahanmuuttajien rikoksissa ei kerrota ulkonäöstä mitään, vaikka on selvää että siminnäkijöitäkin on.

      • hahahahahhahaaa

        Nehän oli joensuulaisia valkonaamoja. Mikä ongelma? :D


      • rimpatirimpati
        hahahahahhahaaa kirjoitti:

        Nehän oli joensuulaisia valkonaamoja. Mikä ongelma? :D

        Oliko ne suomalaisia ja valkoihoisia? Jaa, tuota, noh, sattuuhan sitä... Tekevälle sattuu ja kuka ei mitään tee, ei tee virheitäkään... Lisäksi heillä oli varmaan hyvä syy, heitä varmaan aliarvioitiin, haukuttiin rikollisiksi, siwanryöstäjiksi ja ties mitä paskaa... Eihän nyt valkoihoinen suomalainen ihan mitä tahansa kuuntele... Tuota... joooh.... Olikos se hellettä luvannut mitenkin pitkäksi aikaa...? On meinaan aika paljon porukkaa rokissa... Pitää rokin jälkeen varmaan mustikkaan lähteä...


      • fjjhhjj

        Kato ei se oo ongelma jos vähän puukottaa vaan se jos mamujen ihonväriä ei kerrota. Silloin kun arpaonni potkaisee ja tekijä ei olekaan suomalainen.


    • yksiv

      Siis tuo toinen oli se siwan ryöstäjä ja sen jälkeenkin tuomittu ja linnassa pitäis olla nytkin?!

    • KloppiTietää

      Avopari Jon ja Roni ovat Joensuun Bonnie ja Clyde. Puukotukset aiheutuivat siitä että Roni erehtyi ravintolassa keskustelemaan vieraan miehen kanssa ja se ei miellyttänyt hänen kihlattuaan Jonia eli kyse oli mustasukkaisuudesta.

      • Seal

        Jos tämä pitää paikkansa, niin onneksi suku ei jatku! Edes armeijaa eivät pystyneet käymään, kun pelotti niin perkeleesti. No, saunan takana on tilaa aina jokaiselle, joka puukkoa heiluttelee.


      • JOSJPS

        Pojat ovat narkomaaneja, jotka pelkäävät selvää elämää ja maailmaa. Kaikki, jolla vain saa pään sumeaksi, kelpaa: alkoholi, rauhoittavat, piristävät. Koulut jäivät käymättä, töitä ei ole koskaan tehty päivääkään. Elämässä on vain pikkurikosten tehtailu päihderahojen keräämiseksi, sillä sosiaalitoimen rahoilla eivät nämä gangsterit kovin leveästi elä. Toisen polven syrjäytyneitä eli meidän vereonmaksajien täysin elätettäviä ovat nämä pojat perheineen — tai mitä nyt tuollaisista perheistä on jäljellä. Jo ala-asteikäisenä on sotkeennuttu huumeisiin ja alkoholiin, jolloin terve lapsuus romutetaan ja elämästä katoaa kiinnostus kaikkeen normaaliin.

        Toinen on isänsä hyväksikäyttämä, joten askel erääseen rahanhankintakeinoon ei ole suuri: itsensä myyminen. Yökerhoista etsitään sopivaa vanhempaa miesseuraa, joka seksuaalisia palveluja vastaan rahoittaa poikien päihderiippuvuutta. Yleensä näillä miehillä on itselläänkin huumausaineita kotonaan/hotellihuoneessa alkoholin lisäksi, joten päät saadaan sekaisin siinä muiden touhujen lomassa. Alkoholi tunnetusti on portti muihin aineisiin ja se myös laskee kynnystä vaarallisiin asioihin, kuten irtoseksiin ja jopa itsensä myymiseen. Myös lähes kaikissa väkivallanteoissa on alkoholi tavalla tai toisella mukana. Ilman alkoholia ei olisi poliiseilla eikä lääkäreillä hommia tässä maassa. Ei ainakaan niin monelle kuin nyt.

        Ravitsemusliikkeessä sitten tupakkakopissa tuli riitaa samanikäisen tutun pikkupojan kanssa. Syy niinkin mitättömältä meidän korviin kuulostava kuin yhdeksän euroa. Kyllä, tämä on sosiaalihuollon minimielatuksen varassa oleville päihderiippuvaisille iso raha. Sen takia puukotetaan ja tapetaankin vaikka muita. Kuulostaa uskomattomalta meidän muiden korviin. Tämän kolmannen pojan kautta oli myyty meidän dynaamiselle duolle 1,9 grammaa kannabista, vaikka määrän piti olla 2,2 grammaa. Kannabiskasvin kukinto siis kuivuu niittämisen jälkeen, kun vesi haihtuu siitä. Kolmenkymmenen euron sovitun grammahinnan perusteella tämän puukotuksen motiiviksi tuli siis todellakin tuo yhdeksän euroa. Se voi kuulostaa turhalta ja vaivaiselta syyltä siihen, että joku melkein tapetaan, mutta näillä ihmisraasuilla ei ole muuta toimeentuloa kuin varastelu, huumeiden eteenpäinmyyminen ja fatta. Heillä on myös aikasemmista, mittavista rötöstelyistään paljon laskuja rästissä, jonka takia vähimmäismäärän kelakorvauksista tehdään joka kuukausi vähennyksiä. Ja mielessä pyörii aina vain se seuraava annos.

        Huumeiden välittämisellä eteenpäin rahoitetaan omaa käyttöä. Esim. piristävää amfetamiinia jatketaan vauvanlaksatiivilla, pölysokerilla, kreatiinilla tai maltodekstriinilla. Myös hašišta ja kannabiksen kukintoa ynnä lehteä voidaan korvata myyntiannoksessa jatkeaineilla. Tässä vaiheessa esim. amfetamiini ja harvinaisempi kokaiini ovat jo niin ohennettuja, ettei niissä enää vaikuttavaa substanssia ole kuin nimeksi. Jokainen välikäsi aina leikkaa aineesta oman osuutensa, paikkaa tämän hävikin "lantrinkilla", pussittaa uudestaan myyntiannokseksi ja myy eteenpäin — ja vielä usein itse maksamaansa korkeammalla hinnalla. Lopulta syntyy vääjäämättä riitoja myyntiannosten painoista, hinnoista ja laaduista. Raivo on ymmärrettävästikin suuri, kun ostettu aine ei annakaan käyttäjälleen toivottua vaikutusta. Tulee huijatuksi joutunut olo viimeisten rahojen mennessä hukkaan. Se mitä sitten tapahtuu, tiedetäänkin jo.

        Kaikkiin päihdyttäviin aineisiin kehittyy toleranssi eli vastustuskyky, jonka takia annosten määrät ja niiden saannin tiheys kasvavat aina. Loppujen lopuksi tarvitset maksimaalisen annoksen, mutta et saa siitä enää mitään mainittavaa vaikutusta. Silloin toleranssi eli raja on tullut vastaan: nautittu aine ei enää aiheuta serotoniinitasojen noususta aiheutuvaa totuttua mielihyvää, eikä tilapäistä vapautusta henkisen ja fyysisen addiktion julmasta kahleesta.


    • Tähvaimitä

      Voisko odinin sotilaat nyt tehdä työtään ja käydä etsimässä nämä hemmot?

      • rasismi.sucks

        Eivät, koska olivat samaa porukkaa :D


      • halluakabar
        rasismi.sucks kirjoitti:

        Eivät, koska olivat samaa porukkaa :D

        Eihän ne voi mitään tehdä kun partiointi on kielletty ja vartioitua, voisko vaikka nää maahantulijat kun ovat tottuneet rajumpiin otteisiin tehdä asialle jotain??


    • Uwbww

      Tässä oli ilmeisesti tosiaan kyseessä pariskunnan keskinäinen riitely jossa puukot heiluivat. Aikaisemmin nähty onnellisina sylikkäin.

      • Rannanjärvi

        Joo, kyllä son jämpti näin. Moon kyllä sitä mieltä, etä nua kullinlutkuttajat saisivat mennä hamehia ostamahan. Son niin, notta meillä ei pilkata Jumalaa!


      • NauranIloissani
        Rannanjärvi kirjoitti:

        Joo, kyllä son jämpti näin. Moon kyllä sitä mieltä, etä nua kullinlutkuttajat saisivat mennä hamehia ostamahan. Son niin, notta meillä ei pilkata Jumalaa!

        Onko sinulla kokemusta kullinlutkutuksesta vai miksi aihe koskettaa sinua noin syvästi?


    • Patrioti

      Miksi näytetään isämmaallisten kuvat.onko syy mikä.jos olisi savunahka.niin olisi ei olisi varmasti kuvia.mutta jos on kansallismielinen.niin heti kuvat julkaistaan

      • Vitriootti

        Onko suvustas kukaan ollut puolustamassa tätä maata? Noi kansallismielisiä? :D Missä umpiossa sä dorka oikein elät tai olet tai mussutat mutsis nisää?


      • Mimme

        Onko sinusta isänmaallista ryöstellä SUOMALAISIA kauppoja???


      • Ylil.res.sissi2_79

        No voi jumalauta nilkki!
        Kukaan, toistan, ei kukaan halua elää tuollaisten "isänmaallisten" kanssa!
        Perustakoot rikolliset pennut oman isänmaansa jonnekin kauas, suomeen ei tuollaiset kuulu!
        Häpäisevät isänmaan kutsuessaan itseään isänmaallisiksi!


      • pröööööt
        Vitriootti kirjoitti:

        Onko suvustas kukaan ollut puolustamassa tätä maata? Noi kansallismielisiä? :D Missä umpiossa sä dorka oikein elät tai olet tai mussutat mutsis nisää?

        Ei sieltä suunnasta kuule ole tehty yhteiskunnan hyväksi yhtään mitään muuta kuin nostettu väkilukua ja sossunkuluja...


      • Osaakssä
        Ylil.res.sissi2_79 kirjoitti:

        No voi jumalauta nilkki!
        Kukaan, toistan, ei kukaan halua elää tuollaisten "isänmaallisten" kanssa!
        Perustakoot rikolliset pennut oman isänmaansa jonnekin kauas, suomeen ei tuollaiset kuulu!
        Häpäisevät isänmaan kutsuessaan itseään isänmaallisiksi!

        Siisti kielenkäytöäsi, ole hyvä


    • Pelsolle

      Tyypillistä wt-settiä. Tommosii lisää, niin maailma pelastuu!!!!

    • isänmaanmiäs

      Näyttää monen stondis lerpahtaneen kun olivat ihan suomipoikia. Voi teitä rassukoita. Puukkohippa on vanha perisuomalainren ja tosi junttimainen tapa.
      Ja vielä idea, olisko ajatusta että ainakin yöravintoloihin mentäisiin metallinpaljastimen läpi. Sitä kättä pidempää kun saattaa aika monella olla siellä mukana....

      • KestoStondis

        Näin pitäisi olla. Säästyisi henkiä ja veromarkkoja.


    • Kaikenlaisia_räkänokkia

      Keskenkasvuisia vellihousuja nuo puukottajat ainakin valokuvien mukaan. Täällä Pohjanmaalla tuon näköiset maitopartaiset lapset pannaan aisoihin pelkästään puhumalla ja sen jälkeen niitä pelottaa niin, etteivät puoleen vuoteen edes kotoaan ulos lähde.

      • nyssetuloo

        Pilanneet elämänsä jo kauan sitten.Pahinta näiden isille jotka jos ovat täysipäisiä ajattelevat ,voi kun olisi tajunnut päästää reisille kun nämä saivat alkunsa.


      • EiTainnuNytNiinKäydä

        Eikös vanha sanonta ole, että pojasta polvi paranee?


    • mistäapu

      Kaikki paikat auki ympäri vuorokauden ja siihen vapaa ilman rajoitteita ja aikatauluja oleva kasvatus,niin siinä Suomen tuhon tie. Lapsiakaan ei enää uskalleta tehdä tai talous sitä ei kestä,joten taitaa kansan väri muuttua.

    • tälläisiäkunovat

      Ottamatta kantaa edelle oleviin aivopieruihin olemme me joensuulaiset hieman tuhman pojan maineessa omaavat valmiita auttamaan omavalinnaisessa kastraatiossa. Onhan puukon mukana kulkeminen selvä merkki siitä ettei omaa tarvittavaa mieshormonia ja haluaa omalla käyttäytymisellään olla neitokainen. Harmi jos henkilö ei suoraan omaa edellytyksiä neitokaisena esiintymiseen ja haluaa omalla käyttäytymisellään tuoda sen esille.
      Te tyttö pojat, puhukaa aikaisemmin kun tuotatte harmia toisille ihmisille. Puukko mukana tarkoittaa yleensä pallien poistamisen tarvetta koska miestä noissa touhuissa ei näe kukaan koskaan.
      Pullaposkipojat, voi voi.

    • TaiKondo

      Tosiasiassa iso osa kaupunkimme asukkaista, oli mitä tahansa kamppailulajin harrastajia, pelkää liikkua kaupungilla ja baareissakin taitaa olla hiljaista. Itsesuojeluvaisto on tullut monen kohdalla vahvasti esiin.

      • LääkärinLapsi

        Onko toinen miehistä kamppailulajien harrastaja.


      • Mielisairaspotilas

        Isäs harrasti sua kun sua teki


    • Järjestyksenvalvoja

      Toimin itse jv.nä ja olen monesti ihmetellyt asiaa, miksi jv koulutuksen saaneet eivät saa suoraan enemmän voimankäyttövälineitä, lisäkoulutuksena ne ovat mahdollista saada. Yleensä me järjestyksenvalvojat olemme ensimmäisiä jotka menevät tilanteeseen väliin. Pienillä muutoksilla tämänkin olisi mahdollisesti voinut estää, esim olisi järkkärillä ollut Kaasusumutin ja Teleskooppipatukka. Mielestäni pieni parannuksen vara järjestyksenvalvojan koulutukseen.
      Se että ulkopuolisia ihmisiä vahingoittui sen yksityiskohtia ei uutiset kerro. Olisiko järjestyksenvalvoja huomannut tilanteen mutta siinä kohtaa jos on puukko kädessä ei välttämättä halua mennä heti ensimmäiseksi tilanteeseen koska väleinä ei ole kuin käsiraudat. Jos olisi ollut patukka tai sumutin niin olisi järjestyksenvalvoja ollut vahvempia puukkomiestä vastaan. Ja loppuun haluan tarkentaa että tilanteessa kun ihmisellä on puukkokädessä niin tottakai jv turvaa ulkopuolisia niin että heille ei kohdistu uhkaa.

      • OvellaOllut

        Pistosuojaliivit, viiltosuojatakit. Myös vartijan käsineet. Niillä pärjää aika pitkälle.


    • alasatama

      Hyvä kun nämä maahanmuuttajat saatiin kiinni. Persut on innoissaan.ps. ovat nyt peräkontissa sinisten

      • GayMenAreSexy

        Miten persut liittyvät tähän oi arvon penaali


    • pooo

      Paikalliset persut olleet aika hiljaa.Miksi ?.

    • Omat

      Maahanmuuttaja vastaiset ihmeissään.

      • Maahanmuuttajavastainen

        Maahanhanmuuttaja vastaiset on yhdyssana.


      • niin.on.mutta
        Maahanmuuttajavastainen kirjoitti:

        Maahanhanmuuttaja vastaiset on yhdyssana.

        Maahanmuuttajavastaiset eivät osaa lukea niin pitkiä sanoja.


    • hyvähyvä

      Harmittaako kun omat jäi kiinni. Kalliita yhteiskunnalle.

    • NauraaKuollakseen

      Mulla oli lapsena huonot välit isään ja hänen sukulaisiin, varsinkin mummoon, jatkuvaa kritisointia yms, mikään ei riittänyt, olin heidän mielestä viallinen, vaikka olin ihan normaali vähän ujompi lapsi. Teininä oli rankkaa kun koulussa kiusattiin ja kotona isä kritisoi. Tämä johti siihen että parikymppisenä ajauduin huonoihin miessuhteisiin, annoin kohdella itseäni huonosti, sama kaverisuhteissa. Sekään ei tilannetta helpottanut että oon vähän erakkoluonne. Kaikilla ei oo ollu helppo lapsuus, se vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Oon käynyt 3v terapiassa masennuksen takia nuorempana ja vasta nyt yli kolmekymppisenä ymmärrän miten paljon tuo kaltoinkohtelu vaikutti mun elämään ja vaikuttaa edelleen vaikka oon edistynyt paljon. Oon aika katkera isälle ja mummolle, enkä oo niiden kanssa paljon tekemisissä, isä ei ymmärrä miksen halua nähdä mummoa, pitäs varmaan sanoa suoraan millaisen kärsimyksen ne mulle aiheutti.

      Vittu mikäö paska mummo saatanan paska

    • expoke

      Kansalaisaloite että saadaan portsareille teleskoopit, kunnon piripäähän ei kaasu vaikuta ajoissa mutta telarilla putoo hyvin, 23v tuli ko hommia tehtyä mutta nykyliksoilla ja työkaluilla meni fiilikset kauan sitten.

      • xxxxxxxxx

        Meinaatko, että telari riitti Jyväskylässä, vai antoivatko sähköä.


      • Järjestyksenvalvoja

        Sinä sen sanoit, kansalaisaloite 👍


      • IltalehdestäPäivää

        "Oikea työ" on sellaista, joka tuntuu väkisin puurtamiselta ja ikävältä. "Oikeita töitä" tekevät ihmiset ovat kärttyisiä ja katkeria kaikille, joille työnteko ei ole kärsimystä. Tyytymättömyyttä omaan elämänlaatuun sitten puretaan muihin vaahtoamalla niille, että niiden pitää mennä "oikeisiin töihin", koska "oikeita töitä" tekevä ei kestä sitä, että muut eivät ole yhtä onnettomia kuin he itse.


    • PYupuphlk

      Ketä uhrit oli? Siis vahtimestari ja ketä kaks muuta oli

      • kiitosjakumarrus

        En tiedä mutta jos yksi narsisti kusipää mo niin lahjoituksen tekijöille voisi tehdä.


      • OikeuttaKaikille

        Toivottavasti joku paha toimittaja


    • TuhlaatVerovarojani

      Ps. Lastensuojelu EI "etsi keinoja saadakseen lastasi huostaan". Huostaanotto on kallein ja työläin lastensuojelun toimenpide, ei sitä HALUTA tehdä, vaan pyritään kaikin keinoin ratkaisemaan asia ilman sitä.

      Niin, mutta kun nämä vatipäät eivät sitä tajua vaikka voissa paistaisi.

    • Trampetti

      Taidan olla väärässä, mutta en tule vieläkään maksamaan veroja Suomeen, Sorry.
      Se, että onko siitä hyötyä, niin sen voi tulla hnk toteamaan ... no more mister nice gye.
      Itseasiassa en KOSKAAN.

    • Mielisairaspotilas

      Joko J. Kanerva suolistettiin? Kunnon trolli ansaitsee vain parasta.

    • OlenNähnytMaailmaa

      En ole väheksynyt miehiä ennen nettipalstoille eksymistäni. En edelleenkään väheksy livenä tuntemiani, fiksuja ja mukavia miehiä. Av-palstan ulisijoita ja naistenvihaajia sen sijaan väheksyn, ja mielestäni ihan syystä. Kunnioitus pitää ansaita.

    • IltalehtiOnPuolueetonLOL

      Uutisissa oli että valvojat on kyllä tehneet sen mitä heile kuuluukin eli rientäneet siis apuun

      Niin juuri eli älkää uskoko median trolleja asian tiimoilta.

    • Lapsettaa

      Eikö nyt ois hauskaa saada tietää miksi näin kävi sen sijaan, että suoraan vaan olettaa, että uimavalvojien syy! Minusta tuo uimavalvonta on hauska etuus vilkkailla rannoilla, mutta ei se poista omaa vastuuta. En tarkoita, että tässä nyt hukkunut äiti olisi automaattisesti jotenkin erityisen syyllinen, nyt vain kävi näin, ja se on surullisuutensa lisäksi muistutus, että hukkumisen mahdollisuus on uidessa aina läsnä.

    • uimataidollinen

      Uimamaisterin suorittaminen uimahallissa, hyvin hallituissa olosuhteissa on aivan eri asia kuin uida luonnonvesissä. Paniikkitilanteessa harvalla ihmisellä toiminta on kaikista rationaalisinta, ja harva pystyy omia reaktioitaan ennakoimaan. On naiivia kuvitella että vain uimataidottomat hukkuisivat.
      Tämä kommentti yleisellä tasolla. En ota kantaa ko. tapahtumaan kun en siitä mitään tiedä.

    • TyhmätLähteeEnsin

      Mitä ajattelet naisesta jolla on ollut yli 5 seksikumppania?


      Sitä että olet yksi saatananiltalehden paskatrolli

    • Sensuroitämä

      Itselläni tasan yksi, eli Backstreet boys sijalla 85. Tosin senkin muistan vain poikabändinä jostain 90-luvulta. En siis heidän musiikistaan tiedä yhtään mitään. Toki en ole nykymusiikkia sitten 80-luvun juurikaan kuunnellut.

      Kun tuota listaa vilasin, niin oli oikein pakko miettiä, että oliko siinä nimen alla levy-yhtiön vai artistin nimi, kun joka toisen kappaleen alla luki Drake. Oli oikein pakko googlata, että mikä tämä Drake oikein on ja kyllähän se vaan artistiksi paljastui. Kun sitten pari pätkää kyseisen artistin hiteistä youtubessa kuuntelin, niin kovin hämmästynyt ja osin surullinenkin olin siitä, minkälainen on nykynuorison musiikkimaku. Sehän oli siis ihan järkyttävää paskaa, jota ei pakottamallakaan voinut puoltaminuuttia kauempaa kuunnella.

      Olenhan minä vanha juu, jo liki viiskymppinen, mutta onhan se silti hämmentävää kuunnella, mihin tämä nykymusiikki on oikein menossa. En minäkään mikään valtavan suuri Beatles-fani ole, mutta olihan se sentään ihan oikeaa musiikkia, näihin koneella tehtyihin höpöttelybiiseihin verrattuna.
      Beatles on yliarvostettua paskaaeimuuta

    • TotuudenTorviSoi

      Se ei muuten kuulu sinulle pätkääkään jerk

    • bhsirtuitbni

      omg puukotus on seksikästä ups

    • Puukotusketju

      Mitä vittua täällä horistaan uimaloista ja Beatlesista?!?

      • LOLKuinkanoloa

        Tulin trollaamaan. Motäs aiot tehdä asialle.


      • IltalehdestäPäivää

        Tyttöni näki, että pieni poika pakotettiin syömään puuronsa. Hän ei myös osannut pissiä pottaan ja poikaa pidettiin koko päivän märissä vaipoissa.


    • MedianEdustaja

      Puukotus oli ja meni. Vaihdetaan aihetta, mulla on tylsää.

    • NauraaKuollakseen

      Mitä?

      Eikö vieläkään ole haukuttu kansanedustajia?

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe